Sayfa 480 / 1204 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
14,371 ile 14,400 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben birkaç maçını izledim gayet iyi bir kaleci cebinden cilt cilt Ufuk Ceylan çıkartır

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    100% anlasilmadi daha, kucuk detaylar var diyorlar valla, ama heran olabilir bitebilir bu is diyorlar.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Bu arada kaleci tercihimizin yabancı olacak olması beni biraz üzdü, güzelim Sinan Bolat dururken. Daha ne bekleyeceğiz adamı Arsenal falan aldıktan sonra mı keşke alsaydık diyeceğiz?
    Katılıyorum, artık bizi uzun yıllar götürebilicek Türk bi kaleci almamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba işi ya yattı ya da başkan ters köşe yapacak açıklamalardan çıkan bu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sinan'in 1 macini bile izlemedim Fmdeki gibi iyi bir kaleci mi?
    Abi adam son dakikada çıkıp kornerden kafa golü bile attı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Ünal Aysal Fatih Terim isterse yedek olarak Sinan'ı alır çoktan anlaşılmıştır ama bekletiliyordur. Aykut gider Ufuk 3. kaleci olur ya da o da gider
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ve takımına tur atlattı o golle
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buffon gelirse Sinan Buffon ' un arkasında yedek kalmayı sorun etmez

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ın KAP'a Selçuk'a ödenecek ücret ile ilgili yaptığı açıklamayı okuduktan sonra acaba oraya bildirilmemiş bir imza ücreti de vermişlermidir diye düşünmüştüm.Çünkü bonservisi olmayan,herkesin gözünün üstünde olduğu kalburüstü bir yerliyi ikna etmek için gerçekten iyi para 2 milyon.Yazacaktım buraya da ama baktım Galatasaray'lı arkadaşlar hala KAP'a yapılan açıklamanın üstünde para verdiğini söyleyen NtvSpor'a sallıyorlar,en iyisi hiç yazmayayım diye vazgeçmiştim.Yine de hem uygun hem de çok iyi transfer diyebiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu transfer olayları bir yandan da kötü oluyor.Geçen senelerde bir tek son hafta heyecanla beklerdik şimdi büyük bir heyecanla haftalarca bekleyeceğiz transferleri

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ve takımına tur atlattı o golle
    Evet abi ama biz normal oyuncularla bile korner golü atamıyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Buffon gelirse Sinan Buffon ' un arkasında yedek kalmayı sorun etmez
    Buffon'un arkasında yedek kalmayı kabul etmeyecek kaleci var mıdır ki acep

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne olursa olsun Selçuk İnan'a verildiği iddia edilen bir ücrete yaklaşmıyor bile. NTVSpor 18 milyon € dedi fakat imza ücreti + maç başı primler + yılık ücret (5 yıllık ve 34 maçlık prim) 13 milyon 500 bin euro yapıyor.

Yalan rüzgarı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Olum son dakikada çıkıp kornerden kafa golü atması iyi kaleci olduğunu mu gösterir? Ben hiç seyretmediğim için iyidir ya da kötüdür diye bir yorum yapmayacağım ama gol atmasıyla iyi kaleci olduğu söyleniyorsa o zaman dünyanın en iyi kalecisi Rogerio Ceni.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız senelerdir transferler son güne kalmamalı diye diye Mayıs'ta transferleri bitirmeye başladık.Bu sene de bu moda oldu Türk takımlarında.Drogba işi olmayacakmış hissi var bende.Drogba'nın gelmesini çok isterim fakat önce şu yerli transfer işini halletmeli.Orhan Şam,Hasan Ali gibi isimleri alıp arkayı sağlamlaştırmak gerek.Hala defans konusunda sıkıntılarımız var.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Galatasaray'ın KAP'a Selçuk'a ödenecek ücret ile ilgili yaptığı açıklamayı okuduktan sonra acaba oraya bildirilmemiş bir imza ücreti de vermişlermidir diye düşünmüştüm.Çünkü bonservisi olmayan,herkesin gözünün üstünde olduğu kalburüstü bir yerliyi ikna etmek için gerçekten iyi para 2 milyon.Yazacaktım buraya da ama baktım Galatasaray'lı arkadaşlar hala KAP'a yapılan açıklamanın üstünde para verdiğini söyleyen NtvSpor'a sallıyorlar,en iyisi hiç yazmayayım diye vazgeçmiştim.Yine de hem uygun hem de çok iyi transfer diyebiliriz.
    Ben önceki sayfalarda Galatasaray'ın borsaya bilgi verme konusunda bir şeyler paylaşmıştım. Ben de aynısını düşünüyorum. Açıktan para verilmiş olabilir. <Ahmet Çakar mode> Verilmiştir demiyorum, verilmiş olabilir diyorum. </Ahmet Çakar mode> Ki yapılmayan şeyler değil. Ama resmi açıklamalara da güvenilemeyeceği ortada sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Olum son dakikada çıkıp kornerden kafa golü atması iyi kaleci olduğunu mu gösterir? Ben hiç seyretmediğim için iyidir ya da kötüdür diye bir yorum yapmayacağım ama gol atmasıyla iyi kaleci olduğu söyleniyorsa o zaman dünyanın en iyi kalecisi Rogerio Ceni.
    Gol atmakla iyi olunmuyor tabi Aklımda kalmış bu olay o yüzden söyledim Bizimkiler geleni geçeni yiyor bu adam yemediği yetmezmiş gibi gol bile atıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökmen Özdemir Galatasaray'ın en ciddi kaleci adayı Frey demiş. Bencede en mantıklısı Frey'dir zaten Buffon bi kez denenmiştir n'olur n'olmaz diye odur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence Drogba gelmeyecek. Buffon'da gelmesin. Juve'de kalsın. Onun yeri orası.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu beyler hadi Drogba neyse tamam gelebilir de,Buffon'un gelme olasılığı üzerine kafa yormamak lazım.Adam Juve küme düştüğünde bırakmadı takımını,şimdi mi bırakacak ki Juve satacağım dese Buffon için bir sürü büyük kulüp sıraya girer.Çok hoşuma gitmez bu tarz şu oyuncu hayatta gelmez tarzı yorumlar ama bu da Buffon yani.
    So what?
    Saike

19. Default

Galatasaray kulübününde amacı bu gibi birçok isim gündemde şimdi Drogba'ya teklife gitse drogba takıma bakıcaktır herhalde buraya Servet için Sabri reyiz için gelmez,kulüpte dicek bak gündemimizde Buffon var Frey var falan filan dicek aynı olayı Beşiktaş yaptı aynı anda kopardı olayı daha sonra zaten onları duyan gelmeye başladı.Gerçi Ünal Aysal herkesin şaşıracağı beklemediği bir kaleci olacak demişti basında hergün buffon frey deniyor bence bu ikiside değil.Medyada olayı karıştırıyor adam ne güzel çıkıyor bununla ilgileniyoz aldık diyor veya almıcaz diyor ama medya hala inatçı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz sizden daha büyüğüz temalı gereksiz tartışmayı devam ettirmemenizi rica ediyorum.Bundan önce yazılan mesajlara yaptırımda bulunmuyorum fakat bu uyarı mesajımdan sonra devam edenlere gereken yapılacaktır.
    So what?
    Saike

Buffon'un gelme olasiligi %0 ama ben Julio Cesar diyorum bi ihtimal gelebilir umarim da gelir. Taffarel'in gelmesi vs bu ihtimali arttiriyor. Frey ve Boruc ise Julio Cesar'in arkasindaki en büyük alternatifler.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Katılıyorum Buffon gelmesinde zaten yeri Juve,biz kaleyi sağlama alalımda Julio Cesar'da olur Frey'de olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadece kaleci ile kaleyi sağlama alamayız ama, öndeki defans bloğunun da belirli bir standartta olması lazım. Özellikle göbekteki ikili güven vermeli. Yazılan kaleci isimlerinden en mantıklısı ve makulu Frey olacaktır bence, çok isabetli bir transfer olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gökmen Özdemir
    Drogba konudunda oyuncunun Chelsea'deku durumunun netleşmesi bekleniyor.. GS yönetimi hamle yapıp Drogba'nın elini güçlendirmek istemiyor
    Gökmen Özdemir
    Ersan Gülüm'ü Terim istiyor.. Abdürrahim Albayrak ilgileniyor bu transferle.. Ama gelişmelerden haberim yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba isi uzayacak belli ki. Ersan Besiktas'i istiyor bize gelmeyecek sanirim. Savunmaya takviye yapilacak ama bakalim.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Drogba isi uzayacak belli ki. Ersan Besiktas'i istiyor bize gelmeyecek sanirim. Savunmaya takviye yapilacak ama bakalim.
    Serdar Aziz yerli olarak gelebilir iyi de olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar iyi evet ama sanirim Bursa'da kaptanliga kadar yukselmek istiyorum diye bir aciklamasi vardi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

serdarlar(taşçı kesimal aziz) yada ersan olsun orhan şamda asıl mevkisi stoper diye biliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kazim Avci
    Ersan'a en çok kim sahip çıkarsa, en çok istekli kim olursa, Ersan'a MANEVİ açıdan en çok kim değer verirse, o takım bir adım önde olucak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Tasci'yi alsak keske cidden ya. Ama zor bir transfer olur. Bu arada Ersan Besiktas'i istedigi icin manevi yon Besiktas'a yakin. Ben o transferi de zor goruyorum.

Mesaj Yetkileri