Ben birkaç maçını izledim gayet iyi bir kaleci cebinden cilt cilt Ufuk Ceylan çıkartır![]()
Ben birkaç maçını izledim gayet iyi bir kaleci cebinden cilt cilt Ufuk Ceylan çıkartır![]()
Drogba işi ya yattı ya da başkan ters köşe yapacak açıklamalardan çıkan bu.
Bence Ünal Aysal Fatih Terim isterse yedek olarak Sinan'ı alır çoktan anlaşılmıştır ama bekletiliyordur. Aykut gider Ufuk 3. kaleci olur ya da o da gider![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Buffon gelirse Sinan Buffon ' un arkasında yedek kalmayı sorun etmez![]()
Galatasaray'ın KAP'a Selçuk'a ödenecek ücret ile ilgili yaptığı açıklamayı okuduktan sonra acaba oraya bildirilmemiş bir imza ücreti de vermişlermidir diye düşünmüştüm.Çünkü bonservisi olmayan,herkesin gözünün üstünde olduğu kalburüstü bir yerliyi ikna etmek için gerçekten iyi para 2 milyon.Yazacaktım buraya da ama baktım Galatasaray'lı arkadaşlar hala KAP'a yapılan açıklamanın üstünde para verdiğini söyleyen NtvSpor'a sallıyorlar,en iyisi hiç yazmayayım diye vazgeçmiştim.Yine de hem uygun hem de çok iyi transfer diyebiliriz.
So what?
Saike
Ne olursa olsun Selçuk İnan'a verildiği iddia edilen bir ücrete yaklaşmıyor bile. NTVSpor 18 milyon € dedi fakat imza ücreti + maç başı primler + yılık ücret (5 yıllık ve 34 maçlık prim) 13 milyon 500 bin euro yapıyor.
Yalan rüzgarı...![]()
So what?
Saike
Yalnız senelerdir transferler son güne kalmamalı diye diye Mayıs'ta transferleri bitirmeye başladık.Bu sene de bu moda oldu Türk takımlarında.Drogba işi olmayacakmış hissi var bende.Drogba'nın gelmesini çok isterim fakat önce şu yerli transfer işini halletmeli.Orhan Şam,Hasan Ali gibi isimleri alıp arkayı sağlamlaştırmak gerek.Hala defans konusunda sıkıntılarımız var.
Ben önceki sayfalarda Galatasaray'ın borsaya bilgi verme konusunda bir şeyler paylaşmıştım. Ben de aynısını düşünüyorum. Açıktan para verilmiş olabilir. <Ahmet Çakar mode> Verilmiştir demiyorum, verilmiş olabilir diyorum. </Ahmet Çakar mode>Ki yapılmayan şeyler değil. Ama resmi açıklamalara da güvenilemeyeceği ortada sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Gökmen Özdemir Galatasaray'ın en ciddi kaleci adayı Frey demiş. Bencede en mantıklısı Frey'dir zaten Buffon bi kez denenmiştir n'olur n'olmaz diye odur![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bence Drogba gelmeyecek. Buffon'da gelmesin. Juve'de kalsın. Onun yeri orası.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yahu beyler hadi Drogba neyse tamam gelebilir de,Buffon'un gelme olasılığı üzerine kafa yormamak lazım.Adam Juve küme düştüğünde bırakmadı takımını,şimdi mi bırakacak ki Juve satacağım dese Buffon için bir sürü büyük kulüp sıraya girer.Çok hoşuma gitmez bu tarz şu oyuncu hayatta gelmez tarzı yorumlar ama bu da Buffon yani.![]()
So what?
Saike
Galatasaray kulübününde amacı bu gibi birçok isim gündemde şimdi Drogba'ya teklife gitse drogba takıma bakıcaktır herhalde buraya Servet için Sabri reyiz için gelmez,kulüpte dicek bak gündemimizde Buffon var Frey var falan filan dicek aynı olayı Beşiktaş yaptı aynı anda kopardı olayı daha sonra zaten onları duyan gelmeye başladı.Gerçi Ünal Aysal herkesin şaşıracağı beklemediği bir kaleci olacak demişti basında hergün buffon frey deniyor bence bu ikiside değil.Medyada olayı karıştırıyor adam ne güzel çıkıyor bununla ilgileniyoz aldık diyor veya almıcaz diyor ama medya hala inatçı![]()
Biz sizden daha büyüğüz temalı gereksiz tartışmayı devam ettirmemenizi rica ediyorum.Bundan önce yazılan mesajlara yaptırımda bulunmuyorum fakat bu uyarı mesajımdan sonra devam edenlere gereken yapılacaktır.
So what?
Saike
Buffon'un gelme olasiligi %0 ama ben Julio Cesar diyorum bi ihtimal gelebilir umarim da gelir. Taffarel'in gelmesi vs bu ihtimali arttiriyor. Frey ve Boruc ise Julio Cesar'in arkasindaki en büyük alternatifler.
Katılıyorum Buffon gelmesinde zaten yeri Juve,biz kaleyi sağlama alalımda Julio Cesar'da olur Frey'de olur.
Sadece kaleci ile kaleyi sağlama alamayız ama, öndeki defans bloğunun da belirli bir standartta olması lazım. Özellikle göbekteki ikili güven vermeli. Yazılan kaleci isimlerinden en mantıklısı ve makulu Frey olacaktır bence, çok isabetli bir transfer olur.
Gökmen Özdemir
Drogba konudunda oyuncunun Chelsea'deku durumunun netleşmesi bekleniyor.. GS yönetimi hamle yapıp Drogba'nın elini güçlendirmek istemiyor
Gökmen Özdemir
Ersan Gülüm'ü Terim istiyor.. Abdürrahim Albayrak ilgileniyor bu transferle.. Ama gelişmelerden haberim yok
Drogba isi uzayacak belli ki. Ersan Besiktas'i istiyor bize gelmeyecek sanirim. Savunmaya takviye yapilacak ama bakalim.
Serdar iyi evet ama sanirim Bursa'da kaptanliga kadar yukselmek istiyorum diye bir aciklamasi vardi.
serdarlar(taşçı kesimal aziz) yada ersan olsunorhan şamda asıl mevkisi stoper diye biliyorum
Kazim Avci
Ersan'a en çok kim sahip çıkarsa, en çok istekli kim olursa, Ersan'a MANEVİ açıdan en çok kim değer verirse, o takım bir adım önde olucak
Serdar Tasci'yi alsak keske cidden ya. Ama zor bir transfer olur. Bu arada Ersan Besiktas'i istedigi icin manevi yon Besiktas'a yakin. Ben o transferi de zor goruyorum.