Sayfa 480 / 483 İlkİlk ... 380430470478479480481482 ... SonSon
14,371 ile 14,400 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Deniz Seki'nin sucu ne ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Basbakan sozunde durdu zaten belliydi mahmut uslunun gecen haftaki aciklamalarindan.. Nese sorun degil ki yeniden yargilanmalari tum avrupadaki kurumlar tescillemis turk mahkemesi tescillemese ne olcak turkiyede adalet olmadigini herkes biliyor asil tarihi karar 17 temmuz onu bekleyin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hangi şikeden bahsediyorsunuz?

Hangi kanıt, hangi mali açık, hangi usulsüzlük, hangi delil?

İki telefon konuşmasına bakıp burada inşaat demişler, burada ekinler demişler deyip Roman yazarak insanlar hapis yatıyor. Bunlar darbe yapacaktı, bunun kaşı gözünün üstündeydi diye 4-5 yıl boyunca bu ülkeye hizmet etmiş askerler cezaevlerinde çürümeye yüz tutulup sonra "Aa pardon" denilip serbest bırakılıyor.

Bir insanı suçlamak istiyorsanız bunun milyon yolu vardır. Benim önüme şike yapıldığına dair somut kanıt getir, o zaman sen haklısın diyeyim ama kaytan bıyıklı bir Savcının "Burda inşaat demişler, bence bu budur" diye oluşturduğu senaryoyu bana delil olarak sunma.

Cemaatle İktidar partisinin arası açılmasa bu süreçlerin hiçbirini göremeyecektik. İnsanları keyfi bir şekilde nasıl alaaşağı ettiklerini, hapislerde süründürdüklerini anlamayacak, oluşturmuş oldukları senaryolara körü körüne inanacaktık.

Bu yargılama yeniden yapılsın. Her şey usulünde olsun. Hayaller, sana göreler bana göreler olmasın. Fenerbahçe yine suçlu çıkarsa o zaman vicdanlar bunu muhakeme edecek, bu yöndeki tüm desteğini çekecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Çok güvendiğiniz mahkemeler verdi bu kararı. Şimdi burun kıvırmaca olmaz.
    Baskaniniz yargiyi tanimiyordu ama bugun butun Fenerbahce camiasi (sozde) yargiya minnetar. Yargiya guvenleri sonsuz oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ee aynısını siz de yapıyordunuz. Hakimin savcının ne işi olur Fenerbahçeyle diyordunuz. mahkemenin kararını sorgulamadan kabul ettiniz de şimdi ne değişti ?

Güvenilmeyen ÖYM'lerdi onlar da yok oldular.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Hangi şikeden bahsediyorsunuz?

Hangi kanıt, hangi mali açık, hangi usulsüzlük, hangi delil?

İki telefon konuşmasına bakıp burada inşaat demişler, burada ekinler demişler deyip Roman yazarak insanlar hapis yatıyor. Bunlar darbe yapacaktı, bunun kaşı gözünün üstündeydi diye 4-5 yıl boyunca bu ülkeye hizmet etmiş askerler cezaevlerinde çürümeye yüz tutulup sonra "Aa pardon" denilip serbest bırakılıyor.

Bir insanı suçlamak istiyorsanız bunun milyon yolu vardır. Benim önüme şike yapıldığına dair somut kanıt getir, o zaman sen haklısın diyeyim ama kaytan bıyıklı bir Savcının "Burda inşaat demişler, bence bu budur" diye oluşturduğu senaryoyu bana delil olarak sunma.

Cemaatle İktidar partisinin arası açılmasa bu süreçlerin hiçbirini göremeyecektik. İnsanları keyfi bir şekilde nasıl alaaşağı ettiklerini, hapislerde süründürdüklerini anlamayacak, oluşturmuş oldukları senaryolara körü körüne inanacaktık.

Bu yargılama yeniden yapılsın. Her şey usulünde olsun. Hayaller, sana göreler bana göreler olmasın. Fenerbahçe yine suçlu çıkarsa o zaman vicdanlar bunu muhakeme edecek, bu yöndeki tüm desteğini çekecektir.
    1-Tapeleri okudun mu?

2-Şikenin somut kanıtı nedir?

Ayrıca inşaat, tarla diye gırgır yaptığınız olaylar sanıklara sorulunca verdikleri cevaplar, totem, Strum Graz, şaka vs oldu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 Aralık akşamı bugünü kimse hayal edemezdi, dershane olayı ile cemaat ve hükümet arasındaki menfaat, para ilişkisi bozuldu. Şu anda yaratılan algıya göre hükümet resmen günah çıkarıyor, herkese boncuk dağıtıyor. Yani adalet. Oysa bu sözde adil olan hükümetin hasıraltı ettiği yolsuzluklar var. Türkiye'ye yakışan Fenerbahçe'li başbakan ne isterse o oluyor. Her türlü olayı kendi lehine çevirmeyi başarıyor.

Her şey çorba olmuş durumda, bu yeniden yargılama sonucunda ceza da gelse, beraat çıksa da bence hak yerini bulmayacak. Kimsenin derdi bu değil çünkü. O yüzden çelişkiler doğuyor zaten, kimisi askerlere kumpas kuruldu ama şike var diyor, kimisi de şike yok ama yolsuzluk var diyor. Herkes kendi çıkarına göre hareket ediyor.

Yeni modaya göre vicdanlarda aklanmak en önemli şey ya, benim saatlerimi harcayıp okuduğum tapelere göre bu adı geçen yönetici, futbolcu, menajer kim varsa hepsi de suçludur. Hapse girip girmemeleri çok da derdim değil ama sporun ruhuna aykırı davrandıkları için men edilmelerini isterdim. Sportif cezayı da bizim ülkede veremediler maalesef, şikenin cezası bir kaleciye 3 maç ile geçiştirildi. UEFA'nın vermiş olması en azından teselli.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Ee aynısını siz de yapıyordunuz. Hakimin savcının ne işi olur Fenerbahçeyle diyordunuz. mahkemenin kararını sorgulamadan kabul ettiniz de şimdi ne değişti ?

Güvenilmeyen ÖYM'lerdi onlar da yok oldular.
    Bu karari kimin aldigi gayet acik ortada mahkemeler felan almadi bu karari.

[YOUTUBE="tGT9NNX8Ib4"]??[/YOUTUBE]

hadi aciklasin Aziz Yildirim olayin ic yuzunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diğer kulüpler de şike yapsın denilerek zaten karar vermiş verenler mahkemeye ne gerek var ki bu ön yargılar varken
    Fb aklansa hükümet el attı ceza yese cemaat el attı bu işin çıkarı yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu karari kimin aldigi gayet acik ortada mahkemeler felan almadi bu karari.
    Sizin o çok savunduğunuz mahkeme kararını kim almıştı evet evet onu çok adil mahkemelerimiz vermişti !
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baskaniniz yargiyi tanimiyordu ama bugun butun Fenerbahce camiasi (sozde) yargiya minnetar. Yargiya guvenleri sonsuz oldu
    İkisi arasında fark var adaş. Fenerbahçe'nin karşı olduğu Özel Yetkili Mahkemedir. Hani şu diktatör rejimlerde olan keyfi mahkeme.

Yani benim algım ;

"İnşaat malzemelerini ne yaptınız"

Sözünden Fenerbahçelilerin şike konuştuğunu varsayıp suçlarken

"Sivasa balıkları gönderdiniz mi?"

Sözünden yukarıda karara emsal olması yerine beraatin nasıl verildiğini, Almıyor.

Baştan sona hukuksuzluk içinde geçen bir süreç. Nerden baksan tutarsız nerden baksan saçma. Aynı şeyden birini kara görüp diğerini ak gördüğün bir senaryoyu hiç bir vicdan kabullenmez.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İkisi arasında fark var adaş. Fenerbahçe'nin karşı olduğu Özel Yetkili Mahkemedir. Hani şu diktatör rejimlerde olan keyfi mahkeme.

Yani benim algım ;

"İnşaat malzemelerini ne yaptınız"

Sözünden Fenerbahçelilerin şike konuştuğunu varsayıp suçlarken

"Sivasa balıkları gönderdiniz mi?"

Sözünden yukarıda karara emsal olması yerine beraatin nasıl verildiğini, Almıyor.

Baştan sona hukuksuzluk içinde geçen bir süreç. Nerden baksan tutarsız nerden baksan saçma. Aynı şeyden birini kara görüp diğerini ak gördüğün bir senaryoyu hiç bir vicdan kabullenmez.
    Adamin meslegi balikcilik. Hadi diyelim Fenerbahceli yoneticinde meslegi insaat sektoru ile alakali olsun. Bu iddiayi curutmus olalim.

Samet denen tercuman Bursa - Trabzonspor maci oncesi Wederson ile defalarca gorusup, mac sonrasinda niye bir daha gorusmuyor ?

Tamam yeniden yargi olsun ama bunlarin cevabida bizi tatmin etsin.

Mahmut bey diyorki 80% rahatsiz bu davadan, bende tam tersi sadece 20% rahatsiz bu davadan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 yila kadar adalete sovenler simdi ohh adalet yerini buldu diyor insan oglu gercekten garip

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yapılan yargılamalara sövüp adalet yerini buldu demek kadar doğal ne olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak, 2006'da incelenen hesaplar sonucunda Galatasaray hesabından kaybolan milyon $'ın davasında da vicdanın kendi takımını muhakeme etti mi? Ulan bunda bir bit yeniği var. Yüzlerce belge hala duruyor. Ortada 1 milyon para yok ama bizimkiler oyuncuya verdik diyor. Ne oyuncu tarafında ne de bizim tarafta bunu kanıtlayacak tek belge yok, nasıl oluyor bu iş dedin mi?

Fenerbahçe aklansa bile Gs & Ts cephesinde hep o gözle görüleceğini bilmiyor muyuz sanki. Herkes kendi değer yargılarıyla bakıyor. Yoksa Adaletmiş, hakkın yerini bulmasıymış hikaye. Ayrıca UEFA kararları sözlerde emsal alınıyor ancak o kararların Savcının oluşturduğu senaryo üzerinden verildiğini söylememe gerek yok sanırım.
    ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yeniden yargılama oy birliği ile, infazın geri bırakılması oy çokluğu ile alınmış. 1 kişi red vermiş. Espri yapmış herhalde. Hem yeniden yargılama kararı ver, iptal et yargılamayı, hem de hapis yatsın. Oh ne âlâ memleket.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeniden yargılanma sonucunda işlerine gelmeyen karar çıkarsa yine Atatürkçü olurlar, yine tanımama alışkanlığı ortaya çıkar. Maçlarda aynısı olmuyor mu yıllardır? Lehine hakem hatası olunca, onlar da insan. Aleyhine olunca kasıt var. Alışkanlık olmuş artık nabza göre şerbet vermek.

Burak, 2006'da incelenen hesaplar sonucunda Galatasaray hesabından kaybolan milyon $'ın davasında da vicdanın kendi takımını muhakeme etti mi? Ulan bunda bir bit yeniği var. Yüzlerce belge hala duruyor. Ortada 1 milyon para yok ama bizimkiler oyuncuya verdik diyor. Ne oyuncu tarafında ne de bizim tarafta bunu kanıtlayacak tek belge yok, nasıl oluyor bu iş dedin mi?

Fenerbahçe aklansa bile Gs & Ts cephesinde hep o gözle görüleceğini bilmiyor muyuz sanki. Herkes kendi değer yargılarıyla bakıyor. Yoksa Adaletmiş, hakkın yerini bulmasıymış hikaye. Ayrıca UEFA kararları sözlerde emsal alınıyor ancak o kararların Savcının oluşturduğu senaryo üzerinden verildiğini söylememe gerek yok sanırım.
    Evet dedim, Adnan Polat'tan nefret ediyorum aynı şekilde rahmetli olmasına rağmen Özhan Canaydın'dan da. Ünal Aysal'la ilgili bir şey çıksın onu da savunmam, babamın oğlu mu? Banane. Canım sıkıldıkça "acılarla yüreğimizi kanattın, söz vermiştin ama sen bizi aldattın, tanrı hesap sorsun bizim için sana, bizi yaktın, yıktın, ...... Canaydın" tezahüratını hala söyleyen insanım ben, o konuda şüphen olmasın. Geçmişte pek çok şey olmuş olabilir, ben herkes tertemiz bir tek Fenerbahçe kirli demiyorum zaten.

Ancak geçmişte olanlar da 3 Temmuz sürecini değiştirmiyor, meşrulaştırmıyor. Fenerbahçe bu deliller ile aklansın, başkalarını bilmem ama ben daha önce de yazdım gelip burada özrümü dilerim. Ben başından beri mahkemelere güveniyorum, hala da bu kararım değişmedi. Zaten mahkemelere de güvenemeyeceksek bu ülkede yaşamanın bir manası yok.

UEFA tabii ki buradaki bilgi ve belgeleri baz alacak, ancak atladığınız bir nokta var. Onlar kendi yargılamasını yaptı, kendi duruşmasını yaptı. Sadece Fenerbahçe değil, her takım çok iyi savunma yaptık diyor ama biri bile sonuç alamadı. Hadi buradakiler operasyon yaptı, senaryo yazdı, peki kabul. UEFA da mı aynı operasyonun bir parçası o zaman? Üstelik aklanırsa takımlar ciddi tazminat riski varken. Adamlar seni savunmaya çağırıyor, sen diyorsun ki bu kağıda imza atan arkadaş öldü, bizi bağlamaz. Ondan sonra neden ceza aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında aynı şeyi savunuyoruz İbrahim.

Trabzonlu yöneticilerin mahkemede kendisine sunulan tüm sorulara; biz şakalaşıyorduk, biz espri olsun diye dedik, diyerek tüm suçlamalardan ne sebeple beraat etmesi vicdanları rahatlatıyor mu? Fenerbahçe'nin şike parası kasadan deyip iğne ipliğine kadar araştır tek bir usulsüzlük bulma ama bundan dolayı ceza ver. Bu mu vicdan?

Kimse Fenerbahçe, Ali veya Veli aklansın demiyor. Ortaya somut deliller konulsun, her şey ortaya dökülsün, cevapsız sorular kalmasın ve ona göre bir karar verilsin. Yine aynı sonuç çıkarsa o zaman şeriatın kestiği parmak acımaz. Biz de kolu yerinden koparmasını biliriz.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Balyoz, çekiç, testere vb davalarda insanları 4-5 yıl boyunca sebepsiz yere ailelerinden ayırdı özel yetkili mahkemeler ve şimdide teker teker serbest bırakılıyorlar. Er geç hak yerini bulacaktır bu davada da.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aslında aynı şeyi savunuyoruz İbrahim.

Trabzonlu yöneticilerin mahkemede kendisine sunulan tüm sorulara; biz şakalaşıyorduk, biz espri olsun diye dedik, diyerek tüm suçlamalardan ne sebeple beraat etmesi vicdanları rahatlatıyor mu? Fenerbahçe'nin şike parası kasadan deyip iğne ipliğine kadar araştır tek bir usulsüzlük bulma ama bundan dolayı ceza ver. Bu mu vicdan?

Kimse Fenerbahçe, Ali veya Veli aklansın demiyor. Ortaya somut deliller konulsun, her şey ortaya dökülsün, cevapsız sorular kalmasın ve ona göre bir karar verilsin. Yine aynı sonuç çıkarsa o zaman şeriatın kestiği parmak acımaz. Biz de kolu yerinden koparmasını biliriz.
    Sakalasiyoruz dedikleri olaylar halki galeyana getirip Trabzondaki siyasi dengeler darbe vurmakti. Tabi olay meydana cikinca padisah cok kizdi. Tek sart ile affeti bunlari, oda hukuk mucadelesine bu konuda basvurmamalari konusunda.

Bakiniz beraat ettikten sonra Sadri Sener "kupami verin" haricinde bir sey yaptimi ? adam beraat ettigi saat avukatlari yolladi kulupten.

Simdi kurulan hukuk kurulu 3 sene once kurulmasi gerekirken simdi bir araya getiriliyor.

Hatta bence Ibrahim Haciosmanoglunun bu yolda gitmesi cok kisiyi rahatsiz etmistir. Baska Trabzon ak parti millet vekili Faruk Ozaki, bak imza toplamaya baslamislar Haciyi secime goturmek icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bazı arkadaşların okudukları gazeteleri ve twitter'da takip ettikleri kişileri bir gözden geçirmesi lazım bence. Hep aynı pencereden bakan insanların yorumlarına göre yazılıyor bazı şeyler, oysa gerçekler ile uzaktan yakından alakası yok. Hepsi kulaktan dolma. O kadar çok yalan var ki, özellikle tapelerle ilgili. Kimse okumadığı için bilmiyor, sadece atıp tutuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Dava beraat ile sonuçlanırsa burayı şimdiden hayal edebiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 1m View translation
    Yargılamanın yenilenmesi gerekçesi usul yasasındaki değişiklik.
    Örgüt katalog suçtan çıkarıldı.)
    PKK BİLE YENİDEN YARGILANIR BU KARARLA)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

PKK yeniden yargılanamaz. Çünkü; silahli örgüt hala o katolog suçlardan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cumhuriyetin son kalesi herkese ayri ayri tessekur etmis

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Turkiye'de nasil bilmiyorum.
    AMA Belcikada savcilarin dinlettigi telefon kayitlarindan cikarilan "tarlalar" "insaat iscileri"
    gibi kelimeler, sozler uzerinden "YORUM" yapilmasi baglayici degildir.

Ama Turkiyede baglayici olmus, zaten Aziz Yildirim'dan suphelenen Turkiyede bir kisim vardi..
    o kisim AK sayesinde yukselise gecti son 15 senedir.

o kisim Aziz Yildirim milyonlarca Fenerbahceliye ATATURKCULUK EMPOZE ediyor diye supheleniyor ve cekiniyorlardi.

bu yuzden birseyler yapilmaliydi...
    ... tabi ya... SIKE! .... buluruz, buluruz merak etmeyin en kucuk bir supheyi - tamamlariz.

Niyet onemli...
    burda da savcilara gorev veren ya da ortak olanlarin NIYETI BOZUK.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzon ve Galatasaray açıklama yapmış. Hadi Trabzon'u anlarım da (sonuçta kendileri de bu davaya muhatap) Eğriyi veya doğruyu değerlendirmede, hukuku yorumlamada Galatasaray'ın işi ne? Taraf seçmek, doğruyu savunmak mıdır çıkarını savunmak mıdır?

Zaten zamanında Lütfü, Helvacı, Köksal sayesinde Uefa müfettişleriyle rakı masalarında Fenerbahçe'nin ipini çektin, daha sonra bu adamları ödüllendirip kendi kulübünde görev de verdin. Daha nereden rant sağlayacaksın?

Aslında Trabzon Fenerbahçe aklanacak, Galatasaray da Şampiyonlar Ligine katılacak paralar duman olacak diye telaş içinde. Bırakın da adalet yerini bulsun, eğer gerçekten arzu ettikleri oysa. Yoksa bana yaramayan adalet, adalet değildir mantığıyla hareket edersen, gün gelir ettiğini bulursun.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Açıkçası bu mahkemelere güvenmiyorum. Kendi kendilerine aklama kararı alsalar dahi artık benim gözümde güvenlerini yitirdiler. Son bir kaç yılda rezil ettiler hukuk sistemini. Olaya sadece Fenerbahçe davası açısından bakmıyorum. Bu sadece bir tanesi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray'ın yaptığı açıklama tam bir fiyasko,ortalığı kızıştırmaktan başka bir düşüncelerinin olduğunu düşünmüyorum bu açıklamadan sonra.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yine güzel bi açıklama

KAMUOYUNA: ŞİKE KONUSUNDA GERÇEKLER!

Yargıtay’dan kesinleşen Şike davasında mahkûm olan bazı şahıslarla ilgili, “Yeniden Yargılama Kararı”nın verilmesinden sonra, toplumda yaratılmaya çalışılan algı üzerine, bazı gerçeklerin açıklanmasını zorunlu gördük.

Türk sporunun en önemli paydaşı olan Galatasaray Spor Kulübü, “Adaletli ve ahlâklı bir spor” için yürüttüğü mücadelede; “temiz toplum”dan yana her kurum ve her kişi gibi, bu davanın doğrudan tarafıdır.

’17 Haziran’la simgelediği duruş doğrultusunda; adaletin yerine getirilmesi için mücadeleye devam etmek ve görüşlerini kamuoyuyla paylaşmak da en doğal hakkı ve görevidir.

13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği karar konusunda bir değerlendirme yapmayı, süreç devam ettiği için, hukuka olan saygımız açısından doğru bulmuyoruz.

Ancak, gerekçesi ve sonucu ne olursa olsun, bu kararın, sportif hukuk açısından “Şike Davası”nın özüyle hiç bir ilgisi yoktur.

Adı geçen hükümlüler, yeniden yargılama yoluyla beraat etseler dahi, bu karar; sportif hukuka göre, 2010-2011 sezonunda şike yapılmış olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.

Uluslararası yargı organlarında ceza verilmesine yol açan deliller, “Sportif” hukukun dava dosyaları arasında “kıyamet gününe kadar” en önemli kanıt olarak kalmaya devam edecektir.

UEFA ve CAS dahil, bütün uluslararası kurullar, ülkelerin yerel mahkemelerinin kararlarıyla bağlı olmayıp, sportif cezaları, kendi bağımsız yargılamaları sonucu verdiklerini defalarca dile getirmiştir.

Şike hükümlüleri; UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Tahkim Kurulu ve CAS yargıçları önünde, mevcut iddia ve delillerle ilgili, saatlerce savunma yapmış ve bu süreç sonunda kurul üyelerini ikna edememiş, aksine üç önemli uluslararası mahkeme de, ilgili takımların kesin olarak şike yaptığına karar vermiştir.

Bu kararların sabit olduğu da herkesçe bilinmektedir. Bu gerçeklere rağmen, kamuoyunu manipülatif ve yalan haberlerle yönlendirmek isteyenlere karşı, özellikle medyayı uyarmayı görev biliyoruz. Bu tür maksatlı haberlerin, kamuya açık şirketlerde, hissedarları zarara uğratabileceği riskini de herkes düşünmek zorundadır.

Bilinçli spor kamuoyu, sızdırılan haberlere gülüp geçmektedir: Galatasaray Futbol Takımı, kendisine UEFA’dan gönderilen yazı doğrultusunda, gruplara doğrudan katılarak Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl da onurla temsil edecektir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın.

Sonuç olarak; “Ahlaklı ve Adaletli Spor” mücadelesini sürdüren Galatasaray Spor Kulübü, çocuklarımızın kirli bir spor ikliminde yetişmemesi için, bu davanın doğrudan tarafı olup; ulusal ve uluslararası düzeyde süreci sonuna kadar takip edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

once fenerbahcenin aciklamalarina bak sonra gs ortaligi karistiriyor de gs gec bile kaldi 2-3 yildir sessizdi sike konusunda ama fenerbahcenin son donemlerde galatasaraya yuklenmesiyle aysal dogru bir is yapti geçde olsa sonunda aysal ataga gecti umarim arkasi gelir.

Mesaj Yetkileri