Sayfa 481 / 1204 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
14,401 ile 14,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sadece kaleci ile kaleyi sağlama alamayız ama, öndeki defans bloğunun da belirli bir standartta olması lazım. Özellikle göbekteki ikili güven vermeli. Yazılan kaleci isimlerinden en mantıklısı ve makulu Frey olacaktır bence, çok isabetli bir transfer olur.
    Katılıyorum. Kaleye Frey'in gelmesini ben de çok isterim. Defansa da bir yerli bir yabancı oyuncu yeterli olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi adam son dakikada çıkıp kornerden kafa golü bile attı
    O gol yüzünden benim kupon gitmisti. Kuponda sadece bu maç kalmisti ve Sinan kornerde öne dogru gelirken aha simdi tam benim sansima atar dedim atti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba muhabbeti, Hasselbaink ve Robert Pires hikayelerine dönecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Chelsea'nin yeni hocası belli olsun belki o zaman netleşir, bu arada serbest kalmıyor sanırım drogba, bonservis ücreti verilecek değil mi?

Serdar Kesimal'ı alabilirsek süper olur. Serdar Aziz'den daha iyi ve daha güçlü bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kayserispordan oyuncu almamız çok zor görünüyor. Ali Turan transferi yüzünden, Süleyman Hurma hayatta oyuncu vermez bize.

Johan Elmander Bugün İstanbul’da

Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni transferi Johan Elmander, bugün İstanbul’a geliyor. Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile bugün İsveç’in Göteborg kentinden gelecek olan Elmander’in akşam saatlerinde İstanbul’da olması bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orhan Şam'ı alamadık, Mustafa Pektemek'i alamadık, Serdar Kesimal'ı da alamayacağız muhtemelen, geriye yerli ve genç olarak göze batan isim olarak Hasan Ali Kaldırım kalıyor ki onu da alabileceğimizi düşünmüyorum bir üstteki mesajda açıklanan sebepten ötürü. Yerli konusunda Selçuk dışında ağır kaldı yönetim biraz sanki, yoksa Orhan Şam da Mustafa Pektemek de yerli kalitesi açısından ihtiyacımız olan oyunculardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

orhan değilde bence pektemek tam sizlikti.sola özgür de yakışır size balta ve çağlar yerine.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Orhan Şam'ı alamadık, Mustafa Pektemek'i alamadık, Serdar Kesimal'ı da alamayacağız muhtemelen, geriye yerli ve genç olarak göze batan isim olarak Hasan Ali Kaldırım kalıyor ki onu da alabileceğimizi düşünmüyorum bir üstteki mesajda açıklanan sebepten ötürü. Yerli konusunda Selçuk dışında ağır kaldı yönetim biraz sanki, yoksa Orhan Şam da Mustafa Pektemek de yerli kalitesi açısından ihtiyacımız olan oyunculardı.
    Kemal Tokak ve Okay Yokuşlu var alınabilecek yerli olarak, onun dışında gurbetçi transferleri olabilir. Ya da kendi alt yapımızdaki gençlere güvenmek durumundayız.

Ek olarak, Sezer Öztürk düşünebilir. Elbet yönetim ve Fatih Terim de düşünüyordur bizim gibi, umarım gereken takviyeler yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kemal Tokak ve Okay Yokuşlu var alınabilecek yerli olarak, onun dışında gurbetçi transferleri olabilir. Ya da kendi alt yapımızdaki gençlere güvenmek durumundayız.
    Doğru diyorsun aslında ama bu Mustafa Pektemek, Serdar Kesimal falan takımlarında ilk 11 oynayan oyuncular. Belli bir kaliteye sahipler ve lig tecrübeleri var. O nedenle, sıkıntı olduğu zaman direk oynatılabilecek oyuncular. Kaçırmasaydık iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa gelse Elmander-Baros belki de Drogba yuzunden oynayamayacakti ama Orhan Sam Sabri yerine ilac olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha takımdan giden 1 oyuncumuz olmadı galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Sarp'la Samsun gorusuyor. Eger anlasirlarsa bonservis istemeyecegiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Üstüne para verelim hatta Samsun'a yazık olacak daha yeni çıkmışlardı lige
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Dorgba işi olabilirde,Buffon'un gelme olasılığı %0'ın altında bence.Buffon zaten Juveden ayrılmaz hadi ayrıldı diyelim onu almak isteyen bir çok üst düzey kulüp çalar Buffon'un kapısını.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mustafa Sarp'la Samsun gorusuyor. Eger anlasirlarsa bonservis istemeyecegiz.
    Buraya gelirse kafa göz dalarım ona ilk görüşte.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Elmander videosu hazırlamış ligtv

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93140

Güçlü fiziği varmış bu adamın ben beğendim valla güzel transfer olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Okay Yokuşluya 2 milyon Dolar istiyorlardı, fakat performansını arttırınca ve yurtdışından da izlemeye gelince 5 milyon a kadar çıkmıştı bonservisi..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hehhe 5 mi daha neler duyacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Okay Yokuşlu'yu ilk defa duyuyorum 5 M ne yahu şaka mı bu

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Yerli Iniesta diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Musa Çağıran ve Mehmet Batdal'ı akibetini bilen var mı?Kiralandıkları takımlarda nasıl performans sergilediler hiç takip edemedim.Özellikle Musa'yı merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Musayı kesinlikle tutmamız lazım Altaydayken çok maçını izledim canlı eğer üstünde dururlarsa çok iyi olmasa bile iyi bir oyuncu olabilir orta sahada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Musa Çağıran ve Mehmet Batdal'ı akibetini bilen var mı?Kiralandıkları takımlarda nasıl performans sergilediler hiç takip edemedim.Özellikle Musa'yı merak ediyorum.
    ikiside çok parlak performans göstermedi Musa yetenekleri var belli GS onu elden çıkarır ise çok büyük hata yapar ama Mehmet Batdal için aynı şeyleri söyleyemem bence vasatın altında bir futbolcu.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Musa Konyaspor'un ortasahasını tek başına götürüyordu valla, geri gelir Musa.. Batdal da sanırım 8 maçta 5 gol atmıştı belki geri gelebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Batdal'dan bende ümitsizim.Galatasaray'ın yükünü kaldıracak yetenekte bir santrafor değil.Musa ise inşallah kendini geliştirir ve yerli olarak en ihtiyaç duyulan bölgelerden olan orta sahada kendini gösterir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Musa Çağıran'ı önümüzdeki sezon da kiralamak gerek bir Süper Lig takımına. Süper Lig tecrübesi sadece Konyaspor'da oynadığı 14 maç dahil, 15 maç. Acele etmemek gerek Galatasaray'da oynaması için.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ersan Gülüm transferi olacak sanırım. Konuşuluyor her yerde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan olursa eger yanina bir de yabanci stoper lazim. Serdar Kesimal'i Fener alacak cunku.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kayseri'den oyuncu almamız imkansız zaten Ali Turan olayından dolayı.Ama Şam'ı alabilirdik.Artık Ersan farz oldu yanına da Granqvist tarzı bir oyuncu alabilirsek iyi bir iş çıkarmış oluruz

Mesaj Yetkileri