Drogba muhabbeti, Hasselbaink ve Robert Pires hikayelerine dönecek gibi.
Chelsea'nin yeni hocası belli olsun belki o zaman netleşir, bu arada serbest kalmıyor sanırım drogba, bonservis ücreti verilecek değil mi?
Serdar Kesimal'ı alabilirsek süper olur. Serdar Aziz'den daha iyi ve daha güçlü bence.
Kayserispordan oyuncu almamız çok zor görünüyor. Ali Turan transferi yüzünden, Süleyman Hurma hayatta oyuncu vermez bize.
Johan Elmander Bugün İstanbul’da
Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni transferi Johan Elmander, bugün İstanbul’a geliyor. Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile bugün İsveç’in Göteborg kentinden gelecek olan Elmander’in akşam saatlerinde İstanbul’da olması bekleniyor.
Orhan Şam'ı alamadık, Mustafa Pektemek'i alamadık, Serdar Kesimal'ı da alamayacağız muhtemelen, geriye yerli ve genç olarak göze batan isim olarak Hasan Ali Kaldırım kalıyor ki onu da alabileceğimizi düşünmüyorum bir üstteki mesajda açıklanan sebepten ötürü. Yerli konusunda Selçuk dışında ağır kaldı yönetim biraz sanki, yoksa Orhan Şam da Mustafa Pektemek de yerli kalitesi açısından ihtiyacımız olan oyunculardı.
orhan değilde bence pektemek tam sizlikti.sola özgür de yakışır size balta ve çağlar yerine.
eto'o bitmiş.
Kemal Tokak ve Okay Yokuşlu var alınabilecek yerli olarak, onun dışında gurbetçi transferleri olabilir. Ya da kendi alt yapımızdaki gençlere güvenmek durumundayız.
Ek olarak, Sezer Öztürk düşünebilir. Elbet yönetim ve Fatih Terim de düşünüyordur bizim gibi, umarım gereken takviyeler yapılır.
Mustafa gelse Elmander-Baros belki de Drogba yuzunden oynayamayacakti ama Orhan Sam Sabri yerine ilac olurdu.
Daha takımdan giden 1 oyuncumuz olmadı galiba.
Mustafa Sarp'la Samsun gorusuyor. Eger anlasirlarsa bonservis istemeyecegiz.
Üstüne para verelim hattaSamsun'a yazık olacak daha yeni çıkmışlardı lige
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dorgba işi olabilirde,Buffon'un gelme olasılığı %0'ın altında bence.Buffon zaten Juveden ayrılmaz hadi ayrıldı diyelim onu almak isteyen bir çok üst düzey kulüp çalar Buffon'un kapısını.
Elmander videosu hazırlamış ligtv
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93140
Güçlü fiziği varmış bu adamın ben beğendim valla güzel transfer olmuş.
Okay Yokuşluya 2 milyon Dolar istiyorlardı, fakat performansını arttırınca ve yurtdışından da izlemeye gelince 5 milyon a kadar çıkmıştı bonservisi..
Hehhe 5 mi daha neler duyacağız.
Okay Yokuşlu'yu ilk defa duyuyorum 5 M ne yahu şaka mı bu![]()
Yerli Iniesta diyorlar![]()
Musa Çağıran ve Mehmet Batdal'ı akibetini bilen var mı?Kiralandıkları takımlarda nasıl performans sergilediler hiç takip edemedim.Özellikle Musa'yı merak ediyorum.
Musayı kesinlikle tutmamız lazım Altaydayken çok maçını izledim canlı eğer üstünde dururlarsa çok iyi olmasa bile iyi bir oyuncu olabilir orta sahada.
Musa Konyaspor'un ortasahasını tek başına götürüyordu valla, geri gelir Musa.. Batdal da sanırım 8 maçta 5 gol atmıştı belki geri gelebilir..
Batdal'dan bende ümitsizim.Galatasaray'ın yükünü kaldıracak yetenekte bir santrafor değil.Musa ise inşallah kendini geliştirir ve yerli olarak en ihtiyaç duyulan bölgelerden olan orta sahada kendini gösterir.
Musa Çağıran'ı önümüzdeki sezon da kiralamak gerek bir Süper Lig takımına. Süper Lig tecrübesi sadece Konyaspor'da oynadığı 14 maç dahil, 15 maç. Acele etmemek gerek Galatasaray'da oynaması için.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ersan Gülüm transferi olacak sanırım. Konuşuluyor her yerde.
Ersan olursa eger yanina bir de yabanci stoper lazim. Serdar Kesimal'i Fener alacak cunku.
Kayseri'den oyuncu almamız imkansız zaten Ali Turan olayından dolayı.Ama Şam'ı alabilirdik.Artık Ersan farz oldu yanına da Granqvist tarzı bir oyuncu alabilirsek iyi bir iş çıkarmış oluruz