Serdar Kesimal yedek olacak herhalde bu gelişmeyle. Hayırlı olsun doğru hamle yaptı Fenerbahçe. Ön libero'ya yabancı kontenjanı yetiyor mu?
Serdar Kesimal yedek olacak herhalde bu gelişmeyle. Hayırlı olsun doğru hamle yaptı Fenerbahçe. Ön libero'ya yabancı kontenjanı yetiyor mu?
Yobo'nun ön liberoda oynatılma ihtimali geliyor aklıma. Kumar olur ama işe yararsa çok iyi bir Fenerbahçe izleyebiliriz.
yok ya öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. bence serdar yedek beklemeli. serdar ı da oynatırsak yedek stoperimiz kim olacak?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bekir var.Yobo ön libero felan oynatılmaz anlaşılırsa.Lugano-Yobo iyi anlaştılar sezon boyunca asıl alınmasının sebebide odur zaten.Ön libero olarak oynatılacak olsa başka adamlar alınır.İnşallah alınmıştır Yobo'nun bonservisi.Geriye bir tek ön libero transferi kalıyor önem arzeden.
Serdar'ın yedek kalması iyi olur zaten ilk sezonunda hemen 11 başlarsa bekleneni veremez ki bence bu sezon yeterli derecede maç oynayacak. Yobo'nun Afrika uluslar kupasına falan gideceğini düşünürsek veya sakatlıklar, kart cezaları.
sol beke monte etsin serdar'ı =)
Yobo'nun bonservisini 3.5 m €'ya almışız. Çok iyi hamle oldu. Lugano, Yobo ve Serdar gibi 3 tane kaliteli stoperimiz oldu. Bunun yanı sıra Bekir ve Orhan gibi kaliteli alternatifler de var. Lugano - Yobo ikilisiyle yola devam edip, Serdar'ı da yavaş yavaş takıma ısındırırız. Lugano zaten yapısı itibariyle fazla kart gören bir oyuncu. Serdar, Lugano'nun yerine çok fazla şans bulacaktır. Yobo da Afrika kupasına gittiğinde onun yerinde oynar. Bunun haricinde ZTK'da da muhtemelen Serdar'ı kullanırız. Ben Serdar'ın rahat 20 maç oynayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Serdar gibi adam çürüyecek kulübede. Yanarım yanarım ona yanarım.
Bence Türkiye Kupası na gerek olmadan da 20 maça çıkar.Lugano nun kart cezaları, Yobo nun kaçıracağı yaklaşık 10 maç zaten Serdar a yeter. 3.5 milyona alınmışsa bence çok iyi iş çıkarılmış.
Büyük takımlarda 18 kişilik kadronun birbirine yakın kalitede olması lazım. Aksi takdirde Emre yerine Cristian oynadığında durum malum. Dolayısıyla Serdar çalışarak formayı kapmaya çalışacak. Yeteri kadar çalışırsa çürümez, çalışmazsa çürür.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ön libero'ya da şimdi beni alsınlar o zaman.Tamam arkadaş biliyoruz Yobo iyi oyuncu da Selçuk'a kaldık yine ben ona üzülüyorum.Madem Yobo'nun bonservisini alacaktın Selçuk İnan'ı bi şekilde ikna edip alacaktın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
F.Bahçe'de Bekir Bilica felan bile bence yeterli şansı buldular. Bakın mesela Bilica'ya, verilen şansı nasıl bitirdi. Bekir ise çoğu zaman vasatı aşamadı. Serdar bunlardan daha farklı. O ne 1. stoper nede 2. stoper. Bana göre 1.5. stoperYedek kulübesi için alındı evet ama daha ziyade Yobo ve Lugano'nun dinlendirilmesi, ligdeki yoğun tempoda daha dirençli olarak oynatılması, cezalı sakatlık durumlarında yine alternatif olması açısından alındı. Çürümesi için 8-10 maç oynayıp sezonu kapatması lazım. Belki Daum felan olsa anlarımda, takımımızın başında Aykut hoca var. Bu konuda adil olacağından şüphem yok. En azından yeterli şansı tanıyacaktır ona ve onun gibilere.
Bu konuda en basitinden 2 örnekte var:
Gökay İravul ve Okan Alkan. Birisi ilk önce sağ bekte oynadı ve hatta ilk oynadığında müthişti asist yaptı sanırım Antalya maçıydı ama devamında işi yokuşa sürüp ben oldum havalarına girince birden kesik yedi ve sonunda kiralık gönderildi. Diğeri ise verilen şansı kullandı, yeteneklerini gösterdi kısmen ve Bir çok Aykut hocanın istediği maçlarda kendi yaşına ve Tr standartlarına göre yeterli süreyi aldı. Serdar daha tecrübeli bir oyuncu o da Gökay'dan daha fazla süre alacaktır.
Serdar çürümek istemiyorsa çalışır. Aykut Kocaman gibi bir fırsat var önünde. Çalışana, hakedene formayı veriyor. Kötü oynuyorlarsa isimleri Lugano, Yobo diye katlanmaz. Hele ki yabancı sınırlaması varken.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
çok iyi alternatifli kadro kurulması , yıllardır istenilen şey yapılıyor şimdi de beğenmemeye başlıyoruz ilginç , cesurca paraların harcanıp bol alternatifli yedek ile ilk 11 oyuncusunun farkının olmadığı bir kadro , her zaman başarı getirir
Güiza: "Yine Mallorca forması giymek istiyorum. Bu yaz ne olur bilmiyorum ama antrenör isterse ben dönmek isterim. Orası benim evim"
Sporx
Dün milli maçta bizim "modern köleyi" (kendisini böyle tanımlamıştı) gözüm hiç tutmadı. Gerçi dün milli takımda işleyen ne vardı ki, Serdar işlesin? Ama Yobo'nun yerini tutmak filan. Hikaye bunlar.
-------------------------------------------------------------------
İşte bu çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür. Zaten Aykut hoca, bulmuşken böyle bir stoperi, kolay kolay bırakmak istemezdi.
Serdar Kesimal kulübede çürüyecek demek önyargı olur.Çalışşsın,kapsın formayı.Yobo Şubatta Afrika Kupasına gidecek,Lugano desen muhakkak kart cezası çeker.ZTK'sı da var bunun.Lig+Kupa+Avrupa derken Serdar'ın bu sezon 20-25 resmi maça çıkabileceğini düşünüyorum.
Bende artık klasik stoper çürüten Fenerbahçe mantığını Aykut Hoca nın değiştireceğini düşünüyorum. Yalnız Bilica da gidiyorsa eldeki stoperler az gelebilir. Geçen seneye aldanmayın hem kupa da hem Avrupa da çok çabuk havlu attı Fenerbahçe... Yobo-Lugano haftada bir maçla sezonu bitirdiler. Bizim gibi bahtsızlar zor bulunur ama Beşiktaş ın sezon başı Sivok-Toraman ikilisiyle başlamak isterken, elde Ersan-Sivok-Toraman-Ferrari varken kupa finalini Aurelio ile oynamak zorunda kaldığını hatırlatırım. Stoper de kritik maçlarda Bekir-Serdar ikilisine kaldığınızı düşünürseniz işin ciddiyetini belki daha iyi anlatmış olurum.
Düşüncenize kesinlikle katılıyorum.Beşiktaş'ın bu sezon ayrıca yaşadığı bir sakatlık sorunu vardı ki,Fenerbahçe'nin bu derece yüksek bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.İlhan ve Bilica mental olarak yetersiz futbolculardı Fenerbahçe'de oynamak için,gitmeleri oldukça doğru hamleler.Kulübede yabancı bir stoper bekletmek doğru değil bence.
Diego Lugano
Joseph Yobo
Bekir İrtegün
Serdar Kesimal
Hasan Erbey
5 tane stoperimiz var şu anda kadroda,3 kulvarda mücadele eden bir takıma yetecek isimler olduğunu düşünüyorum.Bazı maçlarda genç Hasan'ı bile ilk 11'de izleyebiliriz bu sene.
sakatlık konusunda fenerbahçe doktorları da on numara gerçekten
maç trafiğinin yanında bunun da etkisi azımsanamaz![]()
Varonil'in azdiklarinin yani sira daha Orham Sam var. Gerekirse o da stoper oynar pasalar gibi.
Ne bileyim, bizim iki tane as stoperimiz 6 şar ay sakatlanınca tamamen paranoyak oldukAslında Bilica ya da hem cinsi bir oyuncu derinlik açısından iyi olabilir.
fener şuan için durgun bi transfer sezonu geçiriyor bence bombayı patlatacaklar bizde izleyeceğiz![]()
eto'o bitmiş.
@Varonil
Mert abi Orhan Şam'da listeye eklenebilir. Stoper oynama özelliği var. 6 stoper ve bunların 5'i saf stoper iken bu konuda sorun çekeceğimizi sanmıyorum.
Aynen katılıyorum ve Bilica'ya hala karşıyım...
I'm back...
bundan önce konuşulan tekliflere göre bence bir hayli iyi. para 2-2,5 a indirilirse daha iyi olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.