Sayfa 483 / 896 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
14,461 ile 14,490 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Kesimal yedek olacak herhalde bu gelişmeyle. Hayırlı olsun doğru hamle yaptı Fenerbahçe. Ön libero'ya yabancı kontenjanı yetiyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yobo'nun ön liberoda oynatılma ihtimali geliyor aklıma. Kumar olur ama işe yararsa çok iyi bir Fenerbahçe izleyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yok ya öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. bence serdar yedek beklemeli. serdar ı da oynatırsak yedek stoperimiz kim olacak?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yok ya öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. bence serdar yedek beklemeli. serdar ı da oynatırsak yedek stoperimiz kim olacak?
    Bekir var.Yobo ön libero felan oynatılmaz anlaşılırsa.Lugano-Yobo iyi anlaştılar sezon boyunca asıl alınmasının sebebide odur zaten.Ön libero olarak oynatılacak olsa başka adamlar alınır.İnşallah alınmıştır Yobo'nun bonservisi.Geriye bir tek ön libero transferi kalıyor önem arzeden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar'ın yedek kalması iyi olur zaten ilk sezonunda hemen 11 başlarsa bekleneni veremez ki bence bu sezon yeterli derecede maç oynayacak. Yobo'nun Afrika uluslar kupasına falan gideceğini düşünürsek veya sakatlıklar, kart cezaları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sol beke monte etsin serdar'ı =)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yobo'nun bonservisini 3.5 m €'ya almışız. Çok iyi hamle oldu. Lugano, Yobo ve Serdar gibi 3 tane kaliteli stoperimiz oldu. Bunun yanı sıra Bekir ve Orhan gibi kaliteli alternatifler de var. Lugano - Yobo ikilisiyle yola devam edip, Serdar'ı da yavaş yavaş takıma ısındırırız. Lugano zaten yapısı itibariyle fazla kart gören bir oyuncu. Serdar, Lugano'nun yerine çok fazla şans bulacaktır. Yobo da Afrika kupasına gittiğinde onun yerinde oynar. Bunun haricinde ZTK'da da muhtemelen Serdar'ı kullanırız. Ben Serdar'ın rahat 20 maç oynayacağını düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar gibi adam çürüyecek kulübede. Yanarım yanarım ona yanarım.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bence Türkiye Kupası na gerek olmadan da 20 maça çıkar.Lugano nun kart cezaları, Yobo nun kaçıracağı yaklaşık 10 maç zaten Serdar a yeter. 3.5 milyona alınmışsa bence çok iyi iş çıkarılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Büyük takımlarda 18 kişilik kadronun birbirine yakın kalitede olması lazım. Aksi takdirde Emre yerine Cristian oynadığında durum malum. Dolayısıyla Serdar çalışarak formayı kapmaya çalışacak. Yeteri kadar çalışırsa çürümez, çalışmazsa çürür.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ön libero'ya da şimdi beni alsınlar o zaman.Tamam arkadaş biliyoruz Yobo iyi oyuncu da Selçuk'a kaldık yine ben ona üzülüyorum.Madem Yobo'nun bonservisini alacaktın Selçuk İnan'ı bi şekilde ikna edip alacaktın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

F.Bahçe'de Bekir Bilica felan bile bence yeterli şansı buldular. Bakın mesela Bilica'ya, verilen şansı nasıl bitirdi. Bekir ise çoğu zaman vasatı aşamadı. Serdar bunlardan daha farklı. O ne 1. stoper nede 2. stoper. Bana göre 1.5. stoper Yedek kulübesi için alındı evet ama daha ziyade Yobo ve Lugano'nun dinlendirilmesi, ligdeki yoğun tempoda daha dirençli olarak oynatılması, cezalı sakatlık durumlarında yine alternatif olması açısından alındı. Çürümesi için 8-10 maç oynayıp sezonu kapatması lazım. Belki Daum felan olsa anlarımda, takımımızın başında Aykut hoca var. Bu konuda adil olacağından şüphem yok. En azından yeterli şansı tanıyacaktır ona ve onun gibilere.

Bu konuda en basitinden 2 örnekte var:

Gökay İravul ve Okan Alkan. Birisi ilk önce sağ bekte oynadı ve hatta ilk oynadığında müthişti asist yaptı sanırım Antalya maçıydı ama devamında işi yokuşa sürüp ben oldum havalarına girince birden kesik yedi ve sonunda kiralık gönderildi. Diğeri ise verilen şansı kullandı, yeteneklerini gösterdi kısmen ve Bir çok Aykut hocanın istediği maçlarda kendi yaşına ve Tr standartlarına göre yeterli süreyi aldı. Serdar daha tecrübeli bir oyuncu o da Gökay'dan daha fazla süre alacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Serdar çürümek istemiyorsa çalışır. Aykut Kocaman gibi bir fırsat var önünde. Çalışana, hakedene formayı veriyor. Kötü oynuyorlarsa isimleri Lugano, Yobo diye katlanmaz. Hele ki yabancı sınırlaması varken.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok iyi alternatifli kadro kurulması , yıllardır istenilen şey yapılıyor şimdi de beğenmemeye başlıyoruz ilginç , cesurca paraların harcanıp bol alternatifli yedek ile ilk 11 oyuncusunun farkının olmadığı bir kadro , her zaman başarı getirir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Güiza: "Yine Mallorca forması giymek istiyorum. Bu yaz ne olur bilmiyorum ama antrenör isterse ben dönmek isterim. Orası benim evim"

Sporx

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Dün milli maçta bizim "modern köleyi" (kendisini böyle tanımlamıştı) gözüm hiç tutmadı. Gerçi dün milli takımda işleyen ne vardı ki, Serdar işlesin? Ama Yobo'nun yerini tutmak filan. Hikaye bunlar.

-------------------------------------------------------------------

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Esat Dergi: Fenerbahçe'de Yobo'nun bonservisi alındı. Hayırlı olsun.
    İşte bu çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür. Zaten Aykut hoca, bulmuşken böyle bir stoperi, kolay kolay bırakmak istemezdi.

Serdar Kesimal kulübede çürüyecek demek önyargı olur.Çalışşsın,kapsın formayı.Yobo Şubatta Afrika Kupasına gidecek,Lugano desen muhakkak kart cezası çeker.ZTK'sı da var bunun.Lig+Kupa+Avrupa derken Serdar'ın bu sezon 20-25 resmi maça çıkabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende artık klasik stoper çürüten Fenerbahçe mantığını Aykut Hoca nın değiştireceğini düşünüyorum. Yalnız Bilica da gidiyorsa eldeki stoperler az gelebilir. Geçen seneye aldanmayın hem kupa da hem Avrupa da çok çabuk havlu attı Fenerbahçe... Yobo-Lugano haftada bir maçla sezonu bitirdiler. Bizim gibi bahtsızlar zor bulunur ama Beşiktaş ın sezon başı Sivok-Toraman ikilisiyle başlamak isterken, elde Ersan-Sivok-Toraman-Ferrari varken kupa finalini Aurelio ile oynamak zorunda kaldığını hatırlatırım. Stoper de kritik maçlarda Bekir-Serdar ikilisine kaldığınızı düşünürseniz işin ciddiyetini belki daha iyi anlatmış olurum.

Düşüncenize kesinlikle katılıyorum.Beşiktaş'ın bu sezon ayrıca yaşadığı bir sakatlık sorunu vardı ki,Fenerbahçe'nin bu derece yüksek bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.İlhan ve Bilica mental olarak yetersiz futbolculardı Fenerbahçe'de oynamak için,gitmeleri oldukça doğru hamleler.Kulübede yabancı bir stoper bekletmek doğru değil bence.

Diego Lugano
    Joseph Yobo
    Bekir İrtegün
    Serdar Kesimal
    Hasan Erbey

5 tane stoperimiz var şu anda kadroda,3 kulvarda mücadele eden bir takıma yetecek isimler olduğunu düşünüyorum.Bazı maçlarda genç Hasan'ı bile ilk 11'de izleyebiliriz bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sakatlık konusunda fenerbahçe doktorları da on numara gerçekten
    maç trafiğinin yanında bunun da etkisi azımsanamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Varonil'in azdiklarinin yani sira daha Orham Sam var. Gerekirse o da stoper oynar pasalar gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ne bileyim, bizim iki tane as stoperimiz 6 şar ay sakatlanınca tamamen paranoyak olduk Aslında Bilica ya da hem cinsi bir oyuncu derinlik açısından iyi olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

fener şuan için durgun bi transfer sezonu geçiriyor bence bombayı patlatacaklar bizde izleyeceğiz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Varonil

Mert abi Orhan Şam'da listeye eklenebilir. Stoper oynama özelliği var. 6 stoper ve bunların 5'i saf stoper iken bu konuda sorun çekeceğimizi sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    fener şuan için durgun bi transfer sezonu geçiriyor bence bombayı patlatacaklar bizde izleyeceğiz
    Gerek yok bombaya falan ki tahminimce öyle yıldız transferi falan da yapmayacağız Matuidi,Capoue falan bomba sayıyorsan başka tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne kadar doğru bilmiyorum ama ; Bilica + Berk Elitez ( kiralık ) + 3.250 = Sezer Öztürk diyolar. Doğruysa çok pahalı transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aynen katılıyorum ve Bilica'ya hala karşıyım...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bundan önce konuşulan tekliflere göre bence bir hayli iyi. para 2-2,5 a indirilirse daha iyi olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berk Elitez'in gitmesi iyi aslında, Aykut hoca çok tutuyo onu. Oda Okan gibi akıllanması için yollanıyor takımdan. Fazlasıyla psikopat bir çocuk Berk. Çok yetenekli ama kafası bir hayli kırık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ne kadar doğru bilmiyorum ama ; Bilica + Berk Elitez ( kiralık ) + 3.250 = Sezer Öztürk diyolar. Doğruysa çok pahalı transfer.
    Bu anlaşma Fenerbahçe açısından fena değil gibi. Hem Bilica'yı göndererek yabancı kontenjanı açılmış olacak, hem de Berk Eses'te Fenerbahçe'ye göre daha fazla şans bulabilir. Abdülkadir de takımda kalmış olur. Bence bu şartlar güzel.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri