Sayfa 484 / 1204 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
14,491 ile 14,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben twitter da Granqvist'le ilgilendiğimizi çok gördüm

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bence Önder gelir çünkü her sezon bi kazma transfer etme geleneğimiz oluştu
    o açımığızı mehmet akyüz denen adamla kapıcaz galiba

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ben twitter da Granqvist'le ilgilendiğimizi çok gördüm
    İyi regen falan değil yani fm'den nerede oynuyor ki bu adam?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Liverpoollu olup da Reina'nın iyi kaleci olduğunu düşünen çok az insan gördüm sanırım onlardan birisi de sensin Kaan
    Aynen gelsin Reina ben çok severim

Granqvist bizim basından çok sürekli İsveç basınında çıkıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    İyi regen falan değil yani fm'den nerede oynuyor ki bu adam?
    Groningen ' de oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer Ersan'ı alırsak bence Servet - Ersan ikilisi çok iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Arkadaş çok FM oynuyor ondan onu yazmış sanırım yani hayal ürünü Galatasaray o oyuncuyu tanımıyordur bile ben bile ilk defa gördüm
    Aslında Elmander'in yanına Tsigalko'yu koyacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ADANASPOR GALATASARAY İLE ANLAŞTI
    27.Mayıs.2011 21:11

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Ersan Gülüm önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.

Bonservisi konusunda Beşiktaş ile anlaşamayan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile Ersan transferinde el sıkıştığı öğrenildi.

-HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ersan haberleri dolanmaya başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan gelirse, Selçuk ve Ersan hayranı Beşiktaşlı bir arkadaşım var okulda(sıra arkadaşım) çocuk herhalde sinir krizi geçirecek benim yüzümden. Güzel haberler gelmeye başlıyor. Ersan'ın yanında Granqvist olsa hakikatten savunmada teknik oyuncularımız olacak. Granqvist'i küçümsemeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz Ersan'ı almak ,Ersan Beşiktaş'a gitmek,Adana'da Galatasaray'a vermek istiyor.Açıkçası Ersan'ın gönlü Beşiktaş'ta ise gelmesini istemem.Adana'lı yöneticilerin kolaylık sağlaması lazımdı.Ama eğer Ersan gönlü olurda gelirse çok iyi transfer yapmış oluruz.Tabi sakatlığın onu ne denli etkiledğide önemli.Bakalım neler olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersan çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Biz Ersan'ı almak ,Ersan Beşiktaş'a gitmek,Adana'da Galatasaray'a vermek istiyor.Açıkçası Ersan'ın gönlü Beşiktaş'ta ise gelmesini istemem.Adana'lı yöneticilerin kolaylık sağlaması lazımdı.Ama eğer Ersan gönlü olurda gelirse çok iyi transfer yapmış oluruz.Tabi sakatlığın onu ne denli etkiledğide önemli.Bakalım neler olacak.
    Ben de bunu düşünüyordum ama o son Beşiktaş'ta kalmak istediği tweetleri de kaldırdı. Birşeyler değişti belli ki. Her insan doğal olarak tutmak istediği takımda oynamak ister ama olmayınca olmuyor. Mehmet Topuz Beşiktaş forması giydi, sonra Fenerbahçe'ye imza attı ama takır takır topunu oynuyor. Profesyonel futbolcular bunlar, gönlü Beşiktaş'ta olsa da Galatasaray için sonuna kadar savaşır. Arif Erdem de Beşiktaşlı'dır mesela.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakalım inşallah gerçekleşir transfer.Ben birde Orta sahaya yerli adamlar bekliyorum.Volkan Şen ve Yiğit İncedemir'i alırsak fena olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer gerçekleşirse, Ersan'ın yapacağı açıklamaları izlemek istiyorum. Neler söyleceği en az göstereceği performans kadar önemli benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan alınırsa eğer inşallah "Ben profesyonel bir futbolcuyum, kulübüm Galatasaray'la anlaştı. Onlar da bana gerçekten ilgi gösterdiler imzayı attım. Artık Galatasaray için savaşacağım." tarzı bir açıklama yapar. O zaman taht kurar gönlümde helal olsun derim. Dürüstlük, erdemdir. Adam Beşiktaşlı bunu anlamayan yok zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Geçen yıl da Mehmet Topuz Beşiktaştan başka kulüpte oynamam demişti ama şu anda herkesten çok Fenerbahçeli oldu Bu işler değişir zamanla
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Geçen yıl da Mehmet Topuz Beşiktaştan başka kulüpte oynamam demişti ama şu anda herkesten çok Fenerbahçeli oldu Bu işler değişir zamanla
    Abi böyle gelecekse gelmesin zaten. Ben sindiremem böyle birşeyi. Adam Beşiktaş'ta kalmak istiyorum dedi, gerisine karışmadı. İnşallah gelir. Bu gözler Servet-Gökhan'dan sonra Ersan'ı görmek ister

Ya Ersan'ı çok isterim gelsin ama Beşiktaş onu çok istiyor, o da Beşiktaş'ı. Bilemiyorum sevenlerin arasına girmesek mi bu konuda :P

Bu takım tutma konularında en iyi açıklamaları ben hep Servet'ten dinledim. benim takımım yok en çok parayı veren kimse ona giderim, çünkü ben profesyonelim, işim bu. Aileme bu şekilde bakıyorum tarzında açıklamalardı ve ben çok samimi buluyorum bu tip açıklamaları.
    Mesela şu da çok hoşuma gitti:
    Orhan Şam: "Tuttuğum takım yok. Tuttuğunuz değil doyduğunuz yer önemli. Profesyonellik ön planda." yani doğuştan FB'li değilim diyor.
    İnsan çocukken tutmadığı bir takımda oynarken mantıklı bir açıklama da yapabiliyormuş demek ki.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bu takım tutma konularında en iyi açıklamaları ben hep Servet'ten dinledim. benim takımım yok en çok parayı veren kimse ona giderim, çünkü ben profesyonelim, işim bu. Aileme bu şekilde bakıyorum tarzında açıklamalardı ve ben çok samimi buluyorum bu tip açıklamaları.
    Orhan Şam: "Tuttuğum takım yok. Tuttuğunuz değil doyduğunuz yer önemli. Profesyonellik ön planda." yani doğuştan FB'li değilim diyor.
    İnsan çocukken tutmadığı bir takımda oynarken mantıklı bir açıklama da yapabiliyormuş demek ki.
    hakan balta nın da bize geldiğinde yaptığı açıklama iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Yahu altyapıdaki adamlar da bu kafada zaten. Sanıyor musunuz Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'taki çocuklar o takımı tutuyor. Örnek ben. Senelerce Fenerbahçe'de oynadım, deli Galatasaraylıyım Antrenörlerim de biliyordu bunu ama Galatasaray maçlarında yine aynı ciddiyetle oynardım hatta daha hırslı oynardım yani laf edilmesin diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
    Ersan Gülüm bu akşam G.Saraylı olabilir.. Görüşmeler devam ediyor.. Diğer transferlerden bir haber yok..

İnşallah, inşallah..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yahu altyapıdaki adamlar da bu kafada zaten. Sanıyor musunuz Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'taki çocuklar o takımı tutuyor. Örnek ben. Senelerce Fenerbahçe'de oynadım, deli Galatasaraylıyım Antrenörlerim de biliyordu bunu ama Galatasaray maçlarında yine aynı ciddiyetle oynardım hatta daha hırslı oynardım yani laf edilmesin diye
    aynen öyle benim arkadaşımda fenerbahçe ve gs da oynadı kendisi beşiktaşlı önemli olan hangi takımda oynadığın değil nerede olduğun bana kalırsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..

Hobaaa. Frey neyse de Kallström...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..

of ya. Hani bitme aşamasına gelmişti ama ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada Volkan Şen'in Galatasaray transferi olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu şu an beni Kallström tüketti, en sevdiğim futbolcudur kendisi açık ara. Çok üzüldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    DEDIKODU: Galatasaray, Mevlut Erdinc icin PSG ile görüsüyor.

Mesaj Yetkileri