Ben twitter da Granqvist'le ilgilendiğimizi çok gördüm![]()
Ben twitter da Granqvist'le ilgilendiğimizi çok gördüm![]()
Eğer Ersan'ı alırsak bence Servet - Ersan ikilisi çok iyi olur.
ADANASPOR GALATASARAY İLE ANLAŞTI
27.Mayıs.2011 21:11
Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Ersan Gülüm önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.
Bonservisi konusunda Beşiktaş ile anlaşamayan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile Ersan transferinde el sıkıştığı öğrenildi.
-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Ersan haberleri dolanmaya başladı..
Ersan gelirse, Selçuk ve Ersan hayranı Beşiktaşlı bir arkadaşım var okulda(sıra arkadaşım) çocuk herhalde sinir krizi geçirecek benim yüzümden.Güzel haberler gelmeye başlıyor. Ersan'ın yanında Granqvist olsa hakikatten savunmada teknik oyuncularımız olacak. Granqvist'i küçümsemeyin.
Biz Ersan'ı almak ,Ersan Beşiktaş'a gitmek,Adana'da Galatasaray'a vermek istiyor.Açıkçası Ersan'ın gönlü Beşiktaş'ta ise gelmesini istemem.Adana'lı yöneticilerin kolaylık sağlaması lazımdı.Ama eğer Ersan gönlü olurda gelirse çok iyi transfer yapmış oluruz.Tabi sakatlığın onu ne denli etkiledğide önemli.Bakalım neler olacak.
Ersan çok iyi olur.
Ben de bunu düşünüyordum ama o son Beşiktaş'ta kalmak istediği tweetleri de kaldırdı. Birşeyler değişti belli ki. Her insan doğal olarak tutmak istediği takımda oynamak ister ama olmayınca olmuyor. Mehmet Topuz Beşiktaş forması giydi, sonra Fenerbahçe'ye imza attı ama takır takır topunu oynuyor. Profesyonel futbolcular bunlar, gönlü Beşiktaş'ta olsa da Galatasaray için sonuna kadar savaşır. Arif Erdem de Beşiktaşlı'dır mesela.
Bakalım inşallah gerçekleşir transfer.Ben birde Orta sahaya yerli adamlar bekliyorum.Volkan Şen ve Yiğit İncedemir'i alırsak fena olur.
Transfer gerçekleşirse, Ersan'ın yapacağı açıklamaları izlemek istiyorum. Neler söyleceği en az göstereceği performans kadar önemli benim için.
Ersan alınırsa eğer inşallah "Ben profesyonel bir futbolcuyum, kulübüm Galatasaray'la anlaştı. Onlar da bana gerçekten ilgi gösterdiler imzayı attım. Artık Galatasaray için savaşacağım." tarzı bir açıklama yapar. O zaman taht kurar gönlümde helal olsun derim. Dürüstlük, erdemdir. Adam Beşiktaşlı bunu anlamayan yok zaten.
Geçen yıl da Mehmet Topuz Beşiktaştan başka kulüpte oynamam demişti ama şu anda herkesten çok Fenerbahçeli olduBu işler değişir zamanla
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ya Ersan'ı çok isterim gelsin ama Beşiktaş onu çok istiyor, o da Beşiktaş'ı. Bilemiyorum sevenlerin arasına girmesek mi bu konuda :P
Bu takım tutma konularında en iyi açıklamaları ben hep Servet'ten dinledim. benim takımım yok en çok parayı veren kimse ona giderim, çünkü ben profesyonelim, işim bu. Aileme bu şekilde bakıyorum tarzında açıklamalardı ve ben çok samimi buluyorum bu tip açıklamaları.
Mesela şu da çok hoşuma gitti:
Orhan Şam: "Tuttuğum takım yok. Tuttuğunuz değil doyduğunuz yer önemli. Profesyonellik ön planda." yani doğuştan FB'li değilim diyor.
İnsan çocukken tutmadığı bir takımda oynarken mantıklı bir açıklama da yapabiliyormuş demek ki.
Yahu altyapıdaki adamlar da bu kafada zaten. Sanıyor musunuz Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'taki çocuklar o takımı tutuyor. Örnek ben. Senelerce Fenerbahçe'de oynadım, deli GalatasaraylıyımAntrenörlerim de biliyordu bunu ama Galatasaray maçlarında yine aynı ciddiyetle oynardım hatta daha hırslı oynardım yani laf edilmesin diye
![]()
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Ersan Gülüm bu akşam G.Saraylı olabilir.. Görüşmeler devam ediyor.. Diğer transferlerden bir haber yok..
İnşallah, inşallah..
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..
Hobaaa. Frey neyse de Kallström...
Bu arada Volkan Şen'in Galatasaray transferi olabilir..
Yahu şu an beni Kallström tüketti, en sevdiğim futbolcudur kendisi açık ara. Çok üzüldüm.
tribundergi Tribun Dergi
DEDIKODU: Galatasaray, Mevlut Erdinc icin PSG ile görüsüyor.