Sayfa 485 / 492 İlkİlk ... 385435475483484485486487 ... SonSon
14,521 ile 14,550 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başlık yanlış olmuş.

Modric kaliteli ve ileride her bölgede oynadığı için elde bulunması gereken bir oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Euro2008'de Arda daha üst düzey performans sergilemişti bu oyuncudan. O kalmayı seçti, Modriç daha cesur davrandı. Modriç'in şuan ulaştığı konum ortada

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Başlığı okuyunca neden o kadar ucuz bir fiyat belirlemişler ki dediydim.

Başlığı düzelttim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

isabetli transfer olur tabi olursa

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

real bırakmaz gibime geliyor rossi'yi.

Del Piero_10 Misafir

Bence De Rossi yine Roma ile el sıkışır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Balotelli uslanmıyor

Balotelli uslanmıyor

Manchester City'nin sorunlu oyuncusu Mario Balotelli'nin vukuatları bitmek bilmiyor. 20 yaşındaki futbolcunun genç takımdan bir arkadaşına şaka yapmak amacıyla dart oku attığı ortaya çıktı.

Mario Balotelli, tüm yetenekleri bir yana, "sorunlu oyuncu" denince akla ilk gelen isimlerden... Henüz 20 yaşında olmasına karşın Inter'den sorunlu kişiliği yüzünden ayrılan Balotelli, Manchester City'e transfer olduğu günden bu yana, İngiliz basınının manşetlerinden de inmiyor.
    Balotelli ilk kez Arsenal'in tüm dünyada tanınan genç yıldızı Wilshere'ın adını daha önce hiç duymadığını söyleyerek manşetlere çıkmıştı. Ardından, kendi kendini Messi ile kıyasladı ve en az onun kadar iyi olduğunu ileri sürdü. Son olarak da UEFA Avrupa Ligi'nde, Dinamo Kiev rövanşında gördüğü kırmızı kartla gündeme geldi.
    Son günlerde yoğun şekilde eleştirilen genç yıldızın son vukuatı ise daha da ilginç... İngiliz basını İtalyan futbolcunun genç takımda forma giyen bir arkadaşına şaka yapmak için dart oku fırlattığını yazdı. Antrenman tesislerinde meydana olayda, Balotelli'nin şakasına hedef olan oyuncu yaralanmamıştı.
    Manchester City Kulübü, birkaç hafta önce meydana gelen olayın basına sızması üzerine sessizliğini bozdu ve Balotelli'ye uyarı cezası verildiğini duyurdu.
    Balotelli, sorunlarının üstesinden gelmek için idolü olarak gördüğü Ronaldo ile tanışmak istediğini söylüyor.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Manuel Neuer paylaşılamıyor

Manuel Neuer paylaşılamıyor

Schalke ve Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Manuel Neuer'e, Manchester United'dan sonra Arsenal de talip oldu.

Schalke ve Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Manuel Neuer paylaşılamıyor. Sezon sonunda kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alman kaleciye Manchester United'dan sonra Arsenal de talip oldu.
    Daily Mail'in haberine göre, kaledeki rekabeti artırmak isteyen Arsene Wenger, 24 yaşındaki başarılı kaleciyi mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Bayern Münih ile Manchester United'ın da talip olduğu Neuer için Schalke'nin istediği bonservis bedeli ise astronomik: 22 milyon sterlin
    Fransız teknik adam ise, bu rakamın gerçekçi olmadığını, Alman ekibiyle anlaşabileceklerini belirtti

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Tottenham Klose'de kararlı

Tottenham Klose'de kararlı

Premier Lig ekiplerinden Tottenham, sezon sonunda Bayern Münih'in yıldız golcüsü Miroslav Klose'yi transfer etmekte kararlı.

Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, yeni sezonda kadrosunu usta bir golcü ile güçlendirmek istiyor. Hedefteki isim ise Bayern Münih'li Miroslav Klose.
    Sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan Klose'yi bonservis bedeli ödemeden transfer etmenin hesaplarını yapan İngiliz ekibi, Alman oyuncunun menajeri ile görüşmelere başladı. 32 yaşındaki Klose de, Alman basınına yaptığı açıklamada, yeni bir sayfa açmak istediği belirtti.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default 'Ronaldo'nun halefi' Neymar'ın rüyası Chelsea

'Ronaldo'nun halefi' Neymar'ın rüyası Chelsea

Brezilya'nın yeni Ronaldosu olarak gösterilen Neymar, Chelsea hayalleri kuruyor. İskoçya ile oynanan hazırlık maçında 2 gol atan genç futbolcu, Chelsea'ye transfer olması halinde hayallerinin gerçeğe dönüşeceğini söyledi.

Brezilya futbol tarihinin en büyük isimlerinden Ronaldo'nun halefi olarak gösterdiği Neymar, İskoçya karşısında biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak, kalitesini gösterdi. Santos forması giyen 19 yaşındaki futbolcu, Avrupa'nın dev kulüplerinin de transfer listesinde yer alıyor.
    Chelsea, geçen yaz Neymar'ı kadrosuna katmak için büyük çaba göstermiş; ancak başarılı olamamıştı. Neymar, transferin gerçekleşmemesinin, İngiliz ekibinde forma giymek istemediği anlamına gelmediğini vurguladı. Transfer döneminde gelecek her teklife açık olduğunu söyleyen genç yıldız, bununla birlikte hayallerini Chelsea formasının süslediğini belirtti.
    Neymar; "Chelsea çok büyük bir kulüp. Her oyuncu mavi formayı giymek ister. Bir gün Chelsea'ye transfer olursam, İngiltere'ye gitmek beni çok mutlu eder" dedi. Santos'ta mutlu olduğunun altını çizen Neymar; "Zamanı geldiğinde ailemle oturup; seçenekleri tartışacağız. Geçen yıl Chelsea beni istediğinde, Avrupa'ya gitmek için hazır değildim. Tanrı en iyi kararı almamı sağlayacaktır" diye konuştu.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Gallas 2 yıl daha Tottenham'da

Gallas 2 yıl daha Tottenham'da

Tottenham, defans oyuncusu Gallas'ın sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Tottenham Hotspurs'un, savunma oyuncusu William Gallas ile sözleşmesini 2 yıl uzattığı açıklandı.
    Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki Fransız futbolcuyu 2013'e kadar Tottenham'a bağlayan anlaşmanın taraflarca imzalandığı bildirildi.
    Tottenham'a Arsenal'den gelen ve daha önce Chelsea formasını da giyen futbolcu, Harry Redknapp'ın hocalığında 28 maça çıktı.

NtvSpor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ingiltere'de neymar'ı yirler. gitsin ispanya'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ingiltere'de neymar'ı yirler. gitsin ispanya'ya.
    o fizik,boyla aynen öyle.

türkiye'ye de gelmesin, stoch'un hali ortada 1 tane adam eksiltemiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saç stilinden dolayı gıcık oldum bu neymara

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şuan aktif kaleciler arasında en iyisi bence. Barça Valdez yerine düşünmeli.

Default Bale: Beni bu kadar abartmayın

Bu sezon Tottenham'da gösterdiği performansla yıldızı parlayan Gareth Bale, kendisi hakkında yapılan yorumları abartılı buldu. Genç oyuncu, Messi veya Ronaldo düzeyinde olmadığını düşünüyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile Tottenham arasında oynanan "A grubu" maçı, sonucundan ziyade, bir futbolcuyu ön plana çıkarmıştı. Inter'in 4-3 kazandığı maçta, kazanan diğer taraf ise; bir sol bek olarak 'hat-trick' yapan Gareth Bale olmuştu. Otoritelere göre Tottenham Hotspur'un uzun yıllar sonra Premier ligde ilk 5'te olması ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükelmesinde en büyük paylardan biri bu genç Galli'ye aitti.
    22 yaşındaki oyuncu, başarılı performansına tevazuyla yaklaşmayı ihmal etmiyor. Henüz öğrenme aşamasında olduğunu savunan Bale, "İnsanların hakkımdaki düşüncelerini duymak gerçekten çok hoş ama ben bunları duymamazlıktan geliyorum" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo'yla aynı kefeye koyulmaması gerektiğini belirten Bale, tek hedefinin kendisini geliştirmek olduğunu söyledi.
    "Dürüst olmak gerekirse ben Messi veya Ronaldo gibi süper star değilim" diyen genç oyuncu, "Daha öğrenmem gereken çok şey var. Bunun yolu da çok çalışmaktan geçiyor. Henüz olgunlaşma sürecindeyim ve sahada iyi olduğumu her zaman göstermek istiyorum" dedi.

NTVSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Resim manidar yanlız. Giggs'i örnek alsında büyük oyuncu olsun. Hatta Manchester'a gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bale: Estağfurullah.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Severim mütevazı adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Severim mütevazı adamı.
    al işte, bildiğin antipatik bu. ben de bu tip adamları sevmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

o zaman sen Balotelli'cisin Seko

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakkaten Seko illa dünyanın en iyi topçusu benim mi desin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya abartmayın demesine gerek yok. Hakikaten denildiği kadar var. Biraz fazla mütevazi olmasıda iyi olmamış...

Unutmasınki Bale bir sol bekten fazlası...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    o zaman sen Balotelli'cisin Seko
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hakkaten Seko illa dünyanın en iyi topçusu benim mi desin
    Aynen öyle, Balotelli'ciyiz, aynı zaman da Ronaldo'cu.

Desin abi ben sol bekten fazlasıyım Ronaldo'da, Messi'de yanımda halt etmiş desin. Kendine güvenene adamı severim ben.

Bu tip adamlar samimi gelmiyor bana, sinsi gibi nasıl desem anlatamıyorum da.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Aynen öyle, Balotelli'ciyiz, aynı zaman da Ronaldo'cu.

Desin abi ben sol bekten fazlasıyım Ronaldo'da, Messi'de yanımda halt etmiş desin. Kendine güvenene adamı severim ben.

Bu tip adamlar samimi gelmiyor bana, sinsi gibi nasıl desem anlatamıyorum da.
    Adam da kendini biliyor ne kadar iyi olduğunu ama böyle kendini mütevazi göstererek kendisi için hem çok iyi hem de mütevazi dedirtmek daha da fazla övgü almak istiyor alçakgönüllülük yaparak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adam da kendini biliyor ne kadar iyi olduğunu ama böyle kendini mütevazi göstererek kendisi için hem çok iyi hem de mütevazi dedirtmek daha da fazla övgü almak istiyor alçakgönüllülük yaparak
    biz buna halk dilinde farklı birşey diyoruz aygüncüm ya, forum müsade etmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Muhteşem bir oyuncu ama kendisinin de söylediği gibi Messi ve Ronaldo seviyesinde demek doğru olmaz. O seviyede olması için bu performansını sürdürmeli, uzun bir sürece yaymalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bir oyuncunun o seviyede olması, öncelikle orta sahanın ilerisinde olmasını gerektirir . Bale ne yaparsa yapsın bizim gözümüzde o seviyeye gelemez çünkü o bir sol bek
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir sol bekten fazlasını ifade ettiğini Maicon'u rezil ettiği maçlarda gösterdi bize Bale

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Bale ; Çok iyi bir teklif gelirse...

Tottenham'ın genç yıldızı Gareth Bale, hem kulübüne hem de kendisine çok iyi bir teklif gelmesi halinde başka bir ligde forma giyebileceğini açıkladı.

Tottenham Hotspur forması altında gösterdiği performansla, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Gareth Bale, futbol hayatını başka bir ülkede sürdürmeye sıcak baktığını açıkladı.
    Çok iyi bir teklif gelirse değerlendireceğini belirten Bale, "Kulübümde son derece mutluyum. Ancak futbolda yarın ne olacağını bilemezsiniz. Evimden ayrıldığımda 15 yaşındaydım. Bu yüzden başka bir ülkeye transfer olma fikri beni korkutmuyor. Çok iyi bir teklif gelmesi halinde, bunu kesinlikle değerlendiririm" şeklinde konuşarak, transferine açık kapı bıraktı.
    Başarılı sol bek oyuncusunun ismi, Real Madrid ve Barcelona ve Inter ile anılıyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri