Adam italyada oynuyor neden isviçre frankı koysunlar mi.release fee'ye ? 21 m euro çok,en fazla 15 versinler.
Daum'un zamanında getirmiştik denemeye ama o zaman beğenmemişler şimdi almak için bu kadar yüksek meblaa ödemek zorunda kalıyoruz![]()
İsviçreli olduğunu biliyorumda haberin kaynağını bilmiyordum.İtalyada çıkan bir haber sandım ondan öyle dedim İsviçre haberiymiş![]()
Semih Şentürk'ün Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceği ve 1 yıllığına bize kiralık geleceği söylentileri var...
I'm back...
Yalnız İsviçre Frankı geçerli bir para birimi değil ki sözleşmedeki madde ona göre olsun, biraz garip değil mi?
dediğim gibi sadece söylentiden ibaret Semih olayı.![]()
I'm back...
NTV Spor'a telefonla bağlanan Halil Ünal'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Öncelikle pazarlık yaparken başka kulüplerle görüştüğümüz iddiası söz konusu değil. Başka bir kulüple görüşme yapmayı ne düşündük, ne de bize yakışır. Fenerbahçe'yle pazarılığımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bir şekile girer diye düşünüyorum. Takas +para söz konusu. Görüşmelerde önemli bir noktadayız ama bitmiş bir şey yok. Anlaşmaya varamazsak da hiç önemli değil. Sözleşmesi devam eden ve takıma katkı sağlayan bir oyuncu. Transferi oyuncumuz da istiyor. Belli bir noktada anlaşabilirsek olur diye düşünüyorum."
Ünal, Sezer için başka teklifler de olduğunu, isim vermek istemediğini belirtirken, görüşmeler sürerken başka görüşme yapmadıklarını tekrarladı.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Lucho Gonzalez ismi dolaşıyor şu sıralar. İnşallah doğrudur.
Beyler Cengiz Abi'nin demek istediği olay şu:
Gökhan haberi İsviçre'de yapıldığı için ücreti de kendi para birimlerine çevirip haber yapmışlar.. Yoksa tabii ki de Gökhan'ın sözleşmesindeki maddeler € cinsinden.. İsviçre basını 17 M €'yu çevirip 21 Milyon İsviçre Frangıyla haber yapmışlar o kadar..
Fenerbahçe'nin Sezer Öztürk transferi haftaya kaldı.
Sarı-Lacivertliler lig bitmeden önce prensip anlaşmasına vardığı Sezer Öztürk konusunda Eskişehirspor ile yapılan pazarlık için son teklifini sunarken, görüşmelere mali genel kurul nedeniyle ara verildi.
Eskişehirspor Yönetimi cuma günü gerçekleşecek mali genel kurula odaklanırken, Fenerbahçe'nin son teklifinde rakamı 3 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenildi.
Eskişehirspor Sezer'e karşılık Berk Elitez ve Bilica ile 4 milyon euro isterken Fenerbahçe ise 2 milyon 750 bin Euro önermiş ve Berk'i kiralık olarak verebileceklerini bildirmişlerdi. Bugün ise bu rakamın 3 milyon Euro'ya çıktığı ve Abdulkadir'in de listeye kiralık olarak eklendiği öğrenildi.
Sezer Öztürk transferi hakkında konuşan Eskişehirspor Yöneticisi Erdal Şahbaz, "Fenerbahçe son teklifini bugün iletti. Ortada anlaşılamayacak bir durum yok. Sadece biz şu anda yönetim olarak cuma günkü genel kurula odaklandık. Mali yapılanma ile ilgili çalışmalarımız üzerinde yoğunlaştık. Sezer konusunun yeni hafta başında resmileşeceğini düşünüyorum" dedi.
Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA
Sentugo.
Bu akşam açıklanabilir transfer.Bilica + Abülkadir + 3 Milyon €'ya bitmiş transfer sanırım...
I'm back...
2 taraf için de hayırlısı olmuş -eğer doğruysa-
Moussa sow için FB nabız yokluyor
Sporx
Gökhan İnler'in menajeri konuştu
Fenerbahçe'nin de temas halinde olduğu Udinese'nin başarılı orta saha oyuncusunun menajeri, Juventus'un Udinese ile anlaşmalarını beklediklerini söyledi...
Goal.com Türkiye
Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Juventus ile sürekli temas halinde olduklarını açıkladı.
Lamberti, Napoli kulübünün ise Udinese ile anlaştığını ancak henüz kendileriyle hiçbir temasa geçmediğini belirtirken, Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir açıklamada ise bulunmadı. Hatırlanacağı üzere Gökhan İnler, kişisel internet adresi inler.ch'de taraftarların sorularına verdiği yanıtlarda sarı-lacivertli ekibin menajeriyle temas halinde olduğunu söylemişti.
Il Corriere dello Sport'a konuşan Lamberti, "Napoli Udinese ile anlaşma sağlamış durumda. Ancak Juventus ile temas halindeyiz. Onlar da kulüple anlaşma zemini arıyorlar. Napoli ile de görüşmelerimiz kısa süre içinde başlayabilir. Benimle neden halen temasa geçmediklerini bilmiyorum ancak kurallara uygun hareket ediyorlar. Bizden önce Udinese ile anlaşma sağladılar." dedi.
Lamberti, Gökhan'ın kararında Şampiyonlar Ligi faktörünün fazla etkili olmayacağını da sözlerine eklerken, "Gökhan için en önemlisi kulübün hedefleri ve teknik heyetin planları. Ciddi başarılar elde etmek istiyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak onun için şart değil." ifadelerini kullandı.
Gökhan İnler'in Udinese kulübü ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona eriyor.
İşleri taraftarın tutumu karıştırdı yine. Sezer'e karşılık Bilica olayı çıkınca ortaya taraftar fena patladı.Yönetimde çekiniyo taraftardan. Zaten çok önemli bir virajdalar bu virajda Bilica'yı istemeyen taraftara Bilica'yı alarak taraftar ile iyice karşı karşıya gelmek istemiyolar. Bizim yönetimin elini kolunu bağlayan ise Sezer'in tavırları. Sezer'in böyle bir oyuncu olduğunu tahmin etmezdim ben Manisa'da yaşadıklarını bir daha yaşamaz demiştim ama Manisa'dayken Galatasaray'a gitmek için böyle yapmıştı. Sanırım karakter meselesi...
I'm back...
Sezer Fenerbahçeli, o yüzden istiyor ısrarla.
İkincisi Bilica Eskişehir'de başarılı olur. Taraftar ne kadar istemezse istemesin yönetim aldıktan sonra kabul etmek zorundalar. Bilica'yı reddederek hata yaparsınız, çünkü Eskişehir büyük profilli oyuncu alma şansı pek yok zaten.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı