Sayfa 486 / 896 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
14,551 ile 14,580 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    1 £ = 2.6 TL yapıyo yaklaşık olarak.
    21 Milyon İsviçre Frankı = 17 M Euro

Pound değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    21 Milyon İsviçre Frankı = 17 M Euro

Pound değil.

Biliyorum Cengiz abi. Arkadaş 21 Milyon pound cazip bir teklif olur demiş 21 milyon € ve 21 milyon $'a nazaran bende sadece pound'un dolar ve euro'dan daha fazla olduğunu söylemek istedim.
    I'm back...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Biliyorum Cengiz abi. Arkadaş 21 Milyon pound cazip bir teklif olur demiş 21 milyon € ve 21 milyon $'a nazaran bende sadece pound'un dolar ve euro'dan daha fazla olduğunu söylemek istedim.
    21 Milyon İsviçre Frankı min. release fee, kulübün görüşünün hiçbir önemi kalmıyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Adam italyada oynuyor neden isviçre frankı koysunlar mi.release fee'ye ? 21 m euro çok,en fazla 15 versinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'un zamanında getirmiştik denemeye ama o zaman beğenmemişler şimdi almak için bu kadar yüksek meblaa ödemek zorunda kalıyoruz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Adam italyada oynuyor neden isviçre frankı koysunlar mi.release fee'ye ? 21 m euro çok,en fazla 15 versinler.
    Türk asıllı İsviçreli bir oyuncudan bahsediyorsun
    Değerin kaynağı İsviçre basını.

21 M Euro değil, 21M İsviçre Frankı (17M€).

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İsviçreli olduğunu biliyorumda haberin kaynağını bilmiyordum.İtalyada çıkan bir haber sandım ondan öyle dedim İsviçre haberiymiş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Semih Şentürk'ün Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceği ve 1 yıllığına bize kiralık geleceği söylentileri var...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Semih Şentürk'ün Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceği ve 1 yıllığına bize kiralık geleceği söylentileri var...
    Yok artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sadece söylentidir Semih Kiralık gidecekse neden sözleşe yeniliyor ki ? hem sezer gibi bir oyuncu için Semih'den vazgeçerse yönetim bıraksın bu işi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız İsviçre Frankı geçerli bir para birimi değil ki sözleşmedeki madde ona göre olsun, biraz garip değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

dediğim gibi sadece söylentiden ibaret Semih olayı.
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

NTV Spor'a telefonla bağlanan Halil Ünal'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
    "Öncelikle pazarlık yaparken başka kulüplerle görüştüğümüz iddiası söz konusu değil. Başka bir kulüple görüşme yapmayı ne düşündük, ne de bize yakışır. Fenerbahçe'yle pazarılığımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bir şekile girer diye düşünüyorum. Takas +para söz konusu. Görüşmelerde önemli bir noktadayız ama bitmiş bir şey yok. Anlaşmaya varamazsak da hiç önemli değil. Sözleşmesi devam eden ve takıma katkı sağlayan bir oyuncu. Transferi oyuncumuz da istiyor. Belli bir noktada anlaşabilirsek olur diye düşünüyorum."

Ünal, Sezer için başka teklifler de olduğunu, isim vermek istemediğini belirtirken, görüşmeler sürerken başka görüşme yapmadıklarını tekrarladı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Yalnız İsviçre Frankı geçerli bir para birimi değil ki sözleşmedeki madde ona göre olsun, biraz garip değil mi?
    Geçerli.

Merkez Bankası 08/06/2011 kuru:
    CHF/TRY 1 İSVİÇRE FRANGI Alış: 1.8852 TL Satış: 1.8973TL

Haber İsviçre'ye yapılmış, Euro'dan bahsetmeleri doğru olmaz doğal olarak.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Lucho Gonzalez ismi dolaşıyor şu sıralar. İnşallah doğrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler Cengiz Abi'nin demek istediği olay şu:

Gökhan haberi İsviçre'de yapıldığı için ücreti de kendi para birimlerine çevirip haber yapmışlar.. Yoksa tabii ki de Gökhan'ın sözleşmesindeki maddeler € cinsinden.. İsviçre basını 17 M €'yu çevirip 21 Milyon İsviçre Frangıyla haber yapmışlar o kadar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin Sezer Öztürk transferi haftaya kaldı.

Sarı-Lacivertliler lig bitmeden önce prensip anlaşmasına vardığı Sezer Öztürk konusunda Eskişehirspor ile yapılan pazarlık için son teklifini sunarken, görüşmelere mali genel kurul nedeniyle ara verildi.

Eskişehirspor Yönetimi cuma günü gerçekleşecek mali genel kurula odaklanırken, Fenerbahçe'nin son teklifinde rakamı 3 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenildi.

Eskişehirspor Sezer'e karşılık Berk Elitez ve Bilica ile 4 milyon euro isterken Fenerbahçe ise 2 milyon 750 bin Euro önermiş ve Berk'i kiralık olarak verebileceklerini bildirmişlerdi. Bugün ise bu rakamın 3 milyon Euro'ya çıktığı ve Abdulkadir'in de listeye kiralık olarak eklendiği öğrenildi.

Sezer Öztürk transferi hakkında konuşan Eskişehirspor Yöneticisi Erdal Şahbaz, "Fenerbahçe son teklifini bugün iletti. Ortada anlaşılamayacak bir durum yok. Sadece biz şu anda yönetim olarak cuma günkü genel kurula odaklandık. Mali yapılanma ile ilgili çalışmalarımız üzerinde yoğunlaştık. Sezer konusunun yeni hafta başında resmileşeceğini düşünüyorum" dedi.

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu akşam açıklanabilir transfer. Bilica + Abülkadir + 3 Milyon €'ya bitmiş transfer sanırım...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu akşam açıklanabilir transfer. Bilica + Abülkadir + 3 Milyon €'ya bitmiş transfer sanırım...
    bizimkiler berk elitez'i vermek istememişler.

abdülkadir bonservisiyle verilecekmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 taraf için de hayırlısı olmuş -eğer doğruysa-

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Moussa sow için FB nabız yokluyor

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abdül verilirmi Sezer için ya ! Özgür Çek örneği var gözünün önünde. Şimdi almaya kalksan 6-7 den aşağı bırakmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gökhan İnler'in menajeri konuştu

Fenerbahçe'nin de temas halinde olduğu Udinese'nin başarılı orta saha oyuncusunun menajeri, Juventus'un Udinese ile anlaşmalarını beklediklerini söyledi...

Goal.com Türkiye

Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Juventus ile sürekli temas halinde olduklarını açıkladı.

Lamberti, Napoli kulübünün ise Udinese ile anlaştığını ancak henüz kendileriyle hiçbir temasa geçmediğini belirtirken, Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir açıklamada ise bulunmadı. Hatırlanacağı üzere Gökhan İnler, kişisel internet adresi inler.ch'de taraftarların sorularına verdiği yanıtlarda sarı-lacivertli ekibin menajeriyle temas halinde olduğunu söylemişti.

Il Corriere dello Sport'a konuşan Lamberti, "Napoli Udinese ile anlaşma sağlamış durumda. Ancak Juventus ile temas halindeyiz. Onlar da kulüple anlaşma zemini arıyorlar. Napoli ile de görüşmelerimiz kısa süre içinde başlayabilir. Benimle neden halen temasa geçmediklerini bilmiyorum ancak kurallara uygun hareket ediyorlar. Bizden önce Udinese ile anlaşma sağladılar." dedi.

Lamberti, Gökhan'ın kararında Şampiyonlar Ligi faktörünün fazla etkili olmayacağını da sözlerine eklerken, "Gökhan için en önemlisi kulübün hedefleri ve teknik heyetin planları. Ciddi başarılar elde etmek istiyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak onun için şart değil." ifadelerini kullandı.

Gökhan İnler'in Udinese kulübü ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona eriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Lamberti, Gökhan'ın kararında Şampiyonlar Ligi faktörünün fazla etkili olmayacağını da sözlerine eklerken, "Gökhan için en önemlisi kulübün hedefleri ve teknik heyetin planları. Ciddi başarılar elde etmek istiyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak onun için şart değil." ifadelerini kullandı.

Müthiş tezatlık...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gökhan İnler'in menajeri konuştu

Fenerbahçe'nin de temas halinde olduğu Udinese'nin başarılı orta saha oyuncusunun menajeri, Juventus'un Udinese ile anlaşmalarını beklediklerini söyledi...

Goal.com Türkiye

Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Juventus ile sürekli temas halinde olduklarını açıkladı.

Lamberti, Napoli kulübünün ise Udinese ile anlaştığını ancak henüz kendileriyle hiçbir temasa geçmediğini belirtirken, Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir açıklamada ise bulunmadı. Hatırlanacağı üzere Gökhan İnler, kişisel internet adresi inler.ch'de taraftarların sorularına verdiği yanıtlarda sarı-lacivertli ekibin menajeriyle temas halinde olduğunu söylemişti.

Il Corriere dello Sport'a konuşan Lamberti, "Napoli Udinese ile anlaşma sağlamış durumda. Ancak Juventus ile temas halindeyiz. Onlar da kulüple anlaşma zemini arıyorlar. Napoli ile de görüşmelerimiz kısa süre içinde başlayabilir. Benimle neden halen temasa geçmediklerini bilmiyorum ancak kurallara uygun hareket ediyorlar. Bizden önce Udinese ile anlaşma sağladılar." dedi.

6 Haziran haberi bu sanırım, 7 Haziran'da Gökhan açıkladı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İşleri taraftarın tutumu karıştırdı yine. Sezer'e karşılık Bilica olayı çıkınca ortaya taraftar fena patladı. Yönetimde çekiniyo taraftardan. Zaten çok önemli bir virajdalar bu virajda Bilica'yı istemeyen taraftara Bilica'yı alarak taraftar ile iyice karşı karşıya gelmek istemiyolar. Bizim yönetimin elini kolunu bağlayan ise Sezer'in tavırları. Sezer'in böyle bir oyuncu olduğunu tahmin etmezdim ben Manisa'da yaşadıklarını bir daha yaşamaz demiştim ama Manisa'dayken Galatasaray'a gitmek için böyle yapmıştı. Sanırım karakter meselesi...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

6 Haziran haberi bu sanırım, 7 Haziran'da Gökhan açıkladı.
    Haber tarihi 8 haziran yazıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Haber tarihi 8 haziran yazıyor.
    Menajeri 6 Haziran'da açıklama yaptı, neden 8'de tekrar açıklama yapsın? eski açıklamayı girmişler muhtemelen.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İşleri taraftarın tutumu karıştırdı yine. Sezer'e karşılık Bilica olayı çıkınca ortaya taraftar fena patladı. Yönetimde çekiniyo taraftardan. Zaten çok önemli bir virajdalar bu virajda Bilica'yı istemeyen taraftara Bilica'yı alarak taraftar ile iyice karşı karşıya gelmek istemiyolar. Bizim yönetimin elini kolunu bağlayan ise Sezer'in tavırları. Sezer'in böyle bir oyuncu olduğunu tahmin etmezdim ben Manisa'da yaşadıklarını bir daha yaşamaz demiştim ama Manisa'dayken Galatasaray'a gitmek için böyle yapmıştı. Sanırım karakter meselesi...
    Sezer Fenerbahçeli, o yüzden istiyor ısrarla.

İkincisi Bilica Eskişehir'de başarılı olur. Taraftar ne kadar istemezse istemesin yönetim aldıktan sonra kabul etmek zorundalar. Bilica'yı reddederek hata yaparsınız, çünkü Eskişehir büyük profilli oyuncu alma şansı pek yok zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sezer Fenerbahçeli, o yüzden istiyor ısrarla.

İkincisi Bilica Eskişehir'de başarılı olur. Taraftar ne kadar istemezse istemesin yönetim aldıktan sonra kabul etmek zorundalar. Bilica'yı reddederek hata yaparsınız, çünkü Eskişehir büyük profilli oyuncu alma şansı pek yok zaten.
    Bilica ve yüksek oyuncu profili?

Mesaj Yetkileri