galatasaray iki mac ustuste vekaleten yonetilen takimlara karsi galibiyet alamadi, bu acidan ilginc bir istatistik olmus.
Selçuk ile Burak açıklama yapmış. İkisine de inanmıyorum, lafa değil icraate bakmak lazım çünkü. Taraftarın gazını almaya çalışıyor Ünal Aysal. Kumar oynadı, rest çekti ve kaybetti. Düzeltmek kendi elinde ona kredi verilir elbet ama bu şekilde hareket ettiği sürece ilk seçimde değişir başkan. Balık baştan kokar demişler, yönetim değişmeli başka yol yok.
Olur mu? Burakla selcuk gitsin onlar gitmeli oyle sampiyonlar ligini alcaz.
Gitmesinler, kalsınlar. Ama dertleri neyse çözülsün, çözsünler. Dün defalarca pas atmayan Burak'a bugün nasıl inanayım ben? Kendi hırslarını kat kat fazla önemseyen adamların takım vurgusuna nasıl inanayım?
Ayrıca kimse demiyor Mancini'nin hiç hatası yok diye, hatasız insan yok zaten elbette vardır ve olacaktır. Taraftar grubu başta olmak üzere kimse oyunculara laf söylemiyor, biz herşeyi Mancini'ye yıkmayalım yoksa bu hikaye devam eder diyoruz sen Mancini fanları diyorsun.
Fatih Terim gitti diye kıçı başı ayrı oynayan adamları mı layık görüyorsun bu takıma?
Biz alamayız ŞL falan ayrıca, aynı şartlarda mücadele etmiyoruz zaten ediyor olsak da biz de başarı da hatalar da kişilere mal ediliyor. Oysa hepsi kolektif, bir bütün olmalı.
Burada bile bölünme var, kimisi başkan diyor kimisi Terim kimisi Mancini kimisi oyuncular. Nasıl ki şampiyon olurken herkesin emeği vardı, şimdi işler kötü yine herkesin var.
Gönderelim Mancini'yi ne olacak, Şenol Güneş gelmediği sürece bazı oyuncular bu tavırlarına devam edecek.
Bu takımı biz şampiyon yaptık, biz o kötü günlerden çıkardık, sonra Drogba geldi, Sneijder geldi bizim kazandırdığımız paralar ile alındılar, bizden popüler oldular. Zihniyet bu. Drogba'dan ne kaparım, Sneijder'den ne öğrenirim değil.
Kendi aldığı paraya bakar insan, hepsi de hakkını alıyor hatta fazlasını. Kendi lakabına bakar. Birine Kral diyorlar ötekine Maestro. Tribünler destek her zaman. E daha ne? Taraftarlar için deniyor ya muhasebeci diye esas muhasebeci Türk Futbolcular.
Semih'e niye kimse birşey demiyor, adam haklı çünkü Koray Günter'den az alması haksızlık. Koray kim ki.
Her dönem aynı şey oluyor, hikaye değişmiyor. Bu yabancı sınırı varken, Türkler olmaması gerektiği kadar banko ve kıymetliyken çilek falan yanlış. Kariyerli yabancı hoca da gereksiz. Alacaksın vasat üstü çok göze batmayan yabancı, getireceksin aslansın diyen Türk hoca, oynarsın ligin sonuna kadar şampiyonluğa. Herkes mutlu olur.
Iyi de atladigin bi konu var. Dünyanın her yerinde bu boyle. Artık ben anlatmaktan yoruldum siz hala anlamiyorsunuz. gecen chelsea nin maaşları paylasmistim. Bir irdele anlamaya çalış. Sen selcukun onune bos kagit koyacaksin gerekirse maaşı ni kendi yazacak. Bu dunyanin her yerinde boyle. Sembol oyuncuya sahip cikman el ustunde tutman lazım. Isterse messi gelsin olmaz. Her yerde bu boyle drogba ile 5milyon euroluk kontrat yaparsan bu olur kusura bakmayin. 3 sene once totti yi bir hoca oynatmadi totti milyon trip yapti ve hoca gitti. Chelsea de hoca lampard ve terry I kadro disi birakti basarili olamadi takimda kavgalar cikti hoca gitti. Su an bu iki takimin da durumu nasıl kendin bir bak. Yahu her yerde bu is boyle ya.
Bu oyuncular aynı hareketleri Fatih Terim döneminde yapmıyordu ama, yapamıyordu. İşte papazlık denilen şey bu oluyor. Drogba, Sneijder yeni mi geldi. Madem şikayetçiydiler gitselerdi başka takıma. Kaldı ki sanki bu adamlar yatıyor. Geçen seneki başarı da onların da payı var. Maestro, Kral, Türk Futbolunun kaderini değiştiren adam, golcü bunlar az mı?
Hepsini geçtim diyelim maaş konusunda falan sen haklısın. Oyuncular da haklı haliyle. Bu sabote etmelerini mi gerektiriyor. Bu mu taraftarın hak ettiği?
Ayrıca Burak'ı bilmem ama Selçuk konusunda Hasan Şaş'ın parmağı yoksa ben hiçbirşey bilmiyorum. Geldiğinde söylemişti Fatih Terim ve Hasan Şaş çok önemli rol oynadı diye, Hasan Şaş durup durup Sneijder'e sallıyor zaten, Selçuk'u da etkilemesi çok olası.
Toparlarsak, ben bu tutumu doğru bulmuyorum. Dünyanın her yerinde böyle olması da beni ilgilendirmez, benim için bir tane şey var, o da Galatasaray. Senin dediğinin yapılması boş kontrat falan, Galatasaray'ın önüne geçmek demek. Öyle bir dünya yok. Selçuk gelirken şartlar belliydi, durup durup kontrat yapılmaz. Iki taraf da kabul etti, bitti. Muslera hak etmiyor mu, onun da Selçuk kadar katkısı yok mu? Sürekli düzenleme olacaksa işimiz var ya, tepene çıkar bu adamlar. Bence biz fazla şımarttık, sanki üç kuruşa oynuyorlar gibi davranıyoruz.
Ekleme: Roma ve Chelsea örneklerin aslında benim anlatmak istediğim ile aynı şeyler. Oyuncuya ve teknik direktöre dayalı düzen. Ben buna karşıyım işte. Fatih Terim trafik kazasında öledebilirdi. Mourinho hastalanıp bırakabilir takımı. Totti, Lampard emekli olacak elbet. Değişim kaçınılmaz.
Bu düzen ile bir seri yakalayamayız anlatmak istediğim o çünkü sistem falan yok. Tüm faktörler birleşiyor başarı geliyor, kusursuz şekilde birleşirse o da. En ufak bir sallantı da ise çöküyor birden.
Ünal Aysal'ın tabiriyle pasta dışarıdan iyi gözüküyormuş oysa içi bayatmış, üzerine konan çileklerde sadece albenisini arttırmış.
Bizim bu sezon başında o temeli güçlendirmemiz şarttı, yapmadık. Yetmedi kaos ayyuka çıktı. Şu anda Mancini gitsin Mourinho, Simone, Pep gelsin birşey değişmez öyle aman aman.
Last edited by uAburak89 : 27.Mart.2014 at 01:12
Dünyanın her yerinde boyle olmasi beni ilgilendirmez dedigin zaman is bitiyor zaten ondan sonra diyecek birsey yok.
Neyse oyle ya da boyle su an iyi durumda degiliz umarım en kisa zamanda toparlaniriz. Iyi futbol vs.den ziyade ekonomik çöküş olabilmesi ihtimali beni korkutuyor. Dusunsene zapata stancu pino fln. Iste en cok bundan korkuyorum. Umarim o sekilde olmaz.
Abi lampard veya totti 2. Veya 3. Senesinde dökülüyor muydu da bunlari örnek veriyorsun? Bizim adamlar zaten kendini totti sanmaya basladiysa sikinti var. Öyle adam kalsaydi ardaydi, su anda bir iki sene sonra Semihtir, veya 1-2 sene daha sağlam performans gösterirse selçuk ve buraktir. Ama daha erken bu tripleri için.
Medyamız çalışıyor
![]()
Yahu gerçekten ayıp ediyoruz Burak ve Selçuk'a. Her oyuncunun elbet formsuz dönemi olacak. Kaldı ki Burak formsuz olsa bile hiç bi şekilde isteksiz değil. Eskidende beceriksiz değil miydi bu Burak? Yada Selçuk geçen sene çok mu güzel oynadı. Üstüste kötü sonuçlar alınmasaydı ama Selçuk hala kötü oynasaydı(bkz.geçn sne) bu kadar üstüne gidilecek miydi çocuğun? Semih çok mu güzel oynuyor Allah aşkına? Çok mu iyi savunma yapıyor. Malesef Galatasaray taraftarı fazlasıyla skor taraftarı oldu. ''Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter'' di hani? Ne oldu? Valla sizi bilmem ama bende eksilen bir şey yok. Yine gitcem her maçına. Yine deplasman yapcam. Fenerbahçe maçına gitmek için günde yaklaşık 1800 km yapcam. Skor taraftarı olmayın.
Ligte heyecan kalmayınca Fotomaç direk transfer haberlerine girmeye başlamış.
Şu Burak ve Selçuk muhabbeti de gereksiz yere uzadı.
Takım içinde nasıllardır bilmiyorum ancak oynadıkları oyun gram memnun etmiyor kimseyi.Şahsen ben Selçuk'u şu oyunla 3 yıl 4 yıl artık ne kadarsa yine kabul ederim takımda,çünkü ekstra özellikleri olan bir oyuncu.Evet ağır olabilir,oyunu yavaşlatıyor olabilir ancak öyle sağa-sola-geriye pas atan bir oyuncudan çok daha fazlası Selçuk.Bunu 2 yılda gördük ve görmeye de devam edeceğiz.Her oyuncunun sıkıntılı dönemleri olabilir.Bunu aşacak olan da o oyuncudur.Selçuk'un gerek karakteri,gerekse futbolculuğu olsun,toparlayacağına inanıyorum.
Gelelim şimdi fasulyenin faydalarına.Burak Yılmaz,bir gün iyi,bir gün kötü.İstikrarı yok.Bir gün bir sürü gol kaçırıyor,bir gün hat-trick yapıyor.Araya kaçıyor,top tutamıyor.Top tutuyor,araya kaçamıyor.Bu kadar istikrarsız bir oyuncu,bir de işe duygusallığını katınca çekilmez hale geliyor zaman zaman.Bunu düzeltemeyiz,o yüzden severek katlanmak zorundayız,çünkü bu kadar çekilemez olmasına rağmen elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyorum.
Neyse bu sene benim için bitti zaten,Selçuk ve Burak'ın ayrılmasına ihtimal vermiyorum.Onlardan önce ayrılacak,ayrılması gereken bir çok oyuncu var.Seneye bambaşka bir takım izleyeceğimize inanıyorum.Sabrediyorum,Mancini'ye inanıyorum,futbolculara da inanıyorum.Onlar da inanırsa zaten bu takımın potansiyeli çok büyük,bu sene ki sıkıntı oyuncularda kesinlikle bir doymuşluk var ve tabi ki Fenerbahçe'nin de olağanüstü performansı takımın 'kötü' olarak adlandırılmasına sebep oldu.Seneye as takıma girecek birkaç oyuncu ile ilk 2 yılda ki iştahı tekrar kazanırız diye düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hala umutlu olan var mı benim gibi bilmiyorum ama seneye Hajro çok iş yapacakmış gibi geliyor bana
Screw you guys, I'm goin' home
''Ben gitmek istesem daha büyük klüplerden de teklif vardı, oralara da gidebilirdim.Buradaki proje beni etkiledi.Geleceğin takımını kuruyoruz dendi.''
Her şeyi özetliyor.Sabır...Bu sene ŞL biletini aldık mı hiç bir sorun yok..
fourfourtwo guzel bir mancini roportaji yapmislar
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26101923.asp
Galatasaray'ın resmi facebook sayfasından paylaştığı fotoğraf..
![]()
1-2 gol dışında attığı goller penaltıdan istatistik olarak zirvede olsa ne yazar bu sezon yaptığı zararı Burak bile yapmadı. Selçuk 1. sezonun ekmeğini yiyor Sneijder geldiğinden beri her geçen gün düşüşte. Hajrovic neler yapabileceğini gösterdi bence 1 sezon kiralık oynasa onun için iyi olabilir yabancı kontejanını çok iyi kullanmamız şart gelecek sezon.
Bir Sir Alex Ferguson özlü sözü der ki;
"İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.”
hajrovic transferi hakkindaki dedikodular dogru mu? bir ara gundemdeydi.
buna ilave yerli statusunde oynayacak diye alindi sanki hajro, elde patlamis gibi gorunuyor. kiralik falan gonderilir bence seneye.
Selçuk penaltı dışında gol attı mı bu sezon ? hatırlayamadım
Hajrovic izlediğinden emin misin abi?
İlk transfer olduğu zamanki toyluktan eser yok kendisinde. Seneye banko oyuncumuz olacağından şüphem yok. Özellikle son iki maçta baya etkiledi beni, topu her aldiginda etkili kullandı. Bana Ribery'i hatirlatti. Hatırlayanlar bilir o zamanlar Ribery birkaç maçta oynadıktan sonra eleştiri yağmuruna tutulmuştu ki ben anlamsız bulmustum çünkü top her ayağına geldiğinde faydalı şeyler yapıyordu ki nitekim sonra patladı gitti. Hajro da potansiyel var bence. Bir de ben o adamı ayrı bir seviyorum, yüzünde sürekli mazlum bir ifade var, ağlayacakmış gibi duruyor sanki![]()
messiye cok benziyor, kariyeri de ayni olur umarim. tek sanssizligi turkiyeye gelmis olmasi, o yuzden potansiyeline yaklasamaz fikrindeyim. superligde uzerine koyan futbolcu sayisi cok az.
Hajrovic'in kumaşı kaliteli. Eğer önümzdeki sezon Türk statüsüne geçerse muazzam olur. Bu sezon oynayabildiği kadar oynasın.
yine bir hasan sas klasigi kotu bir galatasaray skorundan sonra konusmaya baslamis iyi ki kovulmuslar...