Soren Larsen geliyor aklıma ama hadi hayırlısı..
Soren Larsen geliyor aklıma ama hadi hayırlısı..
Adnan Sezgin;Transfer çalışmalarımızı yapan Sn. A. Sezgin Lig Radyo’da canlı yayına telefonla bağlandı.
Kendisinin Almanya’da olduğunu, transfer konusunda belli bir yol katettiklerini ama isim ve imza için zaman veremeyeceğini belirtti.
Almanyadan Halilde olabilirAma bu sözlere cok inanmayın yanıltıcı sözlerde olabilir belki menejeri ile konusuyor.........
Bence sag gösterip sol vuracaklar........
ben umutluyum ya Grafite ve Asamoah gelse iyi olur.Fanatiğe göre asamoah işi bitmiş sadece kallinin onayı bekleniyormuş.
Ona kalırsa Starspor vebazı kanallara görede smolarek ve halil bitmiş valla sallayan sallayan kim tutturursa..yasadı..
Adnan sezgin kesin sasırtmaca yaptı...
kiebling ve pantelic 2side gayet golcü oyuncular keske 2sinden biri olsa pantelic favorim....
Kießling'i tercih ederim...Hem genç hem golcü...
I'm back...
Asamoahı alırlarsa hiç almasınlar daha iyi hiç beğenmiyorum onu forvet dediğin ayağı yere bascak kale gibi olcak dombalak birini alcaklarsa hiç almasınlar..
bence bu ikisini de almayacağız..![]()
Şaşırtmaca olacak...........Sag gösterip sol vuracaklar..
Abi şimdi sağ kim, sol kim anlamadım ki
Sağ kim.. kimi kim kime gösterdi yahu?![]()
zaman aralıgı giderek daralıyor..bakalım neler olacak...
ama umarm pantelic olmaz..iyi adam kaliteli adam ama onu alacagımıza necatiyi takıma geri alırız daha iyi..
necatinin kadroya dönme ihtimali olmadıgı söylendi ama yinede bi ümit benimkisi![]()
kerlon veya nilmarı alalım(zor tabi)........
Keşke Efe ama Kerlon ManU'ya gitmemişmiydi??
I'm back...
işte kerlon
http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw
hayır kendisi hala cruizeiro da kafasında top sektiriyor![]()
Valla ben gitti diye biliyodum Efe ama çalışma izni alınmamış olabilir![]()
I'm back...
arkadaşlat tank'ı kaptırdık santiago silva velez sarsfield da
http://www.goal.com/tr/transfertzone.aspx
nilmar gibi bi forvet çok iyi olurdu ama sakatlıgın üzerinde bıraktıgı etkiyi tam olarak bilemiyoruz..neyse adnan polatın açıklaması vardı siz sadece grafite ve alvesi biliyorsunuz hayat sürprizlerle doludur başka bir isimde olabilir falan demişti..hayalimdeki ikili grafite-postiga ( nilmar)![]()
Ya sanki o adamla ilgilendik......Yapmayın Allah askına..
Belkide ilgilenildi ama öncelik verilmedi.Adam da beklemek istemediği için Velez'e gitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen de medyanın her dediğin inanıyorsun.Buna neden inanmıyorsun?Bu haberin doğru olma olasılığı Kone ve Alves haberlerinden çok daha fazlaydı bence.
Kardesim bu haberi hangi kanal veya spor gazetesı söyledi nadiren 1 tane anladın....
Kone olayı tabi inanılır bütün heryer bas bas bagırdı biraz düzgün cümleler kullan.....Senden ricam bu bu aralar herkez cosdu..
Medyaya göre konusdum....Bu arjantinli forvet bir gazetede anca cıktı...Diger oyuncular ise heryerde cıktı e haklı olarka sende en fazla cıkana inanırsın.
Smolarek signs for Santander
Poland international striker Ebi Smolarek, seen here in 2006, has signed for Spanish Primera Liga side Racing Santander from Bundesliga club Borussia Dortmund.
DORTMUND, Germany (AFP) - Poland international striker Ebi Smolarek has signed for Spanish Primera Liga side Racing Santander from Bundesliga club Borussia Dortmund.
Smolarek, 26, arrived in Dortmund in January 2005, scoring 25 goals in 81 league games, but had been relegated to the bench following the arrival of Swiss forward Alexander Frei.
Capped 20 times for Poland, Smolarek signed a four-year contract worth a reported 4.8 million euros (6.6 million dollars), of which 20 percent goes to his previous club Feyenoord Rotterdam.
Oh be smolarekden kurtulduk.....Basının uydurması oldugu için basında yarın yeni birini bulur...
yönetim en kısa sürede bitirsede şu basının deli saçması haberlerinden kurtulsak
Tarik'ı kaptırmanız kötü olmus..Zaten size gelmezdi ama.
Tarık kimya???
Tank diyorsan ya onu kimsekaptırmadı Sadece fotomacta ismi cıktı hiçbir yerde yazmadılar....Hemen kaptırmısmı olduk...
Tarik?.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tank'mı diycekti acaba![]()
Bence Tankı yazısını Tarık'ı diye okudu![]()