Sayfa 49 / 50 İlkİlk ... 3947484950 SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hehehe
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

BİR ŞARKISIN SEN ,ÖMÜR BOYU SÜRECEK...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FİNALDE DE AYNI TARİFE

Dünya Kulüpler Şampiyonasında 2 maçta rakip ağları 10 kez havalandıran Galatasaray kupaya uzanırken 2 maçta 7 gol atan Marquinhos zirve yaptı ! Son haftalarda ligde durgun bir form grafiği olan Brezilya asıllı oyuncu bu turnuvayla beraber kendine geldi ve Cimboma bir kupa daha kazandırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpersin abi ya Tebrikler..
    Mati'yi ikinci senemde bende almaya çalıştım, 10 M verdim, fakat adam gelmek istemeyince D'alessandro'ya talim Birde önüne Salvatore Foti ile Ricardo Oliveira iş görür herhalde..

Abi bence bu kariyere devam et. Soyle bi 10 sene daha oyna ve kirilmadik rekor birakma. Gerci birakmadin ama olsun mesela roma'ya yenilmissin hedefin asla ama asla yenilmeyen bir takim olmak olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hadi artık sıra dünya kupasında artık iyi bir milli takımın başına geçme zamanı geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Süpersin abi ya Tebrikler..
    Mati'yi ikinci senemde bende almaya çalıştım, 10 M verdim, fakat adam gelmek istemeyince D'alessandro'ya talim Birde önüne Salvatore Foti ile Ricardo Oliveira iş görür herhalde..

sağolasın.... herkes aynı adamları alırsa yeni adamları nasıl bulacagız? Stancu daha önceden de bu kadar alınıyormuydu bilmiyorum ama anırım herkes stancu'yu alır hale geldi ilk sezonda

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sağolasın.... herkes aynı adamları alırsa yeni adamları nasıl bulacagız? Stancu daha önceden de bu kadar alınıyormuydu bilmiyorum ama anırım herkes stancu'yu alır hale geldi ilk sezonda
    ben almammaksat muhalefet olsun
    bu sene bende de keirisson coştu valla marquinhos'tan beklenen form sezon sonu yollanmasına kesin gözüyle bakılan keirisson'dan geldi utanmaz adam yönetimi de sıkıntıya soktu şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KADIKÖY DEVRİMİ (MAÇ İSTATİSTİKLERİNE DİKKAT !)

Galatasaray Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadını adeta Fenerbahçenin tepesine yıktı ! Son maçlarda form seviyesini en üstlere çeken sarı kırmızılı ekip güle oynaya sahadan 3-0 galip ayrıldı.Rakibini maç boyunca ezen Aslanlar " Artık ligde tek büyük benim" mesajını herkese verdi !

Bu arada Galatasaray'ın son 3 resmi maçında attıgı 13 golün 11 tanesini Marquinhos & Diogo ikilisi kaydetti. Taraftarlar arasında bu ikiliye "Tango & Cash" yakıştırması yapıldı bile !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KARTAL PENÇESİ SALTANATI SARSTI

Geçen hafta Kadıköy'de deprem etkisi yaratan cimbom İnönü'de yenilgisiz seriye son noktayı koydu.ligde bu sezon hiç yenilmeyen iki takımı karşı karşıya getiren mücadelede Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrılarak tüm otoriteleri şaşırttı...

Bu sonuçla Beşiktaş rakibine " Ligde yalnız değilsiz " mesajını gönderdi

Tam 86 maçlık yenilgisiz seri yakalayan Galatasaray, 87. maçta Beşiktaş'a boyun eğdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

BJK de süper gidiyormuş be Hasan. Öyle kariyeri bırakacağım laflarını filan da duymamış olayım. Hem unutma sözün var, GS'yi kulüpler sıralamasında 1.liğe getireceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar bjk nin altında olman ilginç geldi ama bjk de harika form tutmuş bi bjk kadrosu ss si alabilir miyiz?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla adamlar hırs yapmış , benle aynı gidiyorlar Ben bir yerde tökezlerler demiştim ama bize çaktılar geçtiler valla gerçi taktik hatası yapmasamda yedeklere almam gereken 1 oyuncu vardı,almadım ve maçta ihtiyaç duydum. Yani BJK maçını da vermezdim ama hatayı affetmediler....

Bu gecelik bu kadar yeterli beyler... herkese iyi geceler. Yarın okul var,erken kalkılacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar bjk nin altında olman ilginç geldi ama bjk de harika form tutmuş bi bjk kadrosu ss si alabilir miyiz?

2 maçım eksik, gerçi hoş 2 maçı da alsak yine altındayız adamların ama cidden BJK sağlam gidiyor bu sezon. şu an oyunu kapattım,açtıgımda veririm SS....
    Last edited by nannar : 15.Aralık.2008 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam bir sorum olacak o tema'yı nerden buldunuz : )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

"fmglive" diye google'a yazıp arat,sanırım en üstte çıkar site o siteye bir bak... aradıgınız çopu şeyi bulursunuz... bu sefer kaçtım byes

Quote Originally Posted by nannar View Post
    "fmglive" diye google'a yazıp arat,sanırım en üstte çıkar site o siteye bir bak... aradıgınız çopu şeyi bulursunuz... bu sefer kaçtım byes
    eyv. saol.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

arkadaşlar benim biraz işlerim var ama gece açmaya çalışacaım oyunu ara transfer döneminde kapatmıştım dün. 2. turda da Panathinakos çıktı haberiniz olsun ilk defa kolay kura çektik 2. turda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bende sattığım oyuncuları yazdım İşin ne abi yazılı falan mı okuyacaksın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi Bjk Acımamış
    Ama rövanşını almanı istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel bir lig oluyor bu sene. Beşiktaş zorlıcak seni fener kötü gdio

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FLAŞ ! FLAŞ ! FLAŞ !

6 sezondur takımın başında yer alan ve müzeye alınmadık kupa bırakmayarak adını hem Galatasaray hem de Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran genç teknik adam Hasan Hüseyin Coşkun bu akşam düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu habere kahrolan taraftarlar kulüp binasını bastı fakat tecrübeli hoca geri adım atmayacağının altını ısrarla çizerek her zamanki kararlı duruşundan taviz vermedi. Ayrılışı hakkındaki sorulara ise şu şekilde yanıt verdi. :

"--- Artık yeni genç teknik adamların önünü açmak lazım. Bu takımda yapabileceklerimizin hepsini yaptık, 6 sezonda 2 kere Ş.L. şampiyonlugu yaşadık. Belki başka bir takımın başında tekrar görüşürüz. Fakat Galatasaray'la buraya kadar. 6 sezon boyunca bize hizmet eden tüm futbolculara ve yardımcı olan tüm yönetime teşekkürlerimi sunuyorum. 6 sezon boyunca yağmur,kar demeden tüm maçları izleyen ve takip eden siz değerli forum kullanıcılarına pardon taraftarlara ayrıca teşekkür eder saygılar sunarım....

Bazen bitti dediğiniz yerde yeni bir başlangıç vardır
    "

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sırf benim yüzümden kariyerini bıraktın sanırım
    Futbolcu Bilgileri

Keşke bırakmasaydın.
    Yeni kariyer açacak mısın?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Biraz buruk bir ayrılık ama dediğin gibi yeni başarılara yelken açacağından hiç şüphem yok kardeşim.

yapma yaa!
    çok üzüldüm şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Diğer ligleri de açıp daha sağlam bir kariyer geliyor galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Hasan bizi bu football manager zevkinden mahrum etme lütfen
    En iyisi diğer liglerden orta kalite bir takımla başla eminim seni takip edenlerim çoğu da aynısını yapacaktır aynı takımla(mesela ingiltere'den Tottenham fena olmaz hani )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok orta bir takımmış
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Çok orta bir takımmış
    idare et yahu ben aynı zamanda tottenham hastasıyım takımıma torpil yapayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne yaptın abi yaa.zaten vizelerim kötü gidiyor.bugün aldığım en kötü haber bu

Sayfa 49 / 50 İlkİlk ... 3947484950 SonSon

Mesaj Yetkileri