Sayfa 49 / 1204 İlkİlk ... 39474849505159991495491049 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Bence iyi transfer Gökhan Zan. Ama bir stoper daha almamız şart.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Üstünel müjdeyi verdi!
    Gökhan Zan'ın imza töreninde konuşan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Servet Çetin ve Lincoln konularıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Üstünel, Servet için henüz bitmiş bir şeyin söz konusu olmadığını söylerken, Gökhan Zan transferinin, Servet Çetin olayıyla bir ilgisi olmadığını sözlerine ekledi.

Üstünel sözlerini şöyle sürdürdü: "Servet için henüz bir gelişme yok, önümüzdeki hafta Marsilya'nın ikinci başkanı bizi ziyaret edecek, önümüzdeki hafta anlaşırsak transferi gerçekleşecek. Gökhan Zan transferinin bu transferin gerçekleşip, gerçekleşmemesiyle bir ilgisi yok."

Üstünel, Galatasaray'ın bugün yaptığı sezonun ilk antrenmanına katılmayan Lincoln ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Lincoln'ün durumunu yarınki yönetim kurulunda değerlendireceğiz. Lincoln ile temaslarımız oluyor ama bu konuyu kendi içimizde değerlendirip, kamuoyununu bilgilendireceğiz."

Haldun Üstünel, transferle ilgili olarak da çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü, hiç beklenmeyen anlarda sürpirz isimlerle karşınıza çıkacağız diyerek, taraftarlarına da müjdeyi verdi.

22.06.2009
    Kaynak : Sporx.com

----

"Kararımı bugün verdim"
    FLAŞ! Galatasaray'ın yeni transferi Gökhan Zan, kendisini sarı-kırmızılı renkelere bağlayan iki yıllık sözleşmeyi imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve sarı-kırmızılı takımın efsane oyuncularından Gündüz Kılıç da katıldı.

Toplantıda ilk olarak sözü alan Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel şunları söyledi: "Savunma hattını güçlendireceğine inandığımız bir arkadaşımız, imza atacağının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu transferi hocamızın bilgisi doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bu sezon başlattığımız yeni bir uygulamamız var, Galatasaray'a emeği geçen bir abimiz olan Gündüz Kılıç yanımızda."

"ŞAMPİYON TAKIMIN KAPTANI OLARAK GELDİM"

Gökhan Zan ise şöyle konuştu: "Öncelikle herkese teşekkür ediyorum, belki biraz ani oldu. Belirli bir dönem belirsizlik içerisindeydim, tabi Galatasaray gibi büyük bir camiadan bana teklif gelmesi, beni heyecanlandırdı ve onurlandırdı. Kararımı bugün verdim, yeni formamı giyeceğim günü her arkadaş gibi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu transferde emeği geçen herkese, Galatasaray camiasına, Başkanımız Adnan Polat'a, Haldun Üstünel'e ve herkese teşekkür etmek istiyorum. Bildiğiniz gibi Beşiktaş'ta acı ve tatlı bir çok anıyla ve en önemlisi şampiyon bir takımın kaptanı olarak Galatasaray'a geldim. Sonuçta profesyonel bir futbolcuyum, verdiğim kararın Galatasarayımıza hayırlı olmasını ümit ediyorum. Beşiktaş camiasını bu kararımı anlayışla karşılayacağını umuyorum ve onlara da başarılar diliyorum. Umarım hem Galatasarayımız ve benim adıma hayırlı olur.

Galatasaray camiasının benimle yakından ilgilenmesi ve şefkatleri benimi için çok önemliydi. Bu formayı giyeceğim için son derece heyecanlıyım. Kararımı bugün verdim, artık geriye bakmamak lazım. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak ve UEFA'da başarı elde etmek istiyorum."

"FRANK RIJKAARD ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM"

Gökhan Zan sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray biliyorsunuz, Türkiye'nin en önemli camialarından bir tanesi, Avrupa'da ön planda olan ve Avrupai bir takım. Galatasaray'ın Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek olması ve benim de bu mücadeleyi verecek olmak beni mutlu ediyor. Galatasaray'ın büyüklüğünü konuşmaya gerek yok. Frank Rijkaard çok büyük bir isim, hem kişiliği hem de teknik adamlığıyla ön planda olan bir hocayla çalışacak olmanın onurunu yaşıyorum.

Avrupa'dan da teklifler aldım, Galatasaray'ı tercih etmemin sebepleri, benimle yakından ilgilenmeleri ve Galatasaray isminin büyüklüğü. Avrupa'da başarılı olan bir takıma gelmek benim için çok önemliydi. "

"BEŞİKTAŞ'A SÜRE VERDİK"

Haldun Üstünel, bu transfer Beşiktaş'a bir darbe midir sorusuna şu yanıtı verdi: "Sonuçta profesyonel bir hayatın içinde yaşıyoruz, Gökhan geleceğiyle ilgili olarak bu kararı aldı. Biz bu transferde belirli bir süre geride durduk ve Beşiktaş Kulübü'ne belli bir süre verdik. Biz de bu transferi gerçekleştireceklerini düşündük ama bu gerçekleştirmedi. Gökhan'ın da Galatasaray'da forma giymek istemesi ve Beşiktaş'ın tutumu bu transferin gerçekleşmesine neden oldu."

22.06.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ohh iyi Servet'le ilgisi yok.Yedeğe alınmış demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın bu sezonki formalarından biri olacak heralde.
    Birde göğüs reklamı Türk Telekommu oldu artık?

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Gokhan kesinlikle cok yerinde bir transfer. En az Servet kadar faydali olacaktir takima. Besiktas ile cok iyi bir sezon gecirmemesine bakmayin. Galatasaray'da ne ölü adamlar dirildi. Gokhan Zan da bunlardan biri olacak ve tkimin vazgecilmezi olacagina inancim tam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Servet Marsilya'ya gidiyor. Servet gitmese büyük ihtimalle alınmazdı zaten G.Zan.
    Servet hala Galatasaray'ın oyuncusu bunu unutma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post

Galatasaray'ın bu sezonki formalarından biri olacak heralde.
    Birde göğüs reklamı Türk Telekommu oldu artık?
    Muhtelemen yeni formalarımızdan biri. Göğüs reklamının da Türk Telekom olmasının sebebi de Türk Telekom ile yapılan stadın isim anlaşması dahilindedir heralde.
    Last edited by Clayman : 22.Haziran.2009 at 23:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antrenman forması o. Ama kırmızı forma olacak deniliyor bu sene. Buna benzer birsey olur heralde. Telekom reklamı da bu sekilde olacak formada.

Bir de lila-mor gibi alternatif forma olacagı söyleniyor. Onun da Fiorentina formasının biraz daha koyu rengi olacagı duyumu var.
    Forma konusu acılmışken belirteyim dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Antrenman forması pek hazzıma gitmedi öndeki reklam çok basit olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Her transferde olduğu gibi bu transferinde iyi mi yoksa kötü mü olduğunu sahada göreceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Türk Telekom in, Avea out mu oluyor bu durumda?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yahu Telekom ile anlasma aylar öncesinden yapılmıştı, dünyadan haberiniz yok Hem forma, hemde stad ismi konusunda TRdeki en büyük sponsorluk anlasması. Avea da kollarda yazacak, eskiden Ülker yazıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yahu öyle bir anlaşma var biliyoruz da formalarda da varmı diye soruyoruz. Hiç yakışmamış bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bence güzel olmuş yakışmış yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan'a boşa maaş verip, bir de sürekli sakatlığıyla uğraşacağımıza bunları yapmayıp Semih Kaya'yı oynatıp yetiştirseydik keşke..Hayırlısı neyse o olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maket dahi olsa şampiyon olmuş bir takımın kaptanını alıyorsun.
    Para ödemiyorsun.
    Sattığın zaman para kazanacaksın.

Gökhan çok iyi topçu mu değil. Ancak Galatasaray forması onuda kalıba sokacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sporxi acınca baya sasırdım beklemiyordum bu transferi zaten kararını bugün vermis..Gökhan,Servetin stepnesi olarak alındı.Servet kalırsa da yabancı stoper almayacaktır Gs...

Çok iyi transfer yaptık,üstelik bedelsiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şüphelerim var, umarım Gökhan bizi yanıltır, at gibi oynar, Avrupa'ya gider. Ha Servet'in yerine ise kötü, Servet'in yanına ise iyi transferdir...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet gitse de kalsa da yabancı stoper lazım bu takıma. Emre Güngör ilk sezon iyidi ama geçen sezondan sonra bence soru işareti. Emre Aşık her zaman iyi alternatif, ama yaşı belli artık. Semih Kaya tamamen hocamıza kalmış bir olay, bence oynatsa da bir şey diyemez kimse oynatmasa da. Hakan Balta sol bek oynasın, stopere falan geçmesin, çünkü solda Volkan Yaman pek verimli değil.

Stoper, forvet, sağ bek ve sağ açık için oyuncu lazım bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray Sivasspor'dan Hayrettin için , Mehmet Güven ve iki isim daha teklif etmiş , yanıt henüz gelmemişti belki bu transfer gerçekleşirse hakan'ın stoper oynama ihtimalide dogabilir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alpaslan oynasın daha iyi yahu Hayrettin yerine. Gerçi Mehmet Güvenden kurtulmak da kulağa hoş geliyor. xD

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diğer 2 isim Aydın ve özgürcanmış. Kulübün anahtarını da verelim tam olsun Hayrettine hiç gerek yok bence. Umarım doğru degildir.

Stoper, forvet, sağ bek ve sağ açık için oyuncu lazım bence.
    Servet kalırsa Stoper ve sag acık bölgesinde oynayabilen bir yabancı alınır (Örn: Neill) diye düşünüyorum. Servetin gitmesi halinde de Stoper ve Sag bek alınır bencede. Sag acık ve Forvet de ayrı ayrı olmaz diye düşünüyorum. Zaten 4 3 3 oynayacagımız için winger tipi kanatlarda da oynayabilen bir forvet alınır (Örn: Babel) diye düşünüyorum
    Toparlarsam; Stoper, sag bek, Forvet 3 adam alınr. Diye tahmin ediyorum. Lincoln'ünnsatılabilme durumuda olursa bir ortasaha alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neill ve Babel olsa zaten bomba olur. Aslında Nonda satılsa, Baros'a daha iyi bir alternatif alınsa da fena olmazdı, havadan etkili. 4-3-3 oynarsak Baros ile değişmeli oynayabilecek, ya da 4-4-2 de çift forvet olarak beraber oynayabilirlerdi. Tabii maliyet, kontenjan bir sürü etken var. Rijkaard ve Haldun Üstünel ikilisine güvenip bekleyelim bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Üstünel müjdeyi verdi!

Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Transfer dönemi yeni başladı. Temaslarımız devam ediyor. Hiç beklemediğiniz bir anda yine bazı isimlerle karşınıza çıkacağız'' dedi.

Haldun Üstünel, transfer için teknik direktörleri Frank Rijkaard ile birlikte çalıştığını ifade ederek, ''Biz, bundan sonraki süreçte transferlerle ilgili olsun, sezonla ilgili olsun, hocamızla ortak hareket etme kararı aldık. Bundan sonra yapacağımız her transfer hocamızın bilgisi dahilinde olacaktır. Gökhan Zan transferi de hocamızın bilgisi dahilinde olmuştur'' diye konuştu.

-SERVET'İN TRANSFERİ-

Üstünel, Servet'in transferi konusunda gelecek hafta Olympique Marsilya Kulübü yetkilileriyle biraraya geleceklerini belirterek, ''Her konuda anlaşabilirsek transfer gerçekleşir'' diye konuştu.

Üstünel, Gökhan Zan'ı, ''Servet gidecek'' anlayışıyla transfer etmediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Kadromuzda stoper mevkiinde eksik olduğu inancındaydık. Bu bölgeye takviye yapmak istiyorduk. Zaten Servet'in durumu belirsizliğini kuruyor. Biz, böyle bir süreçte Gökhan'a Galatasaray forması giydirmeyi uygun gördük. Servet için henüz bir gelişme yok. Önümüzdeki hafta içinde Marsilya Kulübü temsilcileri buraya gelip, bizi bir kez daha ziyaret etmek istiyorlar. Tabii ki ziyaretlerinde her konuda anlaşabilirsek, transfer gerçekleşecek.''

-LINCOLN'UN DURUMU-

Üstünel, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımın yaptığı çalışmalara zamanında katılmayan Brezilyalı oyuncuları Cassio Lincoln'un durumunu, yarın yapacakları yönetim kurulu toplantında değerlendireceklerini söyledi. Üstünel, Lincoln ile temas halinde olduklarını ifade ederek, ''Bu konuyu kendi bünyemizde değerlendirip, daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi.

22.06.2009
    Kaynak : AA
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

hiç sevmediğim bir adam sürekli sakatlanma riski var bu transferin tek olumlu yanı bonservis ödemememiz kendisi iyi bir yedek olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu transferin anlamı cok büyük iyi oyuncu oldugu için alınmadı , bence anlamayan arkadaslar var bu transferin sebebini.
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Beşiktaş'a çalım olarak bedavaya yedek kulübesi için ezeli rakibinin kaptanının başka bir ezeli rakibe gitmesi bence karsı taraf için cok zor bir durumdur.

Vay be neler düşünüyorsun Alican bravo sana

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ümit Karan'la,Hasan Şaş'ı alarak durumu 2-1 yapmamız lazım...
    Bu mesajlara en güzel yanıtı da Anıl vermiş.Sana daha büyük bir bravo

G.Saray da mutlak iş yapar Gökhan Zan o kadar kötü bir oyuncu değil ancak hiç bir zaman güven veren bir oyuncu değil.Beşiktaş'ta oynarken de güvenemedim bir türlü.G.Saray'ın bence eğer Servet giderse 2 stopere daha ihtiyacı var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Gökhan Zan transferi iyi oldu
    yıldız oyunlar bekliyoruz cimbomdan

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bu gün yapılacak toplantı ile büyük bir ihtimal Lincoln'ün takımdan gitmesi istenecek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

lincoln kesin gidecek gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.SARAY'A AVRUPALI YILDIZLAR.. İŞTE ADNAN POLAT'IN İKİ YILDIZ ALACAĞIZ DEDİĞİ İSİMLER

Rijkaard ile yeni sezona merhaba diyen G.Saray'da işler planlanan gibi gitmedi.. Hollandalı teknik adamın listesindeki AVRUPA'NIN YILDIZ ADAYI GENÇ İSİMLER'den görüşme yapılanlardan olumsuz cevaplar alındı.. Listedeki diğer isimler görüşme bile yapılmadan TÜRKİYE'de oynamak istemediklerini ilettiler.. Yaptığı açıklamada "Benim istediğim futbolcular önemli değil, önemli olan G.Saray'da forma giyecek futbolcular" diyen Rijkaard'ın sözleri istediği futbolcuların alınamayacağının göstergesiydi.. G.Saray şimdi eski yıldızlarına döndü..İŞTE ADNAN POLAT'IN İKİ YILDIZ dediği isimler.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...

Turkspor.net Rijkaard'ın gençleştirme listesinden önce 6 Haziran günü LUCAS NEİL'DE DURUM NE? RİJKAARD NE ZAMAN İSTANBUL'DA başlığı ile verdiği haberde LUCAS NEİL İLE GÖRÜŞÜLDÜĞÜ HABERİNİ ŞÖYLE VERİYORDU...

TURKSPOR.NET İN NEİL İLE İLGİLİ 6 HAZİRAN'DA VERDİĞİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Lucas Neil adı geçen senede Galatasaray'ın gündemini uzun süre meşgul etmişti..

Galatasaray’da Servet'in Marsilya'ya gitmesine nokta konulmak üzere iken Gökhan Zan'dan sonra savunma arayışlarına devam eden sarı kırmızılılar. Kewell’ın de vatandaşı olan Avustralyalı 31 yaşındaki deneyimli savunmacısı ile son görüşmeyi yaptı. Neil ile daha önce görüşülmüş ancak Rijkaard'ın listesi öne çıkınca askıya almıştı..

Evet Galatasaray'ın önceki gün görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı BİRİNCİ YILDIZ LUCAS NEİL..

Lucas Neil kimdir?
    Avusturalyalı futbolcu 9 mart 1978
    Ülkesinde başlayan futbol kariyerini 1995 yılında İngiltere'ye gelerek sürdürdü. Ada'daki ilk kulübü Mİlwall'du. 6 yıl boyunca tam 152 kez formasını giydiği takımı adı 13 de gol attı Lucas Neil. 2001 senesinde ise toplam maliyeti 1 milyon pound karşılığı Blackburn Rovers'a transfer oldu.İStikrarlı bir futbolcu olan Neil burada da 6 yıl forma giydi.

TUGAY İLE TAKIM ARKADAŞLIĞI YAPTI.. O BİR KAPTAN..
    Tugay Kerimoğlu ile takım arkdaşlığı yaptı. 2007 ylında Londra ekibi WEst HAm United'a transfer olan Lucas Neil, bir sezonun ardından takım kaptanlığına getirildi. Neil'in Sezon sonu sözleşmesi bitti ve serbest kaldı. Kulübünün sözleşme uzatma önerisinide 2009'un ilk günlerinde geri çevirmişti. Lucas Neil aynı zamanda Avusturalya milli takımının da kaptanlığını yapıyor.

DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLACAK..
    Daha çok savunmanın sağında görev yapan Lucas Neil, defansın ortasında stoper olarakta görev yapabiliyor. İnatçı, mücadeleci ve tatlı sert futboluyla forma giydiği takımlarda taraftarın sevgisi hep kaznamayı başarmış bir futbolcu.

RİJKAARD'IN YARDIMCISI NEESKENS LUCAS NEİL İÇİN NE DEMİŞTİ..
    Onunla ilgili en iyi tanımlamayı yapan isim ise hiç de yabancı değil. Şuan Galatasaray'da Rijkaard'ın yardımcısı olan Johan Neeskens... Hollandalı futbol adamı, Avusturalya milli takımında Guus Hiddink'in yardımcılığını yaparken Neil için şu ifadeyi kullanıyordu "en iyi kulüplerin her hangi birinde oynayabilir"...

İŞTE İKİNCİ YILDIZ..
    Transfer gelişmelerini adım adım takip eden turkspor.net Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın İKİ YILDIZ dediği İKİNCİ YILDIZI da açıklıyor..

EVET İŞTE İKİNCİ YILDIZ..
    FİZİK… BAŞARILI… KARİYERLİ… RENKLİ… SORUNLU… MEDYATİK..

Adı .. DJİBRİL CİSSE..
    Remy, Mbokani gibi AVRUPA'nın gelecekteki yıldızları ile görüşmelerinde problemler çıktığı için YILDIZLARA yönelen Galatasaray önceki gün Djibril Cisse ile görüşerek çok önemli bir yol katetti..

GALATASARAY BAŞKANI POLAT'ın YILDIZ FUTBOLCU CİSSE ile el sıkıştığı gelen bilgiler arasında...

LUCAS NEİL'İN Gelmeye EVET dediği ve G.Saray'dan haber beklediği turkspor.net istihbarat kaynakları tarafından son verilen bilgiler arasında..

Cisse için ise bugün yarın son noktanın konulması bekleniyor..

Her iki futbolcunun G.Saray kampına en kısa sürede katılacaklarına kesin gözü ile bakılıyor...

DJİBRİL CİSSE KİMDİR..
    Efsanevi teknik adam Guy Roux'nun takımı Auxerre'in alt yapısından yetişen Cisse, bu takımda 6 yıl forma giydi ve 2 kez Fransa Liginde gol kralı oldu.
    Daha sonra 2004 yılında, 14 milyon pound bonservis bedeli karşılığı Liverpool'a transfer oldu.
    AYAĞI KIRILDI..
    Ancak Fransız golcü için her şey yolunda gitmedi. Sezon başlayı henüz 3 ay olmuştu ki, Cisse, Liverpool'un Blackburn Rovers ile deplasmanda karşılaştığı bir Premier lig maçında rakip oyuncunun müdahalesi sonucu yerde kaldı. Haberler kötüydü, siyahi oyuncunun sol ayağı kırılmıştı.

ALTI AY SONRA SAHALARA DÖNDÜ..
    Cisse sahalara 6 ay sonra dönebildi. Liverpool'un şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu İstanbul'da ki finalde de sahadaydı, penaltı atışlarından birini kullandı ve gole çevirdi. 2005-2006 sezonunda menajer Rafa Benitez'in taktiksel anlayışında yer bulmakta zorlanan Cisse verimsiz bir sezon geçirdi.

BİR KEZ DAHA AYAĞI KIRILDI..
    Ancak yinede 2006 Dünya Kupası için Fransa milli takımı aday kadrosuna çağrıldı. Talihsizlik Cisse'nin karşısına yine çıktı. Fransa'nın kupa öncesi Çin ile oynadığı hazırlık maçının 10. dakikasınde Cisse'nin bu kez sağ ayağı kırıldı.
    Cisse düanya kupasından olsa bile sakat sakat Marsilya'ya kiralandı. Ekim 2006'da tekrar idmanlara başladı ve Kasım ayının sonlarında Marsilya formasıyla ilk golünü attı. Sakatlık dönüşü Cisse ligde 21 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

50 MAÇTA 22 GOL ATTI..
    2007-2008 sezonun başında ise Marsilya 8 milyon pound karşılığı Cisse'nin bonservisini satın aldı. Sezon boyunca lig, Avrupa ve kupa maçları dahil toplam 50 kez Marsilya forması giyen Cisse, 22 gol attı.

Geçtiğimiz sezonun başında ise Marsilya ile 2 maça çıkan Cisse, transfer döneminin kapanmasına günler kala, golcü arayan Sunderland'e kiralık olarak geldi. İngiliz takımında 29'u ilk 11 olmak üzere 35 premier lig maçına çıkan Djibril Cisse, 10 gol attı.

OPSİYONLU AMA 12 MİLYON EURO..
    Cisse sezon içerisinde Sunderland'de kalmak istediğini pek çok kez dile getirse de İngiliz ekibi satın alma opsiyonunu kullanmadı. Sözleşme gereği Sunderland Cisse'yi bonservisiyle almak isterse Marsilya'ya 12 milyon euro ödemek zorundaydı.

GÜÇLÜ FİZİK… BAŞARILI… KARİYERLİ… RENKLİ… SORUNLU… MEDYATİK...
    1981 doğumlu 1.85 boyundaki Cisse iki büyük sakatlık geçirse de, hızlı geri dönüşlerle bu sakatlıkların üstesinden gelmeyi başardı. Güçlü fiziğiyle gol yollarında her daim etkili olabilen Fransız futbolcunun en büyük özelliği ise saha dışındaki problemleri. Özel hayatında başı pek çok kez polisle derde giren Cisse, sürekli değişen saç ve sakallar tarzıylada ilginç bir karakter. Taxi-4 filminde oynayarak sinema dünyasında da yetenekli olduğunu göstermiş. Cisse'nin bir başka dikkat çeken özelliği ise dövme tutkusu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: Turkspor.net
    Last edited by E.Cartman : 23.Haziran.2009 at 15:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri