Rıdvan Dilmen gitti yalvardı ? Gidip görüşmüş olabilir de yalvardı falan derken ? Rıdvan Dilmen hakkında bu şekilde konuşma hakkını nerden buluyosun !
Rıdvan Dilmen gitti yalvardı ? Gidip görüşmüş olabilir de yalvardı falan derken ? Rıdvan Dilmen hakkında bu şekilde konuşma hakkını nerden buluyosun !
360 dönüp duruyo mehmetyakında camiasız kalıcak ve sivasta oynicak
![]()
Ne yazık ki çok başarılı diye nitelendirilen bir yerli oyuncunun yaptığı amatörce davranışları ilgiyle takip ediyoruz günlerdir. Bu transfer hikayesi elbette bir şekilde sonuçlanacak.Ancak Mehmet'in bundan sonra oynayacağı futbol verimli olur mu , olmaz mı orası muamma...
Bu mesajımla birlikte biraz daha güzel yorumlar bekliyorum. Mesajım öncesi atılan kural dışı mesajlar içinde gereken yapılacaktır.
Efes Pilsen-Fenerbahçe maçında Fenerli taraftarlar Mehmet Topuz'u istemiyoruz diye tezahurat yapmışlar.Adam Fenerbahçe'yi istemiyorum diyor.Aziz Yıldırım'ın bu ısrarı niye anlamış değilim açıkçası.
Aziz Yıldırım M.Topuz'a bayıldığından ısrar etmiyor zaten, Beşiktaş'ın tutumu ve özellikle yapılan ezik açıklaması ısrarın sebebi. Beşiktaş ve M.Topuz efendi gibi hareket etse Fenerbahçe hiçbir problem çıkarmazdı. Sen gidip 10 gün Fenerbahçe ile görüşüp "Size imzalayacağım." dedikten sonra aniden Beşiktaş ile anlaşırsan bu sonuçlara katlanırsın. Beşiktaş da gidip Fenerbahçe'nin Kayserispor'la anlaştığı bilgisini aldıktan sonra gidip oyuncuyu ayartırsa, o da bu sonuçlara katlanır. Beşiktaş'ın yapacağı şey çok basitti, Topuz ile görüşmeden gidip Kayserispor ile görüşecekler ve anlaşacaklardı, daha sonra da oyuncuyu ikna edeceklerdi (ki zaten doğuştan Beşiktaşlıymış (!) ya kabul ederdi herhalde). Niye Beşiktaş önce oyuncuyla anlaşma gereği duydu apar topar, ta Rodos'tan geldi Demirören özel uçağıyla Antalya'ya, bir düşünün bakalım.
Ben Beşiktaş'ın yaptığı doğru demiyorum zaten.Sırf inat yüzünden oyuncu almakta yanlış olur.Bir oyuncuyu alarak kendini kanıtlamaya çalışmasıda yanlıştır.Fenerbahçe kendini kanıtlamış bir kulüp zaten.Bu tip şeylere gerek yok.Boş yere milyon euro vermeye gerek yok.Neyse artık önümüzdeki günlerde hepberaber görücez nasıl çözümlenecek.
Yahu Mehmet Topuz son sezonda ne yapmış?Bu kadarını haketmeyen bi futbolcu..Ayrıca geçen sene Kayserispor'dan başka takım tutmuyorum diyen kendisiydi...
Ediz'in röportajını gördüm bugün, gönlüm Fener'de demiş. İnşallah alınır.
Bence gönderilmesi gereken isimler: Josico, Maldonado, Alex, Lugano, Edu, R.Carlos, Selçuk, Gürhan, Uğur Boral, Ali Bilgin.
Alınması gereken isimler: Özer, Ediz, Appiah, Sercan, Ufuk Ceylan, İbrahim Dağaşan, Bilica. Ve tabii ki yabancı isimler.
Bence Güiza hariç yabancılar toptan gönderilmeli. Daum'un istediği yabancılar alınarak gerçekten savaşçı bir takım kurulmalı.
Guiza ve Lugano kalmalı diğerleri gönderilmeli bence de , ve dediğin gibi ediz mutlaka alınmalı hatta banko oynatılmalı ..
Fenerbahçe için Hamit Altıntop haberleri çıkmaya başladı.
Fenerbahçe'nin önceki senelere göre transferin ilk günlerinde hareketli olması bekleniyormuş...
Telegol'u izliyorum,Bülent Uygun söylemiş,hatta telefonlada bağlanacakmış Bilica yarın F.Bahçeli oluyormuş....
Bilica'yı almamız demek Lugano veya Edu gidiyor demek. Umarım ikisi de gider.
Eli belinde dolaşan Brezilya çetesi yerine Bilica gibi savaşçı oyuncular lazım bize.
Topuz haberleri çok sıktı ama bunu aktarmak gerek.
Rıdvan Dilmen Ntv'de Topuz'un kendisini Aziz Başkan'la görüştürmesi için aradığını, Rıdvan'ın ise Aziz Başkan'a bunu ilettiğini ve Aziz Başkan'ın o beni aramasın ben onu ararım dediğini açıkladı. Son olarak ise; ben Antalya'ya değil Topuz'un ayağına kimsenin ayağına gitmem dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rıdvan DiLmen ve GüLtekin Onay oLayLarı çok güzeL açıkLadıLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bilica kulübümüze hayırlı olsun ama inşallah Lugano yerine değildir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lugano İtalya ligine gidecek gibi geliyor bana...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özer Telegol'e bağlandı,F.Bahçe'de diyebiliriz...
Last edited by anilton : 08.Haziran.2009 at 00:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Topuz Rıdvan'ı aramış Aziz Başkan'la görüşmek istiyorum demiş.Topuz'un o kadar da Beşiktaş'lı olmadığı ortada bence.
Emreciksin + İlhan + Vederson + 3 m € istemiş Ankaraspor Özer'e karşılık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0qzOkcei8GI[/YOUTUBE]
Last edited by TR.CaPTaiN : 08.Haziran.2009 at 00:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Memo daha kaç kere söyleyeceğiz.M.Topuz zaten F.Bahçe ile 10 gün önce görüştüğünü ama araya Beşiktaş girdikten sonra işin değiştiğini söyledi.Aziz Yıldırım Mehmet'e ulaşmak istemiş.Bunu duyan M.Topuz'da menajerinin arkadaşı olan Rıdvan Dilmen'in telefonunu alarak Rıdvan Dilmen'i arayıp Hocam Aziz Yıldırım beni aramış onunla görüşeyim demiş.Sonuçta futbolcu Beşiktaş istemedi diye ömrünün sonuna kadar Kayseri'de kalacak değil.Ama Beşiktaş isteyince herşey değişti oda tercihini yaptı.F.Bahçe'ye gitmek istese elli kere gitmişti...
Beşiktaşlılığı ile ilgili bir kere daha söylüyorum.Özellikle Kayserili olan Deniz'e,diğer tüm arkadaşlarada;M.Topuz'un arkadaşlarını ve ya Kayserili futbolcuları tanıyan ve ya tanıyanı tanıyanlar varsa sorsunlar M.Topuz hangi takımlıymış.Ondan sonra konuşalım bu Beşiktaşlılık konusunda...
Bu arada M.Topuz'un annesi ve babası Ligtv'de oğlumuzun Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz,biz ailecek Beşikaşlıyız.Kayserispor'dan oğlumuz için anlayış bekliyoruz.Daha ne olsun yahu.Onlarıda ayartmadık heralde,yapmayın arkadaşlar...
Türkiye'de yılın en iyi yerli transferi ...
(/s)
Fenerbahçe çok rahat
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in "Mehmet Topuz Salı günü imza atacak" açıklamasına rağmen, Fenerbahçe yönetiminin bu konuda çok rahat olduğu ve Çarşamba gününü beklediği öğrenildi.
Lig Tv'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler Mehmet Topuz'un bonservisi için Kayserispor ile yaptıkları sözleşmenin yönetmeliklere uygun olduğunu belirttiler. İki kulübün yaptığı sözleşme gereği Mehmet Topuz'un başka bir kulübe gitmesi halinde Kayserispor'un Fenerbahçe'ye çok yüklü bir tazminat ödeme zorunda kalacağı da ifade edildi.
Fenerbahçe yöneticiler ayrıca bu transferde futbolcudan habersiz bir girişimde bulunmadıklarını iddia ederek, Kayserispor ile masaya oturmadan önce Mehmet Topuz'un kendilerini arayarak, "Fenerbahçe'de forma giymek istiyorum. Beni kurtarın" dediğini ileri sürdüler. Sarı-lacivertli yöneticiler Mehmet Topuz'un kendileriyle yaptığı bu görüşmelerin şahitleri ve kanıtları olduğunu da belirttiler.
Fenerbahçeli yöneticilerin yarın Kayserisporlu yöneticilerle biraraya gelerek konuyu bir kez daha gözden geçireceği, ardından da Kayserispor'un Futbol Federasyonuna başvurarak, Beşiktaş'ı şikayet edeceği ileri sürüldü.
Kayserispor'un Futbol Federasyonuna yapacağı başvurada, Beşiktaş'ın kendilerinden habersiz futbolcularıyla görüştüğünü ve bunun FIFA yönetmelikleri gereği suç olduğunu belirtecekleri öğrenildi.
Kayserisporlu yöneticilerin federasyon yetkililerine bu transferde Fenerbahçe'nin etik davrandığını, Mehmet Topuz ile görüştükten sonra kendileriyle masaya oturduğunu söyledikleri de ifade edildi.
LİGTV
Özer Hurmacı telefon ile telegol´e bağlandı. Şunları dedi; "Aykut hocam Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı‚ benden onun peşinden gidip Fenere gitmek istiyorum‚ Fenerbahçe bonservisimi almak üzere bende Fenerbahçe´ye gidiyorum. Tahminen 6-7 milyon €´ya transfer olacam."
Bunları belirtti... Hayırlı uğurlu olsun. Hem Aykut Kocoman hem de Özer´i aldığımız kesinleşti.
Not: Ankaraspor‚ bunlarla beraber oyuncu istemiş‚ en başta Gökhan Emreciksin...
Mehmet Topuz konusunda daha birşey yazmayacağım.Kim ne yazarsa yazsın,kim mesajımdan alıntı yaoarsa yazsın.Sadece sonucu bekleyeceğim bundan sonra...
Gelelim Özer konusuna.Kendisi Aykut Hocam F.Bahçe'ye sportif direktör oldu bu yüzden Hocamın yanına gitmek ilk tercihim dedi.F.Bahçe'ye yakınmısın sorusuna "evet" yanıtı verdi.Bonservisim konusunda Ahmet Başkanımla anlaşılacağını düşünüyorum dedi...
Mükemmel bir transfer olur.Avrupa'dan 10 milyon €'dan aşağı gelmez böyle oyuncu.Böyle bir yeteneği F.Bahçe'nin alırsada milli takıma seçilmesi için önemli bir hamle olur.Milli takımın böyle yeteneklere ihtiyacı var çünkü...
Volkan ile anlaşamamışız.
(/s)
Özer için istenen Vederson + Emreciksin + İlhan çok fazla bence. Üçü de kaliteli topçular, bence verilmesinler. Onun yerine Kazım + Can + Ali Bilgin paketi yapsalar daha mantıklı olur.