Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
Sayfa 49 / 51 İlkİlk ... 394748495051 SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HOROZUN BAŞI KESİLDİ

Denizlispor engelini tek golle geçen yeşil beyazlılar 14. hafta sonunda 1 maç eksiğine rağmen 4. sırada yer aldılar...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado yu da aLmış. ALacak başka adam kaLmadı mı hocam

Gerçi FM de DeLgado esip,gürLer ama.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    DeLgado yu da aLmış. ALacak başka adam kaLmadı mı hocam

Gerçi FM de DeLgado esip,gürLer ama.

beleş sirke baldan tatlıdır politikasıyla aldık onu Türk oldugu için aldım statü olarak

hocam hoşgeldim yaw..takımda tatil moduna girmiş senle birlikte ama sonradan açılmış

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    hocam hoşgeldim yaw..takımda tatil moduna girmiş senle birlikte ama sonradan açılmış

ama hala tam randımanlı değiliz
    Last edited by nannar : 13.Ağustos.2009 at 20:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sen bilirsin işini ayarlarsın randımanı en kısa zamanda

Ben Geldim Hocam Bende Bayağı Bir Ayrı Kaldım Fazla Uzak Kalmak Bocalatıyor İnsanı İnşallah Bir Daha Çok Uzun Kalmayız
    Tatil Dönüşü Biraz Panik Olsada Canım Toparlanma Süper ve Galatasaray'a Karşı Patlamanı Çok Beğendim

Bu Sene Şampiyonluk Gelecek Buna İnanıyorum Hocam Artık Sende İnan Avrupa Maçları Çok Güzel Ama Öyle Olması Gerekirdi Çünkü Bu Gruptan Çıkamasaydın Takımı Bırakmak Farz Olurdu Evet İyi Gidiyoruz Canım Dinar Artık Dinar Olalı Hiç Bu Kadar Gelişmemişti Nüfus Artmıştır Artık il Olmasını Bekliyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    sen bilirsin işini ayarlarsın randımanı en kısa zamanda

inşallah bakalım..

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Ben Geldim Hocam Bende Bayağı Bir Ayrı Kaldım Fazla Uzak Kalmak Bocalatıyor İnsanı İnşallah Bir Daha Çok Uzun Kalmayız
    Tatil Dönüşü Biraz Panik Olsada Canım Toparlanma Süper ve Galatasaray'a Karşı Patlamanı Çok Beğendim

Bu Sene Şampiyonluk Gelecek Buna İnanıyorum Hocam Artık Sende İnan Avrupa Maçları Çok Güzel Ama Öyle Olması Gerekirdi Çünkü Bu Gruptan Çıkamasaydın Takımı Bırakmak Farz Olurdu Evet İyi Gidiyoruz Canım Dinar Artık Dinar Olalı Hiç Bu Kadar Gelişmemişti Nüfus Artmıştır Artık il Olmasını Bekliyorum

sen de hoşgeldin... patlamanın Galatasaray'a olması istem dışı oldu biraz ama yapacak birşey yok Dinar'ın stadı büyütülsün diyoruz ama zaten nüfus 30-40 bin yaww çoluk çocuk yaşlılar falan hepsi stada mı gelsin millet ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado atıyor, Dinarspor ve hocası haLa tatiLde, işe bak
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DeLgado atıyor, Dinarspor ve hocası haLa tatiLde, işe bak

Geldikya yaww

DİNARSPOR GRUBUN SON MAÇINDA ŞOV YAPTI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ACI HABER

Dinarspor eğer Tottenham engelini geçerse Barcelona-Trabzonspor eşleşmesinin galibi ile oynayacak...

Last edited by nannar : 13.Ağustos.2009 at 20:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

10 KİŞİYLE DARMADAĞIN !

Trabzon Eğer Barçayı Elerse Tarih Yazar ve Çok Kolay Lokma Olur Sana Dualarımız Trabzonun Yenmesi

Yıldız Kim Acaba Soru İşareti Olan Yerde Forma Rengi Sarı Kırmızı Arda'yı mı Alıyorsun Canım Yakışır

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla almaya çalıştıgımız oyuncu çok kalite ama Ajax girdi devreye... Aynı zamanda Trabzon ve Galatasaray'da ilgileniyor... Alabilirsek çok iyi olacak ama zor... onu almak için sezon başında aldıgım ön liberoyu sattım....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KUPADA SESSİZ GECE...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    DİNARSPOR HEDEFİNE ULAŞAMADI !!!

Almaya çalıştıgımız oyuncuyu Ajax'a kaptırdık

Last edited by nannar : 13.Ağustos.2009 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kim Hocam Marquis mi Yoksa Ribery mi Alıyosun Bi Zamanlar O da Sarı Kırmızıydı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kim Hocam Marquis mi Yoksa Ribery mi Alıyosun Bi Zamanlar O da Sarı Kırmızıydı

valla profilini koyduk işte 10 milyon € civarına alınabilecek en iyi oyuncuydu ama Ajax'ı tercih etti...

Görmemişim Yada Ben Yazarken Eklemişsin Hocam İyiymiş Özellikleri Ama Hala A Takımda Neden Forma Giymemiş Böyle Bi Oyuncu Şaşıyorum Demekki Kaka'nın Elinden Formayı Alamamış

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İlk devre Gaha'nın bacagı kırıktı... 4 ay sahalardan uzak kalacagı için 8 yabancıya dahil etmedim listede...şimdi iyileşti ve devre arasında yazıyorum onu da listeye... sezon basında aldıgımız ön liberoyu sattık... 1 kişi azalttık yabancıları... şu anda transfer yapmadan takımda mutsuz olanları gönderip yolumuza devam edeceğiz...Transfere sezon sonunda bakacagız....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

YİNE KIZARDIK AMA YİNE GALİP GELDİK

Dinarspor'lu oyuncular direk kırmızı kart yeme konusunda adeta yarış halindeler.... Geride kalan 16 hafta sonunda 3 kırmızı 17 sarı kart yiyen takım, sarı kart konusunda ligin en az sarı kart gören 2. takımı olsa da kırmızı kart söz konusu oldugunda zirvede ilk 4 te yer alıyor

HAY BEN BÖYLE ŞANSIN!

Bernard Gaha çıktıgı ilk lig maçında yine bacağını kırarak ir rekora imza attı ! Sezon başı hazırlık kampında bacagını kırarak İlk devre maçlarda oynamayan Kamerunlu oyuncu devre arasında listeye dahil edildi ancak ilk maçta ayağı kırıldı ! Kulüp doktorlarının raporuna göre Gaha 5-6 ay sahalardan uzak kalacak

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aman hocam, squad harmony'i yükseltelim diye kadroyu daraltıyoruz ondan sonra FM sanki pusuda bekliyor gibi oyuncular patır patır sakatlanmaya başlıyor kadro derinliği lazım ikinci yarıda, lig/avrupa/kupa üç kulvarda. Yanlış hatırlamıyorsam bu tarz bir sıkıntı yaşamıştın geçmiş sezonlarda. Aynı şekilde bende geçen sezon sanırım baya sıkıntı yaşadım, 18'i tamamlayamadığımdan U18 takımından takviye yapıyordum. Bide milli takımlara giden oyuncular olacak...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla ne bileyim yaww... kıl oldum yedek kalınca morali bozulup takımın düzenini bozanlara... 2 tanesini sattım 4+5 yani 9 milyon € karşılıgında... neyse gece bakarız... ben kaçar şimdilik hoşçakalın...Transfer için baya param var...Gaha sakatlandı ve 7 kişi kaldı yabancı... 1 tane yabancı alabilirim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mustafa denizli :Hadi işimize bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DİNARSPOR'DA SULAR DURULMUYOR !

Hasan Hüseyin Coşkun ve kulüp yönetimi Dinarspor'da oyuncuları bir türlü memnun edemiyor...Özellikle yaşı genç yabancı oyuncular bir an önce kulüpten ayrılıp daha büyük liglerde ve takımlarda oynama isteğini sürekli basına dile getiriyorlar. Bunların başında takımın penaltıcısı genç sol bek Edward Szewczyk geliyor... Nicolas Millan ,Cosmin Dumitru ve Ervin De Vries takımdan ayrılmak isteyen diğer yabancılar... Bu sene katılan ve takıma en çok katkı yapan yabancı oyuncu görünümündeki Feghouli , sol kanatın değişmezi olan Sergio Mota,genç Norveçli bazukacı Arild Fredriksen ve müzmin sakat Bernard Gaha takımda mutlu olan yabancılar... Türk oyunculardan da 2 sezon önce Atletico Madrid'e kaptırılan Halil İnce'nin yerine alınan fakat bir türlü isteneni veremeyen Ali Ekber Özden takımdan ayrılmak istiyor... Nannar'ın sabır çizgisini zorlayan bu oyuncular her an kulübün satış listesine girebilirler....

Konu hakkında görüş bildiren genç teknik adam " Takımda kimseyi zorla tutmak istemiyoruz ancak lig devam ederken oyuncuların bu şekilde açıklamalar yaparak takımı yıpratmasına da müsade edemem! Eğer davranışlarını düzeltmezlerse onlar istese de ben onları takımda tutmam!" şeklinde sert bir açıklama yaptı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DİNARSPOR'DAN YARIM DÜZİNE GOL !

Türkiye kupasında Dinarspor 3 maçta 7 puana ulaştı... Mersin İdman Yurdu ise çıktıgı 2 maçta 1 gol atıp 2 gol yemişti ancak Dinarspor'un hücum hattına dayanamayan zayıf Anadolu ekibi kalesinde 6 gol birden gördü ve 3 puanla grupta 4. sırada yer alıyor...Son maçlar öncesinde Dinarspor ve Sivasspor 7, Boluspor 6 , Mersin İ.Y 3 puanda...Son sırada yer alan Pendikspor'un puanı bulunmuyor.Dinarspor grupta son maçını Pendikspor ile oynayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DİNARSPOR TRANSFERDE ATAĞA KALKTI!

Bernard Gaha'nın saaktlanmasından sonra Erdem ile birlikte forvet mevkisinde oynayan Nicolas Millan'ın sürekli gitme talebinde bulunması Nannar'ı çileden çıkardı... Oyuncu arayışına giren transfer komitesi uzun uğraşlardan sonra Santos takımından Tiago Luis ile anlaşmaya vardı.Santos'a 10-75 Milyon € bonservis bedeli ödenirken , oyuncunun senelik 1,4 Milyon € alacağı açıklandı.Bu transferin ardından Millan'ın kulüpten ayrılması an meselesi!

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Vay anasını.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DİNARSPOR'DAN BİR BOMBA DAHA !

Devre arasını transfer yapmadan kapatacagını açıklayan yönetim transfer bombalarını arka arkaya patlatıyor ! Ali Ekber'in takımdan ayrılmak istemesi ve Bernardo'nun almak için Sandro'nun satılmasının ardından bilindiği gibi Bernardo Ajax'a kaptırılmış ve orta alanda bir boşluk oluşmuştu.Gaha'nın sakatlıgından doğan yabancı kontenjan açığını Thiago ile dolduran yönetim , Brezilyalı oyuncunun Santos'tan takım arkadaşı olan Paulo Henrique ile anlaşma sağladı.Santos kulübüne 9,75 milyon € bonservis ödeyen Dinarspor , oyuncuya yıllık 1,4 milyon € verecek.Bu transferin ardından kadroda 9 yabancıya ulaşan Dinarspor'da Milan'ın gidişi kesinleşti! Önümüzdeki günlerde oyuncunun transferinin gerçekleşmesi bekleniyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İKİNCİ PENDİK VAKASI

İstediğimiz golleri bulamadıgımız maçtan 0-0 ile ayrıldık ve grupta ikinci olarak Galatasaray'ın rakibi olduk.Taraftarımızdan bu maç için özür dileriz... Yeni Transferler Thiago ve Henrique bu maçta forma giydiler ancak uyum süreci yaayacakları kesin...

ALİ EKBER ÖZDEN NANNAR'IN SABRINI ZORLUYOR!

Kulüpten açıklama : 2 sezon önce 6,5 milyon € karşılıgında Gremio'dan alınan Nicolas Millan 7 milyon € karşılıgında Genoa takımına bonservisiyle birlikte satılmıştır.Gittiği yer sanki bizden daha büyük kulüp Herşeye rağmen oyuncuya başarılar dileriz....

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Transferde Saha Kalkmısız Yav
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

UZATMALARDA GELEN SEVİNÇ

Türkiye Kupası çeyrek final birinci maçında Galatasaray'ı konuk eden Dinarspor yeni transferi Henrique'nin 90+4 de attıgı muhteşem golle tur umudunu ikinci maça taşıdı!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam Transferde Saha Kalkmısız Yav

Valla takımda samba rüzgarı esiyor 9 yabancı + Delgado'dan 3 Brezilya ve bir Arjantin uyruklu oyuncumuz varkariyere biraz ara verdim.... belki devam ederim birazdan...
    Last edited by nannar : 14.Ağustos.2009 at 03:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

hocam oyuncu memnuniyetsizlikleri pek islememis oyuna heralde deli gibi gidiyosun ama ali ekber tam sinir bozucuymus yaw

Sayfa 49 / 51 İlkİlk ... 394748495051 SonSon

Mesaj Yetkileri