Zaza gelmesin sevmiyorum benSpanoulis efsane olur ama.
Zaza gelmesin sevmiyorum benSpanoulis efsane olur ama.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sinan Güler Galatasaray'da şeklinde haberler var.
Bazı sitelerde de Fenerbahçe'de şeklinde haberler var. Yeni gündem hayırlı olsun.![]()
Sinan Güler aşşağı Sinan Güler yukarı
Biz Spanoulis istiyok. Ender götürür orayı yerli kontejanından zaten. ona verecekleri parayı spanolis'e versinler.
Ya Spanoulis Ya Ölüm
Sinan Güler gelirse Gordon yolcu olur gibime geliyor.İnşallah Gordon gider dengesiz adam.Ben sevmiyorum öyle 5'e 1 oynuyan adamı.Bir gün maç kazandırırır,bir gün kaybettirir.EL için daha takım için oynuyan biri lazım.
Macvan'da umarım gider.Hayal kırıklığıydı.4 numaraya şutu olan birini alırsak Chuck Davis tarzı 10 numara olur kadro.
Domercant'ta umarım yapılanmada yer alır.Dom dom reyizi taraftar sabırsızlıkla bekliyor.
Sinan Güler Galatasaray'da,hayırlı olsun.
https://twitter.com/sinanguler/statu...07234921771008
Sinan Güler' e çok sevindim. Takım adına güzel transfer
Football is simple,but Football Manager is not
FB Ülker Mirza Begic'i transfer ediyormuş.
Çok iyi transfer oldu.35 yaşında kariyerinin sonunda yıldız almakla birşey olmaz bu adamları alıcaksın işte.
Zoran Planinic deniyor Galatasaray için.
Ergin Ataman:
"Başkanımız Spanoulis'le ilgileniyoruz dediyse doğrudur. Başkanımız ayrıca Avrupa'da şampiyonluk istiyor. Bu yüzden Spanoulis'i başkanımız da istiyor. Menajeri yakın bir zamanda İstanbul'a gelecek. Ancak CSKA Moskova ve Barcelona ile görüşmek için de temaslar yapacak. Mantıklı ölçülerde onu transfer etmek istiyoruz tabii ki. Spanoulis'i transfer etmek Messi'yle eşdeğerdir bana göre."
Çildirt bizi unal baskan
G.Saray M.P Arroyo, Planinic, Spanoulis'in yanı sıra,
Aleks Maric,Chuck Davis ve Wallace ile görüşüyor.
(AMK)
Arroyo - Spanoulis 2'lisi bizi NBA'de bile şampiyon yapar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray ciddi bir Euroleague hazırlığı yapıyor gibi.
Orhun Ene is now one of the leading candidates for head coaching job in Fenerbahce Ulker Istanbul, I am told
https://twitter.com/SportandoBasket/...52921384497154
Fenerbahçe, Ivkovic ve Zan Tabak ile görüşüyor.Zan Tabak tamam demişti, Ivkovic de parasal konuda tamam demiş deniliyor. Ivkovic'in imzası bekleniyor. (Yıllık 800.000 Euro. 1+1 yıl)
Resmi açıklama var, başka bir antrenör adayı yok.
Orhun Ene gündemde yok. Doğru değil.
Obradovic, kendisine 3 Milyon Euro, teknik ekibe 1 Milyon Euro istedi. Tamam denilseydi imzalamıştı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ismail Senol @ismailsenol 2 sa
Galatasaray ile Carlos Arroyo görüşmeleri devam ediyor. Arroyo kendine Bo McCalebb'ı hedef koymuş. Onun kadar (yıllık 2 milyon $) istiyor.
Ismail Senol @ismailsenol 2 sa
GS o bütçeye çıkmak yerine Spanoulis ve Planinic alternatiflerini değerlendiriyor. Pivot için Jawai ile anlaşmaya yakın.
SON DAKİKA: Fenerbahçe Ülker, Sırp antrenör Zeljko Obradovic'le 2 yıllık anlaşmaya vardı.
obradovic ilede basarili olamazlarsa kapatsinlar bence subeyi hayirli olsun iyi hoca.
Last edited by byariff : 01.Temmuz.2013 at 22:18
Obradovic geldiyse hayırlı olsun. Bana kalırsa Obradovic etkisiyle Spanoulis'te gelir Fener'e. Artık F4 oynar heralde Fener umarım bi Pianigiani faciası yaşamazlar ya da yaşasınlar Galatasaraylıyım arkadaş ben biz şampiyon olcaz![]()
Rüyada mıyım? Biri dürtsün beni.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Obradovic net bir şekilde avrupa'nın en iyi koçudur bana kalırsa dünya'nın en iyi koçu hatta. NBA'in en iyisi denen adamın final serisini Miami'ye nasıl hediye ettiğini izledik. Çok güzel oldu. Artık Eurolig'i kazanmak için transfer yapılmalı. Bu adamı almanın başka açıklaması olamaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İvkovic'in gelmesini daha çok isterdim ben de hayal kırıklığı oluştu ama Obradovic'de tartışılamaz bir koç tabii hayırlı olsun.
Obra > Ivković. Tartışmam bile. Birinci tercih her zaman Obradović olmalı. Avrupa'nın en iyisi kendisi.
Geçen sezon başından beri Ettore Messina, Željko Obradović, Dušan Ivković üçgeninde gidip geldik. Listedeki 4. seçim Simone Pianigiani gelmişti. Sonunda o üçlüden biri geldi bu sezon.
Orhun da yem oldu. Hatta Semih Özsoy bile bizi yemlemiş Ivkovic ile görüşüyoruz diyerek![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kupa maçini merakla bekliyoruz ozman =)
obradovic euroligin efsane kocudur, inanilmaz bir transfer olmus. artik kadroyu da revize eder adam gibi bir sezon geciririz umarim. kac yildir husran oluyor. TBL icin sampiyonluk umutlari artik cok yuksek, euroligdeyse en azindan bir ceyrek final goruruz diyorum. tabi hedef mutlaka final 4 dur, obradovici getirdiklerine gore (:
SON DAKİKA: Vassilis Spanoulis, CSKA Moskova ile 10 milyon euro bedelinde 3 senelik sözleşme imzaladı. (Pamesports.gr)
https://twitter.com/Trend_Basket/sta...17031781318657
http://www.pamesports.gr/249110/sthn...10-ekatommyria
ah be kabasakal insallah yalandirda gelir bize cok isterim takimimda
Spa gelseydi muhteşem bir lig izlerdik, basket kombinesi alırdım şahsen sırf Spa için.
Spanoulis baba yapma ya.![]()