uefa kupası gruplarında panathinaikos,lokomotiv moskova,cobenhagen,aberdeen ile eşleştik.
uefa kupası gruplarında panathinaikos,lokomotiv moskova,cobenhagen,aberdeen ile eşleştik.
a.madrid maçında iyiydiler
istedigi parayı alırsa gider,
Drogba'yın Madrid forması altında izlemek güzel olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
çok harika transfer olur.. Drogba Galacticos da umarım gerçekleşir...
Chelsea iyice düşer Drogba'yı satarsa.
Barça-Real maçı 17.haftada Nou Camp'ta..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Grupta rahat lider oluruz![]()
'R.Madrid Drogba için devrede'
Kendimi bir an Fm oynuyomuş gibi hissettim
Neyse Drogba alamaz bence Real Madrid.Chelsea onu da satarsa iyice biter...
derbi maç bu ne olacağı belli olmaz..ama barça ağır basıyor.real ipin ucunu kaçırırsa fark yer...gönlüm barçadan yana
Drogba giderse Chelsea batar valla
hep chelsea alacak değil ya biraz da versin
neyse..chelsea yı de r.madrid i de drogba yı da sevmem![]()
Real Madrid'de Van nistelrooy gibi bir forvet varken yanına Drogba gelmesi müthiş olur.Ama Raul'un yedek kalması biraz komik durur.
Zor ama gerçekleşirse süper olur.
Real, David Villa'yı İstiyor
İspanya'nın ünlü spor gazetesi Marca, Valencia'nın yıldızı David Villa'nın Real Madrid'in gündemine girdiğini öne sürdü.
![]()
![]()
Valencia'nın 2005 yılında Real Zaragoza'dan transfer ettiği Villa, şimdiden 50'nin üzerinde gole imza atınca, Avrupa'nın önde gelen santraforları arasına girdi. Avrupa'nın dev kulüplerinin listesinde bulunduğu bilinen David Villa, Marca'nın iddiasına göre, özellikle de Real Madrid Başkanı Roman Calderon'un yeni gözdesi hâline geldi.
Ancak bu transferin özellikle de bu sezon, devre arasında yapılması oldukça güç görünüyor. Zira David Villa'nın kontratına göre, oyuncunun transferini otomatik olarak onaylatacak bonservis miktarı, 150 milyon Avro! Geçtiğimiz yaz transfere 120 milyon Avro harcayan Real'in, böylesi bir çılgınlığa ancak, bir sonraki sezon kalkışacağı düşünülüyor.
Kaynak: Goal
Real'de o kadar çok forvet varki villa'yı alacaklarını sanmıyorum ki zaten gol yollarında sıkıntı çekmiyolar şuan.
Real Madrid kimi istemiyor ki, bu transfer bakımından en yüzsüz kulüp Real Madrid.
(/s)
Villa her takımın isteyeceği süper bir golcü Realinde istemesi doğal
Zor satar Valencia ayrıca elinde çok hucum oyuncusu da var Real'in...
Villa bir gün Valencia'dan maalesef gidecek gibime geliyor ama şimdi değil ve Real'e hiç değil...
Valencia bırakmaz.Bıraksa bile bu rakam astronomik bir rakam olur...
Villa'yı ben de Galatasaray'a istiyorum, ama olmuyor maalesef. Ayrıca, bu Marca denen gazete tam bir paçavra. Transfer döneminde durmadan sallama haber yazıyorlar.
Yakında Çaykur Rizesporlu Altan'ı da transfer etmeye kalkarlarsa hiç şaşırmam..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dünyanın en iyi Forvetlerinden. Bence yalan haber ama Real genelde bu ahberleri doğrular ve alamaz. Alsa uçurur.
Bencede Reale boyle bir oyuncu gerekmez.Forvet bollugu var zaten.