inş somoza gelir![]()
inş somoza gelir![]()
tabi gelecek
"Somoza yılın transferi olur"
Güney Amerika futbolunun en büyük uzmanları arasında gösterilen, kariyeri boyunca birçok Avrupa kulübü için Güney Amerika Ligleri'ni tarayan, Ze Roberto ve Lucio gibi isimlerin Almanya'ya gelmelerinde büyük rol oynayan ünlü Arjantinli 'scout' Fernando Troiani, Galatasaray'ın yeni transferi Carrusca ve peşinde olduğu Somoza hakkında çar***ı açıklamalar yaptı. İşte Troiani'nin ağzından sarı-kırmızılıların bugün Türkiye'ye getireceği Marcelo Adrian Carrusca...
CARRUSCA BÜYÜK YETENEK
"Carrusca'nın kalitesi tartışılmaz. Çok yetenekli, teknik ve tribünlerin hoşuna gidecek bir sol kanat oyuncusu. Arjantin'de iyi bir ünü var. Real Zaragoza ve Cadiz gibi İspanyol kulüpleri uzun süre onunla ilgilendi ama tercihi Galatasaray oldu. Uzak mesafeden isabetli şutlar çeker. Ancak istikrarlı bir oyuncu olduğunu söylemek zor. Biraz tembeldir, kısa kısa sakatlıklarla maç kaçırdığı olur. Yine de ülkeye ve takıma alışırsa tribünleri ayağa kaldırır" Carrusca'nın artılarını ve eksilerini masaya yatıran Troiani, Galatasaray'ın Cumartesi günü İstanbul'a getireceği Somoza'yı ise yere göğe sığdıramadı. Arjantinli uzmanın söyledikleri, yıldız futbolcuya imza attırma arifesindeki sarı-kırmızılı yöneticilere de "Bu adamı kaçırmayın" mesajı verir nitelikte...
SOMOZA MİLLİ TAKIM YOLUNDA!
"Somoza, çok iyi bir ön libero. Mükemmel pas ortalamısyla oynar ve çok iyi şut çeker. Sadece defansif olarak değil, hücum anlamında da çok yararlı. Şu anda Arjantin'in en iyi oyuncuları arasında yer alıyor. Son dönemde inanılmaz bir biçimde kendini geliştirdi. Çok yakında Arjantin A Milli Takımı'nda da oynaması kaçınılmaz. Oyun zekası çok gelişmiş ve her türlü oyun planına taktik olarak katkısı olur. Çalışkan, sağlam karakterli ve istikrarlı... Bir takıma her zaman kendisinden beklenenden fazla katkı sağlar. G.Saray, Somoza gibi bir oyuncuyu alma fırsatı yakalamışken, kaçırmamak için her türlü imkanı seferber etmeli. Gerçekleşirse, G.Saray yılın transferini yapmış olur"
Carrusca piyangosu!..
İtalyan Udinese ve Catania kulüpleri, "Size fark verelim, Carrusca’yı bize satın" teklifini getirdi. Adnan Polat ise "Çok yetenekli, kesinlikle olmaz" dedi
Galatasaray, durdu durdu, turnayı gözünden vurdu. Sarı kırmızılı yönetimin Arjantin’in Estudiantes takımından transfer ettiği Marcelo Carrusca, daha 1 dakika bile oynamadan prim yaptı. Arjantinli sol kanat oyuncusunun FIFA lisanslı menajeri işadamı Ali Güven, Galatasaray’ın son yılların en çok ses getirecek transferlerinden birini yaptığını söyledi. Carrusca’nın henüz 22 yaşında olduğuna dikkat çeken Güven, "Carrusca Arjantin futbolunun yeni yıldız adaylarından biri. Galatasaray’ın dışında İtalya’dan Udinese ve Catania, İspanya’dan da Villarreal ve Cadiz takımları da onu istedi. Fakat ben Carrusca’nın Galatasaray’la anlaşmasını sağladım. Diğer takımlara gitseydi, yedek kalma olasılığı vardı. Galatasaray’da direkt oynayacağı için kendini gösterme fırsatı bulacak. Göreceksiniz, 2 yıl içinde dünyanın hayranlıkla izlediği bir futbolcu olacak" diye konuştu.
Carrusca bugün geliyor
Galatasaray Futbol AŞ. Direktörü Adnan Sezgin, Arjantinli futbolcu Carrusca'nın bugün İstanbul'a geleceğini açıkladı. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin dün gece Kuruçeşme Galatasaray Adası'nda yaptığı şampiyonluk kutlamasında konuşan Adnan Sezgin, Arjantinli futbolcu Carrusca konusunda anlaşmaya vardıklarını ifade ederek, "Bu futbolcu yarın (BUGÜN) 16.10'da İstanbul'a gelecek. Şu an için hiçbir sorun gözükmüyor. Ancak yine de ben kesin konuşmak istemiyorum. Son dakikada bazı değişiklikler olmazsa, 23 yaşındaki bu genç ve gelecek vaadeden futbolcuyu kadromuza katacağız.
Diğer transfer etmek istediğimiz ön libero konusunda da sıcak gelişmeler yaşıyoruz. Şu an için benden kimse isim beklemesin. Ancak Carrusca'dan sonra yapacağımız ön libero takviyesiyle transferi noktalayacağız" dedi. Heinz ile son kez görüştüklerini de belirten Sezgin, "Kendisini takımda görmek istemediğimizi bir kere daha ilettik. O da anlayışla karşıladı. Bugünden itibaren, hem o kendisine takım arayacak, hem de biz Heinz'ı elimizden çıkarmak için girişimlerimizi artıracağız. Galatasaray'a yakışır bir şekilde bu oyuncuyu takımdan göndermek isityoruz. Önümüzde Beşiktaş ile çok önemli bir maç var. İlk hedefimiz bu maçı kazanıp, lige moralli bir şekilde başlamak" diye konuştu
şu bjk maçına bu 2 adamı alsak valla süper olur
Önümüzde ki hazırlık maçına yetişip hemen denemek lazım. Eğer rahat oynayıp hemen uyum sağlayabilirlerse Beşiktaş maçında oynatılırlar. Ama illa kasmamak lazım oynacak diye.. Ama oynarsa güzel olur![]()
ya oynasınlar okanla falan olcak iş değil bu
bakalım inş. söylendiği gibi biridir... umarım somoza da gelir....
Carrusca, iki şeyi unutamadığını söylemiş : Biri Sao Paulo'ya kaçırdığı penaltı, diğeri Lugano'yu geçemeyişini
Gazetede okudum, ne kadar doğru bilmem artık![]()
bence sallama
adam geçememek unutumayacak bişey mi![]()
Bence de sallama,adam niye geçemeyişini unutamasın ki??Şimdi Lugano fenere geliyor ya,ortalık biraz kızışsın diye yapıyor,ülkem insanı![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
aynen sırf malzeme sallama bizim güzel medyamızın eserleriOriginally Posted by physicist87
bu adamın ismini ilk defa bu sene duydum aynı lukunku ve benzeri adamlar gibi bakalım bu adamda lukunku vb. futbolcular gibi elimizde patlamazlar
carrusca ve somoza nın lukunkuyla uzaktan yakından alakası yok. adamlar geleceğin yıldızları olarak lanse ediliyorlar
carrusca 23 yaşında artık yıldızlık bir hali kalmamış
brtuya petreyede geleceğin yıldızları deniyodu ne oldu elde patladı gitti
ya bratu ve petre nerden gelme arjantinden değil arjantin futbolda ismini kanıtlamış sonuç olarak romanyadan nadiren yıldız çıkarken arjantin sürekli kaliteli adam yetiştiriyor. 23 yaşından sonra yıldızı parlayan çok oyuncu var. adamın 2004 - 2005 ve 2006 yılındaki performansına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın
iyi güzel demişsinde arjantinlilerin de buyuk bir sorunu var o kıtadan ilk çıktıkları zaman tam verimli halleriyle oynayamazlar hatta çoğu arjantinli kıtadan ayrılpı bir takıma gittiğinde o takımda başarılı olamamaış ve geri yollanmıştır
Ewet iyi bir futbolcu olabilir ama arjantinliler kıtadan ilk çıktıkları zaman denizden çıkan balığa dönüyorlar benimde boyle bir korkum war
şahsen şu ana kadar takıma gelmiş en yararlı yabancılar olacağına inanıyorum uefa dönemi sonrasındaki
gs ulker ile anlaşma yaptı mı?
Bu arada Heinz'ın sözleşmesi 700.000 avro verilerek fesh edilmiş ön libero geliyor inşallah...
yaptı arkadaşım 15 milyon dolar gibi futbol şubesine katkıda bulunacakOriginally Posted by bursa_mc
Heinz'in sözleşmesi fesh edildi
26 Temmuz 2006 14:25
Galatasaray'ın geçen sezon büyük umutlarla transfer ettiği Marek Heinz'le bağlar tamamen koptu. Sarı kırmızılı kulüp Çek oyuncunun sözleşmesini fesh etti.
Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Çek futbolcusu Marek Heinz'ın sözleşmesini fesh etti.
Galatasaray yönetimi, kadroda düşünülmeyen Marek Heinz'ın sözleşmesini 700 bin euro ödeyerek fesh etti.
Sarı-kırmızılı formayla 24 resmi maça çıkan ve dört gol atan Heinz, geçtiğimiz sezon Almanya'nın Borussia Monchengladbach takımından transfer edilmişti.
Heinz'ı gönderdikten sonra Milan'ın orta saha oyuncusu Johan Vogel'i kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray İsviçreli yıldızın transferini sonuçlandırmaya uğraşıyor.
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Arjantinli Marcelo Carrusca bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geliyor. Üç yıllık sözleşme imzalayacak olan sol kanat oyuncusu için iki milyon dolar bonservis bedeli ödenecek. 22 yaşındaki Carrusco ise ilk yıl için 800 bin, sonraki sezonlarda birer milyon dolar alacak.
gs vogeli alacakmıs on liberoyla
bence ii transfer olur
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ilk defa bir Galatasaraylı Bu transfere onay veriyorOriginally Posted by peluk
hayret içindeyım kardeş Vogel bize ne kazandırcak ALLAH Aşkına.
şu heinzdan ama zarar ettik daha bonservsinin 1m$ duruyormuş
bu arada carrusca ve somoza gelirse süper olur şahsımca...
Bız ne zaman kar ettik ki Şimdide edelim... alıştık artık transferlerde carrusca kesın gelıyor somoza yada vogel gelıcek ınsalla somuza olur vogel taraftarı degılımde...Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
bencede vogel gelmesin ama onunda şöyle bi avantajı var gerets bunu psvden tanıyomuş yani belki bişeyler yaptırır gerets ona ama bizim genç gelecek vaad eden yabancılara ihtiyacımız var şu aralar...
Futbolcu avcısı Somoza'yı anlattı
26 Temmuz 2006 10:28
G.Saray'ın transfer etmek üzere olduğu Somoza, Ze Roberto ve Lucio'yu Avrupa'ya kazandıran Troiani'den tam not aldı. Futbolcu avcısı Somoza'yı şöyle özetledi.
Güney Amerika futbolunun en büyük uzmanları arasında gösterilen, kariyeri boyunca birçok Avrupa kulübü için Güney Amerika Ligleri'ni tarayan, Ze Roberto ve Lucio gibi isimlerin Almanya'ya gelmelerinde büyük rol oynayan ünlü Arjantinli 'scout' Fernando Troiani, Galatasaray'ın yeni transferi Carrusca ve peşinde olduğu Somoza hakkında çar***ı açıklamalar yaptı. İşte Troiani'nin ağzından sarı-kırmızılıların bugün Türkiye'ye getireceği Marcelo Adrian Carrusca...
CARRUSCA BÜYÜK YETENEK
"Carrusca'nın kalitesi tartışılmaz. Çok yetenekli, teknik ve tribünlerin hoşuna gidecek bir sol kanat oyuncusu. Arjantin'de iyi bir ünü var. Real Zaragoza ve Cadiz gibi İspanyol kulüpleri uzun süre onunla ilgilendi ama tercihi Galatasaray oldu. Uzak mesafeden isabetli şutlar çeker. Ancak istikrarlı bir oyuncu olduğunu söylemek zor. Biraz tembeldir, kısa kısa sakatlıklarla maç kaçırdığı olur. Yine de ülkeye ve takıma alışırsa tribünleri ayağa kaldırır" Carrusca'nın artılarını ve eksilerini masaya yatıran Troiani, Galatasaray'ın Cumartesi günü İstanbul'a getireceği Somoza'yı ise yere göğe sığdıramadı. Arjantinli uzmanın söyledikleri, yıldız futbolcuya imza attırma arifesindeki sarı-kırmızılı yöneticilere de "Bu adamı kaçırmayın" mesajı verir nitelikte...
SOMOZA MİLLİ TAKIM YOLUNDA!
"Somoza, çok iyi bir ön libero. Mükemmel pas ortalamısyla oynar ve çok iyi şut çeker. Sadece defansif olarak değil, hücum anlamında da çok yararlı. Şu anda Arjantin'in en iyi oyuncuları arasında yer alıyor. Son dönemde inanılmaz bir biçimde kendini geliştirdi. Çok yakında Arjantin A Milli Takımı'nda da oynaması kaçınılmaz. Oyun zekası çok gelişmiş ve her türlü oyun planına taktik olarak katkısı olur. Çalışkan, sağlam karakterli ve istikrarlı... Bir takıma her zaman kendisinden beklenenden fazla katkı sağlar. G.Saray, Somoza gibi bir oyuncuyu alma fırsatı yakalamışken, kaçırmamak için her türlü imkanı seferber etmeli. Gerçekleşirse, G.Saray yılın transferini yapmış olur
Carrusca ve Somoza gelirse artık transfer defterini kapatabiliriz bence![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Yeni aslan Carrusca, İstanbul'da
26 Temmuz 2006 17:20
Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Carrusca, İstanbul'a geldi. Sarı kırmızılı oyuncuyu büyük bir taraftar topluluğu müthiş gösteriler ve tezüharatlarla karşıladı.
Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Adrian Carrusca, İstanbul'a geldi.
Kulüp sportif direktörü Mustafa Turgun ile İstanbul'a gelen Arjantinli futbolcuyu, Atatürk Havalimanında sarı-kırmızılı taraftarlar karşıladı.
Taraftarların boynuna sarı-kırmızılı atkı astığı 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı şaşırırken, tezahüratlarla havalimanını adeta inleten taraftarlar, çıkışta izdihama neden oldu. Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Carrusca, Galatasaray gibi tanınmış bir camiada futbol oynayacak olmaktan dolayı da sevinçli olduğunu kaydederek, ''Galatasaray takımına elimden geldiğince büyük katkı sağlamak istiyorum'' dedi.
Galatasaray'ı ne kadar tanıdığının sorulması üzerine ise Arjantinli futbolcu, ''Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi olduğunu biliyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçlarında da takip etmiştim. Hakan Şükür'ü biliyorum, özellikle de Mondragon'u çok iyi tanıyorum. Gelmeden önce ondan bilgi almıştım. Burada olmamdaki en büyük etkenlerden birisi de odur'' diye konuştu.
Havalimanından, Florya Metin Oktay Tesislerine geçen Carrusca ile yapılacak imza töreninin tarihinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi. Carrusca yarın Bakırköy Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek.
yeni transferimiz hayırlı olsun o zaman, birde somoza gelirse çok iyi olacak..
''Mondragon'un etkisi büyük"
Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Adrian Carrusca, İstanbul'a geldi. Kulüp sportif direktörü Mustafa Turgun ile İstanbul'a gelen Arjantinli futbolcuyu, Atatürk Havalimanında sarı-kırmızılı taraftarlar karşıladı.
Taraftarların boynuna sarı-kırmızılı atkı astığı 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı şaşırırken, tezahüratlarla havalimanını adeta inleten taraftarlar, çıkışta izdihama neden oldu. Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Carrusca, Galatasaray gibi tanınmış bir camiada futbol oynayacak olmaktan dolayı da sevinçli olduğunu kaydederek, ''Galatasaray takımına elimden geldiğince büyük katkı sağlamak istiyorum'' dedi.
Galatasaray'ı ne kadar tanıdığının sorulması üzerine ise Arjantinli futbolcu, ''Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi olduğunu biliyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçlarında da takip etmiştim. Hakan Şükür'ü biliyorum, özellikle de Mondragon'u çok iyi tanıyorum. Gelmeden önce ondan bilgi almıştım. Burada olmamdaki en büyük etkenlerden birisi de odur'' diye konuştu.
Havalimanından, Florya Metin Oktay Tesislerine geçen Carrusca ile yapılacak imza töreninin tarihinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi. Carrusca yarın Bakırköy Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek.
26.07.2006
Kaynak : AA
Hayırlı uğurlu olsun.Nihayet çok iyi bir transfer yaptık. İnşallah Somoza'da gelir.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...