Sayfa 492 / 578 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542 ... SonSon
14,731 ile 14,760 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bekledigim ( bekledigimiz ) cevap buydu bence..

Aysal:"Koyunlara pabuç bırakmayın"

Oyunculara hitaben bir konuşma yapan başkan Aysal'ın, "Biz buraya hesap sormak için, sizlerin performansını değerlendirmek için değil, 25 milyon taraftarın size olan güvenini iletmek için geldik" dediği aktarıldı.

Son zamanlardaki yayınların amacının, kendisini, teknik direktör Roberto Mancini'yi ve futbolculara eleştirmek olmadığını dile getiren Aysal'ın, "Asıl amaç maalesef Galatasaray'ın içini karıştırmaktır. Büyük camialar, büyüklüklerini asıl zor günlerinde gösterirler. Hepimiz aynı gemideyiz ve zor günleri birlikte aşacağız. Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslar görüyorum, koyunlara pabuç bırakmayın" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Öte yandan, Ünal Aysal ve yöneticiler, toplu halde takımın antrenmanını izledi.

http://turkfutbol.com/aysalkoyunlara...yin-33881.html

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bu 1... Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cibara istifa etti.

cogu istifa edicek..

vergi borcuda cıkmış 54 m. tl

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bu 1... Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cibara istifa etti.

cogu istifa edicek..
    Daha yeni Florya'dan sorumlu müdür yapmamışlar mıydı bu adamı? İlginç..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haydaaaa... aysal kabul etmemis..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasaray
    Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün bazı medya organlarında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sayın Mehmet Cibara hakkında bir takım haberler ve iddialar yer almıştır.

Sayın Mehmet Cibara, basında kendisini suçlayıcı bazı yazıların çıkması üzerine Başkanımızın elini rahatlatmak adına bir istifa mektubu yazmıştır. Ancak bu talep, Sayın Ünal Aysal tarafından kabul edilmeyerek işleme konulmamıştır. Sayın Mehmet Cibara, Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam etmektedir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bekledigim ( bekledigimiz ) cevap buydu bence..

Aysal:"Koyunlara pabuç bırakmayın"

Oyunculara hitaben bir konuşma yapan başkan Aysal'ın, "Biz buraya hesap sormak için, sizlerin performansını değerlendirmek için değil, 25 milyon taraftarın size olan güvenini iletmek için geldik" dediği aktarıldı.

Son zamanlardaki yayınların amacının, kendisini, teknik direktör Roberto Mancini'yi ve futbolculara eleştirmek olmadığını dile getiren Aysal'ın, "Asıl amaç maalesef Galatasaray'ın içini karıştırmaktır. Büyük camialar, büyüklüklerini asıl zor günlerinde gösterirler. Hepimiz aynı gemideyiz ve zor günleri birlikte aşacağız. Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslar görüyorum, koyunlara pabuç bırakmayın" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Öte yandan, Ünal Aysal ve yöneticiler, toplu halde takımın antrenmanını izledi.

http://turkfutbol.com/aysalkoyunlara...yin-33881.html
    Aysal sacmalamis. He aslinda biz icerde lig sonuncusuna kaybetmedik aslında 5-0 kazandik ama yayinlar oyle 0-1 verdi skoru fln. Hep karistirnaya yonelik. Klasik a.y soylemlerine basladi.
    Valla ben simdiden soyleyeyim de seneye bu maci cok anabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba, Selçuk, Burak, Eboue, Sabri gitsin de rahatlayalım artık.Babalarının çiftliğine çevirdiler iyice.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Çok acımasızsınız çook.

Yok artik aleks

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    2011 sezonundaki çıkışta fenerbahçenin ve beşiktaşin aşağı çekildiklerini hatırlatmak isterim. Haklı, haksız ya da komplolara girmek istemiyorum bu şike süreciyle alakalı ama bu durum galatasarayin da önünü açtı. her ne kadar çok büyük bir başarı gibi gösterilse de o zamanın şartlarında şampiyonluk için galatasaraydan başka bir aday zaten kimsenin aklına gelmezdi. Ezeli rakiplerinin [fb+bjk] kolu kanadı kırılmışken fırsatı iyi değerlendirdi aysal yönetimi ama fazla da abartmamak gerekir bence.

Eğer yeni bir gelişme olmazsa önümüzdeki sezon en çetin sezonlardan biri olur. Galatasaray böyle çalkalanmaya devam ederse rakiplerinin arkasında kalabilir yine. Yukarı yönlü bir ivme yakalanmışken yeniden başa dönüldü gibi.
    İki sene önce biz rakiplerden bağımsız çok iyi futbol oynuyorduk, belki şike olmasa daha fazla çekişme olurdu ama yine de sonuna kadar iddialı olurduk.

Geçen sene şampiyon olurken kötünün iyisi olarak olduk zaten, onu dersen katılırım. Zaten şu anda aldığımız puan ile geçen seneki neredeyse aynı, geçen sene liderken bu sene havlu attık.

2011 temeli iyi atıldı sanmıştık, çilekler pastaya ağır geldi demek ki. Tabii pastanın hazmedilememiş olması da etken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray'a büyük vergi borcu çıkmış deniyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray'a büyük vergi borcu çıkmış deniyor.

zamanlama manidar hangi klubun vergi borcu yokki ? nedeni basit galatasaray baskani gezi olaylarina destek veriyoruz dedi obur baskanlar diyebildimi hayir... twittere gs baskani aciklama yapti obur klupler yapabildimi hayir ee tayip napti galatasarayin vergi borcunu ortaya cikardi cikarsin bakalim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

zamanlama manidar hangi klubun vergi borcu yokki ? nedeni basit galatasaray baskani gezi olaylarina destek veriyoruz dedi obur baskanlar diyebildimi hayir... twittere gs baskani aciklama yapti obur klupler yapabildimi hayir ee tayip napti galatasarayin vergi borcunu ortaya cikardi cikarsin bakalim
    boşver yine %96 indirim yaparlar kuş olur ceza.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=347404

54 milyon TL değerinde bir ceza. Bu ceza sonrası yükümlülükleri yerine getirmediği için aynı miktarda ek bir ceza daha verilmiş.Toplamda 108 milyon TL ediyor. 8 Nisan 2014 tarihine uzlaşmaya davet edilmiş.

2005-2009 arası dönemde de yine vergi kaçırmayla alakalı 73 milyonTL, uzlaşma sonucu yaklaşık %96 indirimle 3 milyon TL olmuştu.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu devlet bitirecek bizi yemin ediyorum. Halktan vergiyi acımadan, gün geçirmeden söke söke alıyor ama iş devlere geldi mi kimsenin çıtı çıkmıyor. Yıllardır 3 büyüklerin milyonlarca liralık vergileri ya affedildi ya göz ardı edildi ya da göstermelik bir fiyata indirim diyerek düşürüldü. Şu işleri tam yapın da herkes ayağını denk alsın. Kulüpler sürekli borç içinde, yabancılar alıyor paralarını hatta bazı yerlilerde alıyor olan kulüp çalışanlarına oluyor. Ayıp yahu ayıp.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Sikeyi aklayanlar buna da bi kilif uydururlar rahat olun. Ama GS muhalif aciklamalar yaparsa isi biraz zor gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Demek ki sahaya 'şu kadar vergi ödedik' pankartıyla çıkmak bir anlam ifade ediyormuş. Çatır çatır alsınlar abi tek kuruş bırakmasınlar. Eğer bizde de varsa eksiklik bizden de alsınlar. Hem sporcuların vergileri daha düşük olsun hem de vergiler ödenmesin, yok öyle bir dünya.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    boşver yine %96 indirim yaparlar kuş olur ceza.
    ayni basbakanin sikeye aklamaya calistigi gibi desene suna.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Senelerdir şu kulüplerin kaçırdığı vergilere sinir olurum, vergi kavramının ne olduğunu anladığım günden beri, neyse ki son dönemde kulübüm bu konuda en azından çıkıp ödediği vergiyi rahatlıkla açıklayabiliyor.

A ya da B farketmez, vergini vereceksin arkadaş, fatura fiş almayayım kaça olur demeyeceksin, faturanı fişini de keseceksin, vergini de ödeyeceksin, 76 milyonun hakkına girmeyeceksin.

Tabi yine ülkemizde uzlaşma diye bir durum var, ceza neredeyse yok olacak kadar azaltılır, olan yine daha maaşını eline almadan vergisi kesilen garibana olur, godomanlara bir şey olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzlaşma yapıldığında zaten ceza direk ortadan kalkar. Ayrıca devletin genelde sıcak paraya ihtiyacı olduğu için 100 lirayı 10 yılda ödeyeceğine 25 lirayı peşin öde bitsin şeklinde bu işler çözülüyor. Tabii iş büyük kulüpler olunca daha da değişiyordur belki ama ülkemizdeki genel sistem maalesef bu şekilde yürüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Son 2 sezon üstüste şampiyon olan, Şampiyonlar liginde üstüste 2 sezon gruptan çıkmayı başarıp (bunu başaran tek Türk takımı) bunların birinde çeyrek final oynayan, bu sezon ligin en az yenilen ve en az gol yiyen takımı olup en çok gol atan 2. takımı olarak lige devam eden, dört büyükler arasında Türkiye kupasında yoluna devam eden tek takım olan Galatasaray yerden yere vuruluyor. Sebebi takımın oynadığı ruhsuz futbol.

Yıllardır yok genç oyuncu alınmıyor, yok gençler oynatılmıyor, bazı oyuncular yeteri kadar şans bulamıyor diye eleştiriler yapılırken bugün Bruma, Ontivero, Hajrovic, Telles, Salih, Umut, Koray, Oğuzhan, Veysel gibi genç oyunculara yapılan yatırım eleştiriliyor. Kulübeye mahkum olan Yekta, Ceyhun, Sabri gibi isimler sık sık oynatılıyor ama gene tatmin olunmuyor.

Kaldı ki bu gençler dışında takımda Drogba, Sneijder, Melo, Eboue gibi tecrübeli oyuncuların da varlığı düşünüldüğünde takımın kadro yapılanması oldukça güzel aslında. Bir yandan başarıya aç, kendini kanıtlamak isteyen genç yetenekler, diğer yandan her türlü başarıyı tatmış ancak Drogba dışında çok yaşlı olmayan tecrübeli isimler. Müthiş bir denge var. Tek eksik "ruh".

Yani düşünün; forvet hattınıza biri Pivot Santrafor, diğeri Fırsatçı Gölcü özellikleri taşıyan ve önceki sezonlarda müthiş işlere imza atmış birbirini tamamlayan iki oyuncunuz var. Rol uyumu daha doğrusu birbirini tamamlama açısından böyle bir ikili hangi takımda var?

Aslında eleştirilen gençlere yapılan yatırım değil, alınan isimlerden sadece 1-2 tanesinin oynaması. İyi de bu isimler takımı bu sezon şampiyon yapmak için mi alındı yoksa önümüzdeki yılların takımını kurmak için mi? Takımın zaten halihazırda her kulvarda yoluna devam eden yeterli bir kadrosu yok muydu? Hatta o kadroda "fazlalık" diye gönderilmeye çalışılan oyuncular yok muydu? Biz hemen başarı bekleyen bir toplum olduğumuz için takımların bu tarz önümüzdeki sezonların yapılanmasına gitmesi falan ağır geliyor bize. Bir oyuncu alındığında hemen oynayacak, 10 gol atacak 15 asist yapacak, her top aldığında 5 kişiyi çalımlayıp geçecek vs... Bu tarz şeyler bekliyoruz.

Beklentileri yüksek tutmak, sürekli başarı beklemek falan güzel şeyler elbette. Büyük takımlar için aksi düşünülemez zaten ama bazen takım arka arkaya şampiyon olduğunda ister istemez rehavet olur, o enerji düşer. Bu tür durumlarda başarıya aç ve yetenekli isimlerin kadroya dahil edilmesiyle o enerji tekrar canlandırılmaya çalışılır ki bizimkilerin yapmak istediği de bu zaten. Yönetim bu konuda üstüne düşeni yaptı. Mancini de hakedene (Sabri, Ceyhun ve Yekta gibi) formayı verme ve taktiksel açılardan üzerine düşeni yaptı. Tek eksik motivasyondu. Mancini'nin yapamadığı ve muhtemelen pek iyi yapamayacağı şey bu. Takım maçlara yeteri kadar hırslı çıkmıyor, maçı kazanmayı yeteri kadar istemiyor (Melo dışında). İhtiyacımız olan yeni bir teknik direktör değil, yeni bir yardımcı. Mancini'nin motivasyon eksiğini kapatacak, takımı ateşleyecek bir yardımcı. Tugay olmaz. Öyle kenarda sadece tercüman gibi oturan Tugay kesinlikle olmaz. Mancini taktik verecek, yardımcı ise ateşleyecek. Böyle bir ikili lazım bize.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Twitter konusunda yapılan açıklamayı ve gösterilen tepkiyi başka kulüp gösterse yere göğe sığdırılmazdı burada.

Vergi olayının bununla alakası var mı yok bilmem, çok da umrumda değil. Bahsi geçen paraların ödeneceğini de sanmıyorum, vatandaş olarak da vergi olsun ceza olsun hatta kyk borcunu ödemeyip bekletirsen af veya indirim derken yırtıyorsun. Muhtemelen bizimkiler de buna güvenip beklettiler, ha doğru mu, tabii ki değil. Hem kulüplerin hem de bireylerin zamanında ödemesidir doğru olan. Bizim ülkede kurallara uyanlar doğru değil, enayi oluyor maalesef. Veya kurallara uyanlar ekstra birşey yapıyormuş gibi şov yapıp, imtiyaz bekliyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gabi abi aradığın adam Abdurrahim Albayrak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu vergi konusunu tüm detaylarıyla bilmiyorum açıkçası ama gelen her hükümetin spor kulüplerine karşı vergi iltiması olur. Özellikle futbolda ve 3 büyükler adı verilen kulüplere karşı. Bu kulüplerin popülerliği ve mali olarak da büyüklüğü nedeniyle daha çok bu kulüplerle gündeme geliyor vergi kaçırma, kaçırılmasına göz yumma ve sonrasında da bunun affı. Eğer devlet vergi konusunda işçi, memur, çiftçiye karşı takındığı tavrı büyük şirketler ve spor kulüplerine karşı da takınsa ülkedeki spor kulüplerinin neredeyse tamamına yakınının kapısına kilit vuracağını düşünüyorum ben. Tabii Finansal Fair Play konusuna hiç girmiyorum. Bunun için düzenlemeler yapılması şart. Düzenleme yapılmazsa bugün Galatasaray, yarın diğerleri böyle dolambaçlı yollara girer. Girmek zorunda kalır. Uyanık kulüp yöneticileri de, "nasıl olsa affedilir, uzlaşılır" kafasıyla ödemesi gereken vergi miktarına popüler yıldız transferleri yaparlar, kendilerini sağlama almaya çalışırlar. Ben neredeyse karın tokluğuna çalışırken 3 kuruş parayla vergi veriyorsam, trilyonlar döndüren kulüpler ve şirketlerin vermemesi kabul edilemez.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...ne-yapmali-399

Son zamanlardaki düsüs hakkinda güzel bi yazi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben zamanında burada GS'nin ileride sıkıntı çekeceğine dair yazı yazmıştım ama herkes bana ateş püskürmüştü. GS bu sene ECC'de ve Ligde derece yapamazsa çok sıkıntı çekecek finansal anlamda demiştim. Bizden kötü olacak GS, ahanda yine yazıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ben zamanında burada GS'nin ileride sıkıntı çekeceğine dair yazı yazmıştım ama herkes bana ateş püskürmüştü. GS bu sene ECC'de ve Ligde derece yapamazsa çok sıkıntı çekecek finansal anlamda demiştim. Bizden kötü olacak GS, ahanda yine yazıyorum.
    Beşiktaş'ın mali açıdan kötü durumda olmasının sebebi Demirören. Galatasaray'ın başında Ünal Aysal varken Beşiktaş'ın mevcut durumuna düşmemizin ihtimali bile yok. Zaten bu yıl büyük ihtimalle ikinci yada üçüncü bitireceğiz ligi. Beşinci bitirsek dahi mali açıdan çok fazla sıkıntıya gireceğimizi düşünmüyorum. Kötü olduğumuz zamanlarda zaten neden kötü olduğumuzu herkes az çok biliyor. Şampiyon olduğumuz zamanlarda bile mali durumumuz kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Beşiktaş'ın mali açıdan kötü durumda olmasının sebebi Demirören. Galatasaray'ın başında Ünal Aysal varken Beşiktaş'ın mevcut durumuna düşmemizin ihtimali bile yok. Zaten bu yıl büyük ihtimalle ikinci yada üçüncü bitireceğiz ligi. Beşinci bitirsek dahi mali açıdan çok fazla sıkıntıya gireceğimizi düşünmüyorum. Kötü olduğumuz zamanlarda zaten neden kötü olduğumuzu herkes az çok biliyor. Şampiyon olduğumuz zamanlarda bile mali durumumuz kötüydü.
    Ben söyleyeyim de zamanı geldiğince "ben demiştim" diyeyim. Ünal Aysal 'da başkanlığı bırakacak bunun olacağını anladığı zaman. Zaten yavaş yavaş anlıyordur. Zenginlik bir yere kadar çünkü.

Edit: Ha bu arada umarım yanılırım da hiç bir sorun olmaz.
    Last edited by Ralph : 26.Mart.2014 at 02:06

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ben söyleyeyim de zamanı geldiğince "ben demiştim" diyeyim. Ünal Aysal 'da başkanlığı bırakacak bunun olacağını anladığı zaman. Zaten yavaş yavaş anlıyordur. Zenginlik bir yere kadar çünkü.
    Yalnız bu varsayımı takımın Şampiyonlar Liginden elenmesi, ligde evinde Kayserispor'a yenilmesi ve kupadaki 2-2'lik sonuca göre mi yapıyorsunuz? Çoğunlukla gündelik olaylara göre yapılıyor varsayımlar. Mesela bundan 4-5 hafta önce Fenerbahçe taraftarları '' şampiyonluk gitti, geçmiş olsun. Ersun Yanal gitsin şu takımdan '' gibi yorumlar yaparken şuan şampiyonluğu kutluyorlar. Aynı şekilde Beşiktaş'ın da kötü gidişatında bir çok olumsuz yorum vardı yönetim ve oyuncular için. Şuanda da Galatasaray'ın aldığı kötü sonuçlardan dolayı hem kendi taraftarı hemde rakip takım taraftarları tarafından olumsuz yorumlara ve eleştirilere maruz kalınıyor. Eminim ki Galatasaray önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar aldığında bu tür yorumlar tersine dönecektir. Bunca yıldır Türkiye'yi ve ülkede oynanan futbolu tanıyorsak bu tür olayların sürekli tekrarlandığını az çok biliyoruz demektir.

Mesaj Yetkileri