Sayfa 494 / 1204 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
14,791 ile 14,820 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adanaspor başkanı verdiği sözü tutmuyor ve Galatasaray yönetimi de bunu fırsat olarak kullanmak istiyor.Hatta Adanaspor başkanın bu tavrı sergilemesinde muhtemelen Galatasaray'lı yöneticilerin önceden verdikleri sinyal etkili. Bu etik değil.Ama gözlemleyebildiğim kadarıyla çoğu Galatasaray'lı başarı için her yol mübahtır düşüncesinde oldukları için bu transferi 4 gözle bekliyorlar.Umarım Ersan Galatasaray'a gitmemek için direnir.Öyle yaptığı takdirde Adanaspor başkanı mecbur bize satacak.Bu taraftar onu zaten çok seviyor.Bizim için efsane olacaktır.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    O zaman Arda gitmiyor?
    Bence Arda'nın gitmemesi imkansız ama bilmiyorum. Bence imzalar atılmış bile olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Business ethics diye birsey var. Herseyi gectim, su saatten sonra FB ve BJK sirf GS guclenmesin diye yerli-yabanci adi gecen her oyuncuya sulansa GS'liler ne der merak ediyorum. Birkac sene evvel Onder, G.Gonul, Stoch ellerinden kapilirken FB'ye denmeyen birakilmamisti, simdi piyasa serbest oldu bir anda. Suleyman Seba'dan feyz alin biraz, iste bu yuzden Suleyman Seba efsane olur, Unal Aysal gibiler gelip gecicidir.

Zamanında Fenerbahçe Högh'ü almak için klübüyle görüşürken Beşiktaş'lı 1-2 yönetici gider yüksek bir ücret önerip klüple anlaşırlar. Bunun üzerine Ali Şen , büyük başkan Süleyman Seba'ya telefon açar ve Sayın başkanım, Högh'le bir süredir ilgileniyorduk ve pazarlık aşamasındaydık. Sizin arkadaşlar devreye girmiş ve Högh'e imza attırmış. Bu gelişme bizi çok zor durumda bıraktı. " der ve Süleyman Seba hemen emri verir. Högh transferinden vazgeçmiştir Beşiktaş. Ve Högh senelerce başarıyla Fenerbahçe forması giymiştir ardından Chelsea'ye transfer olmuştur.
    Yapma allah aşkına ya. Biz Ersan'ı kaçırıp mı alıyoruz. Orada Süleyman Seba'nın yaptığı ekstra bir durumdur. Bizim yaptığımız olağan birşey. Kimse burada Önder, G.Gönül, Stoch elimizden kapıldı diye Fenerbahçe'ye birşey demedi. Herkes kendi yöneticisine kızdı ne biçim iş yapıyorsunuz diye. Bilip bilmeden konuşmanın lüzumu yok. Kulübüyle köprüleri atmışsınız resmen Haber1903'te "Delikanlı Ol Akgül" diye bir haber var. Bana sorarsanız Beşiktaş haklı. Ama bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Opsiyon koysalardı keşke işlerini garantiye almak için.Şimdi ne yapacağız biz Beşiktaş ilk ilgilendi onları beklemeliyiz anlaşmaları için mi diyeceğiz?

Hadi hepsini geçtim. Högh yabancı. Ersan ise Türk. Yerli olarak değerli stoperler 1 elin parmaklarını geçmiyor. Milli takımın savunması ortada. Yerli piyasası da inanılmaz yükseldi. Beşiktaş atıyorum Cannavaro'yla görüşse, kulübüyle anlaşma aşamasına gelse. Galatasaraylı yöneticiler de çıkıp fiyatı 2 katına çekip, oyuncuyu alma noktasına gelse. Dediğiniz olur belki. Cannavaro olmaz, Christopher Samba olur, o olmaz Andrea Barzagli olur, o olmaz Cezayirli Bougherra olur. Olur da olur. Tarihteki olaylar, o günün şartlarına göre değerlendirilir. Bugüne bakarak değerlendirilmez. Bu altın kuraldır. Elmayla armutu birbirine karıştırmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şöyle bi durum var biz transferden vazgeçtikten sonra anca girebildi Galatasaray devreye.benim kendi görüşüm GS de vazgeçmeli adanaspor dersini almalı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yapma allah aşkına ya. Biz Ersan'ı kaçırıp mı alıyoruz. Orada Süleyman Seba'nın yaptığı ekstra bir durumdur. Bizim yaptığımız olağan birşey. Kimse burada Önder, G.Gönül, Stoch elimizden kapıldı diye Fenerbahçe'ye birşey demedi. Herkes kendi yöneticisine kızdı ne biçim iş yapıyorsunuz diye. Bilip bilmeden konuşmanın lüzumu yok. Kulübüyle köprüleri atmışsınız resmen Haber1903'te "Delikanlı Ol Akgül" diye bir haber var. Bana sorarsanız Beşiktaş haklı. Ama bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Opsiyon koysalardı keşke işlerini garantiye almak için.Şimdi ne yapacağız biz Beşiktaş ilk ilgilendi onları beklemeliyiz anlaşmaları için mi diyeceğiz?

Hadi hepsini geçtim. Högh yabancı. Ersan ise Türk. Yerli olarak değerli stoperler 1 elin parmaklarını geçmiyor. Milli takımın savunması ortada. Yerli piyasası da inanılmaz yükseldi. Beşiktaş atıyorum Cannavaro'yla görüşse, kulübüyle anlaşma aşamasına gelse. Galatasaraylı yöneticiler de çıkıp fiyatı 2 katına çekip, oyuncuyu alma noktasına gelse. Dediğiniz olur belki. Cannavaro olmaz, Christopher Samba olur, o olmaz Andrea Barzagli olur, o olmaz Cezayirli Bougherra olur. Olur da olur. Tarihteki olaylar, o günün şartlarına göre değerlendirilir. Bugüne bakarak değerlendirilmez. Bu altın kuraldır. Elmayla armutu birbirine karıştırmayalım.
    imzamı atarım.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    şöyle bi durum var biz transferden vazgeçtikten sonra anca girebildi Galatasaray devreye.benim kendi görüşüm GS de vazgeçmeli adanaspor dersini almalı.
    Siz transferden vazgeçtikten sonra biz devreye girdiysek bunda sakıncalı bir durum yok. Vazgeçmemize gerek de yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbol_5 Galatasaray1905

Bugun fırtana öncesi sessizlik var..Hafta içi bolca son dakikalarla karşılacağız..
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın alabileceği başka bir stoper olsa ben de derim çekilsinler de Adana'nın burnu sürtünsün diye ama Serdar-Orhan elden kaçtı. Serdar Aziz Bursa'da kalmak istiyor. Emre Güngör'ü Adnanlar sağolsun sattık. Eren 2 yıldır sakatlıkla boğuşuyor. Ersan gibi bir stoperi de bulamayız. Yerli stoper konusunda son şansımız olarak görüyorum ben Ersan'ı. Alamazsak yine hallaç pamuğu olur savunma hattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

o zaman 2.lig takımına 4.5 milyon yedirin zaten paranız bol bişey demiyorum başka.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

Futbol_5 Galatasaray1905

Bugun fırtana öncesi sessizlik var..Hafta içi bolca son dakikalarla karşılacağız..
    Bu adama inanmayın derim. Sağdan solda ne duyuyorsa yazıyor. Bizden farkı yok

Ya Emre Güngör gibi yerli bir defans oyuncusu nasıl o paraya satılır aslında para önemli değil nasıl satılır hala hayret ediyorum ya!? Bu kadar saçma bir hamle yazıklar olsun ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GalatasarayDC GalatasarayDC

Bugun hepimiz pazar gununun tadini cikaralim. Dinlenelim. Hem uzun bir is haftasi hemde yogun bir gundem gelecek hafta bizi bekliyor.

Bu da var Kaan

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bilip bilmeden konusan ben degilim. Opsiyon konusunda konusmussun da, opsiyon konusunu bilmeden konusmussun. 2 milyon euro diye konusup sozlesmeye 4 milyon euro yazan Adanaspor. Onu gectim, 1 ay evvel televizyonda 4 milyon euro diyip (kayitta var) birden 5.5 istemek ne demek? GS ile gorusmediyse nasil o fiyata cikiyor, o fiyati belirliyor? BJK konusmadan GS ve Adana konusuyorsa ve bir fiyat belirliyorsa nasil bir etiktir bu o zaman?

Ikinci paragrafta tam anlamiyla edebiyat yapiyorsun. Kurallar ve hele ki etik kurallar bellidir ve degismez. Soz konusu yabanci olunca farkli yerli olunca farkli olmaz, boyle sacma bir mantik da olmaz. Bu tamamen sizin olayi farkli yone cekip kabul etmek istememenizden kaynaklanan garip bir dusunce. Bir tecavuz zanlisinin 'ama mini etek giymisti ve cok guzeldi kiz benim sucum degil hemde 1 milyon yil evvel tecavuz cezalandirilmiyordu' demesinden farksiz sizin yaptiginiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman 2.lig takımına 4.5 milyon yedirin zaten paranız bol bişey demiyorum başka.
    Gençlerbirliği'nden yedek stoper alacağım diye 4 Milyon yediriyorsam, Gaziantep'ten 2 sene adam gibi faydalanamayacağım yabancıyı 8 Milyon'a alıp o paraları yediriyorsam, direkt ilk 11'ime koyup beni senelerce götürecek yerle stopere 4.5 milyon yediririm. Başkanın karakteri umurumda değil. O Beşiktaş'la yaşadığı gerginlikti. İster Süper Lig'den almışım, ister 2. ligden. O adam 1. ligde olsa fiyatı değişmeyecekti, Serdar'ın Orhan'ın fiyatına bakınca bunu anlıyorum. Bu yüzden vicdanım rahat.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne Ersan'mış arkadaş ya sanki Ferdinand'ı, Terry'yi falan alıyoruz. Futbolda etik falan bişey kalmadı parayı veren düdüğü çalar arkadaş. O zaman Man.City ya da Real Madrid'in yaptığıda etik değil. Piyasanın altını üstüne getirdiler harcadıkları paralarla.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bir oyuncuya fazla para verip almak baska sey, bir kulupte oynamak istedigini belirten bir oyuncuyu ayartmak, 2 kulup gorusuyorken ve birbirine sozleri varken araya girip fiyat arttirmak baska sey. Madem hersey parayla sike-saibe de yapin o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilip bilmeden konusan ben degilim. Opsiyon konusunda konusmussun da, opsiyon konusunu bilmeden konusmussun. 2 milyon euro diye konusup sozlesmeye 4 milyon euro yazan Adanaspor. Onu gectim, 1 ay evvel televizyonda 4 milyon euro diyip (kayitta var) birden 5.5 istemek ne demek? GS ile gorusmediyse nasil o fiyata cikiyor, o fiyati belirliyor? BJK konusmadan GS ve Adana konusuyorsa ve bir fiyat belirliyorsa nasil bir etiktir bu o zaman?

Ikinci paragrafta tam anlamiyla edebiyat yapiyorsun. Kurallar ve hele ki etik kurallar bellidir ve degismez. Soz konusu yabanci olunca farkli yerli olunca farkli olmaz, boyle sacma bir mantik da olmaz. Bu tamamen sizin olayi farkli yone cekip kabul etmek istememenizden kaynaklanan garip bir dusunce. Bir tecavuz zanlisinin 'ama mini etek giymisti ve cok guzeldi kiz benim sucum degil hemde 1 milyon yil evvel tecavuz cezalandirilmiyordu' demesinden farksiz sizin yaptiginiz.
    Senin şu son cümlede yaptığın da duygu sömürüsü. Ne alakası var tecavüzcüyle Galatasaray'ın yaptığının. Kendimi savunacağım diye alakasız şeyler yazmanıza gerek yok. Siz benim 2. paragrafımı objektif olarak okusanız anlayacaksınız. 2 Milyon diye konuşup sözleşmeye 4 Milyon yazan bir Adanaspor nasıl olabilir? Beşiktaşlıların haberi olmadan masanın altında mı yazıyor opsiyonu Adanaspor. Hadi yazdı diyelim, madem 4 Milyon opsiyon neden 5.5 Milyon istiyor bu adam da problem çıkıyor? 4 Milyon verip almak Beşiktaş'ın hakkı. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Beşiktaş'tan sonra Galatasaray Adanaspor'la anlaştı.

Bunun etikle falan alakası yok. Kabullenecek hiç birşey yok. Beşiktaş başkanı benden önce görüşecek anlaşamayacak ben sonradan görüşüp anlaşınca etik olmayacak yok ya. 'ama mini etek giymisti ve cok guzeldi kiz benim sucum degil hemde 1 milyon yil evvel tecavuz cezalandirilmiyordu' şu cümlenin benim anlatmak istediğimle alakası yok. Ben orada şartlardan bahsetmişim. Sen taş devrinden bahsettiğimi filan sanmışsın sanırım tarih kelimesini görünce. Savunduğunuz birşeyi körü körüne savunmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ersanı silah zoruyla almıyoruz. Adam isterse gelir istemezse "Ben Beşiktaş'a gitmek istiyorum" der size gelir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gençlerbirliği'nden yedek stoper alacağım diye 4 Milyon yediriyorsam, Gaziantep'ten 2 sene adam gibi faydalanamayacağım yabancıyı 8 Milyon'a alıp o paraları yediriyorsam, direkt ilk 11'ime koyup beni senelerce götürecek yerle stopere 4.5 milyon yediririm. Başkanın karakteri umurumda değil. O Beşiktaş'la yaşadığı gerginlikti. İster Süper Lig'den almışım, ister 2. ligden. O adam 1. ligde olsa fiyatı değişmeyecekti, Serdar'ın Orhan'ın fiyatına bakınca bunu anlıyorum. Bu yüzden vicdanım rahat.
    öncelikle pektemekin yedek olup olmayacağını ne sen ne ben biliriz hakederse oynar.8 milyon yabancıya yedirdik hadi her sene aynısını yapalım her sene paramızı sokağa atalım.bu mantık bizim eski mantığımız.bakıyorum şimdi size geçmiş.bu şekilde devam edilirse tabata için 8 de isterler ersan için 5.5 te sezer için 7 de.bi haber vardı avrupa liginde çeyrek finalde oynayan 7 takımdan da pahalıydı 3 büyükler ama durum ortada.son olarakta şöyle bi durum var bizde de para yok ama biz başkana borçlanıyoruz tabi ki parasını alacak ama acele etmiyor o konuda siz kime borçlanıyorsunuz yine bankalara mı ? nasıl ödenecek bu yüksek meblağlar Türkiyede Fener dışında stadla forma satışıyla gelir elde eden takım yok en azından onlar kadar yok.Ben galatasaraydan ilk seneleri olduğu için daha ticari hamleler beklerdim getirdikleri görüştükleri futbolculara lafım yok ama bu borcun altından kalkmak öyle kolay değil. belki bizde demirörene olan borcumuzun altında kalırız orasını Allah bilir tabi ki.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İBB Futbol Şube Başkanı İbrahım Akın'la Galatasaray'ın da ilgilendiğini söylemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir oyuncuya fazla para verip almak baska sey, bir kulupte oynamak istedigini belirten bir oyuncuyu ayartmak, 2 kulup gorusuyorken ve birbirine sozleri varken araya girip fiyat arttirmak baska sey. Madem hersey parayla sike-saibe de yapin o zaman.
    Ersan Beşiktaş'ta kalmak istiyorum dedi. Emiliano Insua da diyor bunu, Altidore da. Insua'yı yarın biz Liverpool'la anlaşamadık diye Beşiktaş alsa oyuncumuzu ayarttınız mı diyeceğiz.

Hala birbirine sözü varken araya girip fiyat arttırıyorsunuz diyorsun. Biz Beşiktaş başkanı görüştükten sonra görüştük Adanaspor'la. Nereden çıkartıyorsunuz bunu? Kalemci de söylemiş zaten bu dediğimi. Bizim kimseyi ayarttığımız yok. Galatasaray tarihinde de hiç kimse oynamak istemediği halde parayı bastırılıp getirilmemiştir. Ersan Gülüm zaten Fatih Terim kendisiyle görüştüyse filan kariyeri için -ortada kalacağım korkusuyla da- imzayı atmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu Beşiktaş - Adanaspor transferde görüşüyor diye Galatasaray o oyuncuyla ilgilenmeyecek mi ? . Şimdi biz Drogba ile ilgileniyoruz o zaman Marsilya'nın ilgilenmesi etik olmaz bu mantıkla.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ayrıca düzeltiyim benim etik konusunda bi rahatsızlığım yok sadece avrupa şartlarına göre ederinin yarısına hatta çeyreğine anadolu klüpleri oyuncularını çok güzel kakalıyor biz 3 büyüklerde bunu afiyetle yiyoruz.ben buna karşıyım artık bi dur demek lazım atıyorum biz ersana 1.5 önerseydik siz 2 önerseydiniz de gitseydi.Şuanda 3 büyüklerin ne ersana, ne sezere, ne ne pektemeke, ne serdara orhan şama böyle yüksek meblağlar önermesine gerek yok.piyasayı yükselten biz olduk düşürmesi gerekenlerde bizleriz umarım klüp başkanları bu transfer sezonu sonrasında oturup bu konuyu konuşurlar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İBB Futbol Şube Başkanı İbrahım Akın'la Galatasaray'ın da ilgilendiğini söylemiş.
    inşallah alırsınız Benim Türkiyede çok beğendiğim oyunculardan biri ama yedek klübesinde saatli bomba olmasından korkuyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ayrıca düzeltiyim benim etik konusunda bi rahatsızlığım yok sadece avrupa şartlarına göre ederinin yarısına hatta çeyreğine anadolu klüpleri oyuncularını çok güzel kakalıyor biz 3 büyüklerde bunu afiyetle yiyoruz.ben buna karşıyım artık bi dur demek lazım atıyorum biz ersana 1.5 önerseydik siz 2 önerseydiniz de gitseydi.Şuanda 3 büyüklerin ne ersana, ne sezere, ne ne pektemeke, ne serdara orhan şama böyle yüksek meblağlar önermesine gerek yok.piyasayı yükselten biz olduk düşürmesi gerekenlerde bizleriz umarım klüp başkanları bu transfer sezonu sonrasında oturup bu konuyu konuşurlar.
    Aynen katılıyorum eğer piyasa bu kadar yükselmeseydi şu andaki fiyatların %60-70 daha düşüğünü konuşuyor olurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş kendisini isteyen bir oyuncunun takımıyla anlaşamıyorsa bunun sorumlusu Galatasaray değildir. Galatasaray Beşiktaş'ın transferine çomak sokmamıştır. Beşiktaş oyuncuyu alamayınca Galatasaray devreye girip takımıyla anlaşmıştır. Oyuncuyu da ikna ederlerse Galatasaray alır. Galatasaray transfere çomak sokup fiyat yükseltseydi o zaman etik olmazdı.

O yüzden bitmiş gitmiş rezil olmuş bir Galatasaray diğer takımlardan çok iş bitiriyor diye kendi kendinize inanamayıp kıskanmayın. Sonra da gelip burda çamur atmayın.

öncelikle pektemekin yedek olup olmayacağını ne sen ne ben biliriz hakederse oynar.8 milyon yabancıya yedirdik hadi her sene aynısını yapalım her sene paramızı sokağa atalım.bu mantık bizim eski mantığımız.bakıyorum şimdi size geçmiş.bu şekilde devam edilirse tabata için 8 de isterler ersan için 5.5 te sezer için 7 de.bi haber vardı avrupa liginde çeyrek finalde oynayan 7 takımdan da pahalıydı 3 büyükler ama durum ortada.son olarakta şöyle bi durum var bizde de para yok ama biz başkana borçlanıyoruz tabi ki parasını alacak ama acele etmiyor o konuda siz kime borçlanıyorsunuz yine bankalara mı ? nasıl ödenecek bu yüksek meblağlar Türkiyede Fener dışında stadla forma satışıyla gelir elde eden takım yok en azından onlar kadar yok.Ben galatasaraydan ilk seneleri olduğu için daha ticari hamleler beklerdim getirdikleri görüştükleri futbolculara lafım yok ama bu borcun altından kalkmak öyle kolay değil. belki bizde demirörene olan borcumuzun altında kalırız orasını Allah bilir tabi ki.
    Biz de Ersan'a o kadar para verip faydalanamazsak bize geçmiş diyebiliriz. Yoksa bizim bu kadar parayı boşa mı attığımızı ya da mantıklı bir transfer yaptığımızı ne sen ne ben biliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu ana kadar kime para saçtık? Ersan'a 5-5.5 Milyon vermekle, Mustafa'ya 4 vermenin ne farkı var? 1.5 milyonla bankaya borçlanıp batacaksak zaten biz bitmişiz. Ayrıca Mustafa'nın gerçekten 11'de oynayacağına inanıyor musun onu da merak ediyorum. Yerli piyasası birkaç senedir böyle yapacak birşey yok bu konuda. Ben Mustafa'yı 3'e mi almak istersin Ersan'ı 6'ya mı deseler Ersan'ı 6'ya derdim. Mustafa her koşulda yedek forvetim olacak. Görünen köy kılavuz istemez. Şunu da belirteyim bu kulüpler büyük kulüpler. Bakmayın borçlarının yüksek olduğuna. Her büyük kulübün/şirketin borçları da büyük olur. 3-5 Milyon'la batacak kulüp değil bunlar. Galatasaray'ın maddi durumunu merak etmeyin. Sizin dediğinize göre hiç yerli transfer yapmayalım ama yapmak da zorunda takımlar. Altyapıdan oyuncu çıkmıyor çünkü. 10 yılda 1 Arda çıkıyor, Necip çıkıyor. Yapacak birşey yok.
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hiç gerek yok İbrahim'e.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Aynen katılıyorum eğer piyasa bu kadar yükselmeseydi şu andaki fiyatların %60-70 daha düşüğünü konuşuyor olurduk.
    aynen öyle.eğer dediğim gibi olsaydı cidden ersan size gitmiş pektemek fenere gitmiş sam bize gelmiş sıkıntı olmazdı.şimdi bu kadar oyuncu alındı yüksek maliyetlere patlayabilme ihtimalleri çok yüksek pektemek olsun ersan olsun yarın bi gün sezer olsun.bu oyunculardan 2 sinin sakatlık birinin de disiplin sorunları var çünkü.ama bunların maliyeti 5.5 yerine 2, 4 yerine 1.5 filan olsaydı koymazdı rahatsız etmezdi.bi örnek vereyim Beşiktaş 3 tane gurbetçi getirdi toplam maliyetleri 2.300 mü ne tutuyor 2 si patlasa 1 tanesi tutsa kar kardır.yavaş yavaş bu mantığa geçiyoruz.aslında bu konularda çok güzel bir örnek Beşiktaş son 10 yılda yaptığımız transfer ve bonservis hataları tüm takımlara ders olmalı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuda tamamen katılıyorum, noktasına virgülüne. Bu durum ancak ve ancak altyapının iyi olmasıyla düzeltilir. Çünkü 1 yıl adam almazsın 2 yıl almazsın 3. yıl almak zorunda kalırsın. Anadolu kulübü de satmaz inat eder, yine fiyat yükselir. Bu yüzden altyapıyı üst düzey yapmak şart.

Mesaj Yetkileri