Sayfa 495 / 1204 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
14,821 ile 14,850 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bir transfer için transfer yapılmadan paranın boşa atıldığı söylenemez. Transfer insana yapılan bir yatırımdır. Hiç ummadığımız transferler yararlı, hiç ummadığımız transferler yararsız olabilir. Paranın çöpe atıldığını belirtmek için oyuncu transfer edildikten sonra belli bir zaman aralığından sonra söylenmesi daha doğru olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Heyecan yapmaya gerek yok... Madem futbolcular profesyonelce oynadıkları takımın ezeli rakibini tutarken, kendi takımında oynayabiliyorsa, yöneticiler de hakları gereği, kulübün menfaatleri için, oyuncu transferlerine karışabilirler. Oyuncu eğer şu bu takımda oynamak istiyorum derken başka biri kalkıp oyuncunun bonservisini alırsa, o takımın sorunudur. Olası bir kötü performansı sonucu Ersan ın Beşiktaş ta oynamak isteyeceği Galatasaraylıların ve yönetimin aklına gelmeyecekse sorun yok. Beşiktaşlıların sindiremediği, bu adamı biz bu seviyelere çıkardık, bir bakıma biz keşfettik, şimdi elimizdeki fırsatı kaçırıyoruz konusu... Burada yönetimin iki hatası var... Birinci opsiyonu koydurmamak, ikincisi transfer görüşmeleri için sezon sonunu beklemek. Sezon ortasında bonservis alınmaya çalışılsa Galatasaray ın yönetim kadrosu belli olmadığı için transferle işi olmazdı. Keza Fenerbahçe de yoğun bir şampiyonluk yarışı içinde olduğu için oraları düşünmezdi. Zaten bonservisin alınması için Adanaspor başkanı nı sürekli sezon sonunu göstermesinden, çok şeyi açığa çıkarabilmemiz gerekiyordu. Bana göre şimdi kimse kalkıp ona buna sallamasın. Ben Adanalıyım, yönetiminin içindeyim, sözlere güvenirim demekle olmuyor bu işler işte. Avrupa dan büyük yıldızlar getirsen de Türkiye de böyle yanlışlara düşebiliyor insan. Yine de canı sağolsun Serdal Adalı nın, bize kattıklarının yanında bunlar küçük detaylar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray transfere çomak sokup fiyat yükseltseydi o zaman etik olmazdı.
    Sorun da burada zaten.Adanaspor başkanı verdiği sözü tutmuyor.Biz istediği parayı teklif ettik ama şimdi yan çiziyor.Bunun en büyük sebebi de muhtemelen Galatasaray yönetiminin bizimle yaptığı görüşmeden önce Adanaspor başkanına sinyal vermesidir.Yoksa adam daha önce istediği teklifi vermemize rağmen neden sözünden dönsün.Galatasaray'ın,Beşiktaş'ın Adanaspor ile anlaşamamasından sonra devreye girmesi falan hikaye.Böyle olmasa bile Adanaspor başkanın yaptığı etik dışı harekete karşılık Galatasaray yönetiminin bu etik dışı hareketi fırsat bilerek hareket etmesi yine Galatasaray gibi büyük bir kulübe yakışan bir hareket değil.Tabii bu bize göre.Galatasaray'lılar için sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla.Top artık Ersan'da.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ersan'a 5-5.5 Milyon vermekle, Mustafa'ya 4 vermenin ne farkı var? 1.5 milyonla bankaya borçlanıp batacaksak zaten biz bitmişiz. A. Yerli piyasası birkaç senedir böyle yapacak birşey yok bu konuda. Ben Mustafa'yı 3'e mi almak istersin Ersan'ı 6'ya mı deseler Ersan'ı 6'ya derdim. Mustafa her koşulda yedek forvetim olacak. Görünen köy kılavuz istemez. Şunu da belirteyim bu kulüpler büyük kulüpler. Bakmayın borçlarının yüksek olduğuna. Her büyük kulübün/şirketin borçları da büyük olur. 3-5 Milyon'la batacak kulüp değil bunlar. Galatasaray'ın maddi durumunu merak etmeyin. Sizin dediğinize göre hiç yerli transfer yapmayalım ama yapmak da zorunda takımlar. Altyapıdan oyuncu çıkmıyor çünkü. 10 yılda 1 Arda çıkıyor, Necip çıkıyor. Yapacak birşey yok.

Hiç gerek yok İbrahim'e.
    bu mantık 3 büyüklerin çöküş mantığıdır malesef yada Beşiktaş ile Galatasarayın başka birşey diyemiyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Tecavuz bir orneklemedir, anlamamissan yapacak birsey yok, yeterince acik. Genelleme oldugu belli ve istisna kabul etmeyen bir kural uzerinden israrla istisna yaratmaya calisiyorsun, o yuzden ornekledim.

O sozlesmenin hangi sartlarda yapildigini bilmiyoruz, belki faksla gonderildi, belki onceden hazirlatildi. Sonucta S.Adali farkina varmis ve imza atmamis. 1 ay evvel tum Turkiye onunde 4 milyon euro isteyip 1 ay sonra durup dururken 5.5 isteyen adam sozlesme opsiyonuna yanlis rakam da yazdirir. Birazcik arastirirsan Bayram Akgul'un daha ne vukuatlari oldugunu ve ne kadar sevilen (!) bir adamin oldugunu gorursun zaten. Madem GS BJK'den sonra anlasti, neden istedikleri 4 milyonu kabul etmediler de fiyat yukselttiler.

Etik konusuna da gelirsek, sen 17 yasindasin. Senin etik uzerine bildigini ben coktan unuttum. Denetleme masterimi tamamladim ve 4 aydir ciddi bir denetleme sirketinde staj yapiyorum, tatilden sonra da calismaya baslayacagim. Senin twitter'dan gordugun menajerlerle, CEO'larin arasinda dolasiyorum zaman zaman. Transactions oldugu zaman sozlesmeleri goruyorum, muzakerelerin nasil gizlilikle ve guven ortaminda yapildigini goruyorum. Etik, mental dusunce, bagimsizlik, goruntu, herseyden daha onemli. Basit bir bilgilendirme aciklamasinda bile sirketler aciklamalari ya internetten video ile ya da KAP'a yapiyor ki her hissedar aninda bilgilensin ve etik kurallar cignenmesin. Senin istisna kurallamana gore boyle birsey yapmaya gerek yok, cunku buyuk hissedarlar zaten iceriden alir bilgiyi, kucuk yatirimcilar zaten onemli degil. Ama oyle olmuyor iste. Ac google'i business ethics diye ara, daha iyi anlarsin bu olaylari. Adanaspor'un yaptigi sark kurnazligi'dir, baska birsey degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sorun da burada zaten.Adanaspor başkanı verdiği sözü tutmuyor.Biz istediği parayı teklif ettik ama şimdi yan çiziyor.Bunun en büyük sebebi de muhtemelen Galatasaray yönetiminin bizimle yaptığı görüşmeden önce Adanaspor başkanına sinyal vermesidir.Yoksa adam daha önce istediği teklifi vermemize rağmen neden sözünden dönsün.Galatasaray'ın,Beşiktaş'ın Adanaspor ile anlaşamamasından sonra devreye girmesi falan hikaye.Böyle olmasa bile Adanaspor başkanın yaptığı etik dışı harekete karşılık Galatasaray yönetiminin bu etik dışı hareketi fırsat bilerek hareket etmesi yine Galatasaray gibi büyük bir kulübe yakışan bir hareket değil.Tabii bu bize göre.Galatasaray'lılar için sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla.Top artık Ersan'da.
    Islerine gelmiyor, goremiyorlar, kabul etmiyorlar iste kardesim. Bosvermek en iyisi. Insallah Ersan iyi bir ders verir herkese, bakalim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Islerine gelmiyor, goremiyorlar, kabul etmiyorlar iste kardesim. Bosvermek en iyisi. Insallah Ersan iyi bir ders verir herkese, bakalim.
    Ortalık durulmuşken, tansiyon yeni dinmişken neden laf sokmaya çalışarak böyle birşey yazdın merak ediyorum yani ne gerek var?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

O soruya cevap veremiyorsunuz, konuyu oraya buraya cekiyorsunuz da ondan. Gayet basit bir soru soruyoruz: 2 ay evvel 70 milyonun onunde 4 milyon euro diyen adam neden 2 ay sonra, ustelik oyuncu o 2 ayda birsey yapmamisken, neden o onerilen ayni rakami kabul etmez? Madem ki kimseyle gorusmedi, ilk hakki BJK'ye verdi (kendisi cok etik ya)? Gayet basit bir soru, bu sorunun cevabini istiyoruz, bu kadar basit.

Ayrica Quaresma'yi 7.3'e getiren, Simao'yu 0.9, Almeida'yi 2 milyon euro'ya getiren bir adam opsiyon koymayi mi unutacak? Bunun ne kadar sacma oldugunu siz de biliyorsunuz, ki opsiyon hikayesinin ne oldugunu ben acikladim, televizyonda da aciklamisti S.Adali.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O sozlesmenin hangi sartlarda yapildigini bilmiyoruz, belki faksla gonderildi, belki onceden hazirlatildi. Sonucta S.Adali farkina varmis ve imza atmamis. 1 ay evvel tum Turkiye onunde 4 milyon euro isteyip 1 ay sonra durup dururken 5.5 isteyen adam sozlesme opsiyonuna yanlis rakam da yazdirir. Birazcik arastirirsan Bayram Akgul'un daha ne vukuatlari oldugunu ve ne kadar sevilen (!) bir adamin oldugunu gorursun zaten. Madem GS BJK'den sonra anlasti, neden istedikleri 4 milyonu kabul etmediler de fiyat yukselttiler.
    Bir şeyi anlayamadım yalnız. Diyorsun ki ilk istediği fiyatı artırıyor Adana başkanı. Ersan kiralanırken iki takım arasındaki anlaşmaya bilmem ne kadar € verirse BJK oyuncuyu alır opsiyonunu koymayıp sonra edilen bir lafa güvenerek başkana sallamak biraz saçma değil mi? Beşiktaş gibi büyük bir kulübün önlemini alması gerekmez mi? Insua'nın yanlış bilmiyorsam 2,5-3M€'luk opsiyonu var Galatasaray'da. Eğer istenirse bu para L'pool'a verilir kimse karışamaz Galatasaray Insua'yı alır. Beşiktaş'ın da böyle yapması gerekmez miydi?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ortalık durulmuşken, tansiyon yeni dinmişken neden laf sokmaya çalışarak böyle birşey yazdın merak ediyorum yani ne gerek var?
    İşinize gelmiyor işte dostum.Yalan mı? Adana başkanı için Adana yerel basınında çıkan haberden sonra şu işler büyümeden bitirsek keşke diyen sen değilmiydin? Açık bir şekilde Ersan gibi bir oyuncuya ihtiyacınız olduğu için kabullenmek istemiyorsunuz yaptığınızın etik olmadığını.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O soruya cevap veremiyorsunuz, konuyu oraya buraya cekiyorsunuz da ondan. Gayet basit bir soru soruyoruz: 2 ay evvel 70 milyonun onunde 4 milyon euro diyen adam neden 2 ay sonra, ustelik oyuncu o 2 ayda birsey yapmamisken, neden o onerilen ayni rakami kabul etmez? Madem ki kimseyle gorusmedi, ilk hakki BJK'ye verdi (kendisi cok etik ya)? Gayet basit bir soru, bu sorunun cevabini istiyoruz, bu kadar basit.

Ayrica Quaresma'yi 7.3'e getiren, Simao'yu 0.9, Almeida'yi 2 milyon euro'ya getiren bir adam opsiyon koymayi mi unutacak? Bunun ne kadar sacma oldugunu siz de biliyorsunuz, ki opsiyon hikayesinin ne oldugunu ben acikladim, televizyonda da aciklamisti S.Adali.
    Ben Adanaspor başkanının yaptığının etik olmadığını söyledim zaten. Konuyu oraya buraya çekmiyorum. Galatasaray'ın yaptığının etik olduğunu söylüyorum direkt.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok sıktı bu Ersan olayı kim alıyorsa alsın adam sanki bulunmaz Hint kumaşı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşinize gelmiyor işte dostum.Yalan mı? Adana başkanı için Adana yerel basınında çıkan haberden sonra şu işler büyümeden bitirsek keşke diyen sen değilmiydin? Açık bir şekilde Ersan gibi bir oyuncuya ihtiyacınız olduğu için kabullenmek istemiyorsunuz yaptığınızın etik olmadığını.
    Ben Adana başkanının yaptığının etik olmadığını söyledim. Galatasaray'ın yaptığının da etik olduğunu. Şu işler büyümeden bitirsek hemen dedim, yine diyorum. Dememin sebebi Ersan'ın daha fazla kafasının karışıp, direnmesinden korkmam. Bundan doğal birşey olamaz. Herkes küçükken tuttuğu, hayali olan takımda oynamak ister. 2 kulübün ilişkisi bozulmuş, Galatasaray'ın yıllar sonra elle tutulur bir stoperi olacak. Galatasaray oyuncunun kafasını karıştırıp deli maaş önerip mi ayartmış ya da uçuk fiyat mı çekmiş Adana'ya? Hayır. Etik olmayan ne burada ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İstediği parayı verdiyseniz transfer niye bugüne kadar kaldı. Bu fiyata satarım demekle sattım arasında fark vardır. Diğer takımlarında bu tarz bir oyuncuyu kadrolarında düşünmeleri doğaldır. İlla kiralamamız yada ben Galatasarayda oynamak istiyorum demesi gerekmiyor. Adana başkanıda bunu düşünerek fiyat yükseltti. Şunuda rahatlıkla söyleyebilirim. Galatasaray gelip Beşiktaş'ın işini bozarakta oyuncuyu alabilirdi. Parayı kim basarsa o alır. Bakma bende etik olmazdı diyorum ama bunlar bizim kültürümüzün eseridir. Gücün yetiyorsa girer alırsın. Yine Adanaspor başkanı etik dışı işler yaptıysa bunun terbiyecisi Galatasaray değildir. İhtiyacımız olan bir oyuncuyu alırız. Alırken her yol mübah değildir ama gücümüz yetiyorsa kurallar içerisindeyse o oyuncu alınır. Ersan ben Galatasaray'ı istemiyorum derse ve en son transferi Fener bitirirse bizde Fener iş attığı için bizi istemedi mi diyeceğiz. Kim şartları sağlarsa o alır. Demek ki yönetim işi bitirememiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan ve Kallström'le kesin anlaşıldı, Reina'da ufak pürüzler kaldı lafları dönmeye başladı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş Ersan Gülüm'ü hangi tarihte borsaya bildirmişti geçen yıl ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bir şeyi anlayamadım yalnız. Diyorsun ki ilk istediği fiyatı artırıyor Adana başkanı. Ersan kiralanırken iki takım arasındaki anlaşmaya bilmem ne kadar € verirse BJK oyuncuyu alır opsiyonunu koymayıp sonra edilen bir lafa güvenerek başkana sallamak biraz saçma değil mi? Beşiktaş gibi büyük bir kulübün önlemini alması gerekmez mi? Insua'nın yanlış bilmiyorsam 2,5-3M€'luk opsiyonu var Galatasaray'da. Eğer istenirse bu para L'pool'a verilir kimse karışamaz Galatasaray Insua'yı alır. Beşiktaş'ın da böyle yapması gerekmez miydi?

Evet, bence de hata. Ama opsiyon koymamak ne kadar garipse, oyuncuyu almak isteyen bir kulubun oyuncuyla konusup mevcut kulubuyle sozlesmesini uzattirmasi da gariptir, BJK de bunu Adanaspor magdur olmasin diye yapmistir. Bu bir jesttir ve jestin karsiligi da olmalidir, en azindan olacagina inanmistir. Bazi insanlarin para ugruna sozunu yiyebilecegini, kendini kucuk dusurecegini dusunmemistir. O da bizim yonetimin hatasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşiktaş Ersan Gülüm'ü hangi tarihte borsaya bildirmişti geçen yıl ?
    Hayırdır?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersan ve Kallström'le kesin anlaşıldı, Reina'da ufak pürüzler kaldı lafları dönmeye başladı.
    Reina gelmesin yav. Zaten kalecimiz İtalya'dan olacak o yüzden Reina yalan bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, bence de hata. Ama opsiyon koymamak ne kadar garipse, oyuncuyu almak isteyen bir kulubun oyuncuyla konusup mevcut kulubuyle sozlesmesini uzattirmasi da gerek, BJK de bunu Adanaspor magdur olmasin diye yapmistir. Bu bir jesttir ve jestin karsiligi da olmalidir, en azindan olacagina inanmistir. Bazi insanlarin para ugruna sozunu yiyebilecegini, kendini kucuk dusurecegini dusunmemistir. O da bizim yonetimin hatasi.
    Yalnız Beşiktaş hakikatten sözleşmesini uzattırdıysa bonservissiz alınmasın diye, Adanaspor başkanının yaptığı öyle böyle birşey değildir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırdır?
    Merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Reina gelmesin yav. Zaten kalecimiz İtalya'dan olacak o yüzden Reina yalan bence
    Kameni iyi diyordum ama Afrika Kupası dedi biraz önce bir arkadaş o yüzden Frey ya da Reina iyidir

Morgan de Sanctis tekrar gelse bare

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben Adanaspor başkanının yaptığının etik olmadığını söyledim zaten. Konuyu oraya buraya çekmiyorum. Galatasaray'ın yaptığının etik olduğunu söylüyorum direkt.
    Bir futbolcu acik acik tercih belirtmisse ve 2 kulup gorusuyorsa ve belirli rakamlar telaffuz edilmisse araya girip fiyat yukseltmek ve sonra da oyuncuyu ayartmaya calismak bence etik disidir. Uche-Seba-A.Sen ucgeni ile karsilastirilabilir bir durum. Buyuk bir camiaya yakisan cekilmektir. Bir yandan her turlu fiyat yukseltmeyi yapacaksin (Topuz olayi da oyle), sonra da ciddi paralar odenince ve oyuncu karsiligi veremeyince yabanci kontenjanindan sikayet edeceksin. Yok oyle yagma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Morgan de Sanctis tekrar gelse bare
    O kadar da değil Buffon gelmiyor, ünlü bir isim diyorlar o zaman Julio Cesar hayırlı uğurlu olsun. İtalya Kupası maçından sonra gelir imzalar Julio Cesar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir futbolcu acik acik tercih belirtmisse ve 2 kulup gorusuyorsa ve belirli rakamlar telaffuz edilmisse araya girip fiyat yukseltmek ve sonra da oyuncuyu ayartmaya calismak bence etik disidir. Uche-Seba-A.Sen ucgeni ile karsilastirilabilir bir durum. Buyuk bir camiaya yakisan cekilmektir. Bir yandan her turlu fiyat yukseltmeyi yapacaksin (Topuz olayi da oyle), sonra da ciddi paralar odenince ve oyuncu karsiligi veremeyince yabanci kontenjanindan sikayet edeceksin. Yok oyle yagma.
    Araya girip fiyat yükseltildiğinden nasıl bu kadar eminsiniz ben onu anlayamıyorum işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar da değil Buffon gelmiyor, ünlü bir isim diyorlar o zaman Julio Cesar hayırlı uğurlu olsun. İtalya Kupası maçından sonra gelir imzalar Julio Cesar.
    Julio Cesar imkansız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen yıl açıklanan Ersan transferinin Kap'daki bildirimi;

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=121785

Zaten Kader Keita da gündemdeymiş galiba 2000 ruhu efsanesini 2008-2009-2010 ruhuna dönüştürelim. Julio Cesar hakikaten iyi kaleci ama inşallah gelir ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O zaman her transfer 2 takım arasında geçsin. Başka takımlar o oyuncu için transfer teklifi sunmasın mı ?? Bizde Ersan 'ı almak istiyoruz ve istediğimiz teklifi veririz.

Mesaj Yetkileri