Kampanyayı savunması güzel bir şey ama samimi veya dürüstçe değil.
Kampanyayı savunması güzel bir şey ama samimi veya dürüstçe değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arda da GS den ilk gittiğinde ne açıklama yapsa taraftarlar kızıyordu, Fatih Terim'e karşı da böyle bir şey oluşmuş galiba ne yapsa kızılıyor.
İkisi aynı şey değil,Fatih Terim gittiğinde neredeyse kimse ona kızmıyordu ama o zamanla yaptıklarıyla,kendi kendini bir hiç etti adeta,bunun en büyük örneği sitede Burak abidir.O kadar çok seviyordu ki ben onun bile bu kadar çabuk Fatih Terim'e yüzünü çevireceğini sanmazdım ama Fatih Terim ona bile yaptırdı.
Arda'ya hiç bir zaman bu kadar büyük bir tepki verilmedi,zaten tepki verilecek bir şey de yapmadı,sadece aşırı duygusal tipler tepki veriyordu.
Arda para kazandırıp gitse de çok zamansız gitti. Kalacağım dedi, sözünü tutmadı. Riera transferi Arda'nın ani gidişi sonunda gerçekleşti.
Fatih Terim'in bu gidişi ilk değil, 3. oluyor. Uefa kupası sonrası "kal bu sene" tezahüratı yapıldı, elini kalbine götürdü, sezon sonu gitti. Onca başarı yaşattı dedik, unuttuk. Şampiyon Lucescu'nun yerine geldi, saçma sapan transferler yapıp enkaz bıraktı gitti, canı sağolsun dedik. Türkiye Futbol Direktörü unvanı cazip geldi, taraftar evine gitti bırakma, gitme dedi. Beni kimse koparamaz dedi, tercihini Milli Takım'dan yana kullandı, yine gitti.
Sözünde durmayana, yalan söyleyene kızılır, çok normal.
Ben artık kızmıyorum da, sadece gülüyorum. Aslolan Galatasaray deyip Milli Takım ile birlikte götürürüm diyen adam Hamza Hamzaoğlu'na seçim yap diyor.Irkçılık konusunda ise yaptığı tamamen öne çıkma amaçlı, pek gündeme gelemiyor bu ara, normal. Eboue ve Drogba'ya yapılanın gerçekten mide sorunu olan insanların hazım problemlerinden ötürü olduğu yalanına inandıysa bir şey diyemem tabii ki...
Drogba ve Eboue'ye muz sallandi Fb taraftarlari tarafindan o gün ne yönetim ne de Terim cikip aciklama yapmadi ikisi de samimiyetsiz.
Ayrica yillar önce Fatih Terim, Saffet Susic icin "hele bi Yugoslavdan bu hareketleri hic haketmedim" gibi biseyler söylemisti. Insanlar degisir tabi ki ama samimiyetsiz geliyor.
Samimi degil fatih hoca samimi degil , eboueye drogbaya yapilan irkcilikda niye sesini cikartamadi bu yuzden samimi degil.
Çubukluyu beğenmedim ama diğer iki forma çok hoşuma gitti,tek renk formalarımız son sezonlarda çok güzel oluyor.
11/12'de sarı forma,geçen yıl beyaz forma,bu yıl gri forma ve muhtemel gelecek sezon formalarından beyaz forma,sarı-kırmızı çizgiler ile çok sade ve güzel olmuş.
En azından ben beğeniyorum.
Oğuzhan beyazları 2 yaparsan sevinirim bende istiyorum.![]()
Yahu ben kendim alamıyorum her sene sizlere nasıl alayım![]()
Gelecek sezon 4 forma olacak, bu sezonun parçalısı da bu sete dahil.
Screw you guys, I'm goin' home
2010 yılındaki mor forma daha iyiydi sanki.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çubukluyu bir tek ben mi beğendim ilk alacağım forma o alacak müthiş gözüküyor.
Yoo bende beğendim çubukluyu ama almam çünkü Galatasaray'ın asıl forması her zaman parçalıdır, parçalı olmalıdır. Geçmişte hata yapılıp kullanılan çubuklular bunu değiştirmez.
Beyaz ve cubukludan birini alirim ama cubuklu cok hosuma gitti daha agir basiyor su an.
Ünal Aysal sanırım mor forma söylentisini yalanlamıştı. Ek olarak çubuklu forma olayını da yalanlayıp parçalı forma çıkacağını da söylemişti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu sanırım gördüğm haber
"Parçalı formadan da üretilmesi için ricada bulunduk"
Bir süre önce basında yer alan Galatasaray'ın yeni sezon forma tasarımları hakkında da konuşan Ünal Aysal, sözlerini şöyle tamamladı:
"Çıkan görseller birebir doğru demek yanlış. Nike kendi çalışmasını yapıyor. Önümüzdeki sezon için kullanımı yönünde, özellikle parçalı formamızla ilgili birtakım görüşmeler oldu. Formalardan bir tanesi, parçalı görünümde olmakla beraber aslında o forma Metin Oktay'ın giydiği formanın birebir eşi. Sadece biraz revize edilmiş şeklidir. Galatasaray'ın geleneklerinde olan bir formadır. Bunun dışında taraftarlarımızın arzusunu da göz önüne alarak, sürekli kullandığımız parçalı formadan da üretilmesi için ricada bulunduk. Kendileri bu çalışmayı yapıyorlar. Bize yardımcı olmak için de söz verdiler."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Küme düşen 2 takımla yaptığımız 4 maçtan 5 puan almışız. Sezonun özeti gibi resmen.
Türkiye Kupası yaklaşıyor,bırakın ligi![]()
11 kere berabere kalırsan olacağı budur yapacak bir şey yok beyler![]()
yazmadan edemicam , acilen semihinde dinlendirilmesi lazim son 1.5 yilin meyvesini yiyor oda selcuk abisi gibi fazla forma sansi bulamayan yabanci siniridan dolayi , mac kondisyonu eksik olan chedjou bile tas gibi oynadi 2. yari resmen....
gelecek haftalarda umarim hoca boyle seyler dener...
sabri - koray - chedjou - telles
melo-yekta-emre colak
ontivero(hayrovic) - burak - sneijder
Last edited by IcedEarth : 04.Mayıs.2014 at 21:24 Reason: Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
Bir başka Avrupa şampiyonluğu da tekerlekli sandalye basketbol takımımızdan geldi.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=120327
Bu sezon futbolda (ligde) yaşadığımız hayal kırıklığını basketboldaki büyük başarılarla telafi ettik diyebiliriz. Voleybolda da Dünyanın en iyi takımı Vakıfbank'a mağlubiyet (hem de 3-0'la) yaşatan 2 takımdan biri olduk, o da sevindirici.
Kulübün bu sezon ki başarıları:
- Avrupa Ligi şampiyonluğu (kadın basketbol)
- Türkiye kupası şampiyonluğu (kadın basketbol)
- Avrupa şampiyonluğu (tekerlekli sandalye basketbol)
- U19 Türkiye Şampiyonluğu (futbol)
- Bayanlar ligi şampiyonluğu (judo)
- Erkekler ligi şampiyonluğu (judo)
- Bayanlar Avrupa Kulüpler Şampiyonası üçüncülüğü (judo)
- Şampiyonlar liginde üstüste 2.kez gruptan çıkma (futbol)
- Süper kupa şampiyonluğu (futbol)
not: Kadın basketbolda bugün Fenerbahçe'yi, futbolda ise Türkiye kupasında Eskişehir'i yenersek 2 şampiyonluk daha eklenecek bu listeye. Başka unuttuğum var mı bilmiyorum.
Sadece futboldaki hayal kırıklığı sebebiyle Ünal Aysal'ın bu derece yerden yere vurulması ne kadar doğru acaba? 2 sezon üstüste şampiyonluk, Şampiyonlar liginde çeyrek final, süper kupa, geçen sezon erkek basketbol takımımızın başarıları, bu sezon başta kadın basketbol takımının başarıları, başarısız denen sezonda Türkiye kupasında finaldeyiz ŞL'de ise gruptan çıkıp Chelsea gibi bir takıma elenmişiz...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Süper Kupa var abi.
Emirates Cup sayılır mı ?Birde devre arası bir kupa aldıydık
![]()