Sayfa 496 / 578 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546 ... SonSon
14,851 ile 14,880 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Meireles'e verdiler ama.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Meireles'e verdiler ama.
    Melo'nun dil çıkarmasında kural dışı bir şey yok işte.

Seneye rakibe dil cikarma olarak eklerler kitaba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Olayı tekrar tekrar tartışmayacağım ama orada rakibi tahrik ettiğini herkes görüyor, ondan sonra yaptığı hareket de ortada.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Melo'nun dil çıkarmasında kural dışı bir şey yok işte.
    Melo'nun dil çıkarmasına laf etmiyoruz ki.(Kendi adıma konuşayım en azından bence onda sorun yok.)

Melo bir tek dil çıkarmadı el hareketi de yaptı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Saka bir yana ceza almalı bence de. Rakibe yapılan saygisizlik var. 2 mac verilebilir. Dil cikarip git yapmasi cok sorun degil belki ama ardindan gelen "ben kariyerimde hic kırmızı kart gormedim" hareketi cezalik.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hazır Selçuk da istemiyorken Melo'yu kaptan yapmak şart.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo'yu ne kadar sevsemde kaptanlık için uygun isim o değil zaten sezon ortasında kaptan değişmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Melo iyidir hoştur da o kadar da değil

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Emre nasıl Fenerbahçe'de kaptan oluyorsa bence Melo'ya her türlü yakışır kaptanlık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Söke söke aldığımız kupalar için ben verdim, Melo için maalesef ceza veremiyoruz, gönderilmesi gerekir diyenleri çıldırtmak için istiyorum. Kaptanlık vasıflarına sahip olduğu için değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onlar zaten çıldırıyorlar abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Melo'dan çok kral da kaptan olur lider bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo kaptanliga cok uygun Lider sert takimi yonetecek kisi bencede kaptan olmali...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeri geldiğinde ortamı da sakinleştirmeyi bilmeli.Bu özellikten kaybediyor Melo ama kaptan olursa da karşı çıkmam ancak kaptan olabilecek vasıfları olduğunu düşünmüyorum yine de.

Şu takımda ''kaptan'' gibi duran tek adam Semih'tir.Onun için de henüz erken,Sabri ayrılana kadar beklemeli.Hakan Balta'ya da yakışıyor kaptanlık.Melo takımda kaptan olabilecek 4. veya 5. adam durumunda.

Bence kaptanlik en cok muslera'ya yakisir.
    Duyulan saygi var
    Hirs var
    Sevilen oyuncu var
    Basari var
    Zeka ve hitabet yetenegi var
    Soğukkanlılik var
    Motivasyon var
    Gerektiginde atar var

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yıldırım Demirören : Kurallar içinde maalesef Melo'ya ceza veremiyoruz.

İşte bu adamı bu yüzden seviyorum ne yapıyorsa kurallar içinde. Rakipleri onu tahrik edince profesyonel kalıyor öyle tekme savurmaya falan gitmiyor karşısındakini daha beter kışkırtıyor ve artık dayanamıyorlar.

Heykeli yapılası adam Melo vallahi.
    Federasyon başkanına bak ya, maalesef diyor adam. Kurallar içinde Melo'ya ceza veremiyorsan "Melo'ya ceza vermemizi gerektirecek bir kural ihlali yok" şeklinde açıklama yaparsın. Maalesef ne demek, bu nasıl bir yorum.

Sen tarafsız bir kurulun başkanı olarak ceza veremediğin bir şeye nasıl taraflı yorum yaparsın (altta).

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta Felipe Melo'nun yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyledi. Demirören, ancak şikayet olursa Melo'yu etik kuruluna sevk edebileceklerini belirtti.

Beyaz TV'de bir programa katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, derbi maçında yaşanan olayları eleştirdi.

Yaşanan olaylardan dolayı çok üzüldüğünü belirten Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün geçmiş sezonlarda Pascal Nouma'yı, yaptığı bir hareketten dolayı gönderdiğini ve Galatasaray Kulübü'nün de bu konuyu değerlendirebileceğini dile getirdi.

Galatasaray yönetiminin Beşiktaş'ın verdiği karara bakarak hareket etmesi gerektiğini anlatan Yıldırım Demirören, yaşanan olaylar ve Melo'nun hareketine çok üzüldüğünü ifade ederek, "Galatasaray taraftarı bana kızabilir. Beşiktaş, Serdar Bilgili döneminde Pascal Nouma konusunda bir hareketinden dolayı karar verdi. Galatasaray camiasının oraya bakarak bir karar vermesi gerekebilir. Türk futboluna yakışan hareket değil. Yerli oyuncular, birbirleriyle kavga etmiyor. Yabancılarla yerliler arasında bir şey var. Memnun etmeye çalışılan taraftarlar, her statta küfür ederek kulüplerine zarar veriyor. Derbi maçında futboldan başka her şey vardı" dedi.

Demirören, görüntülerle karar veremediklerini kaydederek, "(Melo'nun el hareketi) Hele eliyle yaptığı hareket kabul edilebilir değil. Ancak şikayet olursa etik kurula sevk edebiliyoruz. Biz de onu değerlendireceğiz, gerekirse etik kuruluna başvurumuzu yapacağız. Hareket doğru değil. Hele eliyle yaptığı hareket hiç doğru değil" ifadelerini kullandı.

Derbi maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'nu da eleştiren başkan Demirören, "Türk milli takım kaptanlığını yapmış bir futbolcunun söylememesi gereken sözlerdi" dedi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sözlerden sonra Demirören gidene kadar Melo bu takımdan gitmemeli. Sözde tarafsızmış, sana mı düştü Galatasaray'ın kimi tutup kimi göndereceğini belirlemek. STSL Sohbet konusunda da yazdım. Ülkenin en esaslı en büyük trollerinden biri futbolu yönetiyor. What a country
    Last edited by E.Cartman : 08.Nisan.2014 at 09:51
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ben meloyu severim ancak liderlik vasıfları yok denecek kadar az o yüzden melo kaptan olmasını ben pek istemem sicili kabarık

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Melo kaptan olmalı... Açık ve net... Rakip takımlar ,özellikle Fenerbahçe'de Emre,Caner,Meireless ve Alves gibi isimler sanki sütten çıkmış ak kaşık... Meireless rakibe tükürüp halkalı şeker yaptıgında neredeydi ahlak bekçileri ? Futbol programının birinde çıkmışlar "Emre atılana kadar resmen dayak yedi" diyorlar...Yahu biz senelerdir Kadıköy'de dayak yerken hakemlerin dili lal olmuştu. Futbolun başındaki adam bile tarafsız değilse biz neden kulübünün menfaatleri için hırsla savaşan bir adamı ödüllendirmeyelim? Ayrıca şunu da ekleyeyim, etrafımdaki tüm Fenerbahçe'li arkadaşların Galatasaray'da imrenerek izlediği oyuncu Melo'dur! Kimse bunu inkar etmesin.Yarın Melo Fener'de diye bir haber çıksa Fenerbahçe'liler davul zurna sokağa dökülürler... Brezilya milli takımında adamı kesen 2 oyuncu Chelsea'nin orta sahasında oynuyor. Milli forma ile kalite belirlenecekse sizin heykelini diktiğiniz Alex de milli forma ile sürekli sahaya çıkan bir isim değildi. Burası Türkiye! Melo Türkiye Liginin kralıdır... Bunu ister kabul edin isterseniz de etmeyin.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Takım kaptanlığı kaldı mı ki şu olsun bu olsun diyorsunuz eskiden kaptanın bir ağırlığı olurdu, şimdi hikaye bence. Eboue bile kaptan olur, bir geçerliliği yok çünkü.

Aslında sizin takımın kaptanı da belli ama pazu bandı yok. Ne selçuk ne sabri,Drogba

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Gattuso,Sergio Ramos gibi oyuncular kaptanlık yaptıysa Melo hayli hayli yapar.Artık Metin Oktay,Lefter gibi oyuncuların bulunduğu zaman çoktan geçti, onlara benzeyen oyuncu yok denecek kadar da az.Bu yüzden günümüz futbolunda, kaptanlıkta aranan vasıflar o kadar sıkı değil.Bu yüzden Melo rahatlıkla kaptan olur, hatta buradan efsaneliğe yürür.Ama efsane olursa da istisna bir efsane olur hakikaten.Rakiplerin bu kadar nefret ettiği, kendi takımı adına canını dişine takan bir oyuncu..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Umarım Melo'yu kaptan yaparlar. Yılmaz Vural gibi olur sahada :d

O degil de bunlar farazi laflar. Kaptan sabri ikinci kaptan da selcuk. Bu gunler 1 2 galibiyette unutulur sıkıntı yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Medyada Galatasaray hakkında olumlu bir haber gördüm. Gözlerim doldu yemin ediyorum.
    Galatasaray'da buzlar eridi ve iç barış sağlandı. Derbi maçta Roberto Mancini ile tartışıp kenara gelen, ardından da formasını ve pazubandını çıkarıp, sahayı terk eden Selçuk İnan, şimşekleri üzerine çekmiş ancak hocasının sahip çıkmasıyla beraber cezadan kurtulmuştu.
    Cim-Bom'da bir günlük iznin ardından Sivas karşılaşmasının hazırlıkları başlarken Roberto Mancini, derbinin olay ismi Selçuk İnan'la antrenman öncesi bir araya geldi.
    Bu görüşmede Selçuk İnan'ın, hocasından hem özür dilediği hem de kendisini koruduğu için İtalyan teknik adama teşekkür ettiği belirtildi.
    Selçuk'un bu zirvede, "Tribünler tepki gösterince çok kötü hissettim kendimi. Bu sırada sizde bana dönüp birşeyler anlatmaya çalıştınız. Tribün tepkisi ile birleşince sizin uyarılarınızı yanlış yorumladım" dediği öğrenildi. Mancini'nin de "Ben sadece senin hocan olarak doğru yapmanı istiyorum. O an tribünlerin sana tepki gösterip göstermediğinin farkında bile değildim. Bu bir tesadüftü" diyerek oyuncusunu teselli ettiği belirtildi.
    Bu arada yönetimle yaptığı zirvede kendisinin arkasında durmasıyla ilgili olarak ise Selçuk'un Mancini'ye teşekkür ederek, "Gerçekten de beni korumanız ve sözleriniz çok duygulandırdı. Kendimi biraz sahipsiz hisediyordum ve göruyorum ki bizimle beraber olan bir hocamız var" ifadelerini kullandığı belirtildi.
    Taraflar arasındaki buzlar bu görüşme ile çözülürken, sarı-kırmızılı takımın antrenmanı başladı.
    http://skorer.milliyet.com.tr/mancin...32/default.htm
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

AÇIKLAMA | Selçuk İnan İçin…
    Pazar akşamı oynanan derbi maçında, Galatasaray’ın haklı galibiyetini gölgelemek için, futbol takımımızın kaptanı Selçuk İnan’la ilgili spekülasyonların da yoğun biçimde kullanıldığını görüyoruz.
    Hem Başkanımız Ünal Aysal’ın, hem de teknik direktörümüz Mancini’nin belirttiği gibi, maçın sonlarındaki adrenalin ve heyecanla yaşanan duygusal gerilim, maçın bitimiyle birlikte; yönetimimiz, hocamız ve oyuncumuz açısından çoktan kapanmış bir olaydır.
    Çeşitli yayın organlarında, bu konuda bir sorun varmış gibi gösterenlerin bilmesini isteriz ki, Selçuk İnan futbol takımımızın kaptanıdır. Hem bizlerin. hem taraftarlarımızın, hem de takım arkadaşlarının çok sevdiği ve güvendiği başarılı oyuncumuzun, daha uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine ‘İNAN’ıyoruz.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Helal olsun yönetime.

Gerekli bir açıklamaydı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok güzel fotoğraf

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bütün sezonu millete küfretmekle geçiren Emre Belözoğlu'na dil çıkaran Melo Etik Kurulu'na sevk ediliyormuş.

Alayınıza inat,Felipe Melo be !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

5 mac diyorlar birde valla cok guzel ulke sikeye ceza yok irkciliga ceza yok oh valla kebap...

Mesaj Yetkileri