Şekip Mosturoğlu'nun açıklamasına göre; Yobo'yu alırsak transfer kapanacak, önlibero hayali bosuna kurmuşuk
Şekip Mosturoğlu'nun açıklamasına göre; Yobo'yu alırsak transfer kapanacak, önlibero hayali bosuna kurmuşuk
Guiza-Bilica kesin olarak ayrıldıysa 1 oyuncu daha hakkımız kalıyor yabancıdan yana. İllaki kullanılır.
RadyoSpor'da yaptı, Guiza-Billica gidici, Santos- Baroni kalıcı hatta futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorlar dedi. Ayrıca Yobo içinde 1-2 hafta içinde netleşecek dedi.
Zannetmiyorum ön libero transferi yapmazlarsa çok büyük tepki alacaklardır taraftar kitlesinden .
Zaten yıllardır alıyorlar umurlarında mı sanki![]()
Fenerbahçe orta saha transferinde geç kalarak yine hata yapıyor. Geçtiğimiz senelerde geç kalmanın bedelini ödemişti.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
aslinda organize olup tepki gösterilse belki zorla ön libero getirirler birtane..
Lassana Diarra için Real Madrid'e son teklif olarak 10 Millyon Euro bonservis , oyuncuya da yıllık 3 Milyon Euro teklifinde bulunmuşuz .
3 milyondan önce 500 bin euro artı aylık akbil mi teklif etmişiz acaba merak ettim? yemişim takım içi dengelerini yahu, maç başına parasını ve imza ücretini artır, olsun birsin.
Para var şu var bu var tesis var diyerek övünmeyle olmuyor. O halde o parayı veren taraftarada istediğini vereceksin.
Yapmayacaklar transfer yapmıyorlar abi bu adamlar garip. Hayır tamam anladık yapmayacaksın ama 2 tane oyuncu var emre dışında sadece o bölgede ve emre'de çok sakatlanıyo.Emre yokken baroni-selçuk olmuyo bari türk takviye yapsaydınız,sezer öztürk'ü falan alacağınıza.Yani bu taraftar dünyaca ünlü oyuncu falan istemiyo ki adam gibi bi ön libero sadece çok mu zor? Zokora'yı aldı trabzonspor, o adamı alsak mutlu olurdum yahu.O ayarda adam bulmak çok mu zor?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Diarra'yı Manu istiyormuş(Cidden)
Tuncay yuvaya dönüyor galiba , çıkan haberler o yönde.
Yuvasında zaten Sakaryadaymış, kız arkadaşım Demet Akalın'la gezerken görmüş hatta![]()
-''TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR''-
Aykut Kocaman, transfer çalışmalarının devam ettiğini, kamp dönemi çalışmalarının transfer tercihlerine ışık tutacağını belirtti.
Tüm takımların, rakiplerinin kadrolarına önemli takviyeler yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini vurgulayan Kocaman, ''Biz de uzun süredir takip ettiğimiz, genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza kattık. Transferle ilgili taraftarımızda, camiada bir beklenti olduğunun farkındayız. Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde transfer hiç bitmez. Çalışmalarımız sürüyor. Özellikle kamp dönemi çalışmaları ve hazırlık karşılaşmaları transfer tercihlerimize biraz daha ışık tutacak. Transfer döneminin son gününe kadar çalışmalarımız devam edecek'' diye konuştu.
Burdan çıkarılacak ders; yatalım kalkalım hazırlık maçlarını kaybedelim diye dua edelim. Yoksa 1 sezon daha Cristian veya Selçuk'u ilk 11'de izlemek zorunda kalacağız. 2 senedir izlenen Cristian ve 8 senedir izlenen Selçuk hala analiz edilmediyse sadece hazırlık kampında izlemek neye yarar ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ingiltere'nin daily mirror gazetesi haberine göre west ham united kendilerine 31 yasindaki orta saha oyuncusu icin yapilan 10 milyon poundluk teklifi kabul etti.... Ancak scott parker istanbul'a gitmek istemiyor...
http://www.mirrorfootball.co.uk/tran...cle755091.html
(/s)
Şaka heralde![]()
o adama 10 milyon pound değer biçen allah'tan korksun![]()
10 milyon pounda ne adamlar alinir![]()
Parker muhteşem bir oyuncu, gelse uzun zaman sonra göreceğimiz en iyi göbek oyuncusu olur. yaşına rağmen o para da verilebilir bence sonuçta 34'e kadar rahat oynayacağını düşünüyorum. Eğer İngiltereden teklif gelmezse İstanbul'a da gelir bence. haber aspargas olabilir direk İstanbul olmaz diyeceğini zannetmiyorum
Parker'a değer bence 10 Mn Pound![]()
Basın ekmeğini buldu, Fenerbahçe sayfaları doluyor demekki ki transfer sallamasyonu yapmıyorlar.
Transferi kapattığımız kesin.
bu kadar maddi zarardan sonra çok zor. bi kaç oyuncumuzu satabiliriz bile bana kalırsa
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Buraya yazmak bir garip ve bu da acı verici.Bu sene transfer falan olmaz zaten maddi olarak zor duruma düşeceğiz muhtemelen.Elimizdeki kadroyla güçlenen rakipler ve avrupada umarım başarılı olabiliriz.
Ayrıca Aykut Kocaman'ı şu son olaylardan sonra kimse gönderemez.