Chelsea çok iyi gidiyor abi Karim Benzemayı al
Chelsea çok iyi gidiyor abi Karim Benzemayı al
Alican aslında Adebayor iyi topçu sende niye böyle oldu(bana her maç akıl almaz goller atıyo).Avrupada oynayabilecek ve Arsenal'de de işine yarayacak futbolcu bulman zor.Umarım düzgün birini bulursun.
MUFC sessiz ve derindenmi geliyor nedir
Yunus pek yorum bırakmıyor buralara
Alican Güzel bir forvet bekliyorum..
Valla Mustafa abi bizde o kadar para yok malesef sadece 30 milyon ytl var devre arasında oyuncu önerileriniz varsa alabilirim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Devam ediyor musunuz arkadaşlar? Güzel kariyer oluyor, yaz geldi 3-5 gün içersinde sezonu tamamlayabiliriz diyorsanız içinizden biri beni bulsun, konuşacaklarım var.
Bir de diğer takımların hedefi artık sadece Chelsea'yi yenmek olsun başka şey düşünmeyin.
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün devam edeceğiz abi inşallah.Hafta sonu pek buluşamadıkta.
Herkesten özür dilerim kendim adıma.
Kariyeri yarım yamalak bırakmak huyum değildir asla beni az çok tanıyanlar bilir.Ancak yunus ve alican pek istekli değiller ve online da olamıyoruz ortak saatlerde.
Bu yüzden bu konunun kapanmasını rica ediyorum.
İyi geceler...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Herzaman açtıgımız kariyerlerin bazı arkadaşların işleri yüzünden bitiremedik.Herkesten özür dilerim benim ile kariyer yapanlar bilir hiçbir zaman yarım bırakmadım bırakmamda
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Evet nedendir bilmiyorum Alican ve benim şanssızlığım olsa gerek bu hiçbir zaman biz kariyerlerimizi bitiremedik.Saatlerimiz uyuşmadı vs vs.Bizi takip eden herkesten özür diler,bizi takip ettiğiniz için teşkkür ederim.
süper bir kariyerdi
Yüzyıllar boyu hatırlanacak xD neyse artık başka karüyere