Eh madem herkes yazıyor benim hatunun da 13 Şubat.
Biraz pahalı gibi ama çok güzel bi hediye olur diye düşünüyorum.
http://www.tish-o.com.tr/kisiye-ozel-cikolata.asp
Screw you guys, I'm goin' home
Keşke işin hediye kısmına gelebilsek.
Un var, şeker var, yağ var helva yapamıyoruz hocam.
Biraz maharet gerektiriyo
Sana mı sorduk Aygün?
Neyse konuyu dağıtmayalım. Gençler alın hediyenizi takılmayın nasıl olsa beğenilecek.
Ben incik boncuktan hoşlanmayan kız görmedim, onun için hediye dediniz mi akla gelecek ilk şey bunlardır. Onlar böyle şeyleri dert edip kafasına takmaz, kafasına toka takar, felsefe bu (:
...
Bende bir tavsiye isterim. Hiç sevmiyorum şöyle günleri ama kızlar seviyor işte ne yaparsın.
FM Gazetesi
Şuraya bir Emre abi takviyesi lazım
ilk defa ne alacağımı bilmiyorum arkadaş bi taşla hem d.günü hem sevgililer günü denen iğrenç günü kutlamam lazım püf ....
http://www.buldumbuldum.com/hediye/o...eli_buyuk_boy/
Şöyle bir hediye güzel bir jest olabilir : )
...
Bu Oscar ödülleri çok piyasaya düştü ilk başta güzeldi ancak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Taksimde her yerde satılıyor. İlk gördüğümde çok beğenmiştim ama her yerde görmeye başlayınca sıradanlaştı gözümde.
FM Gazetesi
Urfa'ya gelmeden önce babam'a hediye olarak ben kardeşim ve onun bir resmini halıya dokutmuştum. Güzel farklı bir hediyedir. Şöyle farklı bir örneği var.
...
Ben basmaya kıyamam
tam da aygün konuya yazmamış diyecektim yazmış yine yanıltmadı benji
isme çikolata gerçekten harika fikir
Bir dahaki ay doğum günü vardı hediyesini şimdi aldım.Sevgililer günü dolayısıyla bu ay yarı fiyatına çoğu şey.Affetmedim ben de Size de tavsiye ederim çok avantajlı
Kıza hediye almak kolay da anneme ne hediye alacağım doğum gününde
Ben yakında tek taş alıyorum. Ucuz bir yer var mı bildiğiniz?
Kaya diplerinde bulabilirsin abi.
:S pardon beyler kötüydü :/
Yine 18-19 Ekim sendromuyla karşı karşıyayım,
18'i Annemin 19'u Nişanlımın doğum günü var hediye alacağım ama Annem'e Allah'tan Nişanlımla birlikte aldım o yüzden sıkıntı yok, ancak Nişanlıma ne alacağım bende bilmiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"