Hocam hangi siteden upload ediyorsun resimlerini, ben çoğunu göremiyorum resimlerin.
Ama görebildiğim kadarıyla çok iyi gidiyorsun.
Kullandığın organizasyon logoları çok güzel nerden aldığını öğrenebilir miyim?
Hocam hangi siteden upload ediyorsun resimlerini, ben çoğunu göremiyorum resimlerin.
Ama görebildiğim kadarıyla çok iyi gidiyorsun.
Kullandığın organizasyon logoları çok güzel nerden aldığını öğrenebilir miyim?
KNVB çeyrek Final
Yarı finaldeki rakibimiz AZ Alkmaar oldu.
Eredivisie 19. Hafta
Çok iyi oynamasak da golcülerimizin gününde olması bize galibiyeti getirdi.
Eredivisie 20. Hafta
Feyenoord Zevkten 4 Köşe !
Zorlu Nec deplasmanında rahat bir galibiyet aldık.
Eredivisie 21. Hafta
Bu maç en az 10 olmalıydı. 6 topumuz direkten döndü. Onca pozisyonu da cömertçe harcadık. Neyseki kazandık.
Eredivisie 22. Hafta
Yine iyi oyun yine farklı galibiyet. Geçen sezon olduğu gibi 2. yarıya müthiş başladık. Kalinic herzamanki gibi atmaya devam ediyor. Son zamanlarda perfromansı yükselen isimlerimiz ise Bilyaletdinov ve Obertan.
Eredivisie 23. Hafta
Ve Muhteşem Maçın Galibi Feyenoord !
Zor bir maçtı. Stres hat safhadaydı. Ama Obertan o güzel kafasıyla Ajax ağlarına topu gönderdi ve lig yarışının yeniden başlamasını sağladı.
Lig yeniden başladı diyebiliriz. Bu performansımızı devam ettirirsek şampiyonluğu alacağımıza inancımız tam.
TariboWest
Sıkıntılı maçlar geçirdik. Fakat Ajax'ı yendikten sonra adeta yıkıldılar. Onlar da puan kayıplarına başladılar. 3 puanlık fark hala devam ediyor. Bakalım nereye kadar dayanacaklar? Avrupa Ligi'nde de Rennes'i geçtik ve Liverpool'un rakibi olduk.
TariboWest
Bu sene Avrupa Ligi'ni almanı bekliyorum abi.Ligde de şike mike bir şeyler yap da al ligi de.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Eredivisie 28-29-30-31-32-33. Hafta
Ajax'ın üstü üste 2 hafta berabere kaldığı haftalarda birşey varmış gibi bizde berabere kaldık. O yetmedi bir beraberlik daha aldık. Son 4 maçımız da berabere bitti. Ajax'ı şampiyon yaptık. Resmen kendi becerisizliğimizden dolayı şampiyonluğu kaybettik.
KNVB Beker Yarı Final
Finalde Heerenveen ile oynayacağız.
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Maçları
Üzgünüm Terim
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Maçları
Ve Yarı Finaldeyiz ! Rakip Palermo
TariboWest
Abi bu sefer getir şu kupayı.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Herşey kupayı getirmek için uygun.Haydi hayırlısı çift katlı otobüste hazır bekliyor...
Football is simple,but Football Manager is not
Eredivisie 34. Hafta
Geç kaldınız. Tren Kaçtı !
KNVB Beker Final
ŞAMPİYON FEYENOORD !
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Maçları
Ve Finaldeyiz !!! Rakip De Hiç Yabancı Değil ! Hiddink'in Takımı Juventus !
Yazıklar Olsun Sana Kalinic !
Golleriyle bize çok şey katsa da disiplinsiz hareketleri ve gereksiz yere görüğü sarı ve kırmızı kartlardan dolayı bizi önemli maçlarda hep yalnız bıraktı. Juventus ile oynanacak finalde Nikola Kalinic ve McDonald Mariga yok !
TariboWest
Yapma Bunu Hiddink ! Ayıptır !
Basına açıklamalarda bulunan Hiddink kendilerini avantajlı gördüğünü ve Feyenoord'un kupa için şansının olmadığını açıkladı...
TariboWest
Feyenoord Menejeri Ümit Boğa Jet Hızıyla Cevap Verdi !
Hiddink'in açıklamalarına sadece gülüyorum. Onun için ayıracak vaktim bile yok !
TariboWest
Bu Sefer Olmaz Hiddink ! 2002'de Hooijdonk Kaldırmıştı Bu Kupayı ! Tam 11 Yıl Sonra 2013'te Leroy Fer'in Ellerinde !
Helal Olsun Çocuklar ! Hlousek'in yaptığı aşırtmayı çizgiden çıkaran Phil Jones'a, Laquinta'nın boş kaleye göndereceği topun önüne kendini atan Olsson'a, maçın en gergin ve stresli anında penaltı kullanma sorumluğu altına giren kalecimiz Diego Alves'e ve savaşan takıma teşekkürler...
UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu Sonrası Görüşler
Gelen şampiyonluk sonrası taraftın gönlünü fethettik ve kulübün tarihine adımızı yazdırmayı başardık.
Hey gidi Yaşlı Kurt ! Ne Oldu Da Fikirlerin Değişti !
TariboWest
TebriklerHedef artık en büyük kupa , şampiyonların kupası !
Football is simple,but Football Manager is not
Tebrikler abi.Şahane oldu bu kupa.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Hayırlı olsun Ümit bu sene Ligde de Şampiyonluk bekliyoruz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Vay helal Ümit kupa güzel olmuş.
Avrupa Kulüpler Sıralamasında 19 Basamak Yükselerek 26. Sırada Yer Aldık.
Zengin Kulüpler Sıralamasında da 6 Basamak Yükselerek 16. Sıraya Yükseldik.
TariboWest
Yeni sezonu açtık. Transfer bütçemiz 27.000.000 € olarak açıklandı. Devre arasında sene sonu için anlaştığımız 5 oyuncunun dışında 1 transfer yaparak transfer sezonunu kapatmayı düşünüyorum. Yani bu sezon para harcamayacağız.
TariboWest
Tebrikler Ümit abi, başlık güzel oldu![]()
tebrikler Ümit abi![]()
Avrupada gelen başarının yansıması mali durumu da olumlu yansımış.
Şampiyonlar Ligi bekliyoruz artık...