Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 291 sonuç

Konu: A Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Son hücüm bizim 1 sayı gerideyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kerem naptın 1 sayı gerideyiz içeri oynasan faul olur bişey olur niye 3 lük atıyosun yazıklar olsun yenildik!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yenildik... Grup zora girdi. İSpanyayı bu oyunla yenemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

7 sayı öndeydik,75-68 öndeydik. 2 dk civarı kalmıştı... Yine kendi ellerimizle verdik maçı,helal olsun. Yarın ya Polonya'nın Britanya'ya yenilmesini,ya da İspanya'yı yenmemizi bekleyeceğiz. Yoksa çapraz gruba bile kalamayacağız,helal olsun tekrar

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Kerem naptın 1 sayı gerideyiz içeri oynasan faul olur bişey olur niye 3 lük atıyosun yazıklar olsun yenildik!
    Aynen hadi hakem berbat, hakem taraf tutuyo falan ama..
    Ya o son hücumda gir içeriye hiçbişey olmadı faul al be abicim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Son 2 maçta 37-7 üçlük attık.Bu moral bozukluğu ile turnuvada kepengi kapatırız.Bu gazla zati Polonya Britanya'yı öper.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hakem müsfettesi 3.periyot sonunda 4 sayılık farkı tek başına eritti öne geçirdi rakibi ama ne olursa olsun bu ilk 5 inin 5 ide gelmeyen Polonya'ya yenilmenin mazereti yok. Klasik Türk milletiyiz bir maç kaybettik diye turnuvayı bıraktık aynı 2009 Avrupa şampiyonasında yaptığımız gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence önce kendimize bakalım. Hakemler bizi istemiyor orası zaten tartışılmaz. Bugün olan skandallar silsilesinide geçtim ama be kardeşim sen savunmayı yapıyorsun üçlük zorluyorsun atamıyorsun, son 12 saniye var ve onların yarı sahasından başlıyorsun ve ne faül almayı becerebiliyorsun ne sayı yapmayı ondada gidip üçlük zorluyorsun. Kısacası takım kaliteli olsada yediğimiz sayılardada hücumdada hatalar yapıyor. İlk 2 maç bu çok açığa çıkmadı ama son iki maç bu hataların üzerine hakem skandallarını ekleyince böyle oldu. Önce üçlük ve faul çalışsın bu takım...

Olacaklar belli bu Polonya ne Britanya gibi bir takıma yenilir nede bizim takım bu oyun ve moral bozukluğu artı hakemler ile İspanyayı yener.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Böyle bir hakem görmedim resmen polonyaya oynadı.Bizimkilerede çok kızıyorum hiç biri eski forumunda değil silkelenmeleri şart.keremin son saniyede yapmak istediğini anlayan varmı.ne bu kahraman olma çabası

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Soylencek hicbir soz yok bence, daha baslamadan sonucu belirlenmis bir mac izledik maalesef. Hep iyimser dusunmek isteyenlerdenim ama bu kadarina da pes. Istemiyosaniz almayin kardesim bizi turnuvaya. Normal sartlarda 15 sayi onde kapatiyoduk maci, ne kadar kufur varsa siraladigim ... hakemleri gun yuzu gormez insallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gasol kardeşler,Navarro,Calderon,Rudy,İbaka

Bu takımı yenmek çok zor.Morallerde bozuk.Malesef Polonya'nın yenilmesini bekliyeceğiz.Ancak oda çok zor.Polonya bu gazla Britanya'yı çok rahat yener.Çok kötü takım Britanya.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şaka gibi bir maçtı .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşin özeti; Luol Deng'in 50 sayı atmasını bekleyeceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ayrıca koç faktörüde önemli. Orhun Ene'nin milli takım için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu takımın şimdiye katar dahada üstüne katması lazımdı. Eğer gruptan çıkamazsakta bence yollar ayrılmalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bizim Türk Michael Jordan'ımız der ki; ''Ama Maddi Manevi Lalalalalalaaayyy..!''

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hakemlere saygı ve selamlarımı yolluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sen Dünya 2.si bir takımsan çıkacaksın gerekirse hakemi de yeneceksin. Nerde o ilk maçlarda ki takım, talihsiz bir maç kaybedildi diye bu kadar motivasyon kaybı kabul edilemez. Kafalar bu maçta değildi maçın başında, akıllar başa geldiğinde ise iş işten geçmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir ara kasti faul felan verdikten sonra o hırsla acayip bir pres ve savunma yapmıştık onu maça yaysaydık zaten bu takımı 14-15 sayıyla yenerdik. Hakemede gerek kalmazdı o zaman...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hakem çok kötüydü. Maçı vermek için elinden geleni yaptı. Saçma pozisyonlada faul çaldı. Ancaaaakk,

Biz o kadar güçlü takım olarak görüyoruz ki kendimizi Polonya takımını küçümseyebiliyoruz. Madem o kadar güçlüyüz sistemli oynuyoruz,
    12 saniyede hücum yapacak kapasitemiz yok mu ?
    12 saniyede biri içeri kat edip turnike atamıyor veya faul yaptıramıyor mu ?
    12 saniyede bir oyun kurup boşta bir adam bırakamıyor muyuz ?

Lise takımı olsa bir koç 12 saniyede oyunu çizer oradan çok rahat sayılar çıkartır ve bu sayıyı atacak oyuncular ne Hido ne Kerem ne Ömer sadece o lisede okuyan öğrenciler olacaktır. Milli takımı ayıpladım Dünya'nın birçok yerindeki basket-severler gibi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Enes tek kelime ile harika ilerde cok buyuk yildiz olucak hakemlere gelirsek bizi bu turnuvada istemiyorlar cok ama cok hata yapiyorlar ayrica hocayida hic begenmiyorum ah bi tanjevic yada oktay hoca olcaktiki...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hakem çok kötüydü. Maçı vermek için elinden geleni yaptı. Saçma pozisyonlada faul çaldı. Ancaaaakk,

Biz o kadar güçlü takım olarak görüyoruz ki kendimizi Polonya takımını küçümseyebiliyoruz. Madem o kadar güçlüyüz sistemli oynuyoruz,
    12 saniyede hücum yapacak kapasitemiz yok mu ?
    12 saniyede biri içeri kat edip turnike atamıyor veya faul yaptıramıyor mu ?
    12 saniyede bir oyun kurup boşta bir adam bırakamıyor muyuz ?

Lise takımı olsa bir koç 12 saniyede oyunu çizer oradan çok rahat sayılar çıkartır ve bu sayıyı atacak oyuncular ne Hido ne Kerem ne Ömer sadece o lisede okuyan öğrenciler olacaktır. Milli takımı ayıpladım Dünya'nın birçok yerindeki basket-severler gibi.
    Komik olan kısmı ise bizde üçlük atacağı zaman tamam bu adam burdan atar diyebileceğimiz biri yok şuana kadar. Girerse girer girmezse girmez. Buna rağmen 12 saniyeyi üçlük atarak harcadık. Son 12 saniye kalmış herif topu alıyor 2 saat dışarda oyalanıyor. Burada koçunda hatası var. Top nasıl pota altına sokulur takıma söylememiş. Polonyoda valla son savunmada içeri sokturmadı bizimkileri. Adamlar kale gibiydi...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

@sannti: If Spain loses to Lithuania, Turkey beats Spain by 7 and Poland wins against GB, Spain is out. Great strategy by Orhun Ene to eliminate ESP

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şaka gibi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tam olarak ne diyor yazıda anlayamadım Elemelerle ilgili birşey yazıyor ama... Sanırım Litvanyaya kaybedip Türkiyede yenerse ve Polonya B.Britanyayı yenerse İspanya çıkamıyor mu diyor :S

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tam olarak ne diyor yazıda anlayamadım Elemelerle ilgili birşey yazıyor ama... Sanırım Litvanyaya kaybedip Türkiyede yenerse ve Polonya B.Britanyayı yenerse İspanya çıkamıyor mu diyor :S
    Litvanya İspanya yı yenerse
    Türkiye İspanya yı 7 sayı farkla yenerse
    Polonya da İngiltere yi yenerse

Sonuç : İspanya elenir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ölme eşeğim ölme

Yine onlarınki biraz fantastik gibi duruyor. İspanya nasıl görmedim şuana kadar ama Litvanyada çok iyi olduğu söylenemez. Her ihtimale açık bir maç. Ama biz 7 sayı ile yenemeyiz İspanyayı... Bizim durumumuz daha vahim.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İspanya'nın şu aşamada elenmesini çok zor olarak görüyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Orhun Ene bana kalırsa milli takım seviyesinde bir hoca değil onu getirmek başlı başına yanlıştı...Mahmuti'yi alacaktın bak bakayım maç sonunda nasıl oynuyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer İspanya litvanyaya kaybederse ve Türkiye İspanyayı yenerse Britanya, İspanya eleniyor.

Not : İspanya'yı 7 sayı farkla yenmemiz gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İspanya resmen dağıtıyor Litvanya'yı.Bizim iş bitmiştir net...

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri