farkettiyseniz herkes interin yeneceğini düşünmüş oylamaya bakarsak ben beraberlik dedimde 1 kişi trabzon kazanır demiş bu adama madalya verilsin:d
farkettiyseniz herkes interin yeneceğini düşünmüş oylamaya bakarsak ben beraberlik dedimde 1 kişi trabzon kazanır demiş bu adama madalya verilsin:d
Ben dedim Trabzonspor kazanır diye. Oy verdim.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Aykut kim acaba ?
Helal olsun trabzonspora
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Sonunda Kazandık
Altın değerinde bir 3 puan, tebrikler Trabzon![]()
Tebrikler Trabzonspor! Helal olsun..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Kazandik ulan kazandik helal olsun tarih yazdik Lille berabere kaldi Trabzon 3 puanla basladi cok cok iyi oldu Simdi Sirada Lille var Avni ankerden Cikamicaklar.
bu arada yediremeyenler trabzonu ortaliga cikmis gene.![]()
Helal olsun Trabzonspor, tebrikler emeği geçen herkese. Tarih yazdınız bu gece.
Helal olsun.
Helal olsun Trabzonspor'a. Müthiş bir galibiyet oldu bu. Harika top oynadılar valla. Trabzonspor'un sağ ve sol beki çok iyi.
Tebrikler TrabzonsporAltındanda daha değerli bir 3 puan aldı
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Harbiden helal olsun.Zor iştir deplasmanda İnter'i yenmek.Ama inanmışlar.
Colman'a ayrı şeyler söylemek lazım.Xavi gibiydi bugün.Harika oynadı.Cech'de harika oynadı.Tolga bana göre maçın yıldızıydı.
Helal olsun ya helal .Türkiye sizinle gurur duyuyor .
Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Eylül.2011 at 00:56
tyrion ve trabzonu tebrik ederimtrabzonun güzel top oynayarak kazanması beni çok mutlu etti bu gruptan kesin çıkacağını biliyorum en azından uefaya gidecektir
Inter'den deplasmanda 3 puan almak müthiş oldu. Kalan maçlardan 6-7 puan daha alınırsa çok iyi olur.
Screw you guys, I'm goin' home
helal olsun demekten başka birşey denilemez. azmin, konstanrasyonun, yardımlaşmanın, en hasını gösterdiler.
Lille-Cska maçıda berabere bitmiş.Oda çok iyi oldu.
Belki 3-5-2 oynamadılar ama aynı kötü oyunlarını sürdürdüler. Bunca pozisyona girmeleri Trabzon'un biraz aceleci oyunundan kaynaklandı bence. İkinci yarının başında Trabzon adam akıllı pas yapmaya başladı , İnter yarı sahasından çıkamadı. Alanzinho'nun yerinde Adrian veya Burak olsaydı çok daha farklı bir maç bile olabilirdi.
Neyse bu da süper tabiki. Helal olsun size çocuklar. Çekemeyenlere inat siz yolunuza devam edin.
Helal olsun Trabzon.Çok iyi savunma yapıp güzel bir galibiyet hediye ettiler bize.Özellikle Tolga Zengin'e helal olsun.Top kaleye geldiğinde bir an bile korkmadım.Müthiş geliştirdi kendisini.Yalnız Halil Altıntop'u hiç beğenmedim gene.Trabzonspor'da oynayacak düzeyde değil kesinlikle.
Ekstradan gelen 3 puan aldi TS. Bu avantaji kullanabilmesi icin evindeki maclari kazanmasi yeterli olacak artik. Bu motivasyonu sadece bizim ligdeki Anadolu takimlarinin buyuk takimlara karsi olani gibi degil turu gecmek adina grup maclarinin tamaminda surdururler umarim. Bu arada Slovaklar ilk 11 de oynamaya baslarlar artik "Sapara-Vittek".
Helal be Trabzon helal,sevindirdin bizleri akşam akşam.
Bizlerin,futbolseverlerin bu 3 puana ihtiyacı vardı.
zokora oyunuyla büyüledi ama hiç beğenmediğim giray bile kademe hatası yapmadı tek hayal kırıklğım henrique oldu daha pozitif oynamasını beklerdim
Beyler lütfen sadece maç konuşulsun.Konu amacından saptırılmasın.(ŞL Trabzonspor'un hakkı değildi,Çekemeyenlere oh olsun vb.) Ayrıca Fenerbahçe'li arkadaşlar Trabzonspor'u ve galibiyetlerini küçümseyici yorumlarda bulunmazsa sevinirim.Bu uyarılarımı dikkate almanızı rica ediyorum.Dikkate almayanlar hakkında gereken yapılacak,bilginize.Bir de bu tarz mesajlara cevap vermek yerine bize bildirin.Aksi takdirde siz de yaptırımla karşılaşabilirsiniz.
Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Eylül.2011 at 01:17
So what?
Saike
Helal olsun sizlere. Belki müthiş bir futbol oynamadık ama doğru oynadık, daha çok savaştık ve birazda şansımızın yardımıyla Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladık.
Vittek 400, Sapara 200 bin euro, Cech, Celutska 1 milyon euro, ama bu galibiyet paha biçilemez..
Burak, Adrian yok, Şenol Hoca cezalı, takımın 3 oyuncusu ilk kez forma giyiyor ve İnter'i deplasmanda yeniyoruz. Tüm manevi desteği yanımızda olanlara armağan olsun bu galibiyet.
Cska ve Lille berabera kaldı, şu anda grup birincisiyiz la![]()
Bu arada İnter tribünleri niye böyle boş anlamadım.Taraftar baskısıdı olmadı.Trabzon'lu taraftarların sesi daha çok çıktı.
Birde İnter'in kadrosunu hiç beğenmedim.Bu kadroyla gruptan zar zor çıkarlar anca.