Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

3 13.64%
  • Berabere biter

7 31.82%
  • Fenerbahçe kazanır

12 54.55%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 124 arası toplam 124 sonuç

Konu: [4. Hafta] Kayserispor - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçı izleyemedim ama özete baktım.Fenerbahçe'yi galibiyetten ötürü tebrik ederim ama hakem resmen batırmış.El pozisyuonlarından 2 tane penaltıyı es geçmiş.Bu pozisyonları es geçmese Orhan kırmızı görebilecekti.Kayseriyi resmen puandan etmiş hakem.

Skandal bir karar dı Bilica'nın eline değen topun pozisyonunda Kayserili oyuncuya sarı kart vermek.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kayserininde gol poziyonu yoktu karambol oldu hep Fenerbahçeninde,kaliteli olmanın faydasıyla 1 gol bulduk sonra maç fln oynanmadı uykum geldi o derece zevksizdi maç.11 günde 4 maç,birsürü sakat oyuncumuz ve şike sürecinin etkisine rağmen 3 galibiyet 1 beraberlik süper bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

11 günde 4 maç ve 3 galibiyet 1 beraberlik çok büyük başarı...

Maçta hiç etkili değildik. Golü erken atmamızda bunda etkili oldu çünkü psikolojik ve fizik olarak yorgun olan takım kapandı sadece. Allahtan golü buldukta sıkıntı çekmedik. Aykut hoca şu dünkü Boral ile Sezer'i niye oynatmıyor hala anlamıyorum. 4 maçtada hemen hemen aynı kadro ile çıktı. Dia ve Stoch gibi adamlar bekliyor. Valalhi kazanmamız bile büyük şans.

Buna rağmen kazanan takımımızı tebrik ediyorum. Sakatlar dönünce nasıl bir takım olacağız onu merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri daha üstün oynadı ,

Orhan Şam'ın pozisyonu bence verilmez topu görmüyor çünkü isteyerek yapılan bir hamle değil ancak Bilica'nın pozisyonu penaltı , hakem bizim başından beri istemediğimiz bir hakemdi , 3 puan almak güzel ama böyle şeyler olmadan almak daha güzel olurdu.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri