Fransa attı gençler![]()
Fransa attı gençler![]()
Gol geldi Fransadan![]()
Bu takıma Tuncay lazımKazım yerine Tuncay oynasa daha iyi olur.Hem ateşleyici bir güç hemde yılmayan bir savaşçı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son Durum
Türkiye
İrlanda
İsveç >>>> Direkt Gidiyor
Hırvatistan
Karadağ
Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Estonya
Fransa-Bosna maçı kaldı Sırplar yenildi Estonya geldi
Aslan Fransadayansınlar
![]()
Türkiye
Çek Cumhuriyeti
Portekiz
Hırvatistan
İrlanda
Karadağ
Estonya
Bosna Hersek
Seri başı oldukinş Estonya gelir yaw Bosna gelmesinde
Maç bitti beyler son durum şöyle :
Gruplara Kalan Takımlar :
Danimarka
Almanya
İspanya
Rusya
İtalya
Hollanda
Yunanistan
İngiltere
İsveç
Fransa
Polonya
Ukrayna
Play-offlardaki Takımlar :
Portekiz
Türkiye
Karadağ
Estonya
İrlanda
Bosna Hersek
Çek Cumhuriyeti
Hırvatistan
Play-offlardaki Muhtemel Rakiplerimiz :
Estonya
Karadağ
Bosna Hersek
İrlanda
Estonya ve İrlanda hariç diğer takımlar rahat rahat eler bizi böyle oynarsak. Hele Karadağ gelirse 2 maçtada gol atamayız ve eminimki seri başı olmayanlar biz gelelim diye dua ediyolar.![]()
I'm back...
Estonya gelir umarım kuralar bu cuma çekilecek sanırım...
Estonya ile eşleşirsek şahane olur![]()
Beyler oyunu falan boşverin. Gazla çalışan bir milletiz farkında değil misiniz? Kalitemiz yok mu, var. Bosna mosna gelsin darmadağan edeceğiz ben inanıyorum. Arda 10 kişi bırakmasın, Kazım 8 kişi bırakmasın takımı yeter. Töre, Tuncay, Volkan Şen, Mehmet Topuz kimi koyarsalar koysunlar ama Kazım'ı koymasınlar şu ilk 11e. Biz kapanan takımlara iyi değiliz 10 kişi geride durdular görmediniz mi? Play-offlardan çıkacağımıza ve şampiyonada çeyrek final göreceğimize kesin gözüyle bakıyorum ben, bu mesajı da saklıyorum![]()
Perşembe çekilcekmiş
perşembe günü 2'de çekilecekmiş kuralar ERcan Taner maçta söyledi.
Estonya da kolay kura olmaz. Letonya skandalı yaşamayalım tekrar![]()
Play-offlara kalmamız Allah'ın bi lütfu bunu geri çevirmemek lazım bir zahmet geçelim artık Play-offları.
Adam gibi oynarlarsa bu dort takimida rahat geceriz. Su gelsin bu gelsin diyecek bir takim yok orada. Oradaki takimlari gozu kapali yenmemiz lazim.
FM Gazetesi
Maçlar 11/12 ve 15 Kasım tarihlerinde oynanacakmış...
Ben bu 4 takımı da geçeceğimizi düşünüyorum. Ama birini seçsem İrlanda gelsin istemem.
beyler tvlerde seri başı değiliz diyor mesela trt 1 ?
Yalan hacı yaTRT nerden bilsin daha Yobo'nun adını doğru yazamıyorlar...Seribaşıyız dostum merak etme...
Diger sitelere baktim , seri basi degiliz diyorlar. aceba..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
lig tv de değiliz diyor siz neye göre seri başı diyorsunuz merak ettim ben bilmiyorum
Nasıl değiliz yahu mantıklı olalım Portekiz,Çekler ve Hırvatlar ilk 3 seribaşı sonra biz geliyoruz İrlanda,Bosna,Estonya ve Karadağ bu takımlar bizden yüksek puanda olamazlar imkanı yok Dünya Kupası eleme gruplarına bakın bu 4 takım ilk 2 torbadan çıkmadı...
1.Torba
Portekiz
Hırvatistan
İrlanda
Çek Cumhuriyeti
2.Torba
TÜRKİYE
Estonya
Bosna Hersek
Karadağ
Ligtv-Trtspor
You can call me a hero.
Ligtv le TRT yarın hatalarını düzeltmek zorunda kalıcak![]()
Evet değiliz sanırım Eylül ayı sıralaması biz nerelerdeymişizde haberimiz yok
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=13441
Karadağda önümüzde Bosnada
A Milli Takımımızın, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak katılmaya hak kazandığı Play-off kuraları 13 Ekim Perşembe günü çekilecek. Polonya'nın ****ow kentinde gerçekleşecek kura çekimi TSİ 14.00'te başlayacak.
Türkiye ve gruplarını ikinci sırada tamamlayan İrlanda Cumhuriyeti, Estonya, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Karadağ, Portekiz ile Çek Cumhuriyeti şampiyonaya katılabilmek için Play-off maçları oynayacak.
Kura çekimine Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile birlikte seri başı olarak katılacak A Milli Takımımızın muhtemel rakipleri ise kuraya ikinci torbadan girecek; Bosna-Hersek, Estonya, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ.
Polonya ve Ukrayna'nın ev sahipliği yapacağı için direkt katılacağı 2012 Avrupa Şampiyonası'na eleme gruplarını birinci sırada tamamlayan; Almanya, Rusya, İtalya, Fransa, Hollanda, Yunanistan, İngiltere, Danimarka ve İspanya ile tüm gruplar arasında en iyi ikinci olan İsveç finallere katılmaya hak kazandı.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=13620
Haberi geri cekmislerTFF iste
![]()
You can call me a hero.
Çok alakasız olacak ama bir şey soracağım. Hiddink'in röportajındaki çevirmen Türker Tozar mı idi?
Sanırım ta kendisi..
Rahat olun seri başıyız![]()