Ben Mert'i hiç beğenmedim. Volkan ile arasında çok kalite farkı var.
...
...
...
Fiziki açıdan da eksiği var. Bi kere sıçrayamıyor. Köşeye giden toplarda topa uçtuğu zaman erken düşüyor. İlk yarıda bi pozisyonda top kaleyi bulsaydı goldü mesela. Ama tabi Volkan kadar üstüne gidilip şans verilirse bu eksiklerini gidermesi kolay olabilir.Ama o sürede takım zorluk yaşar.
Stoch gene 5-6 hafta forma yüzü görmeyecek gibime geliyor nasıl harcadı o pozisyonları hele bitanesi tek vurşla atsa gol olacak ama kontrol etti feyk attı falan lakayt hareketler,Alexte yaptı birkaç tane
Bienvenü hep ezdi topları son 10 dakika tekniği ve top sürmesinin ne kadar iyi olduğunu gösterdi
...
Alex10combr Alex10.com.br
OZER kardesim,tebrikler olsun!!! Cok guzel gol.cok iyi 3 puan.
Namağlup bir şekilde seriye devam etmek güzel.24/22 oldu sanırım.
Maçın genel bir kısmında takım istediği oyunu kontrol edebilecek bir mücadele ile sahadaydı fakat buna rağmen hep bir uzayan hücum organizasyonları kulübede Aykut Kocaman'ı,tv başında bizleri çıldırttı.2.yarı oyundan düştük ve Mersin nispeten daha iyi oynayan taraftı.
Bekir'in pozisyonu net penaltı,keşke verilseydi de millete malzeme olmasaydık.Onur mücadelesi veriyoruz bu sene sonuçta.
Özer: Emre abi çok güzel asist yaptı, bana sadece dokunmak kaldı.
Emre: Al da at dedim, daha ne yapayım :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Verilmeyen penaltı maça gölge düşürsede galip dönmek sevindiriciydi. Özer'in kendisinin bile beklemediği bir gol atması ile resmen 1-0 önde başladık maça. Lig TV'nin sayesinde yayının yaklaşık 15 dakikasını izleyemedik. Devre arasında izlediğimdede 1-2 tane gollük pozisyonu harcadığımızı gördüm. Bienvenu acilen kendini toparlamalı. Attığı gol tamamiyle şansından. Kalecinin hatasından. Yoksa kaleci topu kaçırmasa yine harcamıştı pozisyonu. Stoch hareketli iyi koşu yapıyor ancak geçen sene olduğu gibi bitiricilik açısından sıfır. Bu yönünü geliştirsin yoksa oynayamaz. Kaç tane kaçırdı sayamadım. Bir tanesinide Henriye verdi boş kale yerine kaleciye çaktı. Niang'ın değerini veya Emenike'nin kıymetini şimdi daha iyi anlıyor insan.
S.Kesimal, G.Gönül'ün gelmesiyle daha güçlü bir takımımız olacak.
Bu takımdan acilen Bekir gönderilmeli. Her maç bir halt yiyor. Ondan ne stoper olur ne sağ bek. Gitsin Bank Asyada oynasın birazda.
Maçı ara ara izleyebildim, tamamı hakkında yorum yapamayacağım ama kazanıyor olmak çok güzel. Bu sezon maç kaybedeceğimizi de sanmıyorum açıkcası, bunu benim yerime bir yönetici ya da başkanımız söylemiş olsa, hemen bu sebeple ifadeye çağırılırdı.
Oyuncular değişiyor ama gelenek değişmiyor, Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor, çok teşekkürler sahada onur mücadelesi veren futbolcular ve Aykut Kocaman. 24 maç oldu, daha nice 24 maçlara, bu duruşu sergileyen, takımına sahip çıkan futbolcularla, camiayla...