Gözünden kaçmaması iyi istatisliklerde bile hezimete uğratmıs Fener'i Mersin
Dikkat ettimde normal bi sonuç. 'Türkiye Kupası'![]()
![]()
Gözünden kaçmaması iyi istatisliklerde bile hezimete uğratmıs Fener'i Mersin
Dikkat ettimde normal bi sonuç. 'Türkiye Kupası'![]()
![]()
Daha şampiyonluk kutlamaları resmileşmedimi yahu![]()
Evet istedigimiz gibi bir sezon geçirmeyi başardık !!!
Şimdi verilecek olan transfer bütçesine göre genç oyuncular alıp yeni hedefimize odaklanacagız gelişmeler gelecek..!!
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Bu sezonda seni ahmet güven ve ceyhun eriş sırtlamış bence efsanevi oynamışlar valla tebrikler oyuncuları çok iyi oturtmuşsun
Transfer bütçen çok iyiymiş
Bu arada maaş bütçen gercektende iyi kaliteli servest oyuncular alabilirsin yeni sezonda başarılar
maas bütcem vasat zaten suan 900 bn € sunu kullanıyoruz..saglam oyuncular arastırıyorum suan..
![]()
Şanlıurfa ya iyi oyuncular getirmeni bekliyoruz hadi bakalım![]()
ooo Mersinim Fener'e 6 atmış.Ben kendi kariyerim de atamadım o kadar yahuBu ara da tebrikler kardeşim.Çok iyi bi sezonun ardından 2-3 tane sağlam oyuncu almanı bekliyoruz.
![]()
5 yıl fazla değilmi yahu rehin alıcaksın herhalde urfayı![]()
eger herşey istedigim gibi giderse urfadan baska takım düsünmüyorumher kariyerimde oldugu gibi eger sorun cıkarda istedigim gibi gitmesse avrupada lejyon menejer olabiliriz..
Transfer gelişmeleri birazdan
Son Dakika.. !!
Şanlıurfaspor transfer cıkmazında...
Oyuncular ile anlasıp bonservis ödeme konusunda sıkıntı yasayan sanlıurfaspor bu problemi cözebilecekmi ???
Çözsün yoksa asansör takım olur aynen aşşağıya...
5-6 tane transfer yapman lazım bence özellikle orta sahayı güclendir
Transfer Gündemi.. !!!
Ali Helvacı..
Hem Genc hemde orta sahada bol alternatifli bir kadro kurma ve en az giderle transfer sezonunu kapatmak istememizden bizim için biçilmiş kaftan...
Cenk Güvenc.
Defansa takviye iiçin güzel bir seçim olmasının yanında bedavaya gelmiş olması ve genc olması en büyük artısı.
Edim demir.
3. forvet posizyonunda aldıgımız oyuncu gerek tecrübesi gerekse oyuna sonradan güvenerek koyabilecegimiz tarzda oldugundan bedavaya aldık
Eren Özcan
Orta sahada etkili olabilme adına aldıgımız oyuncu henüz 28 yaşında ve bank asya 1.lig tecrübesine sahip bu sezon en cok sey bekledigimiz oyunculardan biri
Ertan Koç
4. Forvet olarak şans bekleyecek olan oyuncunun en büyük özelligi hızı..
Gurur yazar
1k € ya aldıgımız gurur koray'ın gidişinden sonra 3. yedek defansımız olarak görev bekleyecek
Traore Koh
En büyük silahımız forvetteki 1. adamımız olacak ve goller bekleyeecegiz ondan oyuncuya 90k€ ödedik 48 ay boyunca taksit ödeyecez
Mario Maloca
En büyük kozlarımızdan biri olacak hem genc yası hem havasal hakimiyeti hemde hızıyla ön plana cıkacagını düşünüyorum
Oyuncuya 48 ay 20 k € ödeyecegiz
Serkan Yanık
Sol bekteki sıkıntımızdan dolayı transfer ettik cok sey bekledigim oyunculardan birisi
![]()
Yabancı 1 oyuncu ile anlastık fakat bonservisini ödeyemiyoruzeger ödeyebilirsek onunla birlikte transferi kapatacagız
Traore forvette mükemmel olmuş ben en az 13-14 gol atar diyorum...
Maloca'da bu takımda 5 yıl oynar valla öyle bir oyuncu almışsınki
Son ismi çok merak ediyoruz bide kadronun tamamının ss sini atarmısın
Soon ismi alamadıkalsak eger 19 yasında körpecik bi elemandı romendi ama alamadık
![]()
Forvette artık Traoreyle Diarrayı oynatırsın herhalde 4-4-2 de mükemmel oyuncular oldu yalnız süpürecez bu sene Bank Asyayı![]()
Mehmet Ayaz'ı ortada auto oynatsan daha verimli olmaz mı ?
rotasyonda oynuyo zaten kardeşim..
![]()