Halen Turkce bilmiyor amaayni sorunlari yasiyan varmi
Halen Turkce bilmiyor amaayni sorunlari yasiyan varmi
Colman'ı bende çok isteyen var heran gidebilir.
Bendede suan Roma istiyor ama Turk statusune girdi vermem![]()
Podolski nasıl verim alabiliyor musun ,
bu arada forvet arıyorsan Carlos Fierro'ya bakabilirsin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ligde arka arkaya cok puan kaybetmedigin sürece sorun yok playofflar sıkışık fixturu dengeliyo avrupaya yüklen renktasım..ayrıca colmanı 29-30 a dek satma gerci türk oldugu icin hic satma ben 28-29larda oyuncuları yollarım (:
ha bir önerim daha olacak buragı poacher olarak ilerde oynat sag acık yerine benim kariyere bakarsan neden böyle istedigimi istatistikler söyler![]()
![]()
Oyunlardan pek memnun degilim aslinda. Lig maclarinda Fierro iyi ama kendisini sampiyonlar ligi listesine dahil edemedik. Necid'de tam istedigimizi yapmiyor. Volkan Sen tekrar formunu tutmaya basladi, Buraki ilerde oynatacagiz artik. Avrupadaki maclarimiz icin ilk 11'miz soyle olacak
Burak Yilmaz
Podolski - Blanco - V.Sen
Colman - J.Karacan
H.Ali - Geromel - Kara - Celutska
Onur
bende kötü başlamıstım toparlarsın hem lig başı hem de Cl de gruplarda telafisi olacak maclar ocaktan sonra sıkıntı olmasın yeter![]()
Karabük maçı harika olmuş![]()
overload candırkiller taktigim fluid overload
![]()
- Lyon'a deplasmanda 5-1 yenildik, hersey son maca bakiyor evde Interle oynuyoruz. Ikimizde 7 puandayiz, onlarin averaj 0 bizimkisi -3.
-BURAK YILMAZ bacagini kirdi 5-6 ay yok
Yapma ya Burak Yılmaz'ın olmaması baya zorlar seni.
Az biraz ilerledim Ocak ayindayim ss'ler geceye![]()
i.G.
"Ligde dolu dizgin ilerliyoruz. Sampiyonlar liginde tam hersey bitti derken Interi evimizde ezdik.
Manchesterla eslesmek istemiyordum ama basa gelen cekilir tabi bu sansiz kura cekimleri hep bizim takima denk geliyor. Burak bu sezon yok artik, Necid'den istedigimiz verimi alamadik kendisini yolliyacagiz. Paulo Henrique kiradan dondu ama onuda dusunmuyorum oda yolcu, bu sezonu bitirmek icin bi forvet kiralamak istiyorum."
Şansız kuralar çok iyi bi şey ya (!)gözler üzerinde dostum başarırsın
![]()
Trabzonspora Fransiz bomba
Burak Yilmazin sakatlanmasi ile beraber forvet arayislarini surduren Trabzonspor, arayislarini sonlandirdi ve sezon sonuna kadar Toulouse'da yildizi parliyan Gignaci kiraladi.
I.G. soyle devam etti
" Ocak ayinda transfer yapmak istemiyorduk orta saha haric ama Burakin sansiz bi sakatlik gecirecegini hic hesaba katamadik. Buyuk paralar harcayip birinede getirmek istemedik cunki Ocak ayinda fiyatlarda epey bi sisme oluyor. Kiraliyalim dedik, liste yaptik ve o listenin 3 cu ismi Gignac ile anlastik. Umarim burasini 6 ay boyunca evi gibi hissedir, egerki tam adapte olursa bizim oyuncumuzda olur, neden olmasin ?"
1.podolskiyi nerden oynatıyon
2.istatistiki durumu ne
3.podolski hastası biri olarak trabzonda oynaması hiç içime sinmedi dahası benden başka birinin transfer etmesine ayar oldum))
ne yi kiralıcan podolski yimi
TRABZON'da firtina yine koptu
Juventustan, Podolski icin yapilan teklifi reddeden Gaygusuz, Podolski'nin menajerinin oyuncu icin daha yuksek bi maas istemesiyle cilgina dondu.
Apar topar Podolskinin kendisiyle gorusmesini istiyen Gaygusuz oyuncuyla kisa bi gorusme yapti. Alinan bilgilere gore ilk basta israrci olan Podolskinin, Gaygusuz'dan istedigi tepkiyi bulamayinca geri vites atti. Mikrofonlarimiza konusan Gaygusuz
"Almanyada nasil isliyor duzen bilmiyorum ama Podolski bilmesi lazimdi burda her kulup her parayi verecek gucte degil, Trabzon olarak basari ile para kazanabiliyoruz. Biletlerimiz Istanbul kulupleri kadar satilmiyor ve sponsorlarimiz onlar kadar bize katki saglamiyor.
Podolski Koln'de burda kazandigi parayi kazanmiyordu, daha 6 ay bile olmamis geleli menajeri bizden gelip daha yuksek maas talep ediyor. Podolski'yi iyi egitememisler ama biz burda basladik egitmeye. Herkese hakettigini veririm, ne fazlasi nede azi"