Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

10 62.50%
  • Berabere

3 18.75%
  • Gaziantepspor

3 18.75%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 122 arası toplam 122 sonuç

Konu: [8.Hafta] Galatasaray - Gaziantepspor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Markus Merk ilah değil diğerinin kariyerini bilmiyorum.Bir gün gelir siz de Markus Merk'in yorumunu hatalı bulabilirsiniz, bunun için hakem ya da hakem eskisi olmaya gerek yok. Saçma bi kıstastır bu.

Burada Melo'nun attığı ofsayt golüne ofsayt değil, Cenk'in nizami golüne ofsayt diyenler olduğu için şaşırmıyorum gerçi bu tepkilere.

Ayrıca hepimizin öve öve bitiremediği premier ligin, hakemlerini kıstas alırsak galatasaray yine 9 kişi bitirirdi maçı ama atılanlar Servet ile Melo olurdu. Sabri değil. Sabri'nin atılması hatadır, itirazlara daha çok müsamaha gösterilmelidir artık bu ülkede.

Ben hiçbir yorumumda cenk ve meloyu karşılaştırmadım diğer arkadaşları bilemem.Bence 2 kararda da haklı hakem.Benim tek yaygara çıkarma nedenim kırmızı kartlardır.Bana göre Servet sarı karttır.Sabri nin kırmızısı doğrudur(itirazdan dolayı) ama o itirazı doğuran sabepte yapmamış olduğu bir fauldür.Bir takıma yanlış 2 kırmızı verirsen o takımın sahada yapacağı fazla birşey kalmaz.Ki buna rağmen 9 kişi antepten daha iyi baskılı oynadık bunuda belirtmem lazım.Antepin skoru korumaya yönelik geri çekilmesininde bunda etkisi vardır tabi.

Ayrıca tabiki Markus merk ilah değil ama sizce bu lafta saçma değil mi ? Atıyorum konusunda uzman bir mühendiste ilah değildir.Düşüncenize katılmıyorum.

Sabri'nin kırmızı kartı oldukça ilginç gerçekten.Yanlış bir karara itirazdan olan sarı kart.Sarı kart bu sene talimatlar değiştiği için doğru ama öncesindeki faul pozisyonu yanlış bir karar.Her ne kadar talimatlar değişmiş olsa da takım kaptanların tolerans sahibi olması lazım hakemler tarafından.

2.hafta oynadığımız Gaziantep maçında Alex'in daha maç başında gördüğü çok komik bir sarı kart hatırlıyorum.Hakemlerimiz kuralları uygulamaya çalışıyor ama standartları aşıp,ipin ucunu kaçırıyorlar.

Servet'in kırmızı kart pozisyonu tek kelime ile rezalet,zaten Fatih Terim'i de taktik anlamda elini kolunu bağlayan olay oldu o kart.Bu anlamda Galatasaraylılar hakeme yüklenmekte kesinlikle haklılar.

Yalnız yine de Galatasaray'ın kadro derinliği yeterli değil gibi gözüküyor,sakatlık ve cezalılar artarsa sıkıntı yaşayabilirler ilerleyen haftalarda.Bu hafta Kazım ve Engin'in yokluğu çok belli oldu takımda.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri