Hadi bakalım antep sürpriz yapmış ama sende iyi gidiyosun maç kaybetmemen gerek
Hadi bakalım antep sürpriz yapmış ama sende iyi gidiyosun maç kaybetmemen gerek
PLAYOFF 3.HAFTA
Bursa sokaklarında bayram havası hakim tüm şehir havaya girmiş durumda Fenerbahçenin aldığı süpriz beraberlik bir anda bizi 1.sıraya çıkarttı kalan maçlarımız Gaziantep İbb ve en son maç olarak Fenerbahçe
Maç sonuçları ve Puan Durumu
![]()
PLAYOFF 4.HAFTA
Yine Gaziantep Yine yenilgi adım adım şampiyonluğa gidiyorlar... Gaziantep'i yenemiyoruz... en azından ligde
Fenerbahçe'de İBB ile berabere kalıyor ya Gaziantep yada biz şampiyon olucaz gibi gözüküyor...
![]()
PLAYOFF 5.HAFTA
GAZİANTEP'E YENİLİYORUM FENERBAHÇE'Yİ YENİYORUM KENDİ TAKIMIMI BEN ANLAMIYORUM
Kaybedicek bişeyim olmadığı için çok atak bir taktikle oynadım bu maçta çok pozisyon verdim ama çokta buldum bitirici golcü eksikliği yaşadı Fenerbahçe ve tekrar playoff grubunda liderliğe oturdum
Maçlar ve Puan Durumu
![]()
YA GAZİANTEP YA BİZ
BURSASPOR TV yayınından bazı önemli başlıkları aktarıyoruz:
Utkan Günhan: Sezon başında playoff sisteminin futbolun ruhuna ters olduğunu ve gereksiz bir uygulama olduğunu düşünüyordum fakat şu yaşadığımız playoff süreci benim ne kadar yanıldığımın bir göstergesi ligi 3. bitiren bir takım Fenerbahçe'yi yenerse yada ben berabere kalırsam şampiyon olacak ligin lideri ise şampiyonluk şansını kaçırmış durumda. Bizimse tek yapmamız gerekense iddiası kalmayan İBB'yi yenmek...
Şimdide mikrofonlarımızı İBB teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yorumlarını dinliyoruz:
Abdullah Avcı: Kimse bizden fazla yada az bir performans beklemesin!! Biz onurlu bir şekilde çıkıp mücadelimizi ortaya koyucaz kimin şampiyon olduğu beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Her iki takımada başarılar diliyorum...
Hadi Bursaspor al 2 kupayıda !
Ben sinirden stresten oynayamıyorum bir yemek yiyeyim devam edicem yorumlarınızı esirgemeyin taktik oyuncu yada spekülasyonlar kabulüm...
Valla ister 16 yaşında birini oynat ister 34 de bu başlıkta bu gün içinde 1 kupa görecem ben arkadaş![]()
BİZ MAÇIMIZI KAZANDIK BU BİZE YETİYORDU AMA KAZANMASAKTA GAZİANTEP MAÇINI KAYBETTİ
Mikrofonlarımızı uzattığımız Utkan Günhan koşsarak bangura'nın yanına koştu... Şampiyonluk Bangura'nın Hat-trick'i ile gelmişti... Bursaspor takımını taraftar Yalova iskelesinde meşalalerle karşılıyorlar. Kameralarımız hala kutlamalara yaklaşamadı izdiham büyük...
![]()
Ligin sonunda oluşan sıralama
AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU
![]()
Uzunca bir süredir kovulması gündemdeydi beklenen verim gelmeyince kaçınılmaz son
![]()
Milli takımada başvuru yap bence bu arada Türkiye Kupası ne oldu ?
Türkiye Kupasınıda Fenerbahçeyi kontra atak futbolumuzla yine yenerek kazandık şampiyonluktan sonra pek bir yavan kutlama oldu...
Çifte kupa geldi tebrikler şimdi transferleri bekliyoruz bi bomba patlatırsın artık![]()
Bangura Türkiye kupasında en iyi oyuncu
Takımımın Yıldızlarının Sezon Performansları
Tetteh Bangura
Julian Schieber
Wederson
Ozan İpek
Takımımı bu timsahlar taşıdı diyebilirim...
Aldığımız bazı ödüller;
![]()
Transfer güncellemeleri;
Hazırlık Maçları;
![]()
TRANSFER GÜNCELLEME
VE BOMBA OLARAK ONUR KIVRAK İLE GÖRÜŞÜYORUM ANLAŞMA ZEMİNİ SAĞLARSAK KALEMİZİ GÜVENE ALICAZ VE BOŞA BİR YABANCI OYNATMIYCAZ
Uzun aradan sonra tekrar futbola geri dönüyoruz süper kupa ile kadromuzu 1i kiralık olmak üzere 4 oyuncuyla güölendirdik zayıf olduğumuz yerlere odaklandık hazırlık maçlarından kadronun avrupa için çokta yetersiz olduğunu düşünmediğimden daha çok yedek oyuncu aradık onur kıvrak biterse çok güzel olucak 12.5M TL teklif ettim ama bakıcaz
Süper Kupada Bursaspor'un
Harika geçen hazırlık döneminden bu sonucu bekliyorduk Fiorentina napoli zenit hepsini farklı yendik burdada sonuç değişmedi...
Maçın adamı yeni transferim;
![]()
Harika bir hazırlık dönemi geçirdik tek yenilgi aldık oda Roma'dan
![]()
Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları
Muhtemel gruplar şöyle birazdan grup burda olacak
İşte Grubumuz
Zor gruplardan birine düştük hedef 3.'lük
![]()
Beklenen gelişme gerçekleşti ONUR KIVRAK BURSASPORDA!!!
Uzun süredir hayranı olduğu bilinen Utkan Günhan kesenin ağzını açıarak Onur Kıvrak'ı kadrosuna kattı. Böylece uzun yıllar kaleyi garantiye olmuş oldu. Fiyat hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı ama haberlere göre 11m+ Aylık ödemeler şeklinde bir anlaşma olduğu duyuldu. Taraftar bu kadar para harcanmasını yanlış buldu ve teknik direktörlerini eleştirdiler...