ula niye bıraktın onca ugrasını![]()
ula niye bıraktın onca ugrasını![]()
...
...
keşke bırakmasaydın yeni takımında başarılar
Öndeki 4'lü geriden çıktığımız zaman Allah ne verdiyse kaçıyor ileri![]()
...
...
...
Sonuçlar gayet göz doldurucu. Başarılar diliyorum....
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
...
Sen Daha Türkiye'ye Dönmedin mi KardeşimBak Bende Fener İlk Sezonda Sürünüyor
Sende Kesin Küme Düşmüştür
Gel Kurtar TakımınıYeter Artık Kaç Senedir Yaban Ellerdesin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yok daha küme düşmedi normal sezonu lider bitirip playoff'ta şampiyonluğu kaptırıyor hep tff'nin oyunları bunlar
01/02 den beri hep kalıplaşmış liglerde oynardım oyunu, bu sefer bi değişiklik yapalım dedik hazır mevcut sistemde lig ekleme falan varken bundan sonra amerika,asya,afrika ve okyanusya liglerine geçmeyi düşünüyorum , oradaki ulusal ve kıtasal sistemileri öğrenmek iyi gelir (:
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 9.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Zorlu bir maçı da kayıpsız olarak atlattık. Şimdi ortaya çok trajik bir tablo çıktı.
Puan Durumu
TNS 67
Neath 65
Abersytwyth 65
Son hafta maçları
Abersytwyth-TNS
Neath-Bangor City
Hem biz hem de Abersytwyth maçlarını kazanırsa ligin ilk üçü
Neath
Abersytwyth
TNS
şeklinde olacak
Biz berabere kalır veya yenilir Abersytwyth kazanırsa onlar şampiyon olacak
TNS kazanır biz ve Abersytwyth puan kayberse TNS şampiyon olur
Kısacası son hafta büyük bir heyecan olacak.
...
Loosemores Kupasında FİNAL
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Fenerbahçeli olmamdan olsa gerek üzerimdeki kupa fobisini bir türlü atamıyorum
Finale kadar yürürken sorunsuz gelmeye çalışıp filmdeki hikayeyi mükemmel şekilde tamamlayacakken hiç beklenmedik kötü sonlara kurban gittik bugün bir çin atasözü vardır "Leoparın kuyruğunu asla tutma tuttuysan asla bırakma" diye biz hem maçı riske ederek penaltılara bıraktık hem de orada şansımızı ve kupayı yitirdik umarım bu maçın vereceği moral bozukluğu lige yansımaz.
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 10.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Ve mutlu SON !
Sezonun son maçında 2 puan geride olmamıza rağmen belki de bizim için tek şans bu geceydi. Çünkü şampiyonluk rakiplerimizden ikisi kendi arasında oynarken biz kazanıp o maçtan gelecek haberleri bekliyorduk hem biz hemde Aberswytyth'nin kazanması bizi lig şampiyonu yaptı. Bu Camia'nın kazandığı ilk şampiyonlukta bizim payımız olduğu için memnunum şimdi Galler Kupasında final maçına konsantre olma zamanı daha sonra eğlenecek çok zamanımız olacak.
...
Güzel sonuclar avrupa arenası için şimdilik ligi 2. plana at deplasmadada 1 erken gol bulman lazım
Teşekkürler, Mevcut kadromuz (yedeklerimiz dahil) ligin seviyesinin üstünde o konuda problem yaşayacağımızı sanmıyorum, önümüzde sadece bir 90 dk kaldı onuda geçersek artık gruplardayız. Gruplarda pek bir hedefimiz yok önemli olan zaten katılmak, genç dinamik bir takımız birikim elde ede ede sonraki senelerde başarı kovalarız ama şuan en önemli amaç katılmak, hem popülarite hem de ekonomik açıdan ; yıllık 600 bin € gelir elde etmek nerede sadece gruplara katılıp 6-7 milyon € kasaya koymak nerede (:
...
Galler Liginde 2.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Omonoia maçı öncesi bu maçta önemli oyuncularımızı dinlendirdik yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktık ve galip gelmesini bildik oyuncularımı kutluyorum.
...
Şampiyonlar Ligi Playoff Turu 2.Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
İlk maçtaki skor avantajımızı dikkatli ve kapalı bir oyunla burada korumasını bildik ve rüyalarımızın başlangıcına kapıyı açtık. Şampiyonlar ligine girdiğimiz için mutluyuz umarım oyuncular bu arena'da en iyi şekilde mücadele ederek tecrübe edinir. Oyuncularımı verdiği mücadelelerinden dolayı kutlarım bu başarı onların.
...
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUP KURALARI ÇEKİLDİ
Kura Yorumu: Biz elemelere başlamadan öncede söylediğimiz gibi bu sezon için tek amacımız bu ligin grup arenasına dahil olmaktı. Elemelerde rakiplerimizi geçip bu Arena'ya dahil olduk ve hedefimizi gerçekleştirdik. Hem popülarite açısından hem takımımızın adının duyulması açısından önemliydi ama bunlardan daha önemli ve can alıcı nokta ise işin ekonomik boyutuydu. 10-11 yılda elde edeceğimiz geliri bir sezonda hem de bir kupaya dahil olarak elde etmek muazzam bir şey. Grupta başta Liverpool olmak üzere ciddi rakiplerimiz var sahaya çıkıp yapabileceğimiz şeyin en iyisini yapmak için mücadele edecez bu bizim için büyük bir tecrübe olacak.
...
Vay Ş.L'ye Adım Atmışız Girmesini Bilmişsek Gruptan Çıkmasınıda BilelimEn Az 2.'lik Bekliyorum Senden Bir Çeyrek Final Yaşat Galler'e
![]()
Yok daha nelermevcut kadro değil 2. olmak 4. bile olamaz bakma grupta 4 takım var diye 4. olabilir
Eğer Şampiyonlar ligindeysek bunda Uefa'nın son senelerde yapmış olduğu değişikliğin büyük payı var, çünkü sadece dengimiz olan diğer ülke Şampiyonlarıyla elemelerde karşılaşıyoruz. Bir İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya lig ikincisi üçüncüsü kimi durumlarda dördüncüsüyle rakip olmuyoruz bu da işimizi kolaylaştırıyor. Tabi Şampiyonlar liginde başarılı olmak da bir hedef ama daha çok erken hele mevcut kadroyla rakipleri kıyasladık mı çok çok erken
![]()
...
Ooooo! Sende Azim Göremedim KardeşimKararlı Olan Napar Neder Rakipleri Bir Bir Sakatlar Başarılı Olur
![]()
...
Transferin son günlerine yaklaşırken eksik gördüğümüz bir bölgeye son bir transfer daha yapıp transfer dönemini bitiriyoruz, oyuncu amatör sözleşmeli bir oyuncu olduğundan bütün transferlerdeki gibi yine bonservis ücreti olmadan geldi (:
...
Galler Liginde 3.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Kendi saha ve seyircimiz önünde güzel futbol ve güzel gollerle iyi bir galibiyet aldık, oyuncularımı kutluyorum.
...
Galler Liginde 4.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Dengede geçen bir ilk yarının ardından hızlı başladığımız ikinci yarıda bulduğumuz gollerle bu zor deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Liverpool maçı öncesi güzel bir moral oldu.
...