Bu arada konu sabit yapılırsa iyi olur![]()
Bu arada konu sabit yapılırsa iyi olur![]()
FM'ye verdiğim kısa moladan sonra bugünlerde oynadığım Fulham kariyerini paylaşmak istedim
Takım gerçekten çok potansiyelli ancak yaşlı bir kadroya sahipti aldığımda.Verilen bütçe de ne iyi ne kötü bir bütçe olunca Toloi Schelotto takviyeleri ile sezona başladık.Bana göre gayet göze hoş gelen bir futbol oynayarak yapabileceğimizin en iyilerinden birini yaptık ligte.Sıralamamız 7.sıra olsada gerçekten istediğim futbolu sahaya yansıttığımı düşünüyorum.Zamora B.Ruiz Moussa Dembele gibi yıldızlar hücum hattımı gayet yeterli kılıyordu.Taktiğimi iyi yansıtmamın sebebi gerçekten kalite bir hücum hattımın olmasıydı.Orta saha için aynı şeyleri söyleyemeyebilirim ancak yeterli düzeyde bir orta saha ile sezonu tamamlamayı başardık.Sidwell Etuhu ve Dempsey orta üçlümün vazgeçilmezleri oldularDefans hattımda ise sezona Riise yarım sezonluk performansı ile damga vurdu.Gayet istikrarlı olan Riise Tottenham'ın teklifinin gayet makul olması sebebi ile onları seçti.Savunmadaki bir diğer yıldızım Hangeland oldu.17 gol 6 asistlik süper performansı bize çok şey kattı diyebilirim
.Devre arasında ise yaşlılardan nispeten kurtularak genç bir kadro oluşturmaya çalıştık ancak en büyük engel bütçeydi.Yeni sezonda da hedefim takımın yaş ortalamasını aşağılara çekmek olacak
Beni bu sezon sevindiren en büyük olay şüphesiz Uefa Avrupa Ligi Şampiyonluğu olduSene başı yarı final hedefim vardı ancak kupayı alabileceğim ihtimalini zor olarak görüyordum.Özellikle çeyrek final ilk maçında Valencia ağlarına gönderilen yarım düzine gollü galibiyet ve finalde City'i muhteşem bir futbolla devirerek kupayı almak en unutamadığım anlar oldu
Ayrıca finalde çoğu önemli oyuncum olmadan aldığım zaferi kat be kat önemli kıldı
Final Kadrom Aşağıdaki Gibidir
Ve Tarihi Valencia Zaferi ile Bitirelim
Atalanta ile 2011-12 sezonunu paylaşıyorum sizinle, kupada Inter'e Yarı Finalde iyi oynamama rağmen elendim. Ligde de -6 puanla başladım. Ne yazık ki averajla ikinci olabildik(ikili averaj var herhalde Inter'den 1 puan alabildiğim için):
![]()
Atalanta çok potansiyeli olan bir takım. Hatta aşırı bir potansiyel var.
Kariyeri uzun zamandir acmiyordum 2-3 gün önce can sIkintisindan devam edeyim dedim FB ile 2. sezonun ortasindaydim CL'de ilk turda Marsilya'yi penaltilarla eledim Arsenal'e deplasmanda 2-1 yenildim kendi evimde 4-0 yendim tabi sans biraz yanimdaydi Arsenal 1 kirmizi kart görmüstü.. yari finalde Real geldi ilk mac deplasmanda 2-1 yenildim ikinci mac önemli oyuncularimin eksik olmasi nedeniyle 4-0 kendi evimde kaybettim Ronaldo'nun cosmasiylaNeyse Türkiye liginde sezonu sampiyon tamamladim 2 sene arka arkaya sampiyon oldum 1 Tr kupasi ve 1 Süper kupa aldim sezon sonu Shaktar'dan teklif geldi adamlar 70 milyon € transfer bütcesi verdiler bende reddedemedim
FB Kadrom:
Hamit'i devre arasinda aldiigm icin CL listesine kaydettiremedim CL'de hic oynamadi bende.. Hasan Ali'de ayni sekilde kayitli degildi listeye.. Sezer,Bekir,German,Salih,Özgür,Gökay ve Samed rezerv takimda oynadilar bütün sezon. Bu arada Peybernes forumda paylasildi mi bilmiyorum ama herkese tavsiye ederim 2. sezonun basinda Gladbach'tan aldim direk ilk 11 e koydum adam banamisin demedi CL maclari dahil bütün oynadigi maclarda iyi bir performans ortaya koydu tas gibi defans kesinlikle tavsiye ederim, fiyatinin iki kati performans gösteren nadir oyunculardan..
Buda Shaktar'in kadrosu,
Kadroyu fazla begenmedim birkac oyuncu haric.. hedefim cok saglam bir kadro kurup CL'de en az final oynamak![]()
fenerde imkanlar kisitli aziz baskan koltugu birakti yeni baskanda epey cimri cikti 70 milyon euroluk transfer bütcesini görünce dayanamadim cok saglam kadro kurmayi hedefliyorum![]()
O kadar para verebiliyorsan düşünmeden Damio'yu al derim, olmadı Doumbia.Rossi içinse, bence etmez.
Last edited by Lim10 : 10.Temmuz.2012 at 19:32 Reason: +ce
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Neyse Rossiden vazgececegiz![]()
Last edited by Bordo61Mavi : 10.Temmuz.2012 at 16:43
2 golde duran top sanırım.Helal olsun real'i yenmek büyük başarı![]()
Evet,farkettim.Yalnız Galeano nötrlemiş işi![]()
Arkadaşlar daha önce Sarıyer kariyeri açmıştım ve bazı hedeflerim vardı; 1Milyar Euro bütçe, Avrupa da ilk 3'e girmek ve stad konusunda. Aşağıda ki 2 yıl (oyun) öncesinin save dosyasından aldığım görüntüler. Toplam 2031 de olmak üzere 4 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğum var.
Zenginlik olarak da 3. ve 4. sıralara yükselip düşüyorum.
Stadım 36000 küsür kişilik. Alt yapılarım çok iyi durumda ve her yıl 2-3 tane kendi alt yapımdan iyi oyuncular çıkıyor. Oyunda ki genel amacım 1 Milyar Euroluk bütçeyi yakalamak ama gerçekten çok zorHiç bir sezon bir oyuncuya yıllık 950.000 Eurodan fazla vermedim. Bundan dolayı bir oyuncuyu 3-4-5 sene arasında oynatabiliyordum ve ondan sonra satıyordum ve satıyorum
O kadar oyuncu sattım o kadar tüm takımın maaş bütçesini düşük tuttum (yıllık 14-15 Milyon Euro) yine de ancak 600 Milyon Euro civarlarındayım. (3 ve 4. sıra ile yer değiştiriyorum) Yaklaşık 9-10 aydır bu oyuna devam ediyorum bütçeyi 1 Milyar yapacak ömrüm yetecek mi bilmiyorum önümde bir tek o hedefim kaldı
Benim elimden geçen veya alt yapımdan çıkan oyuncuların çoğu şu an büyük takımların kilit oyuncuları. History kısmında "SARIYER" yazıyor![]()
İngiltere'nin en dipteki liglerinden birinde Luton Town'dayız. Sezonun ilk yarısının sonlarına yaklaşıyoruz. Liderin 2 puan gerisinde 2. sıradayız. Fleetwood şimdiden gol krallığını ilan etti ama hala 1. olup fark açmak nasip olmadı. Bir üst lige çıkarız ama takım zayıf, üst ligde muhtemelen bırakatacağım takımı. Aramızda kalsın ama.![]()
Rosenborg kariyerimde ilk yılımın sonunda Roma'dan teklif geldi.Oyun bel altı vurdu yani sizin anlayacağınızÇünkü yakından tanıyanlar bilir ne kadar sıkı bir Roma taraftarı olduğumu.Neyse kabul ettim ve takımın başına geçtim.Mayıs sonuydu ve takım ligi 11. sırada tamamlamıştı.İlk sezonda 11. bitirmişlerdi gariptir.Daha önceki kariyerlerimde görmediğim kadar rezil bi kadro vardı.Eldeki kadro yaşlanmış, üzerine birkaç vasat transfer yapabilmişler sadece.Klüp 28 M$ bütçe verdi, maaş bütçesinde de yaklaşık 40 M$ kadar fazla vardı.Bassong, Doumbia, Weiss gibi önemli oyuncuları bana göre iyi fiyatlara bitirdim ve Kagawa reyizde bedavaya geldi.Şampiyonluk düşüncesiyle başlamadım açıkçası lige.Nitekim küçük takımlara karşı iyi sonuçlar alıp, rahat maçlar çıkarmama rağmen ilk yarıda Juve, Milan, İnter ile oynadığım maçları kaybetmem şampiyonluğuun ne kadar uzak olduğunu pekiştiriyordu kafamda.Velhasıl mükemmel çekişmeli bir sezonun ardından şampiyonluk ipini göğüsledik.Grafik olarakda bi ss alıcaktım ama unutmuşum.2-3 hafta Milan oturuyordu ligerlik koltuğuna, 2-3 hafta ben.Birçok maçta inanılmaz ezici oyunlar sergiledik.İtalya Kupasının da sahibi olduk ki buda beklemediğim birşeydi dersem polyannacılık yaptığımı düşünmeyin
Çünkü sadece FA Cup maçlarındaki üst turlar hariç diğer bütün ülkelerdeki lig kupalarını önemsemem ve genelde yedek kadrolarla çıkarım.Burada da yarı finale kadar öyle oldu.Baktım yarı finale gelmişiz ordan sonra asıldık ve kupayı kazandık.İlk sezonu şampiyon tamamlamamıza rağmen yönetim sadece 1M$ bütçe verdi.Maaş bütçesi ise aynı kaldı.Ekonomik olarak iyi durumda değiliz çünkü.Borç en son -32 M$'dı, Stekelenburg'u 16 M$'a Tottenham'a göndererek bir nebzede olsa bunu hafiflettik.Şampiyonlar Liginden de gelecek katılım parasıyla baya rahatlamış oluruz.Velhasıl geçen sezonu şampiyon tamamlayan kadromla başlayayım sslere:
Buda kadromun son şekli:
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
Roma'yı görünce dayanamamışsın abi yine.Yedekteki Gebhart ve Lamela'yı kiralayarak biraz gelir elde edebilirsin sanki. Totti kaptanda bırakmamış takımını yine.
Takım Önerileri konusundaki Esbjerg'i önerdiğini gördüm onunla oynuyorum. İlk sezon kolay geldi biraz,bitiminde caps atarım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
limon. sen her ss eklediğinde, yeni bir oyun açıyorum.
yetti gari.
(/s)
Dayanamadım vallaKiralama yöntemiyle pek birşey gelmez ki dediğin oyuncular benim jokerlerim.Gebhart'ı listeden almıştım derinlik için, Lamela'yada çok iyi teklif gelmediği sürece göndermem.Bakalım şimdi Trapp ile anlaştım Perin'e yol vericem.Onunla birlikte Biyik ve Zimling'i de önerdim.Nerden baksan 10M gelir.İyi para.Seneye ancak düze çıkarız
Totti'yi kovabilsem kovacaktım geçen sene
Yönetim izin vermedi.Tamam efsane oyuncumuz ki benim Roma'yı sevmemdeki en büyük sebeptir kendisi Batistuta ile beraber.Ama bu yılllık 12.5 M$ maaş almasını gerektirmiyor
Neyseki emekli oldu da kurtuldum.
Esbjerg kariyerin zevkli geçecektir emin ol.10 puan fark atmayanı döverler zaten bırakta kolay geçsin ilk sezon
Ne güzel işte![]()
Luton Town ile şu anda zirvedeyiz ve muhtemelen de şampiyon olacağız. Böyle bir durumda sezon sonunda hangi takımlara gidebilirim? Mesela Bir Juventus, A.Madrid gibi takımlara gidebilir miyim?
![]()
Hiç sanmıyorum abi imkansız hatta
İmkansızı başarmak benim göbek adım.![]()
Tamamen geçmişinle alakalı Emrah.Eğer Profesyonel yada Uluslararası olarak seçtiysen en fazla 1. ligden falan teklif gelir.Aksi halde hiç uğraşma.Benim arkadaş geçmişi Amatör seçtiği için aldığı 4 Brezilya Ligi 3 Libertadores, 1 Dünya Kupası ile ancak Fiorentina'ya gidebildi zar zor.
Fakirlikten kırılan kadromla süper ligde kümede kalma savaşı vereceğim. Mertan geçen sezon kiralık olarak tff 1.ligde 10 gol 19 asistle oynadı. Berkin de 10 gol atmıştı. adem Sarı kiralıktı takımda süper iş yaptı ama maaşını karşılayamayacağım için alamadım onu. Forvet-Orta Saha transferi gerekiyor ama maaş bütçesinde 260bin içerdeyiz. Başkan para vermeye yanaşmıyor. Hayırlısı bakalım
![]()
Kadroya Allium Saidou'yu da ekledim. Atouba-Saidou-Traore için yıllık toplam 125bin euro gibi bir para veriyorumMEnajerleri yoktu transfer ederken çko çok ucuza geldiler. Traore ve Atouba'dan çok ümitliğim. Genç bir bulgar forvet kiraladım. Hücum hattım çok zayıf kaldı ama gençlerle götüreceğiz bakalım işi. Hedef 15.lik
![]()