Avrupa için son koz
Rakip 10 kişi kalana kadar iyiydik ama ondan sonra hemen oyun hatasını gsöterdi ve skor 3-2'ye geldi neyseki bir kontrada 4. golü bulup Avrupa'nın yolunu tuttuk.
Uploaded with ImageShack.us
Avrupa için son koz
Rakip 10 kişi kalana kadar iyiydik ama ondan sonra hemen oyun hatasını gsöterdi ve skor 3-2'ye geldi neyseki bir kontrada 4. golü bulup Avrupa'nın yolunu tuttuk.
Koca bir sezona Yazık Oldu ! Lanet Olsun Sizin Play - Off Sisteminize !!
Sezona ilk 10 hedefi koyarak başladık , sonrasında gelen galibiyetler ve iyi futbol sonucu bir anda kendimizi üst sıralarda bulduk.Dar kadromuza rağmen büyük takımlara karşı iyi futbol oynayarak iyi sonuçlar aldık.Play - Off grubuna kaldığımızda en kötü ihtimal Avrupa Kupalarına katılalım dedik.Fakt öyle bir maç oynadık ki herşeyimizi aldı elimizden.Maçın 91 ve 93. dakikasında yediğimiz goller bizi grupta son sıraya itti ve Trabzonun rakibi yaptı , Trabzonspor ile Uefa'ya gidebilmek için oynadık.Ordada şans yanımızda değildi bu maçı da deplasmanda oynadık.Ama yinede herşeye rağmen güzel bir sezon geçirdik.Ligi 4.bitirdik fakat Avrupa'ya katılamadık.Seneye hedeflerimiz büyüdü !
...
...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Büyük şanssızlıklar yaşadık ama olsun çok iyi yerlere geldik...
Guillermo Burdisso
Yeni sezonun iilk transferini yaptık.Savunmaya çok sağlam bir transfer oldu.
Giresunspor'da tekrar göreve geldikten sonra oynadığımız maçlar.
Süper Lige çıkartmayı başardık takımımızı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rize'yi eleyip süper lige çıktın , orada rahat edeceğini sanmıyorsun herhalde![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Herşey iyi güzel oldu , Seneye daha zevkli bi lig olacak ama bize yazık oldu bu sene !
İstediğimiz transferleri yaparsak neden olmasın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2 Sol bek , 1 Sağ bek , 1 Sol açık transferleri yapmamız gerekiyor ..
Diğer bölgelere takviyeleri yaptık açığımız kalan mevkiler burası ama Türk oyuncular bu konuda sıfırlar ..
Trabzon'dan iki yeni transfer.
Sezon sonu serbest kalacak oyunculardan 2 isim ile anlaştık.
İbrahim Öztürk
Savunmadki yerli sıkıntısınıda bu şekilde aştık.Artık 3 tane sağlam yerli stoperimiz oldu.İbrahim yıllık 500 bin € maaş alacak.
Sisi
Valladoid'in kanat oyuncusunu da bedelsiz olarak takıma kattık.Kendisinden verim alacağımı düşündüğüm için aldım.Yıllık 100 bin € gibi de bir maaş ödenecek.
Last edited by Trabzonspor : 06.Aralık.2011 at 15:00
center tr kardeşim belki biliyorsundur ama ben yinede söyleyeyim chivas da Carlos Fierro diye bir adam var hem genç hemde çok iyi ben bjkde oynatıyorum şu an tavsiye ederim
Samsunspor Transfer Borsası ..
Öncelikli olarak takımdan bazı oyuncular ile yollarımızı ayırdık.Geçen sene play off öncesi 3-4 isimle yollarımızı ayırmıştık , Bu seneye başlarken ise 3 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.Fink'i de yolluyoruz fakat ss yi erken aldım diye ss de gözükmüyor.Fink'den 1.1 trilyon para kazanacağız.
Lucas Viatri
Boca'nın genç forveti ile bedelsiz olarak anlaştık.Oyuncu 1 Ocak'ta kulübümüze katılacak.Yıllık 1 milyon € maaş alacak.
Samuel Armenteros
Gelecek vaadeden bir genç oyuncu ile anlaştık.4-4-2 oynayacağımız için ileri ucta alternatif ve kalite önemli.Fiyatı uygun maaşı az,ileride kendisinden par da kazanabiliriz
Kolbeinn Sigporsson
İşte yılın bombası.Sancılı bir transfer süreci geçirdik.Ajax'dan 3.5 milyona alacakken Milan,Napolii,Everton gibi devler devreye girdi ve oyuncunun fiyatı bir anda 6 milyon €'ya çıktı ama ben 4.6 milyon'u kabul ettirdim Ajax'a ve oyuncu o kadar büyük kulüp arasından yıllık 1 milyon € maaş ile bizi seçti.Buda bizim transfer başarımzı gözler önüne seriyor.
Furkan Özçal
Orta alanda hucumcu yönünden sıkıntımız vardı özellik yerli kadromuzda sıkıntı vardı.Colman olmayınca hucuma katkı yapan orta alan yokluğunu Furkan ile gideriğimizi düşünüyorum.Kendisine yıllık 250 bin € ödeyeceğiz ve bonservisine 450 bin e ödedik.
Şimdilik transferlerimiz bu kadar ama uygun görürsek yeni isimleri kadromuza katacağız.
trabzonun transferleri süper![]()
Yine mütevazi kadromuzla elimizden geleni yapacağız![]()
istersen senin için scoutluk yaparım center tr kardeşim![]()
Sakaryasporum çıkmış Süper Lig'ealır ligi götürür
![]()
tabi moruk sen yoksun başında![]()