Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 349 sonuç

Konu: "Gerçekçi Bir Kariyer | Hedefimiz Copa Libertadores'te Başarı | 2014/2015"

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig'de 5 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta

Mutlak üç puan almamız gereken bir maçta Kasımpaşa kornerden golü buldu. Ligde en çok gol atan ve gol yiyen takım biziz. Defansta sıkıntılar yaşıyoruz. Aslında bu sadece uyum sorunundan kaynaklanıyor, yoksa defanstaki isimlerin hepsi yetenekli.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta

Güzel bir oyunla, 7 CCC ile net bir galibiyet aldık. Manisaspor'un tek golü yan toptan geldi.

Sırada Fenerbahçe maçı var. 1 puan almak istiyoruz ama çok zor olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Okan Alkan İyileşti, Santana 7 Hafta Yok!

Okan Alkan'ın 2 aylık sakatlığı tamamen geçmiş durumda ve takımla antrenmanlara başladı. Fakat bir kötü haber Santana'dan geldi. Kendisi milli maçta sakatlandı ve 7 hafta takımdan ayrı kalacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

A Milliler İyi Gidiyor!

Milli takımımız 2014 Dünya Kupası Eleme Gruplarında şu an liderlik koltuğunda oturuyor. Hiddink yönetiminde başarılı günler geçiren milli takım 13. sıraya kadar yükseldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Milli Takım Hızla Yükseliyor!

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Milli Takımlar İçin Lige Verilen Arada Traoré de Sakatlandı!

Kendisi de Santana gibi milli maç esnasında sakatlandı. Lamine Traoré 3 hafta boyunca forma giyemeyecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

4 CCC'miz var bu maçta da. Ama Bienvenu'nun atacağı tutmuş. Keşke bulduğumuz gol pozisyonlarının hepsinden yararlanabilsek. Belki Amrabat, Traoré, Santana olsa daha farklı olurdu her şey. Üstüne üstlük skor 4-2 iken bir golümüz daha verilmedi. O gol sayılsa en azından beraberlik için savaşabilirdik.

Hocam pek takip edemiyordum şu aralar siteyi, şöyle bir gireyim dedim bugün. Başlık ilgimi çekti baştan sona inceledim. Gayet güzel + özenli + klişeden uzak bir kariyer olmuş, bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Fenerbahçe deplasmanında puan alamamak bizi üzmemeli ama Kasımpaşa ve ligin ilk haftasında yenilgi aldığın maçın telafisini yapman gerekebilir. Takipteyim

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hocam pek takip edemiyordum şu aralar siteyi, şöyle bir gireyim dedim bugün. Başlık ilgimi çekti baştan sona inceledim. Gayet güzel + özenli + klişeden uzak bir kariyer olmuş, bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Fenerbahçe deplasmanında puan alamamak bizi üzmemeli ama Kasımpaşa ve ligin ilk haftasında yenilgi aldığın maçın telafisini yapman gerekebilir. Takipteyim
    Telafiyi mutlaka yapmamız gerek söylediğiniz gibi. Takım son haftalarda bol gol atmaya başladı ancak hala çok gol yiyoruz bunun bir çözümünü bulmamız gerek. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta

Bu oyunda gördüğüm en sıkıcı maçtı diyebilirim. Ne doğru düzgün bir gol pozisyonu, ne de gol vardı maçta. Bu maçta çok gol atmayı bekliyordum ancak inişli çıkışlı bir performans gösteriyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Amrabat'ın Sakatlığı Ciddi Değil

Takımımızın Gökhan Ünal ile birlikte en önemli gol silahı olan Nordin Amrabat, Adanspor maçının 90+2. dakikasında sakatlandı. Ancak takım doktorumuzun maçtan sonra yaptığı açıklamada Amrabat'ın 3-4 gün sonra tekrar antrenmanlara başlayacağını bildirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

9. Hafta Sonunda Spor Toto Süper Lig'de Oyuncu İstatistikleri

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar Carlos Carvalhal Beşiktaş'tan kovuldu. Beşiktaş ligde 7. sırada bulunuyor ve teknik direktörlük için yaklaşık 10 isimle -biri de ben- adları anılıyor.Teklif gelirse aslında normalde kabul ederdim, çünkü ben kariyerlerimde uzun süre bir kulüpte kalamıyorum. Değişiklik severim. Ama bu sefer kabul etmeyeceğim, çünkü Kayserispor'dan sıkılana dek bu takımda devam etmeyi istiyorum. Avrupa'ya gidip orada bir başarı yakalarsak adım başka kulüplerle de anılacaktır zaten. Bu yüzden şimdilik teklif gelirse reddedeceğim. Ama adımın Beşiktaş gibi büyük bir kulüple anılmasından dolayı gurur duydum. İnşallah ileride daha büyük takımlarda anılırım.

Bu gecelik yeter, herkese iyi akşamlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

İlhan Eker De Sakatlandı!

İşte bu kötü oldu. Traoré'nin sakatlıktan çıkmasına 3 gün kaldı. Sivasspor maçında Ömer Kulga'yı stoper olarak oynatmayı planlıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Biseswar 1 Ay Yok!

Biseswar, bana Türkiye'ye alışamadığını söyledi ve dolayısıyla kafasını toplamak için benden izin istedi, ben de verdim. Dolayısıyla kendisi 32 gün boyunca aramızda olamayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta

Önemli olan 3 puanı almaktı. Pek iyi oynamasak da 3 puanı aldık, mutluyuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig'de 10. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Navarro da Sakatlandı!!

Alternatifli bir kadro kurduk, kurmasına ama kaleye takviye yapmadık. Gerek de görmedik. Takımın başına geçtiğimden beri ilk defa Gökhan Değirmenci'yi bir resmi maçta oynatacağım. Bakalım, umarım hayırlı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta

Beklediğim tarz bir galibiyet oldu. Mükemmel oynadık, yediğimiz tek gol kornerden geldi. Eren Güngör'ün attığı bir gol yan toptan, diğeri ise şut çekerek 90'a gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

[B]Haftanın 11'i/B]

Göztepe'ye karşı elde ettiğimiz 7-1'lik galibiyetten sonra haftanın on birine tam 8 oyuncumuz girdi. Navarro sakatlanmasa belki o da girerdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Milli Takım Gaz Kesmeden Yoluna Devam Ediyor!

Milli takımımız Dünya'nın en büyük 4. takımı konumunda...

Daha başarılı olmamanın nedeni forvet ve kaleci mevkiilerinde eksiklik çekmen yoksa transferlerin ve takımın gayet iyi yarı transferde bomba bir fw almanı diliyorum, saygılarımla

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by babafm View Post
    Daha başarılı olmamanın nedeni forvet ve kaleci mevkiilerinde eksiklik çekmen yoksa transferlerin ve takımın gayet iyi yarı transferde bomba bir fw almanı diliyorum, saygılarımla
    Şu an forvette eksikliğimiz yok Gökhan Ünal ve Amrabat 7 golle ligde gol kralları. Dediğin gibi kalede biraz sorun yaşıyoruz. Devre arasında iyi bir kaleci almamız gerek, Avrupa hayallerimizi şansa bırakmamak için. Teşekkürler.

Kaleye takviye için bütçen azsa Itumeleng Khune'yi önerebilirim, paran varsa Tim Krul diyebilirim...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Kaleye takviye için bütçen azsa Itumeleng Khune'yi önerebilirim, paran varsa Tim Krul diyebilirim...
    Transfer bütçem şu an maksimum 3.2 M. Tim Krul'un fiyatı ne kadar eder? Bugün oyuna giremeyeceğim de.

Bende tim krul 2. sezon 48 ayla 3 m ye geldi çok iyi kaleci bende tavsiye ederim kardeş.Kariyeri başından beri takip ediyorum güzel gidiyor herşey.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by babafm View Post
    Bende tim krul 2. sezon 48 ayla 3 m ye geldi çok iyi kaleci bende tavsiye ederim kardeş.Kariyeri başından beri takip ediyorum güzel gidiyor herşey.
    Bugün oyuna gireceğim büyük ihtimal. Bakarım Tim Krul'a. Teşekkürler bu arada.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta

Galatasaray'a ilk mağlubiyetini tattırdık. İkinci yarıya başlamadan yeni taktiğe geçtik ve geriden gelip 2 gol attık. Mutluyuz. Şu anda ligde 3. sırada bulunuyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Tim Krul'un fiyatı bizim transfer bütçemizden fazla. Khune'ye de teklif götürdüm adamlar 6.5 M istiyor.

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri