Okan Alkan İyileşti, Santana 7 Hafta Yok!
Okan Alkan'ın 2 aylık sakatlığı tamamen geçmiş durumda ve takımla antrenmanlara başladı. Fakat bir kötü haber Santana'dan geldi. Kendisi milli maçta sakatlandı ve 7 hafta takımdan ayrı kalacak.
Milli Takımlar İçin Lige Verilen Arada Traoré de Sakatlandı!
Kendisi de Santana gibi milli maç esnasında sakatlandı. Lamine Traoré 3 hafta boyunca forma giyemeyecek.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
4 CCC'miz var bu maçta da. Ama Bienvenu'nun atacağı tutmuş. Keşke bulduğumuz gol pozisyonlarının hepsinden yararlanabilsek. Belki Amrabat, Traoré, Santana olsa daha farklı olurdu her şey. Üstüne üstlük skor 4-2 iken bir golümüz daha verilmedi. O gol sayılsa en azından beraberlik için savaşabilirdik.
Hocam pek takip edemiyordum şu aralar siteyi, şöyle bir gireyim dedim bugün. Başlık ilgimi çekti baştan sona inceledim. Gayet güzel + özenli + klişeden uzak bir kariyer olmuş, bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Fenerbahçe deplasmanında puan alamamak bizi üzmemeli ama Kasımpaşa ve ligin ilk haftasında yenilgi aldığın maçın telafisini yapman gerekebilir. Takipteyim![]()
Amrabat'ın Sakatlığı Ciddi Değil
Takımımızın Gökhan Ünal ile birlikte en önemli gol silahı olan Nordin Amrabat, Adanspor maçının 90+2. dakikasında sakatlandı. Ancak takım doktorumuzun maçtan sonra yaptığı açıklamada Amrabat'ın 3-4 gün sonra tekrar antrenmanlara başlayacağını bildirdi.
Arkadaşlar Carlos Carvalhal Beşiktaş'tan kovuldu. Beşiktaş ligde 7. sırada bulunuyor ve teknik direktörlük için yaklaşık 10 isimle -biri de ben- adları anılıyor.Teklif gelirse aslında normalde kabul ederdim, çünkü ben kariyerlerimde uzun süre bir kulüpte kalamıyorum. Değişiklik severim. Ama bu sefer kabul etmeyeceğim, çünkü Kayserispor'dan sıkılana dek bu takımda devam etmeyi istiyorum. Avrupa'ya gidip orada bir başarı yakalarsak adım başka kulüplerle de anılacaktır zaten. Bu yüzden şimdilik teklif gelirse reddedeceğim. Ama adımın Beşiktaş gibi büyük bir kulüple anılmasından dolayı gurur duydum. İnşallah ileride daha büyük takımlarda anılırım.
Bu gecelik yeter, herkese iyi akşamlar.
Biseswar 1 Ay Yok!
Biseswar, bana Türkiye'ye alışamadığını söyledi ve dolayısıyla kafasını toplamak için benden izin istedi, ben de verdim. Dolayısıyla kendisi 32 gün boyunca aramızda olamayacak.
Daha başarılı olmamanın nedeni forvet ve kaleci mevkiilerinde eksiklik çekmen yoksa transferlerin ve takımın gayet iyi yarı transferde bomba bir fw almanı diliyorum, saygılarımla![]()
Kaleye takviye için bütçen azsa Itumeleng Khune'yi önerebilirim, paran varsa Tim Krul diyebilirim...
Bende tim krul 2. sezon 48 ayla 3 m ye geldi çok iyi kaleci bende tavsiye ederim kardeş.Kariyeri başından beri takip ediyorum güzel gidiyor herşey.
Tim Krul'un fiyatı bizim transfer bütçemizden fazla. Khune'ye de teklif götürdüm adamlar 6.5 M istiyor.![]()