Kazanırız attirson gelir ortalığı karıştırır.Berabere kalırız attirson gelir ortalığı karıştırır![]()
Fatih Terim gibi bir hocaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Bazı hocalar gibi bahanelerin ardına sığınmıyor.
Galatasaray Baros'un eksikliğini diğer maçlarda da hissedecektir.
Allahtan hafta arası Ankaragücü maçı var.Bursa deplasmanı öncesi takıma moral olucaktır.
Fatih hoca takıma biraz kızgın gibiydi.Ankaragücü maçında patlama olabilir.
Melo Twitter (@_FelipeMelo_) ;
Canın sağolsun Melo''Bugün sanki buz pateni vardı ,başladığı gibi 0-0 ,böyle bir alanda futbol oynamak çok zordu ,üzgünüm''Sahanın en iyisiydi "bence". Attirson itirazın var mı ? Sence de Melo'muydu ? Gel 2 dk tartışalım
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sabri artık ne olur oynamasın. Sanki 3 defansla oynadık ya.![]()
Sabri her pozisyonda rakipten uzak oynadı hiç bir akına katılamadı , bindirme yapamadı orada 3'lü felan çektiriyor zannettim bi ara.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ek olarak Diego Angelo sol stoper oynamasına rağmen ne bindirme yapttı öyle helal olsun gerçekten.
Kazım bekte Yiğit kanatta oynasın Ankaragücü maçındaDüzgün zeminde nasıl olacaklar merak ediyorum
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Serkan Kurtuluş'a razıyım ben.Demekki oda hazır değil.Halbuki Kazım bile oynuyorsa sağ bekte Serkan'ın yerinde olsam oturur düşünürüm ben niye oynamıyorum diye.
Volkan,Tello,Angelo,Dede hepsi soldaydı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ujfalusi : Pas yapmak imkansızdı ve biz takım olarak pas yapmaya çalışan, pas yaparak oynayan bir takımız.Beraberlik adil bir sonuçtu. Bizler için kötü olduğu gibi onlar içinde kötüydü. Onlarında çok pozisyonu yok, bizimde yoktu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved