Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkiye Liginde Şampiyonluk Sorunu

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Sigames'in forumu açılmıyor ya biraz daha bahsetsek şu konudan bu işe odaklanırlar.

Bu arada bende deneme amaçlı bir kariyer açtım Türkiye dışında sadece İngiltere açıktı oradan gördüğüm kadarıyla overview ve achievments bölümündeki şampiyonluklar doğru ancak Türkiye'de 2. yıldan itibaren sorun başlıyor. Reputation sorunu yok, artıyor veya azalıyor. Diğer liglerde olsaydı şimdiye fix çıkarmışlardı sanırım sadece TPD'de var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ondan bahsetmiyorum ben. abooo'nun dediğine yazdım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bu mudur yani o kadar para verip aldığımız oyun! Öyle ufak bir sorun da değil ki. Herkesin amacı şampiyon olmak ama şampiyonluklar yazmıyor kariyerinde insanın. Bu mudur yani . Haram olsun bu sene verdiğim para.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

ya bende görünüyor ama şöyle bi sıkıntı var. ispanyada oynuyorum 1 kez şampiyon oldum 1 kez kral kupasını aldım 1 kez de süper kupayı aldım.. sadece şampiyonluğum görünüyor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu durum şampiyonluk sayısına orantılı TFF ödeneklerini etkilemiyor mu? Kozmetik bir durumun ötesinde bence.
    Tüm oynama isteğim gitti bunu duyunca..

Anlamadığım eğer İspanya ve İngiltere liglerinde de böyle şampiyonluk yazılmama sorunu olsaydı SI forumlarında kıyametin kopması lazımdı şu ana kadar. Orada durumlar ne ki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu durum şampiyonluk sayısına orantılı TFF ödeneklerini etkilemiyor mu? Kozmetik bir durumun ötesinde bence.
    hayır, böyle bir şey olamaz. Çünkü; hem ligin history kısmında hem de şampiyon olan kulübün history kısmında şampiyon olduğu yazıyor. benim yazmadığını gördüğüm tek yer menajerin kazandığı lig şampiyonluğu bölümü.. baktığım her yerde yazıyor. ama bu menajerin rep'ine, CA'sına etki ediyor mu bilmiyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Menajer CA ları değişiyor, reputation değişiyor ve gelirlerde sorun yok.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o zaman pek bir sıkıntı değil, çünkü aynı sorun İspanyada da var İngilterede de.. düzelttiklerinde hepsi düzelir. bize özgü birşey değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    o zaman pek bir sıkıntı değil, çünkü aynı sorun İspanyada da var İngilterede de.. düzelttiklerinde hepsi düzelir. bize özgü birşey değil.
    Hayir o ulkelerde bu sorun oldugunu hic görmedim, ve ayrica baskasinin da belirttigini görmedim. Sanirim sadece bizim ligimiz icin, play off tan dolayi olan bir sorun. Yoksa SI forumlarinda kesinlikle gözume carpardi ingiltere ligi veya ispanya liginde bu sorun olsaydi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dostum şimdi işim var biraz. akşama ss koyarım. aynı şekilde ispanya ve ingiltere de şampiyon olan menajerde de yazmıyor. kendim gördüm bunu.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

FM Genie Scout v12.2 ye uygun çalışıyormuş, kayıtlı oyunlarda dilerseniz kontrollerinizi yapabilirsiniz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    dostum şimdi işim var biraz. akşama ss koyarım. aynı şekilde ispanya ve ingiltere de şampiyon olan menajerde de yazmıyor. kendim gördüm bunu.
    Tamam kardesim sen bir incele iyice aksama kadar. Eger öyle ise ben bunu SI forumunda belirteyim bakalim insanlarin tepkileri olacakmi, onlarda ayni sorun varsa belki bu sorunu cözmeye daha cok yanasirlar. SS lerde hem manajer achivmentsi gösteren hem de o takimin sampiyon olduguna dair bir SS koyarsan bunlari belki SI forumuna da ekleyebilirim ki görsunler. Oyun bende su an kayitli degil ben kendim deneme yapip bakamiyorum. Sagol

14. Default

Oldukçacan sıkıcı bir durum. Umarım biran önce düzeltebilirler. Bunun haricinde Playoff'u iptal etmenin bir yolu yok mu?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Yahu bu sorunla oyunu açasım bile yok. Bütün hevesim kaçtı. İnşallah bir hotfix çıkarırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

işte ss ler... İngiltere de Man Utd 2 yıl şampiyon olmasına rağmen Alex Ferguson da 1 lig şampiyonluğu yazıyor. İapanya da Barcelona 1 kez şampiyon olmasına rağmen Guardiola da sıfır lig şampiyonluğu yazıyor.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Sagol SS ler icin, 28 mayisdasin ss lerde, belki tarih ilerleyince bu sampiyonluklar kayit olabilir. Yani haziran veya Temmuza gelince, hani fikstur yeniden cekiliyor ya ozaman. Biraz daha oyunu ilerletip bakabilirmisin sampiyonluklar gözukecek mi, yoksa hala gözukmuyor mu

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Evet sezonun sıfırlanması sonrası kontrol edilmesi gerekiyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

benim teknik direktör geçmişimde görünüyor şampiyonluğum ve 2 kupam ancak hall of fame'de sıkıntı var
    Last edited by serwan : 12.Mart.2012 at 18:47

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Arkadaşlar İngiltere ve İspanya da sorun yok gibi gözüküyor. Ayrıca bir de Yunan liginde bütün oyuncular yabancı sayılıyormuş. Daha büyük bir hata. Düzelteceklerine bozuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

arkadaşlar çok ilginç bişey aktarmak istiyorum. kariyerime 2 farklı bilgisayarda save dosyamı taşıyarak devam ediyorum. laptopta oynarken hall of fame kısmında aldığım kupa gözükmezken diğer bilgisayarda gözüküyor.
    ikisinde de 12.2 yüklü..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Sanirim ingiltere ve ispanya da sorun yok. Coktan SI forumlarinda duyulurda ozaman. Buyuk sorunlar su an bizim ligimizde ve yunanlilarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

bir gelişme varmı?

fm2010'dan sonra sigames iyicene saçmalamaya başladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by myres View Post
    bir gelişme varmı?
    gelisme mi ne gelismesi gelisme ne arar SI'de

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    arkadaşlar çok ilginç bişey aktarmak istiyorum. kariyerime 2 farklı bilgisayarda save dosyamı taşıyarak devam ediyorum. laptopta oynarken hall of fame kısmında aldığım kupa gözükmezken diğer bilgisayarda gözüküyor.
    ikisinde de 12.2 yüklü..
    Yanilmiyorsam hall of fame yukledigin yer ile iliskili, kayit ettigin oyun degil.

Mesela oyunun yuklendigi tek bilgisayarda iki farkli kisi iki ayri oyun oynuyorsa, hall of fame'de o iki kisinin de basarilarini gorebiliyorsun.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Steam az önce 40,9 mblik bir dosya indirdi, bakalım bi oyuna.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Steam az önce 40,9 mblik bir dosya indirdi, bakalım bi oyuna.
    evet bendede şuanda iniyor.umarım sorun çözülmüştür.bilgisi olan arkadaşlar güncellemenin ne işe yaradığını yazarsa iyi olur.

Edit:

http://forum.turksportal.net/vb/show...=106874&page=7

linkte ''Ralf'' nickli arkadaşlar paylaşmış.

12.2.1

General
    =======
    - Fixed issue where the game would create too many scout reports, sometimes resulting in missing reports, runtime errors or a crash
    - Fixed issue where Reminder Date was not being saved when confirming notes
    - Fixed postponed fixtures issue that resulted in warnings being displayed and a possible crash

Competitions
    ============
    - Fixed issue in pre-12.2.0 saves where some players in Greek & Hungarian leagues are incorrectly regarded as Foreign
    - Fixed issue where winning the Turkish Premier League is not credited
    - Prevented new Russian foreign player rules applying to pre-12.2.0 saves

Database
    ========
    - Corrected Nottingham Forest chairman's retirement date so he is now available for board interaction
    - Corrected Sam Hutchinson retirement date so he now appears in-game

artık kariyerler daha zevkli olacak.hata çözülmüştür.hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Sonunda duzeltilmesine cok sevindim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu data güncellemesi mi yoksa normal bir güncelleme mi ? kayıtlı oyuna etki ediyor mu yani

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri