Sebat şampiyon olur rahatlıkla... İlk grubu gösterdiğin resimde gördüğümde söyledim yoruma yazarım Sebat'a dikkat et diye. Yanılmamışımda... Başarılar.
Sebat şampiyon olur rahatlıkla... İlk grubu gösterdiğin resimde gördüğümde söyledim yoruma yazarım Sebat'a dikkat et diye. Yanılmamışımda... Başarılar.
Evet sebat çok iyi gidiyor ligide muhtemel atlıcaklar bizde onunla gidermiyiz bakalım o merak konusu bizim için![]()
2.ligi atlarız diye düşünüyorum ben
Şuan ki görünüm Sebat'ın üst lige çıktığı bizde play off'larda gibiyiz tabi daha haftalar var ne gösterir bilemeyiz..
23.Hafta
İkinci yarıdaki diriliğimiz isteğimiz arzumuz 3 puanı getirdi...
24.Hafta
Deplasmanda lig sonuncusuna karşı rahat bir galibiyet aldık...
25.Hafta
Deplasmanda sıkıntı çektik gol yollarında, penaltıyı gole çevirseydik herşey değişebilirdi.
26.Hafta
Bol gollü süper bir maç oldu, 17'lık Faruk yine maç kazandırdı...
27.Hafta
Deplasmanda olmanın ezikliği ve Ankaragü'nün puana ihtiyacı olması nedeniyle her ne kadar oyunda varlığımızı istediğimiz derecede gösteremesekde nokta vuruşlarla 3 puanı aldık...
29.Hafta
Kendi sahamızda istediğimiz skorları alıyoruz çok rahat bir şekilde, burda bir çok maçtan bir tanesi..
10 Puanlık farkı 6'ya düşürdük bakalım kalan maçlarda neler olacak umarız play off'larda hüsrana uğramayız.
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
Bizim Gruptan çıkanlar play off'a etkili takımlar bakalım neler değişecek...
Ofspor
Y.Malatyaspor
Ankaragücü
Play Off Çeyrek Final
Penaltılarla güldü yüzümüz rakip Ankaragücü...
Play Off Yarı Final
Güzel bir maç oldu tek golle Final'e yükseldik rakip A grubunun 2. sırasındaki Körfez FK oldu iki grubun 2.leri kapışacak bakalım 3. olmayı kim hak ediyor...
PlayOff Final
Körfez FK - Kızılcahamamspor
İlk yarıyı mağlup kapadık, 1 - 0 daha istekli ve daha atak oynayan bizdik ama kontradan bir gol yedik devre arasında konuşmalarımızı son taktiklerimizi verdik 2 oyuncu değişikliğinle oyuna müdahele ettik bundan sonrası artık söz topcularımda...
PlayOff Final
64. dakikada bulduk beraberlik golünü forvetimizin eksikliğini bir hayli çekiyoruz bakalım ilerleyen dakikalar ne gösterecek...
PlayOff Final
Yusssufff Kılıçççççççç atttı Bank Asya geldiiiii
121. dakika mükkemle bir gol oldu bizim için şampiyonluğu kutluyoruzzzz...
Kızılcahamamspor
Sezon başında Kurtuldu ile anlaştıkdan sonra yeni bir oluşuma girmenin planlarını bugün 1 basamak atlayarak hayallerindeki lige 1 adım daha yakınlaşmış oldular..
Yönetiminden tut aşçısına kadar kenetlenmiş bir ekibin başarı öyküsünü flim yapsak yetmez, ama en büyük başarıyı futbolculara vermek gerekiyor hepsi üst düzey futbol ve üst düzey inanmışlık sonucunda Kızılcahamamspor'u Bank Asya Birinci Lig'e yükselttiler...
Maçın Özeti
- Almış olduğum düşük takımları profesyonel lig standrdına ulaştırmak.√
- Fatih Karagümrük Spor
- Almış olduğum Profesyonel Lig standırdaki takımları bir üst seviyeye ulaştırmak.√
- Kızılcahamamspor
- Almış olduğum Bir alt Lig Takımını En üst seviyedeki Lige çıkartmak.
- Almış olduğum Almış olduğum Süper Lig Takımını Avrupa Liglerine katılır duruma getirmek.
- Almış Olduğum Süper Lig takımını Şampiyonlar Ligine taşımak.
..................
Last edited by World Hollow o1 : 26.Mart.2012 at 17:09
Bir deneme günü bile yapamıyoruz ne kadar hayvancıl bir yönetime sahibiz anlamış değilim.
Transfer bütçemiz " 0 " yetenekli bir eleman bulduk ama para yok diyorlar şaşılacak birşey yahu.
2019 - 2020 Sezonu
Sezon öncesi kampımızı belirledik, transfer bütçemiz yok isteklerimiz hep sonuçsuz çıktı bakalım 0 bütçeyle serbest oyuncu ve kiralık oyuncularla oynamaya çalışıcaz ligde tutunursak ne ala...
Transfer Bilgilendirmesi
Marius Seliger
Volkan Sanli
Ismet Erisen
3 Transfer yapabildik yıllık 93 Milyar ile oynatıcaz elemanları bakalım 1 oyuncu ile daha anlaşma sağladık imzalar atılırsa transferi kapıcaz...
Transferler güzel 2020 Yılındasın daha toplam takımda geçirdiğin süre 3sene falandır![]()
Evet ama bu sezon kızılcahamam'ı bırakmadık.
bakalım tabii şartlar neyi gösterir bilemeyiz.
güzel gidiyorsun hocam takımı bırakmazsan seni Süperligde görmek isteriz![]()
Hazırlık Kampı
Bank Asya Birinci Lig'in yeni ekiplerinden Kızılcahamamspor Kartepe'deki kampını tamamlayarak lige son hazırlık için tesislerine döndü..
Kurtuldu ile yapılan röportaj'da ;
Takım olarak istekli ve genç bir ekibiz bu sezonu atlatırsak sonrasında daha güzel şeylerin olacağını düşünüyorum umarım ki ligi güzel bir yerde bitiririz açıklaması yaptı...
1.Hafta
![]()
2.Hafta
![]()
3.Hafta
![]()
4.Hafta
![]()
İlk 4 haftada istenilen futbolu sergileyemedik tabi takımımızın potansiyeli 2.Lig için yeterli olarak görünsede Bank Asya daha farklı ve daha kaliteli bir lig durumunda o yüzden düşme korkusu yaşıcak gibiyiz bu sezon bakalım neler olacak.