Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 75.00%
  • Berabere biter

3 12.50%
  • Antalyaspor kazanır

3 12.50%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 145 arası toplam 145 sonuç

Konu: [34. Hafta] Fenerbahçe - Antalyaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çift forvette nasıl paşalar gibi oynuyor takım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bi yerde iyi oldu Antalya'nın kaldığı. İnşallah Ömer seneye de oynar da ona tüm kariyeri boyunca unutamayacağı bi maç yaşatırız içerde dışarda.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bir teknik adamı eleştireceğiniz zaman bu mesajı unutmayın lütfen.
    Benim genel düşüncem bu. Aykut Kocaman için özel değil. Fatih Terim, Tayfur Havutçu, Şenol Güneş, Mehmet Özdilek farketmez. O görevde kim var ise hepsi için böyle düşünüyorum. Bu eleştirmememi gerektirmez. Eleştiri yapılır, yapılmalıdır da. Ama çıkması gereken kadro bu demek çok saçma, kusura bakmayın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    samsunsporu bir daha ilelebet stslde görmek istemiyorum benim için çok özel bi sebebi var ama umarım fb bugün kazanır samsun da düşer
    bir taşta iki kuş vurdu takımım helal olsun ayrıca henrinin gol atması ayrı bir kuş ayrıca kayseri maçı için iyi bir moral ve 200 mb + net seviyorum seni fenerbahçem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hem biz yendik, hem de Antalya kaldı ligde. sevindim açıkçası. Sow'un sakatlığı vardı riske sokulmak istenmedi, işler kötü gidince alındı. Emre ile Aykut hoca arasında bir husumet var. kadroda olmamasını eleştiremeyiz, aralarındaki sorun mühim olmasa zaten Aykut hoca da kesmezdi. Stoch'un çıkması çok doğruydu, yaptığı olumlu bir şey yoktu. Caner de bugün kötüydü ama neyseki kazanmasını bildik. Tebrikler Fenerbahçem...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakip taraftarların Aykut hocaya yaptıkları yapıcı eleştiriler beni duygulandırmadı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir maçtı bence. Bazı şeyleri daha iyi anlamamıza yardımcı oldu.

İlk 45 Dakika ve İkinci 45 Dakika olarak ayırmak lazım bu maçı. Çünkü ilk yarı gerçekten çok çok kötüydük. Alex olmadığı zaman şu takım neden çift forvet oynatılmaz? İlk yarı hiç yoktuk 2. yarı çift forvete dönüp, Fenerbahçe olduğumuzu anlayınca maçın kontrolünü aldık.

Son olarak sözüm Aykut Kocaman'a. Azıcık Fenerbahçe'liysen git bu takımdan. Efsane falan olmana gerek yok AZICIK Fenerbahçe'liysen ben bu takıma zarar veriyorum de ve çek git. Ya da 1 sene maaş almadan çalış. O zaman kimse sana ağzını açıp bir şey demez. Ama sen yıllık milyon dolarlar kazanıp o koltuğun hakkını veremiyorsan gideceksin. Kendin gitmezsen eğer o stadda ıslıklandığın gün de olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarı fazlasıyla sıkıcı bir maçtı. Fenerbahçe'de Alex'in yokluğu, Emre'nin yokluğu, Sow'un yokluğu, Antalyaspor'un 11 kişiyle kapanması maçı çekilmez hale getirdi. Fenerbahçe'nin orta sahada yana geriye boş paslar yapması Antalya'nın da işine geldi. 45 dakika gibi uzun bir süre bomboş geçti. İkinci yarıda Emre ve Sow'un oyuna girmesi takımın oyununa bariz etki etti. Nihayetinde gollerin geleceği belliydi.

Her zaman söylemişimdir Tolga Özkalfa mümkünse sadece dişçilik yapsın. Avantaj uygulamayı bile bilmeyen bir hakem Fenerbahçe - Antalyaspor gibi kritik son hafta maçında görev alıyor.

Takımımıza tebrikler.

Edit: Maçtan önce 50'li yaşlardaki taraftarımızın Alex'in eline yapışması ve maçtan sonra da Ziegler'den forma almayı başaran küçük çocuğun sevinci müthişti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ana Vatan'a hoşgeldiniz !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex olmadığında takımın nasıl oynayacağı da çıktı ortaya, Bienvenu, tamamlayıcı forvet olarak fazlasıyla faydalı olur, ilk yarı çıkan kadroyu da eleştirmem, hocanın tercihidir, nasıl ki oyun içerisinde bazı değişikliklerinde eleştiriliyorsa, bugün de hakkını vermek gerekir, 2 değişiklikle devre arasında müdahale etti.

Artık sezon tamamlandı, şimdi takım tamamen büyük maçlara konsantre olacaktır, Emre de, Gökhan da fazlasıyla faydalı olacaktır bu 6 maçta, özellikle Emre, belki 2 maç oynamadı ama bize şampiyonluğu getiren oyuncu olabilir.

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok, Fenerbahçe senelerdir derbilerde çok üstün, bunu da nasıl sağladığı belli. Yüksek konsantrasyon, basit hatalardan kaçınma ve sağlam bir savunma ile şampiyonluk gelebilir.

Antalya'dansa Samsun'un düşmesini istiyordum, Fenerbahçe kümeye diye bağırırken kümeyi gördüler. Barcelona değilsen, elinde Alex de yoksa, dünya üzerinde her takım 4-4-2 oynamalı bence, ya da ben çok fazla 4-4-2 sevdiğimden öyle istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerli arkadaşlara tebrikler.Umarım galatasarayda kazanır da bu hafta işi sıkıntıya sokmayız play off da

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağda solda yorumlara bakıyorum da ya ben gerçekten futboldan anlamıyorum ya da gözlerim farklı şeyler görüyor, tamam Emre kararı hocanın tasarrufudur oynatır, oynatmaz. Yalnız o oynamadığı zaman onun alternatifi Selçuk Şahin midir ? Allah aşkına biri oynadığı zaman oynanan oyunla diğeri oynadığı zaman oynanan oyun aynıdır diyebilecek biri var mı?

Şu maçın ilk yarısına veya Trabzon maçındaki hakimiyete bakın, Fenerbahçe'nin böyle oynaması hak mıdır ? Bu mudur hoşunuza giden Fenerbahçe ? Ezik, korkak, çaresiz, top kendisindeyken ne yapacağını bilmeyen bir oyun tarzı.

Ne olduysa ligin ilk yarısındaki Galatasaray maçında oldu, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren hücum ve baskı felsefeni oyunun her anında kullanan takım gitti, pasif, skoru koruyan, korkak bir anlayış geldi. İşte bu yüzden ben Aykut Kocaman'ı eleştiriyorum. Ortada kötü bir oyun var ama hocamız bunu düzeltmek için bir çaba içinde değil, bir yerlerden vahiy mi bekliyor ? Antalyaspor ligin en çok kapanan takımı, ligin son maçı ve senin sahana geliyor 1 puan yetiyor kendisine, rakibin böyle bir anlayışa hakimken bile sen sahaya atak yapma düşüncesinden yoksun 7-8 oyuncu ile çıkarsan ilk şutunu 30. dk'da atarsın. O zaman "Aykut Hoca" ne yapsın demeyin lütfen, 2 oyuncu değişikliği nasıl bütün oyunu çözdü hepimiz gördük. Fenerbahçe korkak oynayacak takım değildir, bunu yapamaz, beceremez. Aykut Kocaman bunu yaptıkça biz başarısızlığa yelken açmaya devam ederiz ve bu eleştiriler bitmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Playoff'lar öncesi önemli bir galibiyete imza attı Fenerbahçe. Onun dışında Antalyaspor Sivasspor'a duacı olmalı. Mevcut kadro yapısıyla ligde kalmaları mucizedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Antalyaspor puan almak zorunda ve Fenerbahçe'nin kondisyon zaten 65. dakikada bitiyor. Eğer ilk yarı antalya gol yemezse rahatlıkla puan çıkartır.
    Moussa Sow(1-0)62'
    Henri Bienvenu(2-0)72'

Adam haklı beyler dağılın...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tam fail olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ne faili yahu ? dk 65'ten sonra Fenerbahçe muhteşem oynadı da ben mi kaçırdım ? 2. yarıda goller gecikse ve Samsun'dan Sivas2ın gol haberi gelmese görürsdüm ben sizin muhteşemleri Siz öyle düşünün ben böyle. Nasıl olsa süper finalde bunun analizinin çok daha iyi yapacağımız maçlar gelecek. sonra bana "tahrik ettin" demeyin. o maçlarda son 20 dakikalarda Fenerbahçe yerlerde sürünürse gelir alırım buralardan yazılarınızı.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İşin komik yanı Antalya ilk yarı gol yemesse rahatlıkla puan çıkarır demişsin ona fail dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yalnız ben Mehmet Özdilek kadar yeteneksiz bir hoca da görmedim. Elinde Jaba,Sinan,Tita gibi hızlı bir oyuncular varken ve Fenerbahçe savunmasının arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşadığını sağır sultan bile duymuşken forvete Mehmet Yılmaz gibi hantal bir oyuncuyu en uca koyma ve bunda 80 dk ısrar etme becerisini ingilterede eğitimle mi kazandı çok merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İşin komik yanı Antalya ilk yarı gol yemesse rahatlıkla puan çıkarır demişsin ona fail dedim.
    yorumlarda objektif olmak zorunda değiliz. subjektif yorum yapmışım. bir sorun mu var?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yalnız ben Mehmet Özdilek kadar yeteneksiz bir hoca da görmedim. Elinde Jaba gibi hızlı bir oyuncu varken ve Fenerbahçe savunmasının arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşadığını sağır sultan bile duymuşken forvete Mehmet Yılmaz gibi hantal bir oyuncuyu koyma becerisini ingilterede eğitimle mi kazandı çok merak ediyorum
    Ben Antalyaspor'un tüm maçlarını izliyorum neredeyse ve Jaba inanılmaz gereksiz bir oyuncu ne hızını kullanabiliyor ne tekniği var ne bişeyi.Yani Jaba hiçbir şey veremezdi oynasaydı.Hoca sonuna kadar haklı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maksadı ofans bölgesinde bile defans yapmak Mehmet Yılmaz ileride top tutan bir oyuncu ya düz mantık. Antalyaspor keşke düşseydi ligden şimdi en az bir yıl daha onların futbolunu daha doğrusu olmayan futbolunu izleyeceğiz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

yorumlarda objektif olmak zorunda değiliz. subjektif yorum yapmışım. bir sorun mu var?
    Hayır.Bende fail dedim bir sorun mu var ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yorum: Hiçbir İtalyan takımı ilk yarısını 3-0 önde kapattığı bir maçı vermez. ( Milan-Liverpool Ş.L. finali maçında Fatih Terim'in devre arasında spikerin yanında söylediği cümle.)

Maç 3-3 biter ve Liverpool kupaya uzanır

bu ne demek ? "Bazen tesadüfler gerçekleri değiştirmez..."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Maksadı ofans bölgesinde bile defans yapmak Mehmet Yılmaz ileride top tutan bir oyuncu ya düz mantık. Antalyaspor keşke düşseydi ligden şimdi en az bir yıl daha onların futbolunu daha doğrusu olmayan futbolunu izleyeceğiz.

top tuttu da ben mi göremedim acaba ? Koy sağa sola iki savunmayı da yapabilen kanat, at ileriye Zitouni ve Tita'yı. madem savunma yapacaksın orta alanı 4 kişiden kur. Adam 4-3-3 çıkıyor ama hücuma niyeti yok. komik bir anlayıştı yani. düşmeyi hak ettiler. samsun'a üzüldüm.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Antalyaspor'a yükleniliyor ya, sanırsınız ligin en itici futbolunu oynayan takım Antalyaspor. Neyi var Antalyaspor'un? Çok fazla pas yapmaya çalışan bir takım. Bazen abartıyorlar bunu. Oyunu çirkinleştirmiyorlar, futbol oynanmaması için uğraşmıyorlar. Bunu yapan oyuncuları var. Ama Ömer'e olan antipati yüzünden futbol adına yapılmak istenen olumlu şeyleri çöpe atmayın lütfen. Devre arasında büyük yanlış yapıldı. Necati'nin kaybı çok önemliydi. Yerine alınan oyuncular ise Sinan Kaloğlu ve Jaba. İkisi de hiçbir katkı veremedi. Birçoğumuz sadece kendi takımımızla oynarken izlmiştir Antalyaspor'u. Tuttuğumuz takımlar da Antalyaspor'a göre daha güçlü olduğu için, savunma ağırlıklı bir oyun yapısı görmeniz muhtemel. Ben sezonun ilk yarısında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı da oldukça hücum düşünen bir Antalyaspor gördüm. Antalyaspor'un en çok eleştirebileceğim konu transfer konusu olur. Bir takım yıllardır neden ligimize göre 2. sınıf bile değil 3. sınıf yabancılar transfer eder? Borç var fazlasıyla. Diğer takımların durumu da çok iyi değil. Yıllardır bu takıma doğru düzgün transfer yapılamadı. Bu sezon başında Doğa, A. Tandoğan, Musa Aydın transfer edilince sevinmiştim. Artık atılım yapmayı düşünecek Mehmet Özdilek diye. Ama Necati'nin gidişi fazlasıyla kötü etkiledi. Umarım önümüzdeki daha kaliteli transferler yapılır.

Jaba konusunda da geldiğinden beri hiçbirşey vermedi takıma. Fazlasıyla da şans buldu. Fenerbahçe savunması arasında zayıf Jaba yerine daha güçlü Mehmet Yılmaz tercihi bence de doğruydu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri