Sow'un kaçırdığını Bienvenu kaçırmazTrabzonspor biraz daha etkili olursa golü bulabilir hiç içeri giremiyorlar.Burak çok yalnız kalıyor doğru düzgün bir şey yapamadı.
Sow'un kaçırdığını Bienvenu kaçırmazTrabzonspor biraz daha etkili olursa golü bulabilir hiç içeri giremiyorlar.Burak çok yalnız kalıyor doğru düzgün bir şey yapamadı.
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:20 Reason: Sorun yaratacak kısım silindi
Tartışmasız sahanın hakimi Fenerbahçe. Trabzonspor birkaç uygun pozisyon buldu uzaktan şutlarla heba ettiği ama bireysel hatadan kaynaklandı hep. Aynı oyunu sürdürebilirse ikini yarıda daha çok pozisyon gol üretebilir.
Aykut Kocaman'a helal olsun. Yiğidi öldür, hakını yeme demişler. Stoch - Caner değişikliğine kızmıştım ama bugün gerekli olduğunu görüyorum. Takım inanılmaz arzulu. Ayrıca ilk defa kenardan taktik verdiğini görüyorum.
2. Yarı çekmesini istemiyorum takımı geriye. Biz böyle iyi oynadığımız bir maçta yine 45 dakika ecel terleri dökmek istemiyoruz.
Son olarak bu takım şampiyonluğa inanmış. Dünkü maçın tatil edilmesi belkide farkında olmadan bize yaradı. Bu maçı kazanırsak psikolojik bir savaş bekliyor yarınki maçta Galatasaray'ı. Çünkü puan farkı 2'ye düşüyor kazanırsak.
tolga mükemmel kurtardı orda
Emre en şımarık dönemini yaşayan küçük bir çocuk gibi. Gel diyorsun gelmiyor git diyorsun gitmiyor. Kendi kafasında herhangi bir maç içinde neler dönüyor Emre'nin çok merak ediyorum.
Aslında Sow'a kızmamak lazım iyi düşündü Tolga'nın tersine vurdu ama son anda sol elini havaya kaldırararak refleksi sayesinde kurtardı şanssızdı yani. Ama kaçırdığı gol onu çok etkiledi oyundan düştü.
Oyun olarak çok iyiyiz özlediğimiz Fenerbahçe bu. Cristian'ın golü , Sow ve Gökhan'ın pozisyonları maç çok farklı bir skorla olabilirdi şuan .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu takım hep böyle oynasın canımı yesinler![]()
bir kaç bireysel hata haricinde mükemmel oynadık. umarım 2. yarıya bu tempoyu sürdürebiliriz. geriye yaslanma hastalığımız nüksederse vay halimize.
http://s14.directupload.net/images/120415/2p35wpth.swf Golü izlemek isteyenler![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Koreografi fenaydı yaHalatlar kopmuş yine.Hatta demir halatlardan biri birisinin kafasına gelmiş yaralanmış.
bu kareografinin düşme olayıda haftaya dev derbiden sonra derbi konusanda çok kelle götürür![]()
![]()
Cech girdi - olcan adin cikti
Emre'nin bu yaptığı sarı kart değil yalnız ucuz atlattı.
Gooooolllll !!! Soww ohhh be sonunda !
Sow atti 2-0 oldu , cristian guzel top kapti orda
sow ts yede atmış oldu
Ve Trabzonspor'un şampiyonlar ligi umutları son bulur...![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gollerin dakikalarına bakın34 - 61
![]()
![]()
Baroni maçın yıldızı yahu...Şov yapıyor...
Serkan %100 gol kacirdi
Sow iyi muslumanmistam zamaninda atti golu, 61'de kufur edilmesini engeledi
![]()
61de atıcagımız icime dogmustu.![]()
semihe 1 gol yazın oyun tam onun oyuna
dia da girer 85 de
Colman berbattı bu maç.Pas tercihleri yüzünden kaç pozisyon çöpe gitti.İkinci golde de kaptırdı topu.Golden sonra toparladı biraz ama neye yarar.
80de alması lazımdı Dia'yı.Dia girse 1 gol daha kesin atardık.
Bugün Ziegler bile iyi oynadı yani bu maçı sonuna kadar hakettik.Şaka bir yana cidden sezonun en iyi futbolunu oynadık.
Böyle oynayın küme düşün be!!
Tam Sow oyundan düştü Semih girse hem ileride top tutar, Emre'nin sarı kartı var atılma ihtimaline karşı Selçuk girsin dedim ve aynı anda 2 değişiklik geldi. Son dakikada artık Alex'i çıkarıp alkışlatması lazım dedim bir baktım Bienvenu girmek için kenarda bekliyor
Aykut Kocaman bugün müthişti. Takım ayrı bir müthişti.Bu takım şampiyonluğa inanmış. Buradan şampiyonluk alırsak 3 Temmuz'u çıkaranları amaçlarına ulaştırmamış oluruz. Haydi Fenerbahçe. Siz savaşın FORMA kazanır..