Bu sabah kalktım ve kendi kendime dedim ki " Bugün günlerden GALATASARAY ". İnşallah alnımızın akıyla maçı alacağız. Haydi aslanlarım...
Bu sabah kalktım ve kendi kendime dedim ki " Bugün günlerden GALATASARAY ". İnşallah alnımızın akıyla maçı alacağız. Haydi aslanlarım...
Football is simple,but Football Manager is not
google bile sari kirmizi renkler açiyorkazanalim bi zahmet
http://www.google.com.tr/
Mor o mor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mavi de sayılmaz ki. Lacivet olacak![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neyse, anlatmak istediğim başkaydı. Mavi, mor önemli değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu arada şu güzel olmuş
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
arena hazir
![]()
İyi iyi hazırlanın geliyoruz![]()
...
...
Bu saate kadar ki yumuşak muhabbet umarım devam eder, göründüğü üzere 100+ mesaj oldu ancak silnen mesaj yok.
Lütfen sakin olalım ve burada kendimizi kaybetmeyelim arkadaşlar.
Maça gelince F.Bahçe'Nin kazanmasını istiyorum lige daha da renk gelir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
...
Artık o kadar baydı ki derbiler izlemeye bile tenezzül etmiyorum.Eğer önümüzdeki 2 maçı kazanırsak evimizdeki Trabzon maçını izlemeye gideceğim.Arena'ya değil tabi![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Evden çıkıyorum birazdan mekanlar dolar.. Umarım döndüğümde yazacak güzel şeyler bulurum.
bende evden çikiyorum turk kahvesine gidicegim orda ligtv var![]()
...
İlk 11'imiz: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Sow
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk İnan, Engin Baytar, Emre Çolak, Necati Ateş, Johan Elmander
Yedekler
Aykut Erçetin, Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Milan Baros
Fenerbahçe
Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Sow
Fenerbahçe' ye ilk 15 dakikada yapılacak baskı , Galatasaray adına çok önemli. Bekir, Selçuk, Caner hata yapmaya meyilli ve bol bol pas hatası yapan isimler. İleride basan bir Galatasaray rakibe sahayı dar edebilir. Öte yandan Fenerbahçe ilk 15 dakikada bu baskıyı yenebilirse veya bu baskı varken kontraları iyi kurabilirse, maçı dengeye getirebilir.
İki takıma da başarılarGalatasaray kazansın !
Football is simple,but Football Manager is not
Stoch gene yemiş kesiğiBekirin oynaması iyi olmuş Serdar tam bir ... neyse umarım güzel bir maç olur geçen maçtaki gibi sinir olarak izlemek istemiyorum sabahtan gittim yerimi ayırttım umarım adam gibi oynarlar
![]()
Selçuk'un golü var![]()
Bu yıl arenada ki maçta Bilica faktörüylü 1-0 geride başlamıştık bu sefer 0-0 başlıyoruz bakalım![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray'da anonsları yapan arkadaşın sesi çok kötü çıkıyor. Şöyle ses tonu ve vurgularıyla coşturabilecek birisi kadrodaki isimleri söylese daha zevkli olur. Basketboldan biraz örnek almak lazım.
Sakin olsak yeter.Galatasaray bizim o kontrollü oyunumuza gol atabilecek bir takım değil ama panik halinde değil bildiğimiz geçen seneki kontrollü oyunumuz oynanmalı. İşin kötü tarafı beraberlik bize yetmiyor ama Galatasaray'ın da maç bir süre berabere gittikten sonra "tamam kazanamıyorsak berabere bitirelim,kadıköye şampiyon gideriz bir şekilde" diyeceğini düşünmüyorum. O yüzden ne olursa olsun ilk golü yiyen taraf olmamaya bakmalıyız. Sonrasında kulübesinde büyük ofanscıları olan,alternatifi bol olan taraf biziz. Gerekli hamlelerle skoru elde ederiz. Tahminim 1-3 veya 2-3 biter maç
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly