Yahu olay yaptığı bindirme değil ki, adama pas atıyorsun kendine güveni yok alıp 2 adım atmıyor.Atamıyor demiyorum çünkü yapsa yapar bu durumda pas vermesi gerekiyor ve verdiğim çoğu pas rakibe gidiyor yada bizim oyuncumuzu zor durumda bırakıyor.
Yahu olay yaptığı bindirme değil ki, adama pas atıyorsun kendine güveni yok alıp 2 adım atmıyor.Atamıyor demiyorum çünkü yapsa yapar bu durumda pas vermesi gerekiyor ve verdiğim çoğu pas rakibe gidiyor yada bizim oyuncumuzu zor durumda bırakıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Adam tabii ki bir R.Carlos bir Santos bir G.Gönül değil.Olsa zaten Juventus'a gitmişken adamlar bize bırakmazdı onu.Ben o kadar kötü oynamadığını düşünüyorum.En azından çok disiplinli,çok efendi bi futbolcu.Savunma yönünden Santos ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki R.Carlos'tan iyi bir oyuncu.Santos ve Carlos oynarken yediğimiz golleri bir hatırlayın çoğunlukla bizim soldan gelen pozisyonları görürsünüz.Zaten solda Stoch oynarken solbekimizin hücum özelliği pek önemli değil.Stoch genelde kendi bitiriyor pozisyonları.
Ben kolay kolay bir oyuncuyu istememezlik yapmam, laf söylemem ama Ziegler'e söylüyorum. Benimle birlikte yıllardır maç izleyenler bu halimi bilir, hele ki bu sezon, eleştiri yapmayacağım dediğim sezonda, Ziegler'e söylediklerime şaşıyorlar.
Bu formayı giyen futbolculara, istemiyorum bunu, bu gitsin gibi keskin ifadeler hiç kullanmadım ama Ziegler'i sevmiyorum arkadaş. Sezon sonu da bonservisi alınmasın ve gitsin. Sezon başında 3-4 maç iyi görüntü verdi, sonrasında hiç ama hiç beni oyunuyla tatmin edemedi. Bu nedenle Ziegler özeldir benim için, ne oyunular geldi gitti ne oyncular hala kadroda ama nedense Ziegler ile yıldızımız barışmadı ve ilk defa ona böyle tepki gösteriyorum.
Kalan 7 maçın tamamında maçın adamı olsa belki değişir görüşüm.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Geçen maçta çıkacak diye beklenilen topu koşup çizgide yakalayan orta açıp Sow'a gol attıran adam ZieglerArada gaza gelebiliyor demek ki
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
o golü ziegler attırmadı sow attı![]()
Fener gol gol gol.....
Galibiyeti hak ederiz diye düşünüyorum... ve sonrasında güzel şeyler olur umarım.
Maç'dan sonra görüşmek üzere, Alnımız ak, çıkalım kazanalım yeter. 1-0 ya da 2-1 düşünüyorum![]()
Ziegler'den daha iyi oyuncular kesinlikle var ama şu anda Fener'in kadrosunda o bölgede oynayabilecek en iyi oyuncu Ziegler.Misal bende Baroni'yi attığı gollere rağmen beğenmiyorum.Çünkü defansif görevini yapmıyor ne kadar gol atsa da mücadele etmemesi benim için çok büyük eksi
Bireysel olarak oyuncuları karşılaştırıyorum kafamda, sanki Fenerbahçe'nin kadrosu bizden bir adım önde gibi.
Kaleciler aynı ayarda, ben Muslera derim Fenerbahçeli dostlar Volkan der saygı duyarım.
Sağ bek de aynı şekilde, ama Gökhan Gönül Trabzsonpor maçındaki gibi oynarsa -yani geçen sezonlarda olduğu gibi- Eboue'den bir adım öndedir. Sol beklerin ikisi de vasat. Stoper ikililerinde Semih - Ujfalusi uyumlu ama yavaş, Bekir (Serdar) - Yobo ise dinamizmi ile öne çıkıyor.
Orta saha göbeği Emre'nin de olmayışının etkisi ile Galatasaray derim. Melo - Selçuk çok verimli. Ama kanatlar ve ileri ikili - Alex'i forvet olarak düşünüyorum - Fenerbahçe'nin daha iyi.
Tüm bu etkenlere rağmen normal sezonda derbilerden 4 puan çıkarmamızda takım oyunu ve teknik direktör faktörlerinin etkisi olsa gerek. Bakalım bu akşam ne olacak..
birazdan stada doğru yola çıkıyorum. Güzel ve zorlu bir maç olacak. Dostluk kazansın![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
berabere bitecek gibi bir his var icimde.. mücadeleci oyun olur orasi tartismasiz fakat iki takimda dikkatli oynayacktir.
Bu sabah kalktım ve kendi kendime dedim ki " Bugün günlerden GALATASARAY ". İnşallah alnımızın akıyla maçı alacağız. Haydi aslanlarım...
Football is simple,but Football Manager is not
google bile sari kirmizi renkler açiyorkazanalim bi zahmet
http://www.google.com.tr/
Mor o mor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mavi de sayılmaz ki. Lacivet olacak![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neyse, anlatmak istediğim başkaydı. Mavi, mor önemli değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu arada şu güzel olmuş
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
arena hazir
![]()
İyi iyi hazırlanın geliyoruz![]()
...
...
...
Bu saate kadar ki yumuşak muhabbet umarım devam eder, göründüğü üzere 100+ mesaj oldu ancak silnen mesaj yok.
Lütfen sakin olalım ve burada kendimizi kaybetmeyelim arkadaşlar.
Maça gelince F.Bahçe'Nin kazanmasını istiyorum lige daha da renk gelir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"