Özgürcan kiralık olarak verilecekmiş Giresunspor yönetimi Özgürcan'ı kiralamak için bu haberi bekliyordu bakalım ne olacak bu transfer.
Özgürcan kiralık olarak verilecekmiş Giresunspor yönetimi Özgürcan'ı kiralamak için bu haberi bekliyordu bakalım ne olacak bu transfer.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Özgürcanı bizde bonservisiyle almaya çalışıyoruz transferin son aşamaya geldiğini duydumda bakalım belli olmaz bizimkilerin işi
Haber buydu.Karşıyaka, daha önce Ordulu Bruno, Erciyesli Bikoko, Galatasaraylı Erhan, Özgürcan, Rizeli Okan ve Sivaslı Mohammed'i listeye almasına rağmen transferler gerçekleşmemişti.
15.07.2009Kaynak : DHA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresunspor,Gaziantep Bşb.'de oynayan Fatih Şen'i 1 yıllık kiralamış.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Ankaragücü'nden Burak Karaduman ile sözleşme imzaladı.
Yeşil kırmızılı takım, geçen sezon ligin ilk devresinde Ankaragücü forması giydikten sonra ikinci yarıda Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllığına anlaştı.
Burak Karaduman'ın yeni sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdüren takıma katılmak üzere Isparta'ya gideceği öğrenildi.
Geçen sezonun ilk devresinde Ankaragücü formasıyla 2 Turkcell Süper Lig ve 2 Fortis Türkiye Kupası maçında forma giyen Burak Karaduman, ligin ikinci devresinden Sakaryaspor ile 11 maçta mücadele etti.
Maraton
Burak'ta 2.devre SAKARYASPORUMUZ'daydı ancak yedekti 11 maçta oynadığı söyleniyor ancak sanırım ya 1 ya da 2 tanesi astır 70'ten sonra oyuna girenlerdendi Burak ...
Okan Öztürk, Karşıyaka'da
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Çaykur Rizespor'dan Okan Öztürk'ü transfer etti.
Kulüp Profesyonel Şube Sorumlusu Osman Dal, her konuda anlaştıkları Okan ile 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.
Osman Dal, şu an Ankara'da bulunan Okan'ın, Isparta Davraz'daki kampa katılacağını, 1 veya 2 golcü daha almayı planladıklarını söyledi. Futbola Merzifonspor'da başlayan 32 yaşındaki Okan Öztürk, daha sonra Türk Telekomspor, Altay, Batman Petrolspor, Siirtspor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği formaları giydi. Tecrübeli futbolcu geçen sezon Çaykur Rizespor formasıyla 26 maçta 3 gol attı.
23.07.2009Kaynak : AA.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Giresunspor Ankaragücünden Hasan Üçüncü ile 1 yıllık anlaştı.
Last edited by LaigLeNoiR : 23.Temmuz.2009 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Disiplinsiz hareketlerinden dolayı Ömer Közen'in sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiş.
HASAN ÜÇÜNCÜ GİRESUN'DA
23 Temmuz 2009 Perşembe 16:04
Bank Asya 1.Lig takımlarından Giresunspor, kadrosuna Hasan Üçüncü'yü de kattı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da oynayan ancak devre arasında Ankaragücü'ne giden 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun dün Ankara'da devam eden Giresunspor'un hazırlık kampına katıldığını kaydeden Transfer Komitesi Üyesi Turgay Demircan, "Hasan'ın takımımıza büyük güç katacağından şüphemiz yok. Çok iyi bir transfer gerçekleştirdik" dedi.
Hasan Üçüncü'nün uzun yıllar Trabzonspor'da oynadığını ve tecrübesini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ifade eden Demircan, "Hasan Üçüncü ile bir süredir görüşme halindeydik. Kendisiyle her konuda anlaştık ve 1 yıllık sözleşme imzaladık. Şu an takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübesiyle orta sahamızı daha da güçlendirecek" diye konuştu.
Demircan, yeni sezona güçlü girmek için kadrolarını oluşturduklarını, ancak ilerleyen günlerde forvete bir oyuncu daha alabileceklerini söyledi. Turgay Demircan, cumartesi günü Çaykur Rizespor ile hazırlık maçı oynadıktan iki günü sonra Kızılcahamam kampını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi. Bilindiği gibi Giresunspor, iki gün önce de Orduspor'dan Fatih Şen'i kadrosuna katmıştı.Â
Kaynak : Sporx
Orta sahada eksiklik vardı zaten.Savaşacak oyuncu gerekiyordu ve bu oyuncu da Hasan Üçüncü.Umarım eski formuna kavuşur ve bizle başarılı bir sezon geçirir.
Bu sene transferde oldukça iyi işler yapıyoruz.Bir forvet ve bir de stopere transfer gelicek.Bu isimlerde yedeğe transfer olacak.
Eski formumuForm tuttuğunu göremedik ki hiç Hasan'ın.. Şaka bir yana Hasan Bank Asya'da iyi işler yapabilir , Giresun'a yararlı olacaktır.
SAMBACI FABİANO, K. HAMAM KAMPINDA
Giresunspor yabancı kontenjanını Brezilyalı Fabiano ile doldurmak için harekete geçti.
Disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bıraktığı Edin Ademoviç ile bağlarını koparmak isteyen Çotanaklar, sambacı Fabiano’yu renklerine katarak yabancı kontenjanını doldurmak istiyor.
KAMPA KATILDI
Ordusporlu Bronu’nun da eski takım arkadaşı olan sambacı Fabionu’nun dün kamp yapılan Ankara Kızılcahamam’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.
22 yaşındaki oyuncu, yeşil-beyazlı ekibimiz ile dün ilk antrenmanına çıkarken, çift kale maçında da görev yaptı.
YEŞİLOVA; “BAKACAĞIZ”
Çotanakların Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova ise kampa katılan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Fabiano’nun durumunu önümüzdeki günlerde netleştireceklerini söyledi.
Yeşilova açıklamasında; “Fabiano aramıza katıldı. Bu oyuncu hakkında bir şey söylemek şimdilik çok erken. Aradan 3-5 gün süre geçsin o zaman net durum ortaya çıkar. Fabiano kendini ispat ederse de takımda kalır” dedi.
KARTALSPOR’UN SON TRANSFERLERİ
İç transferde Oğuz,Osman,Barbaros,Selçuk,Tolga,Mesut,Emre,Ali Kılıç ve Yemen ile sözleşme yenilerken.
Dış transferde Sakaryaspor dan Hamza, Konya Şeker den İskender,Almanya dan U 19 milli Sercan Boluspor dan Tayfun,Karşıyaka spor kulübünden Zafer,Galatasaray dan Efecan, Körfez belediyeden Aytaç,Kayseri Erciyesspor dan ve aynı zamanda Kazakistan Milli takım oyuncusu olan Ali ALİYEV ve son olarak Kayseri Erciyes ten Bikoko yu renklerine bağlayarak, yeni sezon öncesi Kartalspor taraftarlarına güven verdi.
Kartalspor Bulvarspor dan ve alt yapıdan bazı oyuncuları da kadrosuna kattı.
Bikoko'da sorun çıkmış olabilir. Ama tam emin değilim. sanırım alamadılar. Kartal stadına bile çıkmıştı oysa. Galatasaray'dan Efecan gelmiş. Ligin ikinci haftası izlemye giderim büyük ihtimalle ilk iç saha maçını.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TFF Bank Asya 1. Ligde mücadelesine kaldığı yerden devam edecek olan Kartalspor, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor.
Takımın Kartepe Kampında olduğu şu günlerde, yönetim ve teknik heyet de bir yandan transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gana’lı siyahi futbolcu Shaıbu YAKUBU’yu Türk Telekom spor kulübünden transfer eden yönetim mevcut imkanlarla en iyi transferleri yapmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Başarılı bir santrafor oyuncusu olan Yakubu, 2 Kasım 1986, OBUASI Doğumlu. HACETTEPE SPOR da da top koşturan futbolcu Gana Olimpik Milli Takımının da oyuncusu.
Yeni transfer Yakubu, Samare Restaurantta yemekli bir toplantı ile basına tanıtıldı. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun Öztaner, Kartalspor Yönetim Kurulu Üyesi Feray Öz, Kartalspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf İnanır, Kartalspor Yönetim Kurulu Üyesi Yeter Akdik, Kartalspor Futbol Direktörü Lemi Çelik ve basın mensupları katıldılar.
Ganalı futbolcu Yakubu, basına tanıtıldıktan sonra, Başkan Öz’ün kızı Zeynep Öz tarafından kendisine Kartalspor flaması takdim edildi.
Last edited by Hugo : 26.Temmuz.2009 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kartal'da Gencer diye bir oyuncu var bu oyuncu hakkında bilgin varmı Ertuğrul ? Giresunspor kampında kendisi ve büyük ihtimalle anlaşılmış.
Fabiano Çotanak Oldu!
Giresunspor'un Kızılcahamam kampında denediği Brezilyali Fabiano ile anlaşmaya varıldı. Edin Ademoviç ise takımdan ayrıldı.
27 Temmuz 2009
Çalışmalarını Ankara'da Kızılcahamam'da sürdüren Giresunspor, bir süredir Brezilyalı futbolcu Fabiano Monteiro de Oliveiria'yı deniyordu.
Kampa katılan ve takımla birlikte idmanlara çıkan Fabiano'ya tam not veren teknik direktör Yüksel Yeşilova, transfere yeşil ışık yaktı ve genç yıldız ile 1 yıllık anlaşmaya varıldı.
Teknik direktör Yüksel Yeşilova, sambacı yıldız hakkında şunları söyledi:
''Fabiano çok güçlü ve süratli bir futbolcu. Zaten daha önce oynadığı futbolla geçer not almıştı. Şimdi aramıza katıldı. Ben Fabiano'dan üst düzey verim alacağımızı düşünüyorum. Ve tahmin ediyorum ki çok iyi bir transfer gerçekleştirdik.''
Ülkesinin Flamengo, Goias ve Fortaleza takımlarında oynayan Fabiano, son olarak Portekiz 1.Lig takımlarından Nacional'de forma giymişti. 16 Mart 1987 doğumlu futbolcu, 1.82 boyunda ve 79 kilo ağırlığında.
Bu arada Giresunspor, Edin Ademoviç ile yollarını ayırdı. Geçen sezonun devre arasında transfer edilen ama bekleneni veremeyen Bosna-Hersekli futbolcunun eşyalarını toplayarak kaptan ayrıldığı öğrenildi.
Giresunspor Bu Transferlerle Bu Sene Süper Lig İçin Oynar![]()
Fabiano transferi tüm medyada yer bulmuşFanatik falan da haberini hazırlamış.
Hayırlısı olsun bakalım bu sezon hangi forvetle oynayacağız
Aydın Çetin,Ricardo Pedriel,Fabiano Oliviera.
Forvet transferi için adı geçen futbolculardan Diyarbakırspor`dan Emrah Bozkurt ile tüm şartlarda anlaşıldı ve 1 yıllığına sözleşme imzalandı. Emrah, Davraz kampına katıldı ve idmana çıktı.
Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 2 1
TFF 3. Lig 156 68
TFF 2. Lig 25 6
Bank Asya 1. Lig 57 26
kafsinkaf.org
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan sol kanat oyuncusu Mehmet Sedef'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, yaptığı açıklamada, kadrolarını güçlendirme çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Mehmet Sedef için transfer döneminin başından beri girişimlerimiz vardı. Gelinen noktada geç de olsa Beşiktaş ve Mehmet Sedef ile anlaştık. Kendisini 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza kattık'' dedi.
Mehmet'in önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Cevahir, ''Mehmet Sedef, Beşiktaş takımında forma giymiş çok başarılı bir futbolcu. Her takımın kadrosunda görmek isteyeceği önemli bir isim. Yalnız geçen yıl sakatlığı nedeniyle oynama şansı bulamadı. Bu sezon Mehmet'in Süper Lig yarışında gücümüzü artıracağına inanıyorum'' diye konuştu.
Cevahir, Kartepe kampının Adanaspor ile yapılan hazırlık maçıyla sona erdiğini, 9 Ağustos Pazar günü Rize'de toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Maraton
EREN GÖRÜR İMZALADI
Giresunspor, dün transfer gündemine taşıdığı Eren Görür’ü bugün renklerine bağladı.
Teknik Direktör Yüksel Yeşilova’dan gelen rapor üzerine harekete geçen Giresunspor Yönetim Kurulu, Trabzonspor’un 22 yaşındaki golcüsüne bugün tesislerde resmi imza attırdı.
Daha önceki sezonlarda; Çankaya Belediye, Keçiören Belediye, Pazarspor, Trabzonspor ve Trabzon Karadeniz formalarını giyen 22 yaşındaki golcü oyuncu Eren Görür bugün Giresunspor Tesislerinde düzenlenen tören de resmi sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan 22 yaşındaki golcü oyuncu; “Bonservisim Trabzonspor’da bulunuyor. Geçen sezon Karadenizspor’un başarısı için ter döktüm. Buraya da başarılı olmaya geldim” dedi.
Hedefinin Giresunspor forması altında şampiyonluk yaşamak olduğunu da sözlerine ekleyen Eren Görür çok çalışarak formayı kapacağını dile getirdi.
Öte yandan Giresunspor’un Eren Görür’ü 1 yıllığına kiralık olarak renklerine kattığı bildirildi.
![]()
Sanırım yedeğe düşünüyorlar forvetler çok iyi bu sezon. Süper lig olmasa da Play Off oynayıp takımın BA1'de kalıcı ve playoff gediklisi olması lazım. Geçen seneki gibi ecel terleri dökmeyelim... Yönetim çok iyi bu takıma çok olumlu katkı sağlıyor.
Özgürcan Ç.Rize'de
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan forvet oyuncusu Özgürcan Özcan'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kulüp başkanı Halim Mete, yaptığı açıklamada, uzun zamandır forvet arayışı içerisinde olduklarını belirterek, ''Özgürcan Özcan için transfer döneminin başından beri girişimlerimiz vardı. Forvet olarak takımda görmek istediğimiz bir numaralı isimdi. Özgürcan, Süper Lig'de bir takımda forma giymemesi halinde Çaykur Rizespor'da seve seve oynayacağını iletmişti. Yapılan görüşmelerin ardından Galatasaray ve Özgürcan Özcan ile anlaştık. Kendisini 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza kattık'' dedi.
Özgürcan'ın önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Mete, ''Özgürcan, Galatasaray takımında forma giymiş, Bank Asya'da geçtiğimiz yıl çok başarılı bir sezon geçirmiş bir futbolcu. Süper Lig takımları ile yarışarak bu transferi tamamladık. Özgürcan, Süper Lig yarışında gücümüzü artıracak, önemli katkı sağlayacak'' diye konuştu.
Mete, Fenerbahçe ile oynanan dostluk maçına da değinerek, şunları kaydetti: ''Yeni Şehir Stadı ile yeni bir döneme başlıyoruz. Bu sürecin başlangıcında Fenerbahçe gibi çok önemli bir kulüp ile stadın açılışını yaptık. Fenerbahçe camiasına Türk sporu için önemli tesisin açılışında bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. Dostluk maçında ortaya koyduğumuz oyuna gelince bize olumlu ışıklar verdi. Önümüzde iki haftalık daha bir süremiz var. Bu süre içerisinde çok iyi yerlere geleceğiz. Yeter ki taraftarımız bize sahip çıksın. Bu kadar güzel bir stat da futbolcularımıza destek olsunlar. İnanıyorum ki onların desteği futbolcuların ayağına güç verecektir.''
13.08.2009Kaynak : AA
Gençlerimiz harcanıyor, Özgürcan, Mehmet Sedef ve daha birçoğu...
Giresunspor, Ankaragücü'nde oynayan tecrübeli defans oyuncusu Özgür Bayer ile anlaştı.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Bursaspor'dan orta saha oyuncusu Kemal Aslan'ı transfer etti.
Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir, transferin son gününde de takımı güçlendirmek adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Takımın orta sahasına güç katacak, A Milli Takım’da formasını başarıyla taşımış sporculardan Kemal Aslan’ı renklerine bağladıklarını ifade eden Cevahir, "Kemal Aslan bir yıl boyunca takımımızın başarısı için ter dökecektir. Bursaspor kulübüne transferde gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Kemal önemli, Fenerbahçe’de forma giymiş, birçok Süper Lig takımında başarılı olmuş bir futbolcu. Süper Lig yarışında bize önemli katkı sağlayacaktır" dedi.
Bursasporlu Halil Zeybek, Bank Asya takımlarından Giresunspor'a kiralandı. . .
Halil Zeybek, Ömer Közen ve Feridun Sungur ile son dakikada anlaşılmış.
Giresunspor, Ramazan Sal'ı sezon sonuna kadar kiralamış. . .
Evet, Bursasporla ikili ilişkiler oldukça iyi bu arada.
Giresunspor'dan Transfer Atağı!
Bank Asya 1. Lig ekibi Giresunspor, Bursaspor'dan Ramazan Sal ile Alanyaspor'dan Emre Yıldırım'ı transfer etti.
5 Ocak 2010
Kulüp başkanı Olgun Aydın Peker, yaptığı yazılı açıklamada, Samsunspor'da forma giyen Sefa Aksoy'un transferinin ardından takımı başarıyı ulaştıracak oyuncularla ilgilenmeye devam ettiklerini belirtti.
Peker, teknik kadronun kendilerine verdiği rapor doğrultusunda Bursaspor'dan Ramazan Sal ve Alanyaspor'dan Emre Yıldırım'ı 2.5 yıllığına renklerine bağladıklarını bildirdi.