Sinan Bolat'ı da kadromuza kattık ve transferi tamamladık.
Kadromuz
Sinan Bolat'ı da kadromuza kattık ve transferi tamamladık.
Kadromuz
TariboWest
Weiss çok canlar yakar
Kadro şekil almış avrupa'da başarı çantada keklik bana kalırsa.![]()
Bana sorarsan Cristaldo yerine Quintero'yu oynatmanı öneririm. En azından lig maçlarında. Çıktığı maçtan 5-6 fazlasını atıyor![]()
TFF SÜPER KUPA
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Gruplarımız Belli Oldu !
TariboWest
Başarılar avrupa kupası alırsın umarım artık![]()
Süper kupa güzel başlangıç,grubumuz dişli ama bizim için rahat bir gurup.![]()
Atila Turan'nın set pa sı yok umarım pa sı yüksek çıkmıştır (eğer düşükse Caner'i sol a antremanla düşünebilirsin iyi performans sergiliyor)
STSL 1-2-3. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maç
Muhteşem oynadık. Fenerbahçe'nin Cristiano Ronaldo'su gerekeni yaptı ve 3 puanı kaptık.
TariboWest
Süper giriş yapmışız lige,Udinese maçıda güzel.![]()
STSL 4. Hafta
STSL 5. Hafta
Derbide gülen taraf biz olduk. Sercan'ın 4. dakikada gelen golü soğuk duş etkisi yapsa da kısa sürede toparlandık ve maçı çevirdik.
STSL 6. Hafta
STSL Puan Durumu
Ligde ilginç şeyler oluyor.Galatasaray sezona çok kötü başladı ve şu anda 17. sıradalar...
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç
Marsilya'yı sahadan sildik resmen. Oynadığımız futbol gerçekten çok iyi. Oyuncular Şampiyonlar Ligi'nde birşeyler başarmak istediklerini oynadıkları futbolla gösteriyor. Darısı Manu'nun başına
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu
TariboWest
Güzel transferler, gruptan çıkarız.
Derbi maçı güzel diğer maçlarda çok iyi.![]()
sezona fırtına gibi girmişiz umarım böyle devam eder abi![]()
STSL 7-8-9-10. Hafta
STSL Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maç
Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok !
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maç
Bu sezon ligte 10, Avrupa 3 maç olmak üzere 13 maçlık galibiyet serimiz sona erdi. Biri bizi durdursun diyorduk Manu hiç acımadan bunu yerine getirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu
Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Volkan Demirel ve Mehmet Topuz'un sözleşmelerini uzattık.
3.1 m € olan yıllık ücretini 2.3 m € ya indiren Mehmet Topuz'a teşekkür ediyoruz.
Bu arada zor zamanlar geçiren Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verildi.
Gerçekten Galatasaray geçen sezon yaşadığı düşüşten sonra bir türlü toparlayamadı. Ligde 10 maçta 1 galibiyet 5 beraberlik 4 mağlubiyet alırken, Avrupa Ligi'nde 4 maçta galibiyet alamazken 4 maçı da kaybetti...
TariboWest
Maçlar harika Saraçoğlunda ki United maçı bir başka.![]()
galatasaray çok bozdu biz bozmaz dedikçe bozdu gibi bişi olmuş
Man Utd de hiç acımamış yani![]()
Ben de senden ve yeni transferlerimizden esinlenerek transfer güncellemeli bir kariyer açtım.
Mükemmel gidiyorsun. Şampiyonlar Ligi'nde şanslı kuralarla en azından yarı final bekliyorum.
Serdar Aziz sakatlandı. 4 ay yok.
TariboWest
STSL 11. Hafta
STSL 12. Hafta
STSL 13. Hafta
Ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık. Üzgünüz...
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maç
2. Turdayız !
Udinese'yi tek golle geçerek Manu ile beraber bir üst tura çıkmaya hak kazandık. 2 puan farkla lideriz. Son maçlarda lider belli olacak.
Evet biraz ara veriyorum... Gece devam edeceğim...
TariboWest
Olur böyle kazalar mersin maçı nazar boncuğu olsun.![]()