Christopher Samba, Wilfried ve Andile Jali Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarına gittiler. Samba ve Wilfried'in yokluğu bizi çok etkileyecek.
TariboWest
Transferlerin ne kadar yerinde olduğunun ispatıdır bu sezon. Bir hoca başarısıdır bu !
Viva Ümit Forza Blackburn![]()
FA Cup 4. Tur Tekrar
FA Cup 5. Tur
6. turda Wolves ile oynayacağız.
EPL 24-25-26-27. Hafta
Puan Durumu
Bir türlü liderliği geri alamadık. Şampiyonluğa bu kadar yakınken kaybetmek istemiyorum ama liderliği de geri alamıyoruz. Önümüzdeki 3-4 hafta içinde puan farkını eritemezsek artık ŞL gruplarına direk gitmek için ilk 4 de kalacağız...
TariboWest
Çok iyi ilerliyoruz abi , gidişat bozulmazsa banko ilk dört içindeyiz.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Harika gidiyoruz abi.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Lig gerçekten çok ilginç bir hal aldı. Bu maçı kazanmalıydın abi.. Olsun bundan sonraki maçlarını kazanmaya bak sen başka hiçbir şeyi düşünme.![]()
FA Cup Final
Buraya kadar muhteşem bir performans gösterdik. Fakat yine işin içine tecrübe girdi. Manu uzatmalarda golleri buldu ve kupayı müzesine koydu...
EPL 36-37. Hafta
Puan Durumu
Şampiyon son maçta belli olacak. Biz Tottenham deplasmanındayız. Manu ise içerde Portsmouth ile oynuyor. Şu anda favori onlar. Eğer averajla şampiyon belli olacak olursa averajlarımız eşit ve biz iyi olduğumuzda şampiyon olacağız. Ama Manu'nun Portsmouth'a fark atacağını düşünecek olursak bizim Tottenham'ı farklı yenmemiz zor görünüyor. Yani büyük ihtimal şampiyon onlar olacak...
TariboWest
Her zaman umut vardır abi , biz sadece sahaya çıkıp işimizi yapalım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
EPL Final
EPL Puan Durumu
Olmadı, başaramadık. Buraya kadar gelmişken şampiyonluğu almak çok iyi olacaktı. Ama sağlık olsun. Yeni sezon için transfer çalışmalarına başladım. 2 tane üst düzey oyuncu ile anlaştım. Hem isimleri hem de futbolculukları ile bizi ileriye taşıyacak isimler. Satılık listesinde muhteşem isimler var. Şimdi onlarla görüşmeye başlayacağım. Yani sözün özü seneye yıldızlarla kurulu bir Blackburn olacak.
TariboWest
Şu an bitirdiğin pozisyon bile çok çok iyi abi.Önümüzdeki sezon daha iyisini yapacağına inanıyorum.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Avrupa Liglerinde Kimler Şampiyon Oldu ? Sürprizler ve Hayal Kırıklıkları...
Almanya : Bayern
İtalya : Juventus
İspanya : Barcelona
Türkiye : Kayserispor
Şampiyonlar Ligi : Barcelona
Avrupa Ligi : Arsenal
Şüphesiz en büyük sürpriz Kayseri'nin şampiyon olması. Bursaspor'dan sonra Kayserispor da ilk şampiyonluğunu almış oldu. Fenerbahçe'nin içler acısı durumu da hala devam ediyor. Aykut Kocaman'dan sonra Laudrup'u kovan Fenerbahçe Martin Jol ile de başarıya ulaşamadı. Ligi 6. bitirdiler ve yine Avrupa'da olmayacaklar. Bundesliga'nın sürprizi ise Schalke'nin küme düşmesiydi. Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar yarı finalde şampiyon Barcelona'ya elenirken Sporting Lizbon Avrupa Ligi'nde finale kadar çıktı. Kupayı finalde Arsenal'e kaybettiler. Galatasaray da Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynadı.
TariboWest
Başarılar. Son maçta kaçan şampiyonluk gerçekten çok hazin olmuş. Transferlerini merakla bekliyorum.
Ve Blackburn Bombaları Patlattı !
Liverpool'un Yıldız Golcüsü Luis Suarez 21.000.000 € ya Blackburn Rovers'a Transfer Oldu !
Milan'ın Ganalı Yıldızı Kevin-Prince Boateng 6.250.000 € ya Blackburn Rovers ile sözleşme imzaladı.
Manchester United'ın Genç Yıldızı Chris Smalling Blackburn Rovers'ı Seçti. 5.000.000 € Bonservis Bedeli Ödenen Smalling artık Blackburn İçin Ter Döekecek.
TariboWest
Transferler nokta atışı olmuş abi.Başarının geleceğinden şüphe yok artık.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep