Bende şaşırdım daha öncede belirttim zaten.Cesena 6 puan aldı benden mesela
Silva ve Dede kaliteli isimler.Yalan yok kornerde ön direk organizasyonunu kullanıyorum ama o gollerin hepsi kornerden değil.Penaltıdan bile golü var Silvanın.
Geliyorlar.
Bende şaşırdım daha öncede belirttim zaten.Cesena 6 puan aldı benden mesela
Silva ve Dede kaliteli isimler.Yalan yok kornerde ön direk organizasyonunu kullanıyorum ama o gollerin hepsi kornerden değil.Penaltıdan bile golü var Silvanın.
Geliyorlar.
D.Criscito
Savunmanın solunda açılan boşluğa alınabilecek en iyi isimdi.Geçen sezon sağ bek olan Debuchy oynuyordu bu sezon Criscito ve kiradan dönen Taivo oynayacak.
Zenitle Criscito için 18.25 m €'ya anlaşıldı.
A. Merkel
Genoa ile ortak bonservis hakkına sahiptik 1 m verdik ve tamamen bizim oyuncumuz oldu.Orta alanda ileride işimize yarayabilir.
Yann M'Vila
Orta alan için defansif sağlam bir isim için en iyi adayımızdı.Uzun yıllar kulübe hizmet edecektir.Bonservisi için 27.5 m €'ya anlaştık.
M.Veratti
İtalyan orta saha oyuncusu ve ileride iyi bir oyuncu olduğu için kadroya kattığım bir isim 1,2 yıl kiralık olarak yollanabilir.Bonsvervisi için 1.8 m € ödendi.
Aldık bakalım neler yapacak.
M.Fellaini
Orta alana güç katacak bir isim daha.18.25 m € bedel ile takıma kazandırdık.
Willy Boly
Savunmaya bir gemç isim daha aldık.Bonsevisine 3.2 m € ödenecek.İleride kaliteli bir oyuncu olacağına inanıyoruz.
Jovetic A.Villa'yı tercih etti.
Sol kanada bir takviye yapacaktık ama Jovetic Aston Villa'yı tercih etti sonra orası için yeni bir isim almayı unuttum aklıma transferin son günü geldi ama kimseyi alamadık Ayew solda yalnız kaldı.
Modric Sağlık kontrolünden gecemedi.
Modric'i 41 m € bonservis vererek almak üzereydik ama yapılan sağlık kontrollerinden gecemeyince transferi iptal oldu.Transfer dönemi sonuna doğru almak istesemde bu seferde Tottenham satmayınca transfer yattı.
İbrahimovic'e ve Mexes'e talip yok.
Takımda kalan 2,3 yaşlı isimden 2 tanesi.2'side fazla maaş aldığı için yolları ayırmak istedim.İbra yıllık 15 Mexes yıllık 7 m € alıyor.Ancak bu paraları onlara verecek bir başka kulüp olmadığı için talibide çıkmadı ve elimizde kaldılar.
Maaş bütçesi
Şuan toplamda 157 m €'luk maaş bütçesinin 100 milyon €'luk kısmını kullanıyoruz.Maaşlarda aşırıya kaçmamız kulübü bu anlamda sıkıntıya sokmadı.
Transfer dönemi sona erdi.
2012-2913 Kadromuz
Yeni sezona bomba gibi bir takım hazırladık.Tek eksiğimiz şuanda sol açıktaki tek Ayew'in olması.Orayıda devre arasında gelecek vaadeden bir isimle doldurmayı planlıyorum.
Bu arada İbrahimoviç yine ilk tercihimiz olacaktı ama milli takımda sakatlandı.3 ay sahalardan uzak kalacak.Dominguez ise 1 hafta sahalardan uzak.
Kadro fena değil ancak orta alanda ileri dönük sadece Hamsik var. Orada 2 tane defansif adam olmuş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sezon iyi geçmiş tebrik ederim toprağım. Transferlerde on numara ama sol açığa adam almayı unutman kabul edilemez reyiz![]()
Uuzun ömürlü kadro olmuş işte ne güzel![]()
başarılar dilerim
Şampiyonlar ligi
Gurup kuraları çekildi ve rakipler belli oldu.
M.City
Malaga
Twente
Transferler süper olmuş.ŞL'yi alıcaz artık bu sene![]()
Daha birşey belli değil.Bakalım senenin başı daha.
Geçen sezon zaten iyiydi. Bu sezon ise bütün kupaları toplayacağını düşünüyorum Mustafa. Başarılar.
TariboWest
Başarılar Mustafa.Ben olsam Fellaini'yi almazdım geçen sene gelmedi diye![]()
Transferler güzel. ŞL grubundan rahat rahat çıkarsın diye düşünüyorum.![]()
Bu kadro ile çok sıkıntı yaratmaz gibi.Zorlu rakipleri kolay geçeriz.
![]()
TariboWest
Şuanda işler iyi gidiyor umarım geçen sezondaki gibi sakatlıklar olmaz.Maçlarda baya ilerledim toplu bir ekleme yapayım.
Başarılar bu arada fotolar gözükmüyor
http://www.hizliresim.com/ sürekli kullandığım site