topal sakat mi acaba
topal sakat mi acaba
adamın elinde emre varda oynatmıyormu
eleştiri serbest aşırı eleştiri acımasızca demiştim ben,sahada top çevirip duruyoruz sonunda kaptırıyoruz geçen seneden beri ben buna uyuz olurum geçen seneden beri izleyesim gelmez mesela ama napalım katlanıyoruz
bu aksam için umutlu değildim zaten şimdi % 40 lık umutta gitti elersek başarıdır valla kadroya bak
Artık turu geçmek icin yapacagımız tek şey dua etmek.![]()
@RasAnt hayır ama adamın elinde mehmet topuz var kanada atıyor onuda dediğimiz gibi şaşırtmadı gene
aykut hoca 1 gram ilerleme kaydetmemiş.
Bizi duysa zaten önder hocam neler olacak neler barça yı örnek alıyor bizde barça ayarında oyuncularmı var örnek alıyorsun top çeviriyo çeviriyor takım geriye geriye sonra kaptırıyor artık öyle bir durum olduki sinirlendirmiyor güldürüyor artık![]()
Cristian - Selçuk ortasahası pek hoş değil. Stoch'ta yedek. İlginç.
Bekleri sürekli hücuma destek veren takımlarda defansif bir orta saha oyuncusu olmak zorunda. Mehmet Topal yoksa, savunma yönü en güçlü orta saha Selçuk elimizde. Mehmet Topuz da savunma yapamıyor.Ya Gökhan ve Hasan Ali daha az çıkacaklar hücuma ya da böyle oynayacaksın. Emre varken Cristian'ı kullanıyorduk. Ama Cristian bu meziyette bir futbolcu olmaıdğı için çok eleştiri alıyordu geçtiğimiz sezonlarda. Ne zaman savunma ağırlıklı oynamadı, katkısı gözle görüldü zaten.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
2 kişiyle hücum yaparız artık, bu nasıl kadro yahu ?
Orta saha evlere şenlik: Selçuk Şahin-Baroni. Sanki 0-0 bize yetiyormuş gibi bir orta saha ile çıkmışız.
Aykut Kocaman yine hatalara devam ediyor. Orta saha şöyle olmalıydı: Kuyt-Baroni-Topuz-Stoch, önlerinde de Alex ve Sow.
Stoch yedek. Bir maç kötü oynadı diye adam yedek bırakılır mı? Ne yapacağı belli olmayan, tehlikeli bir isim bu. Sow da yedek. İnanılır gibi değil. Yedek kulübesinde 25 milyon Euro'luk iki adam oturuyor.
orta sahayı 2 kişi olarak düşünüp defansif oyuncu şart yaa karar doğru diyoruz. Tamam da mehmet topuz-selçuk şahin-cristian-caner allah aşkına şu dörtlüye bir bakın karabük'ün orta 4'lüsü olsalar kimse itiraz etmez yahu. Aralarına en azından 1 tane yaratıcı Stoch koymak çok mu lüks'e kaçıyor yani.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cristian'ı savunmacı olarak oynatmıyor, hücum da kullanacak. O orta sahada savunma ağırlıklı oynayacak tek isim Selçuk Şahin. Hobi dışında amatör de olsa ciddi futbol oynamış arkadaşlar anlarlar sanırım anlatmak istediğimi. Savunma bilen, savunma yapabilen, savunma yapmayı seven oyuncu da olmak gerek. Savunma yapmayı sevmeyen bir futbolcuyu savunma görevi için oynatırsan elinde patlar. Mesela Caner Erkin gibi. Mehmet Topuz mücadele eder ama öncelik olarak savunma yapmayı sevmeyen bir futbolcu. Eğer 2 beki de sık sık hücumda kullanmayacaksan savunmacı orta saha gereksiz olur. Ama 1 oyuncuyu 2'li defansın önüne koyup, 2 beki hücuma çıkartmak kanatları daha etkin kullanmak açısından da önemli bence.
Neyse amacım tartışmak değil. Zaten maç için çıkacağım.
Şu ana kadar forumda bile eleştirmemiştim; ama ''YETER''! Herkesin dediği gibi aynı şeylerden şikayetçiyim. İlerleme kaydedemediği de ortada. Yapma hocam, daha çok gençsin.
Sitem ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
o değilde bugün elenirsek pazar günüde gs önünde kötü bir futbol oynarsak(kötü sonuç demiyorum) işte o zaman hoca artık tamam derler heralde.
Aykut Kocaman ne yaparsa yapsın bizim takım Vaslui'yi eler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Selcuk yada topal oynarsa maçı izlemeyiceğim demiştim ama yine dayanamıcam çıkıyorum.ilk yarının sonunda akıllanır inşallah maç 0 0 gider de.tek umut bu.
aykut hoca bu kadar mı eleştirye kapalı anlamıyorum
@murat taşlı
Topuz ne kadar yaratıcı? Topuz'un hücuma katkısının Cristian'dan daha iyi olduğunu düşünüyorsanız haklısınız. Bence öyle değil ama.
stoch ile sow gibi adami olupta yedekte bekleten tek hoca aykut hocadir heralde dünya futbolundamourinho bile bu 2 adami kesmez elinde bunlardan daha iyisi olmadikca..
Caner in oynaması bir nebze anlaşılır da Selçuk şahin in oynamasının izahı yok.burdan 2-0 kazanıp gitsek anlarım
Cristian futbolcu'nun f'si bile değil. Öyle orta saha oyuncusu mu olur? Adam halı sahada topu biraz bilen,az biraz alt yapı eğitimi almış tipler vardır öyle dolaşırlar sahada onlar gibi resmen. Orta saha dediğin top kendi takımındayken saklanmaz. Cristian saklandığı için stoperler oyun kurmaya çalışıyor bizim takımda.
Mehmet'ten de orta saha olmaz. O saha görüşüne sahip değil. O yüzden mutlak suretle transfer gerekiyor. Bu iki oyuncumuzda orta sahamızı 3'lersek oynayabilirler orta'nın ortasında. Yanlarına kendilerinden iyi biri şart.
topuz daha agresif daha adam geçen daha tempolu cristian kadar şut atar belki daha iyi atar en önemlisi sürekli oyunda var toptan kaçmıyor.
Aykut Kocaman şu tercihleriyle kendi sonunu hazırlıyor.Yönetim ne kadar arkasında olsada taraftarın artık büyük çoğunluyu onu yetersiz buluyor.
Stoch bir gün Fenerbahçe'den giderse heralde Aykut Kocaman en büyük etken olur.Böyle bir adam var elinde ve ilk 11 çıkmıyor.60.dakikalarda oyundan alıyorsun.Valla şu Stoch bizde olsa of diyorum neler yapardı merak ediyorum.
ayrıca cristian nerede ne yaratıcılığını gördünüz?
geçen sene Emre nin imanı gevredi orta sahada tek basmaktan yanıda adam gibi biri olsaydı ikiye katlardı persormansını