demekki yeni yönetimin parası var sömürmeye bak hocamtransferlerini bekliyoruz
![]()
TRANSFER DOSYASI
Geçen sezon kiraya gönderdiğimiz oyuncuları bu sezon elden çıkarmaya çalıştık.
Bulabildiğimin en iyisini almaya çalıştım. Bu bağlamda kaliteli oyuncuları kadromuza kattığımı düşünüyorum.
Geçen sezon kiraladığımız Digao'nun bonservisini 500 K € karşılığında aldık.
Sipahar'ı Zagreb'den kiraladık.
Geçtiğimiz sezon River Plate forması terleten Cavenaghi'yi ücretsiz olarak transfer ettik.
Geçtiğimiz sezon OFI forması giyen Papoulis iyi bir rotasyon oyuncusu olacak. Bedavaya aldık.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında boşa çıkmıştı bende hemen teklif götürdüm. La Masia felsefesinin ürünlerinden biri. Bedavaya geldi.
Cruzeiro'dan kiralık. Bolca forma şansı bulacak. Ama malesef Brezilya liginin farklı tarihte başlayıp bitmesinden dolayı 8 ay sonra Cruzeiro'ya dönüyor.
Ribas'ı Genoa'dan kiraladım. Leo ve Cavenaghi ile dönüşümlü oynayacak.
Tavlaridis, Manolas ve Digao'nun yedeği. Geçtiğimiz sezon OFI'de oynadı. Bedavaya geldi.
Geçen sezon dar kadro başımı çok ağrıtmıştı bu sezon oldukça geniş bir kadromuz olacak. Geçen sezon kiraya gönderdiğim oyunculardan rotasyon oyuncu olabilecek olanları bu sezon kadroda tuttum.
Transferler çok iyi Emir. Ayrıca başkan paralı birine benziyor. İlerleyen yıllarda transfer bütçesini iyi verirse daha kaliteli isimler alınabilir.
TariboWest
iyi şanslar dostum. bende AEK'i yönetiyorum, para yok ama bedavaya iyi transferler yaptım. Mansare ilaç gibi geldi sol kanada bedava olarak. Takımın öncelikli sıkıntısı savunması bence. Dellas çok ağır diğerleri de iyi değil. Ferrari'yi bedavaya almıştım ama o da çok ağır. Şampiyonlar ligine gitsek de paralar gelseilk sezonun için seni tebrik ediyorum iyi başarılar yakalamışsın
Bazı sebeplerden ötürü bir süre forumdan uzak kalacağım. Kapatmak zorudnayım. Kendinize iyi bakın.