Lig TV 3 boyutu yakalayacağım diye pozisyonları kaçırıyor. Demin Elmanderin golü kaçtı şimdide Umutun pozisyonu
Lig TV 3 boyutu yakalayacağım diye pozisyonları kaçırıyor. Demin Elmanderin golü kaçtı şimdide Umutun pozisyonu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İlk 30 dakika itibariyle, takımı çok beğendim. Yalnız çok kaçırıyoruz yine, bu maçı alamazsak üzülürüm.
Geri dörtlü hakkında sadece bekler için konuşmak lazım özellikle Eboue, yine hücumu düşünüyor sıkça
Melo uzun pasları dışında bildiğimiz halinden uzak, Hamit fiziksel açıdan iyiye gidiyor çok bariz belli, savunma anlamında sağlam müdahaleleri var. Selçuk maestro.
Emre, Umut, Elmander 3'lüsü biraz daha istekli ve bitirici olursa goller gelecek gibi.
Gole bak ya arkadaş.
Holosko attı.Beşiktaşın bu direnç'ini tebrik etmek gerek.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Atamayana atarlar kuralı devam ediyor.
Veli güzel kaptı, Semih da sağolsun uyudu. Sonrasında asisti de süper yaptı ve en çekindiğim isim yine attı golünü ne yazık ki. Sabırsız oynarsak bu şekilde biter maç.
2-2 oldu bile, Umut. Net gol.
goooooooooool umut 2-2
umut attı 2-2
Şaka gibi maç![]()
Çok ilginç goller oluyor
Hamit bi düzelse.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Umut'un gol çok garip, ayrıca el var gibi.
Bu maçın sonu iyi durmuyor. Bunca yıldır maç izliyorum hayatımdaki en anormal maçı izliyorum.
Umutun eline değmiş mi orada göremedim tam kapalı da değildi de kolu.
eto'o bitmiş.
Fatih Terim'in ciddiyet ikazı yapması gerek, topa sahibiz, futbol adına doğru şeyler yapıyoruz, ama son hamlelerde aşırı rahatız, bu maç çok farklı olabilirdi. Hala geç kalınmış değil, yine berabere olabilir yenilebiliriz ama biraz daha hırs, biraz daha istekli olmak lazım.
Senin 3D tabii, sen daha iyi bilirsin.![]()
Umut'un pozisyonunda ilk önce sanki Pektemek'in eline çarpıp sonra Umut'a çarpıyor.
Beşiktaş belki bu maçı kazanabilir ancak biz bu oyunla sezonu kazanırız.Çok iyi oynuyoruz.Valla keyifle izliyorum takımımı.Burak oynasa çok iş yapar ara toplarda.Elmander'i kesmeli Fatih hoca.Hamit yerinede Amrabat'ı alıp kanatlardan gelmeliyiz.
Tek sorun Muslera yine formsuz başladı.Neyse sonradan açılıyor zaten.
[YOUTUBE="JjpByVWxDdU"]Umut[/YOUTUBE]
Bakalım
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Umut' un golünde el var gibi geldi ama sonradan yok gibiydi. Net bir karar veremedim. Hatta ilk anda gol değil el var vermezler dedim ama hakem iyi yakalamışBize atan forvet lazım.
Football is simple,but Football Manager is not
İlk başta umutun sağından geçerken anlaşılmıyor topun nerden geçtiği. Ama hadi deydi diyelim bişey olmaz. Çünkü topun gidişatını etkilemiyor. Top aynen devam ediyor yoluna. Kol kıllarına sürtmüştür sadeceDevamında zaten dediğim gibi sırta çarpıyor.
önce umut'un koluna sonra pektemek'in koluna sonra tekrar umut'un koluna geliyor top ama bu şekilde el olmaz,1 saniyede olan bu 3 el de temiz
Çok zevkli maç oluyor,galatasaray çok iyi. Cenk de kaleci cidden alınmalıydı bu takıma dedirtiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Umutun golünde el var bence ama fukara tesellisi yapmaya gerek yok. Bu kadroyla olmaz yani belli.
Bu maçı alırsak ilerki maçlarıda etkiler.
Geçen seneki sürekli pozisyona girip kaçırdığımız Arena'da 1-2 yenildiğimiz Fb maçı aklıma geliyor nedense, oyun skora da yansır umarım ikinci yarı.
Melo çıktı, Amrabat girdi.
Aha Melo çıktı. İyi oldu. Bağırıp duruyordu millete![]()
Hakan Balta![]()